5ra_28
|
ja Otika...te je Nežika presenetila. Tako sem jaz enkrat Taia uspavala na vse možne načine, potem sem ga nahranila (takrat še podojila), pa sem ga sam odložila na najino posteljo, da vzamem njegove cotke, da greva na sprehod, pa se čez 10 sekund obrnem nazaj k njemu, pa je smrčal, ne sam spal, pa roke ob telesu, nepremično, da sem se kar nasmejala. Znajo presenetit ja... Pa pokazala si se nam..jaz sem si te čist drugačno predstavljala... Bled pa je lep ja... No, jaz sem bila danes zjutraj spet tam v ambulanti za bolezni dojk, pa mi je sam pogledala, ker so ji UZ (pred mojim nosom odpeljali ), pa nič mi ni delala, ker se izboljšuje samo od sebe, zaradi prenehanja laktacije. Moram pa jutri spet. Upam da se bo rešilo samo od sebe. Sem tipičen primer za Dr. Housa. Bromergon pa mi je že 'pis of kejk' . Je bilo le prvi dan hudo, zdaj pa ga jemljem po jedi in mi ni nič. Mal le zeham. To je vse. V soboto pa sem res mislila, da bom umrla, ko se je še mleko delalo, pa nisem smela stiskat in ga dojit. To pa boli bolj kot pa ne vem kaj. Komaj sem hodla, in se premikala. Včeraj je že bilo solidno, danes pa že prav ok. Mal še včasih zaboli. IZVIRNO SPOROČILO: abi 5ra_28 verjamem da zadeva zelo boli ker sem imela mastitis mesec dni nazaj. Jaz sem imela razpokane bradavice in je mali z dojenjem okužil dojko. Poizkusila sem rešiti zadevo brez antibiotikov, vendar na koncu ni šlo drugače. Boli že samo po sebi, vročino imaš 40, potem moraš močno masirat pa pristavljat.... Če pač ne gre, se ne sekiraj še vsak ki je bil na adaptiranem mleku je gor zrasel. Abi, za AM se ne sekiram, sem že zadnjič pisala, da bi počasi šla čimveč na AM, ker nam je vsem to bolj ugajalo...razloge sem že naštevala teden ali dva nazaj... Pa tudi nek mastitis to ni bil, čeprav so mi vse sestre (pri os. zdravniku in v P) svetovale, da bo to mastitis, naj dajem tople obhladke in masiram in dojim. Vročine nisem nič imela, bula vedno večja, z toplimi obhladki pa sem zadevo le še poslabšala. Ker zdaj dajem mrzle. Če bi jih še danes poslušala, bog ve, kaj bi vse nastalo. Še dobro da sem sama vztrajala na UZ, da so v bistvu ugotovili, da ni navadna bula in da ne gre za za tipičen zastoj in mastitis. Srečanje...ta teden je lepo vreme...Katja kdaj lahko prideš ta teden?? Martka, prideš ti tud?? Se bi lahko vi2 skupaj pripeljali. Kavica, detece, Hektorina...kdaj imate čas??? lep dan, midva greva na sprehod...no, jaz na sprehod, mali drnjohat ... Tiste, ki hranite tamalčke z AM, koliko tekočine vam spijejo na dan, čajka itd..???