Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:37:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst ne bom nikamor hodila... ne vem, kje bi Lara spala, ne vem, kje in kaj bi lahko jedla... kdo bi cunje pral.... meni se to zdi preveč zakomplicirano... meni tudi... potem letos sploh ne boste šli nič na dopust?? midva se tudi pregovarjava ali ja ali ne............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:39:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kdaj se ure prestavijo? ta vikend. Meni pa ne paše to.... (smejko s palcem navzdol) saj ga imaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:40:13
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... v soboto bi pa lignje, nedelja .....kaka ideja zakaj pa jim moraš kuhati?? sej dons majo ti majstri vse v ceno vračunano.......ali je pri vas drugače?? Ja jaz jim sigurno nisem nič kuhala ko smo stanovanje renovirali - samo pivo (pa še tega ne preveč, da ne bi ble kakšne cevi čudno prišraufane ) sem jim dala - je blo glih poletje.... Se mi zdi, da je pr nas (v Lj) to že mal pase...in res je tko kot je bubi rekla - definitivno imajo to že v ceno vračunano!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:41:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma zato, ker bo potem Lara hodila spat komaj ob 21h, zbujala pa se bo ob 8ih.... Ker pa je 8 ura velikokrat prepozna za vstajanje, zaradi pač opravkov, ki jih imamo, jo bomo zbujali in se bo seveda navadla spet vstajat ob 7ih..... In ko bo ura spet prestavljena na zimski čas, bo ratal ven še večji problem.... ker potem ne bo spala do 7ih ampak do 6ih!!! Zbudiš otroka ža lahko, navadit ga, da spi eno uro več pa ne.. Evo zato.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:43:55
|
|
|
|
Jazzy1
|
No evo! Pa sem se spet zaquotala . Sej če dobr pomislim se že cel teden nisem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:44:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
potem letos sploh ne boste šli nič na dopust?? Moj gre v Ameriko za tri tedne, je mislil, da bi šli skupaj... Dopust kao... Ma jst ne bom šla....Ne vidim nobenega dopusta, ampak samo štrapac.... se bom v Fieso vozila vsak drugi dan in če bom dobila kako frendico, ki bo hotela it z mano in Laro kampirat za par dni... Drugih želja nimam.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:45:02
|
|
|
|
*bubi*
|
ojoj, lara, do jeseni bo še X-krat ritem menjala Mi bomo pa mogli začet kar bolj zgodaj vstajat septembra, mi nič ne diši. Ne vem, kako bom uspela oba porihtat za vrtec, sebe za službo, ju odpeljat, v vrtcu porihtat in oddat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:45:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma zato, ker bo potem Lara hodila spat komaj ob 21h, zbujala pa se bo ob 8ih.... Ker pa je 8 ura velikokrat prepozna za vstajanje, zaradi pač opravkov, ki jih imamo, jo bomo zbujali in se bo seveda navadla spet vstajat ob 7ih..... In ko bo ura spet prestavljena na zimski čas, bo ratal ven še večji problem.... ker potem ne bo spala do 7ih ampak do 6ih!!! Zbudiš otroka ža lahko, navadit ga, da spi eno uro več pa ne.. Evo zato. o madonca, izčrpna razlaga....... hvala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:46:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ojoj, lara, do jeseni bo še X-krat ritem menjala Mi bomo pa mogli začet kar bolj zgodaj vstajat septembra, mi nič ne diši. Ne vem, kako bom uspela oba porihtat za vrtec, sebe za službo, ju odpeljat, v vrtcu porihtat in oddat.... jaz imam samo eno, pa me skrbi sto na uro.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:49:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
ojoj, lara, do jeseni bo še X-krat ritem menjala user posted image Zakaj tko misliš? Zdej že mesece spi od 20h do 7ih...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:51:06
|
|
|
|
gloria
|
...da boste imele bolj zanimiv večer..... ...nič grem še mal pošlihtat kuhno,spakirat malemu cotke za ju3 ker gremo moji mami svečko prižgat...lep večer....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:53:15
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft potem letos sploh ne boste šli nič na dopust?? Moj gre v Ameriko za tri tedne, je mislil, da bi šli skupaj... Dopust kao... Ma jst ne bom šla....Ne vidim nobenega dopusta, ampak samo štrapac.... se bom v Fieso vozila vsak drugi dan in če bom dobila kako frendico, ki bo hotela it z mano in Laro kampirat za par dni... Drugih želja nimam. Uuuuuu, jaz bi pa takoj šla v USA!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:57:53
|
|
|
|
arabela*
|
grem film gledat na popu nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 20:59:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ojoj, lara, do jeseni bo še X-krat ritem menjala user posted image Zakaj tko misliš? Zdej že mesece spi od 20h do 7ih... no, pa se je tudi že 1x ura vmes menjala Kolikokrat spijo čez dan? Bubika še vedno 3x.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:01:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ojoj, lara, do jeseni bo še X-krat ritem menjala Mi bomo pa mogli začet kar bolj zgodaj vstajat septembra, mi nič ne diši. Ne vem, kako bom uspela oba porihtat za vrtec, sebe za službo, ju odpeljat, v vrtcu porihtat in oddat.... jaz imam samo eno, pa me skrbi sto na uro......... samo z bubijem pa jaz nikoli nisem imela problemov res pa je pri meni začetek dela različen, ampak takrat pa moram res bit točna. ŠE najbolj me skrbi, če bom morala bit kdaj ob 7ih v službi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:08:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ojoj, lara, do jeseni bo še X-krat ritem menjala user posted image Zakaj tko misliš? Zdej že mesece spi od 20h do 7ih... no, pa se je tudi že 1x ura vmes menjala Kolikokrat spijo čez dan? Bubika še vedno 3x. Ja se je, ma takrat je itak samo spala.... Tudi, če je ob 6ih jedla, je potem spala naprej... Lara spi ene 3x po pol ure. Če smo z vozekom zunaj pa tudi več.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:09:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri bubiju sem imela prvo leto super zrihtano - zjutraj ga je varuška pobrala pred blokom, tako da nisem zgubljala časa. Res mi je bilo komot. V vrtcu se hitro zamudiš.... kakšno besedo izmenjaš z vzgojiteljico, otroka moraš slečt in preobut,...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:10:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz sem pa ob tem pomislila, da mogoče preveč poje, pa ga pol buši buba ..... ... To je bil pač preblisk.... Saj veš, če se fejst naješ...tud ti ni fajn v bušiju..... vsaj meni no Sem jaz tud že na to pomislila ampak mislim, da ni to. Ko dobi hrano v usta jo pogoltne in v istem trenutku zeva kot vrabček. Če ne dobi takoj spet hrane v usta začne jokat in seveda prej ali slej je ne dobi, ker zmanjka... Sem mu začela vse omejevat, samo zelenjave mu dam malo več. Mi je pa tak grozno, ko je kdaj kdo zraven in reče, naj mu dam za jest, da ne smem že takega "hujšat". Mi je kar hudo, ko vidim, da bi jedel pa mu ne dam. Še najhujše je, ko se on naje potem imamo pa mi kosilo in me tak gleda, ko nosim v usta, da mam kar slabo vest. Zanimivo je pa to, da sem ga danes vagala in je mel 200g manj, kot na pregledu pred 14 dnevi
< Sporočilo je popravil meta21 -- 24.3.2009 21:12:36 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:19:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: AinB O živjo Meta! Kako kaj kaže za četrtek. Ste se kaj dogovarjale. Jaz bi prišla, če bo vreme seveda. Meta, če slučajno ne boš šla v Tivoli, sem mislila jaz priti k tebi.... ako bog da lepo vreme... Aha, ok... zdej sem prebrala, da te ne bo.... Saj mogoče bom pa doma.... Jutri se bomo zmenile, če gremo na obisk, čeprav mislim, da ne bo glih lepo vreme. Kaj pa kak drug dan?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:24:22
|
|
|
|
meta21
|
Jaz pa komaj čakam morje. Danes smo sprobali fredov obroč v banji in je tako užival, da mi je blo kar žal, ko sem ga ven vzela. Mi mamo svojo kamp prikolico, kjer je komplet kuhinja in 2 hladilnika, tak da upam, da ne bom imela težav s hrano za miškolina. Glede cot se pa poleti sred kampa ne mislim sekirat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:30:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria http://www.ringaraja.net/forum/m_3928728/mpage_1/key_/tm.htm#3928860 ...upam da mi je ratal ....zdej se pa še po tahih temah sprehaja kao jo skrbi Pol grem pa res pogledat in sva prijavljeni jaz in puhica13 . Se je prijavla pod enim od 15 imen, ki jih uporablja in šla odgovore brat al kaj?
< Sporočilo je popravil meta21 -- 24.3.2009 21:36:33 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:33:34
|
|
|
|
KAHLO
|
oj babnce!! Se po dolgem cajtu javlam, zmeraj k pridem iz štajerskih počitnic me doma čaka ena gora usr.... cot , jaz res nevem a se moj k je sam petkrat na dan preoblači ali kaj no v glavnem zdaj je vse oprano, ampak zdaj se je ta kup iz koša za cunje preselil v koš za likanje Sem poskusla nekaj za nazaj prebrat itak da mi ni vse uspelo, ampak se zmeraj vstavim ob temi ko pišete da vaši po cele noči spijo, jaz res nevem kdaj bo pri nas tako, , čeblja naša kar pridno, največ k se jezi pol kr naprej ponavla mamaaaaaaaaaaaaaaaam mam maaaaaaaa, upam da ne kliče že zdaj mene edino kar me skrbi je to da se na trdi podlagi nikamor ne obrne na noben bok kaj šele da bi se s hrbta na trebuh in obratno, na mehkih površinah pa se obrne na bok, npr. na kavču itd...... danes sem dobila tetko s krvaca, je bil kr rahel šok, veselje in žalost...no upam da se mi telo spuca in bo že enkrat mir s temi hormončki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:36:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst ne bom nikamor hodila... ne vem, kje bi Lara spala, ne vem, kje in kaj bi lahko jedla... kdo bi cunje pral.... meni se to zdi preveč zakomplicirano... meni tudi... Lohk pa pridem v EvroBUtik v maribor in greva na kofe... Misliš Evropark?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:39:54
|
|
|
|
meta21
|
Oooooo, Kahlo! Pozdravljena nazaj zdaj si pa pojdi spremenit pozdrav na MSN, ker že 14 dni vsak dan mislim, da dežuje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?