![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 11:38:07
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika LOL ... tale mičkena drobčkena Otika ima meter osemdeste centimetrov in temu primerno kil hudo... IZVIRNO SPOROČILO: Otika Skorpika, dobila kapljice in jih bomo zvečer sprobali, ker zdajle je nič ne matra. Šeenkrat HVALA!!! ni za kej No pa da še malo našo pupo danes pohvalim ... sicer se je zbudila 2x ponoči (ob 1ih in ob pol 7ih, samo se mi je potem odkupila s spancem do 9ih in jazs sem čisto happy!!! naš pa spal od 20.30-3.30 in potem do 7ih ...sem se tut naspala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 11:47:17
|
|
|
|
piaa
|
pozdravljene. sem prav tako decemberka, vas tudi večkrat berem. imam princesko gajo. imam pa en problem in se obračam na vas.moja gaja kašlja. ni tak suh kašelj.ima katera kakšen nasvet kako pomagat? hvala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:08:55
|
|
|
|
martka
|
ooo še ena gaja! kjut! kaj to vse pišete kako vam otročki spijo?? moja danes ni tako dobro kot prejšnja dva meseca. spala je od 20.30 do 5.30, takoj zaspala na zizi in spala samo do 7h. (drugače do 8h in malo čez), pol pa ob 9h za pol ure in potem 11.15. zdaj seveda spi. upam, da še eno uro. aja, ne vem katera... od 20h do 3h ni 8ur! samo 7 jih je! če otrok kašlja in veliko spi, ga peljite k zdravniku, da mu izmerijo saturacijo- pretok kisika v krvi. !!!! če ne spi in je dobre volje, ga savnajte in mu kupite FITOBIMBI GEL. pa sterimar ali fiziološko čim večkrat v nosek. moja ima čist nos, pa ji vsako jutro in vsak večer preventivno špricnem sterimar v nos. ne ne, bronhiolitis ni hec!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:13:03
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 ja, ok, pol pa drugič. V celju. Prav? še malo malo, pa se bomo VSE na Trojanah našle! sam res, kdaj pa? ko bo GH aktualna, da ne bomo množično ziz ven metale. (al bi blo hecno). torej kak junij, julij...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:20:07
|
|
|
|
piaa
|
naša gaja na splošno ful slabo spi,ponoči se kar naprej zbuja, čez dan pa zelo malo, le malo zadrema. pa tudi zelo jo šraufa tako da imamo zelo pestro.zdaj pa še to zraven. bomo vidli kako bo zdaj če bo bolj spala bom poklicala zdravniku.ker vročine pa nima.trkam!!!!!!!hvala za nasvet.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:28:15
|
|
|
|
skorpika
|
babnce mene pa zanima, če že kaj planirate letošnji dopust?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:40:57
|
|
|
|
hektorina
|
Je pri planiranju tudi ostalo... . Še ne vem...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:44:15
|
|
|
|
petruscha
|
Ja planiram dopust, in sicer bomo šli na morje v drugi polovici junija, ker mi je junija res najlepše na morju. Vmes verjetno kak podaljšan vikend na Krku in Pagu, potem pa še nekje en teden sredi avgusta (ne vem še točno kdaj, odvisno kdaj bova imela poroko ). Mahnili jo bomo v Dalmacijo, ker je tam tako zelo lepo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika babnce mene pa zanima, če že kaj planirate letošnji dopust? Mi je kar malo nerodno povedat, samo mi smo prejšnji teden potrdili 10-dnevni termin za Izolo ... jah mojega na Hrvaško ne spravim več, no saj men so ljudje tam čist preveč vase zagledani in nesramni (take izkušnje imam do sedaj), za kam dlje je pa Neža še prmala ... no važno da bo vsaj občutek po morskem zraku in da bomo 10 dni skos skupaj, ko drugače nismo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:54:26
|
|
|
|
petruscha
|
Drugače imam non stop nekaj: do jutri moram še eno seminarsko spacat skupaj, ker imam v petek zagovor te semi in kasneje še izpit v aprilu. 19.aprila imamo še krst, pa moram še vse skupaj zorganizirat, ker se nas bo kar nekaj nabralo. Vsaj kuhat mi ne bo treba, ker jih bom kar v restavracijo peljala, ta je čisto zraven mojega doma. Pa mojega dragega zopet 1,5 mesec ne bo doma- služba . Jaz se moram še glede diplome dogovarjat,...skratka obveznosti na faksu, in še celo poroko moram zorganizirat (ja, vem da imam malo časa, ampak bom že ). Aja, pa še pozabila sem povedat, da še hišo gradiva z mojim in ker mojega ni veliko doma zaradi službe, se moram pa jaz ukvarjat z vso zadevo . Verjetno sem še kaj pozabila,...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 12:59:40
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mi je kar malo nerodno povedat, samo mi smo prejšnji teden potrdili 10-dnevni termin za Izolo ... jah mojega na Hrvaško ne spravim več, no saj men so ljudje tam čist preveč vase zagledani in nesramni (take izkušnje imam do sedaj), Jaz slabih izkušenj do sedaj nisem imela, verjetno pa je, da če bi jih imela, bi tudi jaz kam drugam mahnila... Res pa je, da že 10 let hodiva v isti kraj, kjer nas že vsi poznajo in so nas zelo lepo sprejeli.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 13:01:22
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mi je kar malo nerodno povedat, samo mi smo prejšnji teden potrdili 10-dnevni termin za Izolo ... jah mojega na Hrvaško ne spravim več, no saj men so ljudje tam čist preveč vase zagledani in nesramni (take izkušnje imam do sedaj), za kam dlje je pa Neža še prmala ... no važno da bo vsaj občutek po morskem zraku in da bomo 10 dni skos skupaj, ko drugače nismo. moj tudi noče na hrvaško...pa še drago je... no mi planiramo 5 dni toskane za prvi maj...potem junija en teden bohinja...morje pa potem septembra...upam da uspem mojega prepričat da gremo v grčijo...seveda če bo mali ok in če bo dovolj dnarčka...drugač pa slovenska obala...mi2 sva bila lani ko sem bila 14 dni v strunjanu in je bilo mega...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 13:13:14
|
|
|
|
patkapatatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika babnce mene pa zanima, če že kaj planirate letošnji dopust? Za konec junija gremo na Lago di Garda v nek družinski hotel. Baje so takrat tam temperature dojak znosne. Jeseni pa nekam v grčijo ali Turčijo na all inclusive . b če te kaj potolaži se tudi jaz zbujam tako kot ti - zadnja dva dni celo na dve uri. ne vem ali jo tako srbijo dlesni ali ima skok v rasti. Nekaj bo že
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 13:14:37
|
|
|
|
patkapatatka
|
Sosedova punčka je imela tretji rojstni dan. Ima katera kako idejo kaj kupit?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 13:19:56
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka Sosedova punčka je imela tretji rojstni dan. Ima katera kako idejo kaj kupit? če veš da ima dovolj igrač, potem bi jst kej za oblečt, kakšno kiklco
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 13:21:41
|
|
|
|
ninica04
|
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka Sosedova punčka je imela tretji rojstni dan. Ima katera kako idejo kaj kupit? mogoče kak spomin ali sestavljanko... pri nas so še vedno aktualne winx zadeve in imajo res veliko stvari - od spomina do sestavljank, kart, risalnih blokov...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 13:22:49
|
|
|
|
ninica04
|
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka IZVIRNO SPOROČILO: skorpika babnce mene pa zanima, če že kaj planirate letošnji dopust? za prvomajske gremo v Bosno, poleti konec julija pa mamo rezervirano na Viru. Baje da je tam super za družine, tako da komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 13:42:11
|
|
|
|
lonja
|
Glej no glej, se že o dopustih pogovarjate, al kaj ? Mi bomo večino dopusta preživeli kr lepo v naši prikolici na Krku, začeli bomo že tam nekje proti koncu junija, če pa bo denarnica dopuščala ( ) pa nas zelo mika tudi skoknit za en teden na toplo okoli prvega novembra (Djerba, Egipt), ravno preden bomo šle nazaj v službo. Smo bili s ta starejšo princesko pri njenih 10 mesecih na Djerbi, pa naslednje leto isti termin v Egiptu in se je obakrat super zadeva obnesla. Seveda na all inclusive varianto . Mariborske in celjske čveke, fajn čvekajte v petek, dež vam bomo pa me iz Ljubljane gor poslale, da ga ne boste rable klicat. Naslednji meeting nardimo pa kje na pol poti, da pridemo čisto vse. Trojane vabijo!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 15:00:51
|
|
|
|
Tedi77
|
Mi smo za prvomajske rezervirali en hotel v Poreču, da vidimo, kako se obnese hotel z dojenčkom. A ima katera kakšne izkušnje? Poleti pa se bomo najbrž odrekli morju in šli v Kranjsko Goro. Tako bova midva lahko bolj aktivna, za malo je pa itak važno le to, da je na svežem zraku. patkapatatka, tale tvoja Garda mi je ful mikavna. A lahko pošlješ kakšen link tistega družinskega hotela, kjer boste bivali.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 15:21:40
|
|
|
|
Nincica1
|
Mi imamo tudi že v avgustu rezerviran apartma na Hvaru, konec oktobra oz. v začetku novembra tudi planiramo nekam na bolj toplo, mogoče na Kanarske otoke, za prvomajske pa še ne vem kaj in kako, ker imamo 29.04. drugo cepljenje in zna biti baje pri drugem kar močnejša reakcija kot pri prvem, tako da bomo še videli. Me pa že zelo mika nekam iti, sem že gledala za sedaj vikend varinate v toplicah pa so mnenja tako deljena glede toplic in dojenčkov, kaj pa vi mislite? Nekateri pravijo, da je super, da otročki uživajo, medtem ko drugi pravijo, da je prevroče ozračje in težka termalna voda in ni dobro za srček,...ne vem, ampak jaz bi res že nekam šla, da vsaj za 2 dni spremenim okolje in se malo sprostim Kar se tiče pa spanja pa je pri nas tudi še vedno tako, da se ponoči 2-3 krat podojiva, čez dan pa itak na vsako uro oz. 1,5 ure, tako da si težko privoščim daljši sprehod oz. grem vmes na kavo in ga kar tako podojim.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 15:24:17
|
|
|
|
tasa.m
|
Midve sve bile danes ful leteče, sve malo izkoristile za obiske, pa tobi in varčevalni račun sem ji odprla. Mi gremo konec julija v Vabrigo (zraven Poreča) v hišo. Naslednje leto pa upam, da kam dlje.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 15:30:12
|
|
|
|
martka
|
dopust! od 3.5 do 10.5 portorož od 30.7. do 10 8. krk potem tunizija all inclusive in zadnji teden avg. rakitna. junij pa še ni planiran, zato bodo bolj podaljšani vikendi na pohorju. tudi moj ne mara preveč hrvaške, a ta krk je že stalnica.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 15:43:14
|
|
|
|
arupnik3
|
dopust nimam pojma rezervirala nisva še nč in tud če bi zdej začela iskat mislem da je že povsod zasedeno bomo vidl kako pa kaj mam pa en vprašanje mala mi danes samo spi ni prehlajena nič ne kašlja vse je z njo ok samo ona bi kar spala ko je lačna se zbudi se naje in nazaj zaspi sama od sebe potem spet se zbudi in je in zaspi danes je bla pokonci mislim da dobre 2 uri kaj bi to bilo ima že katera kake take izkušnje kaj naj naredim upam da ne bo ponoči krize če bo pa kr spala bom pa poklicala P
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 16:06:44
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 dopust nimam pojma rezervirala nisva še nč in tud če bi zdej začela iskat mislem da je že povsod zasedeno bomo vidl kako pa kaj mam pa en vprašanje mala mi danes samo spi ni prehlajena nič ne kašlja vse je z njo ok samo ona bi kar spala ko je lačna se zbudi se naje in nazaj zaspi sama od sebe potem spet se zbudi in je in zaspi danes je bla pokonci mislim da dobre 2 uri kaj bi to bilo ima že katera kake take izkušnje kaj naj naredim upam da ne bo ponoči krize če bo pa kr spala bom pa poklicala P meni je pediatrinja pri gajinih 2 mesecih, ko je tudi veliko spala, rekla, da je dojenček in ima pravico veliko spat. sploh če je zdrava. če bi se pa to dogajalo po pol leta in takrat ko bi bila budna ne bi kazala zanimanja za okolico, potem pa se je treba posvetovat... nič ne skrbi (zelo enostavno reči, a težko storiti, vem!!!), vse bo ok. tudi ponoči.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 18:02:32
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A pol za enkrat velja petek ob 12? Js bom prpeljala še eno kolegico zraven, ki ima 7-mesečnega dantiča. Če žiher ... Ja, lahk. Lahk se zmenimo fiksno, razen če bo slabo vreme. Če pa Martka in detece ne moreta, pa se lahk vseeno zmenimo, pa potem spet kdaj ponovimo. Ker vedno bo kaj, ko katera ne bo mogla. Torej če bo lepo vreme, velja?? Katja...poznaš MB? Boš znala do 'slavne trte'?? Ni blema. Bom mela s sabo Mariborčanko Sicer pa vem, kje je "slavna trta"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.