|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
24.3.2009 20:37:17   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma jst ne bom nikamor hodila... ne vem, kje bi Lara spala, ne vem, kje in kaj bi lahko jedla... kdo bi cunje pral.... meni se to zdi preveč zakomplicirano...

meni tudi...

potem letos sploh ne boste šli nič na dopust??

midva se tudi pregovarjava ali ja ali ne............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
24.3.2009 20:39:15   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kdaj se ure prestavijo?user posted image

ta vikend. user posted image user posted image

Meni pa ne paše to.... (smejko s palcem navzdol)

saj ga imaš user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
24.3.2009 20:40:13   
Jazzy1

..... v soboto bi pa lignje, nedelja user posted image  .....kaka ideja

zakaj pa jim moraš kuhati?? sej dons majo ti majstri vse v ceno vračunano.......ali je pri vas drugače??user posted image

Ja jaz jim sigurno nisem nič kuhala ko smo stanovanje renovirali - samo pivo (pa še tega ne preveč, da ne bi ble kakšne cevi čudno prišraufane user posted image user posted image ) sem jim dala - je blo glih poletje.... Se mi zdi, da je pr nas (v Lj) to že mal pase...in res je tko kot je bubi rekla - definitivno imajo to že v ceno vračunano!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
24.3.2009 20:41:35   
Lara Croft
Ma zato, ker bo potem Lara hodila spat komaj ob 21h, zbujala pa se bo ob 8ih.... Ker pa je 8 ura velikokrat prepozna za vstajanje, zaradi pač opravkov, ki jih imamo, jo bomo zbujali in se bo seveda navadla spet vstajat ob 7ih..... In ko bo ura spet prestavljena na zimski čas, bo ratal ven še večji problem.... ker potem ne bo spala do 7ih ampak do 6ih!!! Zbudiš otroka ža lahko, navadit ga, da spi eno uro več pa ne..

Evo zato.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
24.3.2009 20:43:55   
Jazzy1
No evo! Pa sem se spet zaquotala user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej če dobr pomislim se že cel teden nisem. 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
24.3.2009 20:44:51   
Lara Croft

Moj gre v Ameriko za tri tedne, je mislil, da bi šli skupaj... Dopust kao...  Ma jst ne bom šla....Ne vidim nobenega dopusta, ampak samo štrapac....  se bom v Fieso vozila vsak drugi dan in če bom dobila kako frendico, ki bo hotela it z mano in Laro kampirat za par dni... Drugih želja nimam.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
24.3.2009 20:45:02   
*bubi*
ojoj, lara, do jeseni bo še X-krat ritem menjala user posted image

Mi bomo pa mogli začet kar bolj zgodaj vstajat septembra, mi nič ne diši. Ne vem, kako bom uspela oba porihtat za vrtec, sebe za službo, ju odpeljat, v vrtcu porihtat in oddat....

Neposredna povezava do sporočila: 4532
24.3.2009 20:45:45   
ključek

Ma zato, ker bo potem Lara hodila spat komaj ob 21h, zbujala pa se bo ob 8ih.... Ker pa je 8 ura velikokrat prepozna za vstajanje, zaradi pač opravkov, ki jih imamo, jo bomo zbujali in se bo seveda navadla spet vstajat ob 7ih..... In ko bo ura spet prestavljena na zimski čas, bo ratal ven še večji problem.... ker potem ne bo spala do 7ih ampak do 6ih!!! Zbudiš otroka ža lahko, navadit ga, da spi eno uro več pa ne..

Evo zato.

o madonca, izčrpna razlaga.......user posted image

hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 4533
24.3.2009 20:46:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi bomo pa mogli začet kar bolj zgodaj vstajat septembra, mi nič ne diši. Ne vem, kako bom uspela oba porihtat za vrtec, sebe za službo, ju odpeljat, v vrtcu porihtat in oddat....

jaz imam samo eno, pa me skrbi sto na uro.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
24.3.2009 20:49:25   
Lara Croft

Zakaj tko misliš? Zdej že mesece spi od 20h do 7ih... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
24.3.2009 20:49:47   
gloria
http://www.ringaraja.net/forum/m_3928728/mpage_1/key_/tm.htm#3928860

...upam da mi je rataluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej se pa še po tahih temah sprehaja kao jo skrbiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
24.3.2009 20:51:06   
gloria
...da boste imele bolj zanimiv večer.....user posted image ...nič grem še mal pošlihtat kuhno,spakirat malemu cotke za ju3 ker gremo moji mami svečko prižgat...lep večer....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
24.3.2009 20:53:15   
Jazzy1

Moj gre v Ameriko za tri tedne, je mislil, da bi šli skupaj... Dopust kao...  Ma jst ne bom šla....Ne vidim nobenega dopusta, ampak samo štrapac....  se bom v Fieso vozila vsak drugi dan in če bom dobila kako frendico, ki bo hotela it z mano in Laro kampirat za par dni... Drugih želja nimam.

Uuuuuu, jaz bi pa takoj šla v USA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4538
24.3.2009 20:57:53   
arabela*
grem film gledat na popuuser posted image

nočkauser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
24.3.2009 20:59:18   
*bubi*

no, pa se je tudi že 1x ura vmes menjala user posted image

Kolikokrat spijo čez dan? Bubika še vedno 3x.

Neposredna povezava do sporočila: 4540
24.3.2009 21:01:41   
*bubi*

jaz imam samo eno, pa me skrbi sto na uro.........user posted image user posted image user posted image

samo z bubijem pa jaz nikoli nisem imela problemov user posted image  res pa je pri meni začetek dela različen, ampak takrat pa moram res bit točna. ŠE najbolj me skrbi, če bom morala bit kdaj ob 7ih v službi.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
24.3.2009 21:08:12   
Lara Croft

no, pa se je tudi že 1x ura vmes menjala user posted image

Kolikokrat spijo čez dan? Bubika še vedno 3x.

Ja se je, ma takrat je itak samo spala.... user posted image Tudi, če je ob 6ih jedla, je potem spala naprej...

Lara spiuser posted image ene 3x po pol ure. Če smo z vozekom zunaj pa tudi več.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
24.3.2009 21:09:48   
*bubi*
Pri bubiju sem imela prvo leto super zrihtano - zjutraj ga je varuška pobrala pred blokom, tako da nisem zgubljala časa. Res mi je bilo komot.

V vrtcu se hitro zamudiš.... kakšno besedo izmenjaš z vzgojiteljico, otroka moraš slečt in preobut,...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
24.3.2009 21:10:31   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz sem pa ob tem pomislila, da mogoče preveč poje, pa ga pol buši buba .....user posted image  ... To je bil pač preblisk....

Saj veš, če se fejst naješ...tud ti ni fajn v bušiju..... vsaj meni nouser posted image

Sem jaz tud že na to pomislila ampak mislim, da ni to. Ko dobi hrano v usta jo pogoltne in v istem trenutku zeva kot vrabček. Če ne dobi takoj spet hrane v usta začne jokat in seveda prej ali slej je ne dobi, ker zmanjka...

Sem mu začela vse omejevat, samo zelenjave mu dam malo več. Mi je pa tak grozno, ko je kdaj kdo zraven in reče, naj mu dam za jest, da ne smem že takega "hujšat". Mi je kar hudo, ko vidim, da bi jedel pa mu ne dam. Še najhujše je, ko se on naje potem imamo pa mi kosilo in me tak gleda, ko nosim v usta, da mam kar slabo vest. Zanimivo je pa to, da sem ga danes vagala in je mel 200g manj, kot na pregledu pred 14 dneviuser posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 24.3.2009 21:12:36 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
24.3.2009 21:19:05   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

O živjo Meta!user posted image

Kako kaj kaže za četrtek. Ste se kaj dogovarjale. Jaz bi prišla, če bo vreme seveda.

Meta, če slučajno ne boš šla v Tivoli, sem mislila jaz priti k tebi.... ako bog da lepo vreme... user posted image

Aha, ok... zdej sem prebrala, da te ne bo....

Saj mogoče bom pa doma.... Jutri se bomo zmenile, če gremo na obisk, čeprav mislim, da ne bo glih lepo vreme. Kaj pa kak drug dan?

Neposredna povezava do sporočila: 4545
24.3.2009 21:24:22   
meta21
Jaz pa komaj čakam morje. Danes smo sprobali fredov obroč v banji in je tako užival, da mi je blo kar žal, ko sem ga ven vzela.

Mi mamo svojo kamp prikolico, kjer je komplet kuhinja in 2 hladilnika, tak da upam, da ne bom imela težav s hrano za miškolina. Glede cot se pa poleti sred kampa ne mislim sekiratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4546
24.3.2009 21:30:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

http://www.ringaraja.net/forum/m_3928728/mpage_1/key_/tm.htm#3928860

...upam da mi je rataluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej se pa še po tahih temah sprehaja kao jo skrbiuser posted image

Pol grem pa res pogledat in sva prijavljeni jaz in puhica13user posted image user posted image user posted image . Se je prijavla pod enim od 15 imen, ki jih uporablja in šla odgovore brat al kaj?

< Sporočilo je popravil meta21 -- 24.3.2009 21:36:33 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
24.3.2009 21:33:34   
KAHLO
oj babnce!!

Se po dolgem cajtu javlam, zmeraj k pridem iz štajerskih počitnic me doma čaka ena gora usr.... cotuser posted image , jaz res nevem a se moj user posted image k je sam petkrat na dan preoblači ali kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no v glavnem zdaj je vse oprano, ampak zdaj se je ta kup iz koša za cunje preselil v koš za likanje user posted image
Sem poskusla nekaj za nazaj prebrat itak da mi ni vse uspelo, ampak se zmeraj vstavim ob temi ko pišete da vaši po cele noči spijo, jaz res nevem kdaj bo pri nas tako, user posted image , čeblja naša kar pridno, največ k se jezi pol kr naprej ponavla mamaaaaaaaaaaaaaaaam  mam maaaaaaaa, upam da ne kliče že zdaj meneuser posted image
edino kar me skrbi je to da se na trdi podlagi nikamor ne obrne na noben bok kaj šele da bi se s hrbta na trebuh in obratno, na mehkih površinah pa se obrne na bok, npr. na kavču itd......

danes sem dobila tetko s krvaca, je bil kr rahel šok, veselje in žalost...no upam da se mi telo spuca in bo že enkrat mir s temi hormončki.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.3.2009 21:36:06   
meta21

Ma jst ne bom nikamor hodila... ne vem, kje bi Lara spala, ne vem, kje in kaj bi lahko jedla... kdo bi cunje pral.... meni se to zdi preveč zakomplicirano...

meni tudi...

Lohk pa pridem v EvroBUtik v maribor in greva na kofe... user posted image

Misliš Evropark?

Neposredna povezava do sporočila: 4549
24.3.2009 21:39:54   
meta21
Oooooo, Kahlo!

Pozdravljena nazaj zdaj si pa pojdi spremenit pozdrav na MSN, ker že 14 dni vsak dan mislim, da dežujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?