Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ****, ne ga sračkat, ni zaradi tebe. pa priimek sem prav napisala bravo macka Kje so uni smajliji za pogreb ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:34:06
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Moram povedat, da sem šla od doma ob 13.45 in sem ob 14.30 sparkirala avto v MS. Vožnja potekala super . Ob 16.10 sem bila zopet doma, medtem, da sma bila z atijem še na kavici v MS. ŠPELIN@ in BARBAW hvala. A smo dovolj trdno stiskale pesti? Smo varno prišli domov, za ostalo pa še bomo vidli. Je bila ta moja varijanta izvoza Lipovci boljša, ker sem direkt do tja prišla, nisem rabla skoz celo mesto vozit, ker je bila gneča za crknit. super za uspešno prestano vožnjo . kaj ti se tudi izogibaš vožnji . jaz namreč uživam ko vozim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:34:44
|
|
|
|
hijenca
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:35:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ****, ne ga sračkat, ni zaradi tebe. pa priimek sem prav napisala bravo macka Kje so uni smajliji za pogreb ?? ej, ne vem. sam bi pa prav pašali danes tle oz. že kar par dni je tu neko zatišje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:35:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Moram povedat, da sem šla od doma ob 13.45 in sem ob 14.30 sparkirala avto v MS. Vožnja potekala super . Ob 16.10 sem bila zopet doma, medtem, da sma bila z atijem še na kavici v MS. ŠPELIN@ in BARBAW hvala. A smo dovolj trdno stiskale pesti? Smo varno prišli domov, za ostalo pa še bomo vidli. Je bila ta moja varijanta izvoza Lipovci boljša, ker sem direkt do tja prišla, nisem rabla skoz celo mesto vozit, ker je bila gneča za crknit. super za uspešno prestano vožnjo . kaj ti se tudi izogibaš vožnji . jaz namreč uživam ko vozim Izogibam se nepoznanih poti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:35:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca pa je rešen problem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:37:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Moram povedat, da sem šla od doma ob 13.45 in sem ob 14.30 sparkirala avto v MS. Vožnja potekala super . Ob 16.10 sem bila zopet doma, medtem, da sma bila z atijem še na kavici v MS. ŠPELIN@ in BARBAW hvala. A smo dovolj trdno stiskale pesti? Smo varno prišli domov, za ostalo pa še bomo vidli. Je bila ta moja varijanta izvoza Lipovci boljša, ker sem direkt do tja prišla, nisem rabla skoz celo mesto vozit, ker je bila gneča za crknit. super za uspešno prestano vožnjo . kaj ti se tudi izogibaš vožnji . jaz namreč uživam ko vozim Izogibam se nepoznanih poti. meni ni problem, grem v vsake rovte. če je pa nepoznano, moram pa očala gor nataknit . mimogrede, v ponedeljek grem izbrat okvirje, pa po leče grem, da ne bom več slepec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ja tile so tapravi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:45:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:45:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem . Galu kar naprej raste temperatura. Jo ima že spt 39,2. Čim popusti zdravilo mu naraste Od kdaj pa mu raste vročina? Sedaj jo ima tretji dan. Danes je najhuje. Aimata še kaj razen beroduala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:48:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jana, ti moram povedat, da sem se odločila da grem na predavanje od herbalife, čeprav dvomom da bom kaj kupla. sem provala šejk jagoda in mi je bljak. v četrtek bom provala še šejk čokolada. ti bom rekla da je odvisno s čem ga delaš, meni je z mlekom ogaben, zato ga delam s sokom ali z vodo, in zraven miksam še sadje. Najboljši mi je okus keksa, čokolade in vanilije. In kdo te je povabil na predavanje? in kam greš? ena moja frendica se je vrgla v to. drugače je športnica in trenerka...ja, pila sem ga z mlekom. no, ji bom rekla naj mi naredi še z vodo. kakšnim sokom? jagodnim, multivitaminskim, breskvo, pač katerega imaš rada.in odvisno s katerim okusom ga mešaš. No zdej veš da ni slaba stvar, jst delam že 2 leti s tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:51:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem . Galu kar naprej raste temperatura. Jo ima že spt 39,2. Čim popusti zdravilo mu naraste mogoče zarad zobka tako raste
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:51:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa ima ful izpuščajev po glavici, pod plenico, v ušesih, po trebuhu in hrbtu....je res bošček. Gašper pa kar dobro prenaša.... ne uspe mi več napisat. nočko vsem bogica.. za take male je še hujše se mi zdi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:51:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Tudi mi smo bubani...ze cel mesec kaj pa je vam ? tudi prehlad?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:51:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jana, ti moram povedat, da sem se odločila da grem na predavanje od herbalife, čeprav dvomom da bom kaj kupla. sem provala šejk jagoda in mi je bljak. v četrtek bom provala še šejk čokolada. ti bom rekla da je odvisno s čem ga delaš, meni je z mlekom ogaben, zato ga delam s sokom ali z vodo, in zraven miksam še sadje. Najboljši mi je okus keksa, čokolade in vanilije. In kdo te je povabil na predavanje? in kam greš? ena moja frendica se je vrgla v to. drugače je športnica in trenerka...ja, pila sem ga z mlekom. no, ji bom rekla naj mi naredi še z vodo. kakšnim sokom? jagodnim, multivitaminskim, breskvo, pač katerega imaš rada.in odvisno s katerim okusom ga mešaš. No zdej veš da ni slaba stvar, jst delam že 2 leti s tem. nesem še rekla da je dobra a ti to tudi prodajaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:52:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem . Galu kar naprej raste temperatura. Jo ima že spt 39,2. Čim popusti zdravilo mu naraste mogoče zarad zobka tako raste Zaradi zobkov ni nikoli tako visoka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:54:24
|
|
|
|
tally
|
ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:56:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? da si se oglasila . jaz sem skočila sam pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:56:53
|
|
|
|
tally
|
jaz sem ostala tam nekje na 82 strani , tako da bom napisala vsem, ki ste bubani pošiljam , mamicam pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:57:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku kaj bo novga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:57:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jana, ti moram povedat, da sem se odločila da grem na predavanje od herbalife, čeprav dvomom da bom kaj kupla. sem provala šejk jagoda in mi je bljak. v četrtek bom provala še šejk čokolada. ti bom rekla da je odvisno s čem ga delaš, meni je z mlekom ogaben, zato ga delam s sokom ali z vodo, in zraven miksam še sadje. Najboljši mi je okus keksa, čokolade in vanilije. In kdo te je povabil na predavanje? in kam greš? ena moja frendica se je vrgla v to. drugače je športnica in trenerka...ja, pila sem ga z mlekom. no, ji bom rekla naj mi naredi še z vodo. kakšnim sokom? jagodnim, multivitaminskim, breskvo, pač katerega imaš rada.in odvisno s katerim okusom ga mešaš. No zdej veš da ni slaba stvar, jst delam že 2 leti s tem. nesem še rekla da je dobra a ti to tudi prodajaš? tudi ja, samo jst si ne delam reklame kako pa misliš da vem toliko o tem in sem ti poslala literaturo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:58:31
|
|
|
|
tally
|
o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:58:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... in pol noben nima energije
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Tudi mi smo bubani...ze cel mesec kaj pa je vam ? tudi prehlad? jah, grlo, nosek in usesa.... standard za te majske hrosce 08 ( slaba letina skoz neki bubani )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?