|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
24.3.2009 12:19:36   
PapuaNG
nič se sekirat, regres se itak ne šteje v osnovo za nadomestilo. Enako velja za potne stroške, malica, nagrade itd...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.3.2009 12:30:26   
vim
PapuaNG kako se regres ne šteje v osnovo. Potni stroški, malica vem, da se ne za regres pa zdaj res ne vem. Bom vprašala iz prve roke me prav zanima.

Blueyese a lahko kakšno tortico prilimaš, tista pita ni dovolj sočna. Se moram pa pohvalit prejšni teden sem zmazala samo tisto tortico v čolnarni, sladoled pa ne prištevam k sladkarijam. Meni je G rekla, da pol kile na teden, jaz mislim, da grem kar 1kg. Mah pa kaj naj, se mi zdi da ne jem tok več kot prej.

Pupa07 ajde saj bo, še malo akcije pa bo. user posted image user posted image

In še majana79 je šel mož po nalepke za MŠ, je čakal v vrsti ----10 nosečk pred njimi in je reku, da kam sem ga poslala 10 bab user posted image user posted image (nosečk)na enem mestu, ni varno. Hihihi samo, sem mu jaz rekla, da kaj gleda take, ker tak model ima doma. user posted image user posted image user posted image In še kdaj bosta hodila v MŠ, katero uro, se mi zdi, da je tole kar polno, vsaj po nalepkah sodeč, je letos totalni baby boom.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.3.2009 12:41:53   
wani
Hahahaha,matr ste dobre.user posted image

Pupa ma sem jaz na istem,tak da tud študiram se mal po luknjah peljat.Delam,nč se ne pazim,pa nič,tud topla kopel ne pomaga...
Kaj češ...Me pa spodaj trebuh fejst boli,čutim kosti,kar pokajo....trebuh je čist trd...
Jutri mam pregled.Bom mal zatežila,ker zakaj bi bilo dvakrat čist drugače,ko bejbi ni hotel ven,so mu mogli pomagat-umetno.Pomoje bo isto zdaj...sam nevem kaj čakamo,da bo potem otroček spet čez 4 kg..brezveze...user posted image

Jutri en mal zatežim glede teh popadkov,ki so,pa zginejo,pa dost močni so že....isti šmoren kot pri obeh dveh mojih otrocih.....

Sem pa že razmišljala,da bi šla v porodnišnico,zahtevala naj mi plodovnico pogledajo saj me edin to zanima,pa če je bejbi oki...pol pahko še mal čakam...
Držte pesti,tole je že mal hecno.)))user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.3.2009 12:52:05   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Pupa7 lej to je ena na forumu napisala... poskušaj

Pospešitev poroda: Senena kopel, malinov čaj, seks, topla kopel, sprehodi,...

Saj to lahk vse skup spraviš - en malinov čaj pred seksom na seniku pol pa umit s toplo vodo pa sprehod do porodnišniceuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.3.2009 12:53:51   
Pupa7

Ja, saj mi se lahko zezamo, sam pupa nas bo pa fentala...

Ampak recept je pa mogoče bolj prijazen kot skakanje čez kolebnicouser posted image user posted image user posted image

že cel dan se režim, mogoč bo to kej sprožlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.3.2009 12:55:12   
Pupa7
to s kolebnico, vam odsvetujem če živite v bloku, je prišla soseda paniko zganjat da je potres user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.3.2009 13:03:06   
Lsica
OK, poleg tebe pupa se nam je udaj javla tudi wani.., kaj je pa z eno hruško??? Jaz vam povem punce, k se bo začelo, se bo pa pr vseh treh naenkrat. No zaenkrat navijamo še naprej user posted image user posted image user posted image .... A mate že vse prpravljen, spakiran, spucan,....???
Da ne bo pol kake panikeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.3.2009 13:35:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

nič se sekirat, regres se itak ne šteje v osnovo za nadomestilo. Enako velja za potne stroške, malica, nagrade itd...

Pri nas ga tako prikažejo, kot da je del osebnega dohodka. Ne vem sicer kako, ampak ga sigurno dajo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
24.3.2009 13:46:32   
ana**
user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
24.3.2009 13:47:11   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

to s kolebnico, vam odsvetujem če živite v bloku, je prišla soseda paniko zganjat da je potres user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.3.2009 13:49:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Pa kak sneg ti spet to? user posted image A pri vas spet pada al kaj? 

itak... tkole je blo dopoldne... pa še kr pada user posted image  user posted image

user posted image

vim  samo zate ... a bo uredu??

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.3.2009 13:50:29   
Blueeyes

ja pa rečeš sosedi kao če je ona tud čutila... da si mislila da si samo ti... user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 24.3.2009 13:51:49 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.3.2009 13:50:55   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: vim
In še kdaj bosta hodila v MŠ, katero uro, se mi zdi, da je tole kar polno, vsaj po nalepkah sodeč, je letos totalni baby boom.

vim, midva bova šla v MŠ kar v ZD Šiška, ne v porodnišnico. Sem zadnjič klicala pa so rekli da se ni treba nič prijavit pa tudi o nalepkah ni nič rekla...

Bogi tvoj, med samimi trebuhi. user posted image

Modrooka, noro tole s snegom... Če mene vprašaš bi lahko že nehal padat. user posted image Pa ne več kazat tortic, prou? user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 24.3.2009 13:52:18 >

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.3.2009 14:09:11   
ana**
Dolžna sm vam se slikico našega princa user posted image

user posted image

pupa a tvoj user posted image  še noče ven? Ja, razvadla si ga in mu je čist hudo v bušiju user posted image  Upam,da se bo čimprej začelo neki dogajat in se bote kmalu cartaliuser posted image user posted image

Nam pridejo v petek barvat sobico za user posted image .. Se še odločam med zeleno al pa oranžno. Moj neki o modri sanja sam meni je to kr "hladna" barva za sobico user posted image

wani tut nate mislim in držim pesti,da se z user posted image  čimprej spoznata!

majana jst sm zdj doma do naslednjega četrtka. Pol pa bom v službi itk čist na easy delala do konc aprila pol pa feeertikuser posted image  Drgač pa mam 30.3. pregled pr svoji G. mi bo UZ naredla pa se zmeniva glede krvavitev.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.3.2009 14:20:05   
majana79
Jooj kaj je luškan vaš fantek, anauser posted image Me ob teh slikicah prime da bi šla na 3D... Do kdaj se ga pa sploh lahko dela?

Drugače pa se res pazi, ni treba kar za vsako ceno delat, naj te kar ornk pazijo pri G.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.3.2009 14:20:34   
Pupa7

ja pa rečeš sosedi kao če je ona tud čutila... da si mislila da si samo ti... user posted image  user posted image  user posted image

sej sem, sem se neumno delala user posted image user posted image user posted image sam nevem če je nasedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.3.2009 14:22:01   
Pupa7
ana, podnajemna pogodba se je že iztekla, pa bo zgleda treba drugač urgirat da ga spravimo ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.3.2009 14:24:08   
Blueeyes

Modrooka, noro tole s snegom... Če mene vprašaš bi lahko že nehal padat. user posted image Pa ne več kazat tortic, prou? user posted image

zahvali se vim... ona jih je hotla met...

ana** fuuuuuuuuuuuuuuuull lepa slika... Gaja je zadovoljna... nori sem in tja...  hudo... oranžna barva zažiga, pa daje pozitivno energijo.... zelena je pa cool k smo žabarke user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.3.2009 14:24:25   
Lsica
O, ana, kaka lepa slika... vidim da maš danes stotkouser posted image ...še mal pa bo mali princ tu...

Drugače pa kar lepo počivaj, bodi pridna, pa nč na službo mislit, zdaj sta sam vidva važna, za službo bo pa tud pol še čas.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.3.2009 14:27:29   
majana79

Mhm, ti si pa samo tako prijazna in ji v vsem ustrežeš. user posted image user posted image

Mene so pa danes prvič matral krči pa trd trebuh. Sem mogla prej letet v lekarno po magnezij. A mislte da bi kej G klicala? Sej najbrž mi ne bo nč pametnega rekla?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.3.2009 14:28:11   
Blueeyes

O, ana, kaka lepa slika... vidim da maš danes stotkouser posted image ...še mal pa bo mali princ tu...

Drugače pa kar lepo počivaj, bodi pridna, pa nč na službo mislit, zdaj sta sam vidva važna, za službo bo pa tud pol še čas.

ja ja, čestitke za okroglo 100-tko... jz mam tud dons okroglo... 40 he he..

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.3.2009 14:28:19   
Lsica
vim, midva bova šla v MŠ kar v ZD Šiška, ne v porodnišnico. Sem zadnjič klicala pa so rekli da se ni treba nič prijavit pa tudi o nalepkah ni nič rekla...

Majana, kakšne termine pa majo v ZD Šiška? A je tud na izbiro oz. ali so predavanja tudi popoldne?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.3.2009 14:29:18   
Blueeyes

Mhm, ti si pa samo tako prijazna in ji v vsem ustrežeš. user posted image user posted image

Mene so pa danes prvič matral krči pa trd trebuh. Sem mogla prej letet v lekarno po magnezij. A mislte da bi kej G klicala? Sej najbrž mi ne bo nč pametnega rekla?

mislim da ni potrebe... men skoz otrdeva... pa pol pijem ta magnesol... a ti je kaj pomagal?? men se stanje pol umiri in je vse ok

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.3.2009 14:30:08   
Lsica

.. jz mam tud dons okroglo... 40 he he..

o, pa res čestitke, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.3.2009 14:31:54   
majana79

Majana, kakšne termine pa majo v ZD Šiška? A je tud na izbiro oz. ali so predavanja tudi popoldne?

Čaki, ti dam link. Predavanja so samo popoldne, pa krajše je kot v porodnišnici. Klik

Meni je to čisto zraven službe in doma, pa ni gužve... Zveš pa baje vse kar je potrebno.

Modrooka, malo je boljše, je pa res da se danes itak čudno počutim, tako da je zgleda vse povezano...Aja, kolk ga pa lahko spijemo na dan?

< Sporočilo je popravil majana79 -- 24.3.2009 14:32:30 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?