|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
25.3.2009 14:06:21   
CIPRESA
Ooo štajerke vam zavidam sončekuser posted image Pri nas je oblačno in piha veter pa 2 stopinji plusauser posted image Nič kaj prijetno, sva ostali noter z Anjo. Zdaj grem pa po Žiga v vrtec in po nakupih, ker mu je zmanjkalo hlač ki mu bi bile prav morava nabavit. Tako star otrok že vse umaže in še strga včasih in morm kar ene 3 komade hlač kupit da vsaj lahko sproti operem.

No grem, se slišimo!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
25.3.2009 18:55:21   
skorpika
čer!

no naš škratek je bil danes končno cepljen in je samo čisto malo zajamraluser posted image ...je pa zdej malo sitkan in kr pančka...pa prvič smo šli v gostilno kot družinicauser posted image ...je bil matic tolk priden, da so sam gledali...mi2 v miru pojedla, smo se napakiral in šli domov, kot da bi bla sama...res je bil pridkouser posted image ....so se iz sosednje mize samo čudili user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
25.3.2009 19:27:10   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Danes je pa napočil dan, ko greva prvič na plavanje ... jeeeej, pa še oči je obljubil da bo prej domou prišel, da bo šel zraven user posted image

kako je bilo na čofotanju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
25.3.2009 19:36:43   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Danes je pa napočil dan, ko greva prvič na plavanje ... jeeeej, pa še oči je obljubil da bo prej domou prišel, da bo šel zraven user posted image

kako je bilo na čofotanju?

Ja mene tudi zanima kako je v Kamniku, si zadovoljna. Mi gremo naslednji mesec, upam da bodo imeli v aprilu tudi termine (bo šele čez deset dni stara 4 mecece). A slikajo tam oz. moraš sam, v Atlantisu vem da dobiš na koncu CD s slikami.

Naša čoha že spi, se pozna da nisve bile danes nič vzuni in jo je že pol ure prej zmanjkal kot ponavadi.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
25.3.2009 20:21:18   
Anonimen
Punce, tole čofotanje je zakon!!! Naša je tako uživala in brcala, daje joj! Mi je ful všeč, ker je ta bazen odprt samo tako za tečaje in ne za vse. Voda je ful topla neki čez 32°C, povsod so klančki in se da bp z vozičkom pridt, v eni garedrobi so blazine po tleh, da se one dojenčke tam zrihta ko se že kotalijo, v drugi so oblazinjene mize, da se manjše dojenčke tam uredi. V vodi si dejansko 45 minut (če otrok tolko zdrži), al pa še kako minuto dlje, s tem da so otročki prve pol ure v fredovih obročih in delaš razne vaje, zadnjih 15 minut so pa v naročju, brez obroča. Cena je 90€ za 10 srečanj v to ceno je pa všteto kopanje oz. vodena vadba za otroka in 2 spremljevalca, izposoja fredovega obroča in neoprenskih hlačk. No slikanja pa ni ... moraš imet kar sam fotkiča s seboj. Tak da jaz sem fuuul zadovoljna in že komaj čakam naslednjo sredo!!!

No zdaj grem pa jest, ker me je voda čisto sestradala, pol pa pripravit predstavitev za jutri, ko končno na faksu predstavimo en projekt, ki ga vlečemo že skor 3 leta user posted image .

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
25.3.2009 20:23:36   
skorpika
otika a to hodita v snovik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
25.3.2009 20:32:19   
Anonimen
Neeee ... v Kamnik v ZUIM.

Semle: http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/

< Sporočilo je popravil Otika -- 25.3.2009 20:34:53 >

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
25.3.2009 20:41:49   
skorpika
hehe, sem že našla ja...hvala...
ma jst morm počakat kaj bo rekel dermatolog zarad kože...ker če je res atopijski dermatitis kar verjetno je, pol bazen odpade...zaenkrat...user posted image

drugač pa ful fajn da neža uživa...verjetn že spi k topuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
25.3.2009 20:45:17   
Anonimen
Itak ... sem jo doma samo še na hitro umila, dala flaško in je zaspala v prvo ... mi ni bilo treba ji niti enkrat it dudo popravit user posted image

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
25.3.2009 20:49:25   
skorpika
superca...
jst tut drugač učim otročke čofotat sam potem od 4leta naprej...zato bi rada šla tut z našim škorcem...upam da bo ratalo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
25.3.2009 20:52:04   
Anonimen
Itak, da bo ... tole s kožo se bo porihtalo, pol pa vodnim radostim naproti user posted image .

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.3.2009 8:30:49   
b
Dobro jutro punce

Vidim da ste se odločle za plavanje z dojenčki. Naj nekaj samo pripomnim. Namreč kolegica dela v Welnes centru- toplicah in ko sem jo vprašala glede tega tečaja je povedala takole. Lej zadeva je fajn ampak.. ampak če nočeš malega ispostavljat raznim glivicam in okužbam ti svetujem rajši ne, kljub temu da tam delam- predvsem pa zato in ker si mi kolegica. Tako da punce včasih je boljše premislit med užitki in koristi! Pa vzamite to kot pozitiven nasvetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.3.2009 8:42:58   
arupnik3
ojla ojla
dobro jutro vsaj zameuser posted image
kako ste?
no vadba z dojenčki v vodi jo jst čist podpiram mi je ful fajn da se dojenčki še kako drugače razgibajo samo jst je ne bom pelala plavat bomo šli na morje pa bomo tam čofotali user posted image
otika fajn opravi na faksu
kaj bote kuhale ?
nekaj se sonček kaže tko da bomo šli ven user posted image user posted image
naj še malo pohvalim našo punco spi celo noč, joka zelo malo, igra se veliko (saj se tudi mamica hahaha)
skorpika naša tudi ni nič jokala ko so jo cepili ampak baje je drugo cepljenje huje (upam da ne)
lep dan vam želim

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.3.2009 9:17:04   
tasa.m
b - tale ZUIM niso toplice, ampak je posebaj voda prilagojena za dojenčke, za fizioterapijo ... in jo skoz spremljajo, ni tako kot v Atlantisu, ki so še drugi ljudje zraven. Al pa če gledaš trgovske centre, kaj lahko tam dojenček vse faše (v zimskih mesecih)user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.3.2009 9:20:50   
katja_p
Plavanje: mi bomo tud na morju in doma v bazenu čofotali, čeprav je men to palvanje za dojenčke tud fajn zadeva, sam nimam glih keša še za to ... user posted image

Naša je pa dans ob 7.30 se zbudila, bla eno urco pokonc in med hranjenjem ugotovila, da ji v bistvu še manjka kaka urca spanja (drgač spi vsaj do 8.30). In je lepo na zizi zaspala.

V CE imamo sonček, je pa ob 8 zjutri že tud snežilo user posted image  Kr neki ... zdaj se pa tak lep dan dela! Mi2 jo šibnema v LJ, ju3 v MB ... madonca sma terenske! user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.3.2009 10:32:43   
Detece
Plavanje: Sama sem bila tudi zelo navdušena nad tem, zdaj pa vedno bolj razmišljam o nakupu bazena namesto tega. A se spoznate kaj na njih. Kateri so vredu?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.3.2009 11:53:18   
Detece
Še nekaj me zanima. Tiste ki dojite, a še pazite na prehrano?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.3.2009 12:29:46   
patkapatatka
Nee user posted image ,
jem tudi indijsko hrano pa ni problemov.
Štajerke kaj za jutri velja ob 12h?
potem prideva tudi midve.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.3.2009 13:48:59   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Joj, že zdavnaj ne več. No vsaj v bistvu nisem jedla samo svinjine, zelja, repe, fižola, solato  sem jedla samo zeleno (ker drugo sploh ne jem), od sadja sem  jedla jabolka (jih imamo doma, tako da sedaj ne kupujem drugega sadja).
Sedaj pa tudi jem svinjino občasno, npr. kako faširano meso, ki je pomešano z govedino (lazanja, mesni polpeti, mesna štruca,..), mlečne izdelke sem vedno jedla čisto vse, včeraj pa sem jedla tudi orehovo torto, aja pa čokolado jem tudi že kakšen mesec- pa jo bo treba kar ukinit (poletje se bližauser posted image ).

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.3.2009 13:51:31   
petruscha
Kje naj dobim kakšne lepe copatke za mojega malčka?? Kakšen predlog??

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.3.2009 14:22:54   
patkapatatka
petruscha jaz sem si jih naročila tu http://otroska-oblacila.blogspot.com/

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.3.2009 15:17:17   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka

Nee user posted image ,
jem tudi indijsko hrano pa ni problemov.
Štajerke kaj za jutri velja ob 12h?
potem prideva tudi midve.

Ja, ob 12h pred staro trto na lentu.

Končno smo trije:)

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.3.2009 15:41:30   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

ja še vedno. zelo!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
26.3.2009 16:10:27   
martka
ne zaradi krčev ali zvijanja, ampak zaradi alergij.
paradižnik je alergogen
ribe
brokoli
soja
JAJCA
MLEKO (mlečni izdelki ne toliko, tako da navadne jogurte, kislo mleko in skuto jem, pa kefir in pinjenec pijem)
breskve
marelice
JAGODE
citrusi
orehi in ostali oreščki
...
...
...

vse konzerve
paštete
mesni sir

...
...
...
------------------------

lahko paziš pa ni ok
lahko pa ne paziš pa je čist ok

vsak zase in vsak po svoje

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.3.2009 16:39:40   
Nincica1
Jaz tudi še vedno pazim,...sicer se krčki pojavljajo še zelo malo, no še vedno vsak dan, vendar ne trajajo več tako intenzivno in dolgo. Ne jem pa čokolade, sadja, zelenjave oz. prekuhana jabolka v kompotu in korenčkovo omako ter špinačo, to jem. Nisem pa vedela za sojo, ker sem mleko zamenjala s sojinim in prav tako pojem veliko sojinih polpetov,...no, če se že boljša, potem verjetno to niti ne vpliva tako ali je pač bolje tudi to ne jestiuser posted image
Midva sva bila na enournem potepu. Mojuser posted image namreč čez dan je vsako uro, tako da si dolgih tur niti ne moreva privoščiti, ko ni pihalo in je bilo topleje sva se ustavila na kavi in sem ga podojila, sedaj je pa to malo težje. Ali vaši user posted image tudi čez dan jedo tako pogosto. Zvečer mi zdaj lepo spi od 21.20 do 3.00 in potem do 6.00 in 8.00, tako da to se je že zelo izboljšalo, čez dan pa ne vem, kar skos bi jedeluser posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.