![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 23.3.2009 20:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: skorpika IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Pa pokazala si se nam..jaz sem si te čist drugačno predstavljala... tut jst ...kolk je smešna tale komunikacija, pol si pa kr ustvariš eno sliko Ja kako ste si me pa predstavljale? To me pa prav zanima Kombinezonček ... ah naša že več kot mesec dni tut slučajno noče bit v njem, ker ji je prevroče ... čeprav sem jo v petek in soboto vseeno kar oblekla vanjga, ko je tako pihalo zunaj. Sem pa jezna ko ris danes ... grrrrrr ... bemti bemti BC ... Sem že decembra naročila vrečo za noge za športni del vozička in mi je bilo rečeno, da pride v 8ih tednih ... no pa je roba v petek končno prišla, ampak moje vreče ni vmes ... jaz bi pa tamalo tako rada dala že v športni del, ker v košari še protestira in jo moram imet v njej tako podloženo, da ven vidi, da se že kar bojim, dami bo ven padla. Detece, si ti že prodala Mutsy-ja in vse za zraven, si imela tut footmuff za zraven? Vprašam, ker vem da si imela isto College Green barvo ... daj reci, da imaš še ... pliis !!! Nič grem jaz gledat kam sem jeseni tako dobro kopalke pospravila, da jih sedaj ne najdem ... držite pesti, da so mi še prav .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 23.3.2009 21:17:14
|
|
|
|
Detece
|
Otika voziček sem prodala, sicer pa itak nisem imela footmufa. Žal. Je pa kar se tega tiče BC res brezvezen. Mi2 sva na mutsy-ja čakala 3 tedne več kot so obljubili. Tako da smo ga dobili 3 dni preden sem rodila. Katastrofa.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 23.3.2009 23:09:38
|
|
|
|
katja_p
|
A pol za enkrat velja petek ob 12? Js bom prpeljala še eno kolegico zraven, ki ima 7-mesečnega dantiča. Če žiher ... Oblačenje: nč ne kompliciram: bodi, nogavičke, hlače,copatki, debelejša jaknca (če je tanka, dam pa še spodi majško z dolgimi rokavi), kapa. Pa z eno ali dvema dekama jo pokrijem.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 7:39:24
|
|
|
|
CIPRESA
|
živ žav , kapo dol res - občudujem take mamice. Jaz verjetno nebi zmogla, ali pa bi pa raje ne probam. Pri enem 3-letniku in eni 3-mesečnici je že dovolj dela kaj šele da imaš dva tako micena O a si boste privoščile en babji čvek vidim. Veselo čvekajte v petek pa da neboste dežja napravile
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 8:03:23
|
|
|
|
Detece
|
Dobro jutro! Naš Ruj je pa full bolan. Kašlja kot moja babica, ki je stara 76 let in že 30 let kadi. Iz nosu mu teče kar v eno, ga skoraj nima smisla čistiti. Ne vem od kod se mu sploh jemlje. Si ne znam predstavljati kako bi mu čistila brez baby vaca. Nosek ima e čisti rdeč in že ko sliši zvok sesalca se začne dreti. Spi komaj, ker non stop kiha ali kašlja, če pa ne to, pa ima poln nos. Kašelj je moker, se izlašljuje in vsake toliko kar skozi usta bruhne gnoj. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, ker vročine pa nima. Smo bili že v soboto pri zdravniku in je rekla naj pač čistimo nosek, ga savnamo s kamilicami in v primeru vročine damo svečko. On je pa vsak dan slabši. Naj grem še enkrat z njim k zdravniku??? Samo nimam pojma kaj mu sploh lahko še dajo. Ker kašelj ni suh, vročine ni. Joj revček je pa tako bogi. Cele dneve samo spi, nič se ne igra in nič se ne smeji . Komaj čakam, da mine.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 8:10:41
|
|
|
|
hektorina
|
Detece, jaz bi na tvojem mestu peljala uboščka še enkrat k dr. Nič ne more škoditi. naj ga še enkrat pogleda. Revček ubogi... Prav smilita se mi.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 8:24:21
|
|
|
|
Detece
|
Grem se kar oblečt in ga peljem. Ma mi je res vseeno, če bom čudno izpadla. Mi2 sva tam namreč zelllo pogosto in nas že vsi poznajo . Sploh ker ma mali še tako ime, so si ga zapomnili. No držite pesti, da ni nič hujšega in da bova v petek že zdrava in bova lahko prišla čvekat na lent.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 8:32:04
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ja kako ste si me pa predstavljale? To me pa prav zanima jst sem si predstavljala eno mičkeno in drobčkano svetlolaso otiko ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 8:33:28
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Nič grem jaz gledat kam sem jeseni tako dobro kopalke pospravila, da jih sedaj ne najdem ... držite pesti, da so mi še prav . si našla jst pa dobr vem kje jih mam, sam ne vem če jih na rit še spravim...bo treba sprobat, če bomo za 1.maj hotli it kej čofotat
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 8:35:16
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece Grem se kar oblečt in ga peljem. Ma mi je res vseeno, če bom čudno izpadla. Mi2 sva tam namreč zelllo pogosto in nas že vsi poznajo . Sploh ker ma mali še tako ime, so si ga zapomnili. No držite pesti, da ni nič hujšega in da bova v petek že zdrava in bova lahko prišla čvekat na lent. ti kar pojdi se pokazat, sej so zato tam...je pa božček...a si ga imela na vetru ker naš je tut za vikend kašljal in smrkal, pa sva bila potem preventivno skos notri, pa je zdej ok...sam ni blo pa take krize kot pri tebi...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 8:41:16
|
|
|
|
čebeli
|
Oj! Mala spet spi, mamica pa na rr leti... da vidimo kaj ste načvekale... Hm, 5ra_28...šele zdaj sem dobro prebrala o tvoji bulici...tudi sama sem imela eno, ki ni pa ni hotela izginit, pa naj sem jo še tako masirala med dojenjem. Vse ostale so mi vedno izginile. Sedaj me ne boli več tako zoprno, sam mislim, da jo imam še... ampak manjšo in manj trdo. Drugače pa, sem vesela, da si že bolje. Oblačenje za ven...jaz jo oblečem v volnen kompletek (joka sam če je zaspana), potem pa jo zavijem v dekico. Ko je sonce, ji je kar prevroče. Takrat jo odkrijem, včasih celo slečem jopico. Pa zadnje čase imam problem, da noče bit dolgo zunaj. Začne jokat in se umiri šele noter v stanovanju. Še vedno ne vem zakaj mi to joka...a ji je premraz, al samo mene pogreša, al bi rada ven vidla,...??? Detece, tudi jaz bi šla nazaj k zdravniku. Malega pa le imej skos na toplem.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 8:45:29
|
|
|
|
b
|
Dutro jutro s , ki ravno v miru pijem , saj je naš mali ravno šel na jutranji krjši 0,5 urni dremež. Danes je pri nas zelo grdo vrem, piha in oblačno- tako da bomo kar cel dan notri se crkljali. Upam da bo kaj več spal napram vreme pa si bi šla po kosilu še jaz kakšno minitku zraven vleč- mi bi zelo pasal . Namreč mi še vedno spimo isto . Zvečer med 19-20 gre spat spi tam do 12-01 potem pa obvezno bujenje ob 02,04, ter ob 05 ga dam k sebi ter nič ne je samo nadaljuje spanje pri meni tam do 6,30-7,30. Moram bit vesela vsaj nič ne joče samo se zbudi malo godrnja se premeta in ga rajši takoj vzamem k cici kot da se mi totalno prebudi tako vsaj taoj nazaj zaspi kot top. Upam da bom tudi jaz dočakala da bo prespal celo noč - no ja zadovolna bi bila da bi se vsatajal vsaj 1x ne pa 3-4 na noč. Drugač pa danes mi kuhamo juhico, pohane piščančje zreske, krompirček in solatko. Ker je takšno vreme mislim da bo zapasalo še popoldne kaj . Bom probala novi recept za palačike z navadnim jogurtom. Baje so zelo sočne in najma, njama. Včeraj sem malo brskala za dodajanje goste hrane . Ma kako se mnenja različna da se ti zmeša. Najprej zelenjava, ne sadje, takoj po 4 mesecu , ne čimkasneje... Jaz bom kar svojo metodo od prve hčerke vžvala- tam okog 5 meseca in z jabolko. mislim vsaj , bomo pa videli kako bo kaj mali napredoval. Sedaj da res super- je pravi korenjak .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 9:48:35
|
|
|
|
CIPRESA
|
Detece vidim da sta že šla k zdravniku - tudi jaz bi šla na tvojem mestu. Tako vsaj veš ali je kaj resnega ali pa le malo večji prehlad. Javi kako sta opravila!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:01:19
|
|
|
|
pike
|
dobro jutro, jah, ti prehladi. Vsi že komaj čakamo, da minejo ti hladni dnevi in da bo tudi prehladov manj. Detece upam, da boš pomirjena prišla od zdravnika in da bo malček hitro okreval. GH - jaz bom verjezno začela čez 1 mesec, ko bo naša pupa dopolnila 5 mesecev. Začela pa bom z jaboko. Jabolko bom skuhala nato spasirala in ji ponudila pa bomo videli. Sok v katerem se je jabolko kuhalo pa bo imela kot čaj - za žejo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:01:39
|
|
|
|
ninica04
|
detece - ti ga kar pelji, pa boljše brezveze kot pa da bi bilo kaj narobe. Anjo smo prejšnji teden tudi peljali, je imela vse isto kot tvoj. Jo je zdravnica celo poslušala, pa noska so ji sčistili tam na tako mašino, pa se je pol v parih dneh porihtalo. Zdej ma še samo zjutraj malo zamašen nos. Mi je pa isto svetovala zdravnica, fejst čistit nos, pa svečko če bi bila vročina. Pa ko so tk bogi tile malecki. b - boga reva kaj tolkrat se zbudi mali ponoči Prav smiliš se mi. Mi že kar nekaj časa spimo celo noč, včaih se samo enkrat zbudi, odvisno kdaj je nazadnje in si prav ne predstavljam da bi se 5 x zbujala... vidim da se menite za neko srečanje, pa če se mal spomnem od kod je kera sumim da se to menite neke štajerke. Kje ste pa zmenjene? Bi tud jst prišla.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:07:09
|
|
|
|
5ra_28
|
Ojla... jaz sem spet iz bolnice...sem že vsako jutro tam od petka.. Pa vsak dan mi reče, naj pridem naslednji dan spet in to tešče, da če bi bil potreben kak poseg. No, danes mi je spet tri polne injekcije ven potegnila. Pa moram jutr spet prit. Upam da bo šlo tako rešit, ker Bromergon pa že deluje, se mleko več ne tvori tako in so že dojke mehkejše, tako da upam, da tudi bulica na bo spet nastala tako hitro kot zadnjič. Kak 'bad'. Sprazni mi čist, vse ven potegne, pa bula spet nastane. V petek mi je v 3 urah!!! IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A pol za enkrat velja petek ob 12? Js bom prpeljala še eno kolegico zraven, ki ima 7-mesečnega dantiča. Če žiher ... Ja, lahk. Lahk se zmenimo fiksno, razen če bo slabo vreme. Če pa Martka in detece ne moreta, pa se lahk vseeno zmenimo, pa potem spet kdaj ponovimo. Ker vedno bo kaj, ko katera ne bo mogla. Torej če bo lepo vreme, velja?? Katja...poznaš MB? Boš znala do 'slavne trte'?? Detece..no, fajn da si šla k dr. Upam, da bo boljše, čeprav takim malim nekih zdravil ne dajejo. Le fiziološko forsirajo. Da pa spi, pa se ne sekiraj, mu tako najbolj paše, če je bolan. Mi tud bolj spimo in smo lenobni, ko smo bolani. Naj panča, ga bolezen utrudi. Ubošček.!!!!!! Otika...jaz sem tudi mislila, da si manjša in bolj rjavolasa, bolj svetlo rjave..na sliki pa si bolj temna, deluješ velika in 'resna'. Al pa si se še tvojemu 'mulila' od jeze.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:09:01
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04 vidim da se menite za neko srečanje, pa če se mal spomnem od kod je kera sumim da se to menite neke štajerke. Kje ste pa zmenjene? Bi tud jst prišla. Jeeeejjj., pridi, v MB, na Lent, dobimo se v petek ob 12h, (lahk tud prej, če katera hoče ) , ob Stari trti. Katja, ti pa kar pripelji prijateljico.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:12:36
|
|
|
|
ninica04
|
Thanks za odgovor. Mislim da se bom MB izognila, pa kdaj drugič ko bote mele kje bližje, kako Celje ipd. MB sploh ne poznam dober, pa nebi glih iskala...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:34:30
|
|
|
|
zverinca
|
jutro, dan!! 5ra skrajni čas da nehaš gleda Housa in CSI, ker preveč živiš to pol živžav, kapo dol!! dobrodošla med nami in seveda čestitke!! Otika pa res ni ici pici, jaz sem velika, ampak Otika je pa še večja hehe, ja, se je verjetno še na dragega mulila, drgač je prov ljubko nežno bitje! Blond je pa še vedno lahko po duši (pa brez zamere Otika, sej veš da se hecam ) b, vstajate pa ponoči enako kot mi... največ mi je spal v kosu od 20-3, kar je v bistvu 8h, potem pa dalje na 2-3h... ampak če rabi jest bo pač jedel, kaj čem Kaj naj še napišem.. eh me par dni ni sem pa ne dohajam več. V glavnem mali raste, je že fantek, malo proizvaja smrkelj zadnje dni, ampak sem vztrajna s fiziološko in babyvacom in bomo preprečili bolezen. Je očitno tavelika iz vrtca prinesla... še jaz šmrkam eh bo že Trenutno pa gledam čez okno in se odločam ali iti vseeno malo ven, pe pelerino za vozek s sabo, trenutno v LJ ne dežuje, je pa nagravžno zaspano sivo upam da bo za vikend lepše, radi bi se šli malo prezračit na morje... Lepo se imejte!!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:39:23
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04 Thanks za odgovor. Mislim da se bom MB izognila, pa kdaj drugič ko bote mele kje bližje, kako Celje ipd. MB sploh ne poznam dober, pa nebi glih iskala... Pa daj pridi, če imaš prevoz. Jazs em doma čist tak, ko se v MB pripelješ in se lahk kje tak dobiva, ne moreš zgrešit..še noben ni.. Od kod pa si???
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:45:34
|
|
|
|
ninica04
|
5ra_28 - ja hvala ful si prijazna Pa res raje drugič. Pa še tako butasto vreme je, pa komi smo se rešli prehlada (no ne še čist)... Bom kr na drugo rundo počakala. Sem pa iz Velenja
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:52:33
|
|
|
|
5ra_28
|
ja, ok, pol pa drugič. V celju. Prav?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 10:53:36
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kako ste glede na to da je vreme turobno pri nas celo sneg pada tko da sprehod danes odpade bomo kr v hiši se certali igrali pogovarjali smejali.... mami pa bo še kaj več postorila po stanovanju ja ve se kar dobite in se naklepetajte jaz sem čist iz druzga konca (notranjska) tko da ne bo nič naša HB ni nič bolna upam da tko tudi ostane lepo preživite dan
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 11:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ja kako ste si me pa predstavljale? To me pa prav zanima jst sem si predstavljala eno mičkeno in drobčkano svetlolaso otiko ... LOL ... tale mičkena drobčkena Otika ima meter osemdeste centimetrov in temu primerno kil IZVIRNO SPOROČILO: skorpika IZVIRNO SPOROČILO: Otika Nič grem jaz gledat kam sem jeseni tako dobro kopalke pospravila, da jih sedaj ne najdem ... držite pesti, da so mi še prav . si našla jst pa dobr vem kje jih mam, sam ne vem če jih na rit še spravim...bo treba sprobat, če bomo za 1.maj hotli it kej čofotat Sem naša ... in so mi čist za silo prav ... sam so dvodelne, moj trebuh pa ni ravno manikenski (no to nikol ni bil) ... ampak jeb** ga saj gremo na bazen, da bo tamala uživala, ne pa sebe razkazovat . IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Otika...jaz sem tudi mislila, da si manjša in bolj rjavolasa, bolj svetlo rjave..na sliki pa si bolj temna, deluješ velika in 'resna'. Al pa si se še tvojemu 'mulila' od jeze. Ne nisem se več mulila, ker se mi je pol ure prej opravičil ... sem pa malo stran gledala, ker se nisem želela čist frontalno vam pokazat ... malo skrivnostna pa moram še bit, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Otika pa res ni ici pici, jaz sem velika, ampak Otika je pa še večja hehe, ja, se je verjetno še na dragega mulila, drgač je prov ljubko nežno bitje! Blond je pa še vedno lahko po duši (pa brez zamere Otika, sej veš da se hecam ) LOL Aja pa problem z zimsko vrečo smo takole rešili: sestra od mojega je ne potrebuje več, pa mi jo je posodila dokler mi naše ne dobimo ... no vsaj barvi se ne tepeta preveč Detece, upam da bo mali kmalu bolje!!! Skorpika, dobila kapljice in jih bomo zvečer sprobali, ker zdajle je nič ne matra. Šeenkrat HVALA!!! No pa da še malo našo pupo danes pohvalim ... sicer se je zbudila 2x ponoči (ob 1ih in ob pol 7ih, samo se mi je potem odkupila s spancem do 9ih in jazs sem čisto happy!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.3.2009 11:25:12
|
|
|
|
čebeli
|
ojej, pri nas tudi sneguje...in prav lenoben siv dan je... Aja, pozabila sem pojamrat...nikamor ne morem prit (morebitno bodoče vsedolenjsko srečanje), ker smo brez avta. Možek je v petek šel z enim kolegom v Celje po traktor in ta kolega je pol avteka domov peljal. in se razkantal. HB, pobu ni nič, sam avtek je pa totalka... Ne vem kako bomo šli na cepljenje 2.4...eh, bo že kdo avto dal naposodo.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.