![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 14:06:21
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ooo štajerke vam zavidam sonček Pri nas je oblačno in piha veter pa 2 stopinji plusa Nič kaj prijetno, sva ostali noter z Anjo. Zdaj grem pa po Žiga v vrtec in po nakupih, ker mu je zmanjkalo hlač ki mu bi bile prav morava nabavit. Tako star otrok že vse umaže in še strga včasih in morm kar ene 3 komade hlač kupit da vsaj lahko sproti operem. No grem, se slišimo!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 18:55:21
|
|
|
|
skorpika
|
čer! no naš škratek je bil danes končno cepljen in je samo čisto malo zajamral ...je pa zdej malo sitkan in kr pančka...pa prvič smo šli v gostilno kot družinica ...je bil matic tolk priden, da so sam gledali...mi2 v miru pojedla, smo se napakiral in šli domov, kot da bi bla sama...res je bil pridko ....so se iz sosednje mize samo čudili
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 19:27:10
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Danes je pa napočil dan, ko greva prvič na plavanje ... jeeeej, pa še oči je obljubil da bo prej domou prišel, da bo šel zraven kako je bilo na čofotanju?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 19:36:43
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika IZVIRNO SPOROČILO: Otika Danes je pa napočil dan, ko greva prvič na plavanje ... jeeeej, pa še oči je obljubil da bo prej domou prišel, da bo šel zraven kako je bilo na čofotanju? Ja mene tudi zanima kako je v Kamniku, si zadovoljna. Mi gremo naslednji mesec, upam da bodo imeli v aprilu tudi termine (bo šele čez deset dni stara 4 mecece). A slikajo tam oz. moraš sam, v Atlantisu vem da dobiš na koncu CD s slikami. Naša čoha že spi, se pozna da nisve bile danes nič vzuni in jo je že pol ure prej zmanjkal kot ponavadi.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 20:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, tole čofotanje je zakon!!! Naša je tako uživala in brcala, daje joj! Mi je ful všeč, ker je ta bazen odprt samo tako za tečaje in ne za vse. Voda je ful topla neki čez 32°C, povsod so klančki in se da bp z vozičkom pridt, v eni garedrobi so blazine po tleh, da se one dojenčke tam zrihta ko se že kotalijo, v drugi so oblazinjene mize, da se manjše dojenčke tam uredi. V vodi si dejansko 45 minut (če otrok tolko zdrži), al pa še kako minuto dlje, s tem da so otročki prve pol ure v fredovih obročih in delaš razne vaje, zadnjih 15 minut so pa v naročju, brez obroča. Cena je 90€ za 10 srečanj v to ceno je pa všteto kopanje oz. vodena vadba za otroka in 2 spremljevalca, izposoja fredovega obroča in neoprenskih hlačk. No slikanja pa ni ... moraš imet kar sam fotkiča s seboj. Tak da jaz sem fuuul zadovoljna in že komaj čakam naslednjo sredo!!! No zdaj grem pa jest, ker me je voda čisto sestradala, pol pa pripravit predstavitev za jutri, ko končno na faksu predstavimo en projekt, ki ga vlečemo že skor 3 leta .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 20:23:36
|
|
|
|
skorpika
|
otika a to hodita v snovik?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 20:41:49
|
|
|
|
skorpika
|
hehe, sem že našla ja...hvala... ma jst morm počakat kaj bo rekel dermatolog zarad kože...ker če je res atopijski dermatitis kar verjetno je, pol bazen odpade...zaenkrat... drugač pa ful fajn da neža uživa...verjetn že spi k top
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 20:45:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak ... sem jo doma samo še na hitro umila, dala flaško in je zaspala v prvo ... mi ni bilo treba ji niti enkrat it dudo popravit
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 20:49:25
|
|
|
|
skorpika
|
superca... jst tut drugač učim otročke čofotat sam potem od 4leta naprej...zato bi rada šla tut z našim škorcem...upam da bo ratalo...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.3.2009 20:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, da bo ... tole s kožo se bo porihtalo, pol pa vodnim radostim naproti .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 8:30:49
|
|
|
|
b
|
Dobro jutro punce Vidim da ste se odločle za plavanje z dojenčki. Naj nekaj samo pripomnim. Namreč kolegica dela v Welnes centru- toplicah in ko sem jo vprašala glede tega tečaja je povedala takole. Lej zadeva je fajn ampak.. ampak če nočeš malega ispostavljat raznim glivicam in okužbam ti svetujem rajši ne, kljub temu da tam delam- predvsem pa zato in ker si mi kolegica. Tako da punce včasih je boljše premislit med užitki in koristi! Pa vzamite to kot pozitiven nasvet
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 8:42:58
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla ojla dobro jutro vsaj zame kako ste? no vadba z dojenčki v vodi jo jst čist podpiram mi je ful fajn da se dojenčki še kako drugače razgibajo samo jst je ne bom pelala plavat bomo šli na morje pa bomo tam čofotali otika fajn opravi na faksu kaj bote kuhale ? nekaj se sonček kaže tko da bomo šli ven naj še malo pohvalim našo punco spi celo noč, joka zelo malo, igra se veliko (saj se tudi mamica hahaha) skorpika naša tudi ni nič jokala ko so jo cepili ampak baje je drugo cepljenje huje (upam da ne) lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 9:17:04
|
|
|
|
tasa.m
|
b - tale ZUIM niso toplice, ampak je posebaj voda prilagojena za dojenčke, za fizioterapijo ... in jo skoz spremljajo, ni tako kot v Atlantisu, ki so še drugi ljudje zraven. Al pa če gledaš trgovske centre, kaj lahko tam dojenček vse faše (v zimskih mesecih) .
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 9:20:50
|
|
|
|
katja_p
|
Plavanje: mi bomo tud na morju in doma v bazenu čofotali, čeprav je men to palvanje za dojenčke tud fajn zadeva, sam nimam glih keša še za to ... Naša je pa dans ob 7.30 se zbudila, bla eno urco pokonc in med hranjenjem ugotovila, da ji v bistvu še manjka kaka urca spanja (drgač spi vsaj do 8.30). In je lepo na zizi zaspala. V CE imamo sonček, je pa ob 8 zjutri že tud snežilo Kr neki ... zdaj se pa tak lep dan dela! Mi2 jo šibnema v LJ, ju3 v MB ... madonca sma terenske!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 10:32:43
|
|
|
|
Detece
|
Plavanje: Sama sem bila tudi zelo navdušena nad tem, zdaj pa vedno bolj razmišljam o nakupu bazena namesto tega. A se spoznate kaj na njih. Kateri so vredu?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 11:53:18
|
|
|
|
Detece
|
Še nekaj me zanima. Tiste ki dojite, a še pazite na prehrano?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 12:29:46
|
|
|
|
patkapatatka
|
Nee , jem tudi indijsko hrano pa ni problemov. Štajerke kaj za jutri velja ob 12h? potem prideva tudi midve.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 13:48:59
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece Še nekaj me zanima. Tiste ki dojite, a še pazite na prehrano? Joj, že zdavnaj ne več. No vsaj v bistvu nisem jedla samo svinjine, zelja, repe, fižola, solato sem jedla samo zeleno (ker drugo sploh ne jem), od sadja sem jedla jabolka (jih imamo doma, tako da sedaj ne kupujem drugega sadja). Sedaj pa tudi jem svinjino občasno, npr. kako faširano meso, ki je pomešano z govedino (lazanja, mesni polpeti, mesna štruca,..), mlečne izdelke sem vedno jedla čisto vse, včeraj pa sem jedla tudi orehovo torto, aja pa čokolado jem tudi že kakšen mesec- pa jo bo treba kar ukinit (poletje se bliža ).
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 13:51:31
|
|
|
|
petruscha
|
Kje naj dobim kakšne lepe copatke za mojega malčka?? Kakšen predlog??
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 15:17:17
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka Nee , jem tudi indijsko hrano pa ni problemov. Štajerke kaj za jutri velja ob 12h? potem prideva tudi midve. Ja, ob 12h pred staro trto na lentu.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 15:41:30
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Detece Še nekaj me zanima. Tiste ki dojite, a še pazite na prehrano? ja še vedno. zelo!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 16:10:27
|
|
|
|
martka
|
ne zaradi krčev ali zvijanja, ampak zaradi alergij. paradižnik je alergogen ribe brokoli soja JAJCA MLEKO (mlečni izdelki ne toliko, tako da navadne jogurte, kislo mleko in skuto jem, pa kefir in pinjenec pijem) breskve marelice JAGODE citrusi orehi in ostali oreščki ... ... ... vse konzerve paštete mesni sir ... ... ... ------------------------ lahko paziš pa ni ok lahko pa ne paziš pa je čist ok vsak zase in vsak po svoje
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 26.3.2009 16:39:40
|
|
|
|
Nincica1
|
Jaz tudi še vedno pazim,...sicer se krčki pojavljajo še zelo malo, no še vedno vsak dan, vendar ne trajajo več tako intenzivno in dolgo. Ne jem pa čokolade, sadja, zelenjave oz. prekuhana jabolka v kompotu in korenčkovo omako ter špinačo, to jem. Nisem pa vedela za sojo, ker sem mleko zamenjala s sojinim in prav tako pojem veliko sojinih polpetov,...no, če se že boljša, potem verjetno to niti ne vpliva tako ali je pač bolje tudi to ne jesti Midva sva bila na enournem potepu. Moj namreč čez dan je vsako uro, tako da si dolgih tur niti ne moreva privoščiti, ko ni pihalo in je bilo topleje sva se ustavila na kavi in sem ga podojila, sedaj je pa to malo težje. Ali vaši tudi čez dan jedo tako pogosto. Zvečer mi zdaj lepo spi od 21.20 do 3.00 in potem do 6.00 in 8.00, tako da to se je že zelo izboljšalo, čez dan pa ne vem, kar skos bi jedel Lep dan vsem.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.