|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
24.3.2009 10:15:02   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly moja soseda ma punčko tud full zaprto pa ji daje neke svečke, a jo vprašam če se jih dobi na recept al v lekarni, seveda če hočeš ti probat, ona previ da s hrano in kamilicami in sladkanjem ni nič pomagalo pa tud tečka je bla k ni mogla kakatuser posted image jaz na srečo nimam teh problemov sem lih mojga včeri spraševala če se mu zdi normalno ker kakamo tri krat na dan...no sej tud manca mi gre dvakrat na danuser posted image user posted image

Dej vpraši prosim, ker se nonstop neki napenja user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
24.3.2009 10:29:42   
timnala
Oj!

Jutro vsem..mislim ej..pr nas bomo prespali noc, ko bomo stari 2 leti - upam vsaj! user posted image

Vceri smo probali rizevo sluz..spal je tocno tak, kot ce bi se samo dojila - 3 urce, se pravi do pol 12h. Potem se je zbudil ob 1h, ampak ga nisem dojila, sem ga kar lepo spravila spat nazaj, potem ob pol 4h pa potem ob 5h pa ob 6h kr nekaj casa bedel in pojma nimam kdaj je potem nazaj zaspal, ker sm bla fuc in je itak spal od 5h pri nama v postelji.. user posted image user posted image

A za fotko mi nobena ne zna svetovat user posted image

A se se kteri user posted image  v spanju zvija nazaj? Nas se je zdej zacel kak teden..se nastima, da se zvije nazaj z glavco (ne ful, ampak je opazno) pa zaspi al pa se potem obrne na hrbet in se poravna.. bi me moralo skrbet user posted image

Punce uzivajte dans na cveku..jst se pa pojma nimam kam se bova dala - mava za spremembo avto (mojga ma zdej ze kr neki casa moja mami, ker ga jst ne rabim tolk, ona je pa trenutno brez) pa brez ideje..po trgovinah bi blo lustno it pa ni cekinckov user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
24.3.2009 10:35:30   
Dream
No, lepa reč. Pri vseh milijon seminarskih naliogah, ki sem jih napisala, sem vedno začela z uvodom in praktično nikoli nisem nič popravljala. Sedaj, pri diplomskipa se mi je čisto zaštekalo. Bom upoštevala vaš nasvet, naj pišem na koncu!

Jolly123 jaz sem mu dajala otroški čaj (mešanica zelišč), ker ureja prebavo, pa je bilo bolje. Sedaj po GH mi kaka samo 1x na 2 dni, ampak je to dvojna porcija. Dokler se ne muči preveč, ga ne bom utrujala še s čajem...

Tako, zdej me pa ne motit, ker grem pisat diplomsko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
24.3.2009 10:38:32   
suzy124
Dobro jutro

Mi smo pa kr vredu spali od pol desetih pa do štirih, potem je jedu in zaspal do osmihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko bi le tako ostalo.
Zdaj je pa šel na dopoldanski počitekuser posted image user posted image

Sem mu pa danes prvič dala riževe kosmiče zmešane z mojim mlekom, ampak mu ni bilo najbolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image
A so pri vas tud delali take čudne frise ko so začeli te kosmiče jest?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Inyo za dopolnjenih pet mescovuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Jolly sam da se vam bo vse vredu rešilo

Pikicastonoga si bla pa res že pridnauser posted image user posted image user posted image

Gogabojan upam da je tvoj user posted image že kaj boljše in da čim prej ugotovita kaj je.

Jaz pa grem danes nabavljat v Mullerja v Velenje, mi je zmanjkalo plenic, pa mel kašic boma še nakupla, ker so kr cenejše kot v drugih trgovinah( vsaj ta riževa ki sem jo zadnjič kupla).user posted image user posted image user posted image

Ve se pa fajn načvekajte v Areniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
24.3.2009 10:51:51   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Ajetam - na Korziki je ful lepo, si mi kar lušte naredila, sem bila pred leti tam, v bistvu je bil to naš maturantski izlet, sploh Bonifacio in Ajaccio sta ful lepa, pa Corte, jaz bom sigurno še kdaj šla, pa obvezno z avtom čez italijansko Toskano morate it, ker je ful lepo. Ah kje so tisti časi ko smo na veliko potovali....

ja potovanja so super. jaz sem vedno nervozna predno gremo. vidim najhujše senarije, sam pol je pa vedno superrr. ja res vsi k so tm pravijo da je megaaa. plaže so pa tut božanske. kot da bi bil nekje na karibih user posted image

Midva sma že tudi imela plan da bi šla na Korziko pa še nisma uspela it, boma pa vsekakor v bljižni prihodnosti šla tja.
Kake so pa naprimer cene tam?

midva sva računala da bi dala ene 300€ se mi zdi. ne vem sem neki na hitr računala ker sem misnla da bi šli kampirat sam sva se odločila za drugo vrjanto k je pršla. tako bolj na komot .. tko da ni nič full dražje kot če bi šla recimo na hrvaško al pa slovensko obalo. za vidit maš pa tm mnoooogo več.

Tud midva zelo rada kampirama in žezdaj kakih sedem let samo kampirama in je res super

ja sej bi šla, sam sva se zdej odločila za ne, ker bo tko full lažje. manj robe in bolj bomo na udobno.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
24.3.2009 10:53:39   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Juhuuuu očitno bova vseeno lahko odprla sp. Je šel moj zdajle vprašat na zbornico pa so rekli da glede na njegove delovne izkušnje in vodilna mesta v podjetjih lahko odpre sp, četudi nima prave izobrazbe user posted image user posted image

superrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
24.3.2009 11:39:17   
jolly123
a ve kar o kampiranju razmišljate? Ja dobre ste no.... jaz si niti približno ne predstavljam it na kampiranje z nekom ki je tak kot Tajko, ki ima probleme s spanjem še v postelji kaj šele na kampiranju user posted image  user posted image Mogoče pol ko bo malo starejši in mu bo že jasno kaj se dogaja, to zna bit pa pravo doživetje user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
24.3.2009 11:54:23   
iraira
Uf jaz tudi nebi upala z user posted image  kampirati.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki si upate

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
24.3.2009 12:02:07   
ajetam@
jaz bi pa uspela kampirat. sam kaj k moreš trogat s sabo vso opremo in to. že tko rabiš zarad otroka toooook enih stvari pol pa še kamp oprema.. bi rabil s kombijem it user posted image

pismo sem dala mojga na dekico na tla se igrat. sem skočila na wc.. pridem nazaj in je bil kr drugje . sem kr pobulila

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
24.3.2009 12:17:46   
iraira
ja, ja naša isto jo daš na tla in ona čez čas čisto na drugem koncu....mi ji pravimo črviček maliuser posted image  . Jih ni več za na posteljah in kavčih puščat sameuser posted image user posted image user posted image  

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
24.3.2009 12:27:56   
jolly123
Men je že s kavča dol padu user posted image Pa mamo res velik kavč, sem lih tok prišla da sem ga še ujela, ko je na kolenih pristal on se je pa čist režal, mu je bla očitno všeč avantura user posted image
Mojemu je pa danes iz ležalnika čofnil na glavo, ga je dal noter se midva neki pogovarjava in v naslednji sekundi čof user posted image Ja ta nam bo še dal vetra user posted image Sploh, ker se že zdaj prime za viseče stvari in kar sam sebe vleče gor, pol se pa z nogami odrine in pristane bog ve kje user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
24.3.2009 12:56:26   
PikicaStonoga
KAKO?

Midve sva OK ...sem pozabila povedat, da imamo malo vneto učko ...ampk nič hujšega ...očitno jo je malo veter dobil, ko jo prenašam v in iz avta ...ker zunaj niti nismo bili zadnje dni ...samo a v avtu in po obiskih in trgovinah...pa sej ni nič hujšega, malo fiziološke pa mojga mlekeca pa bo ...

uvajanje - drugače sem mi je pa ravnokar zgodilo (po celem mesecu dodajanja SAMO zvečer!!!) da sem mogla dodat. Pojedla je 90, pa še bi, pa mi je zmanjkalo vode ...zdej prekuhavam vodo, potem pa vidim, koliko bo še pojedla ...poleg tega, je blo treba včerej popoldne dodat že okol šestih ne šele zvečer pred spanjem, danes se pa že ves čas doji na slabi dve uri in pol ...zdaj pa tud jaz mislim, da je naša punca pripravljena na kaj veš kot samo moje mleko, ki je očitno ne nasiti več dovolj, tudi če mi vse spije ...pa še premalo ji je ...in se mi pri 5 mesecih zdi nesmiselno dodajat AM čez dan, tako da evo jutri začnem uvajat, sem se odločila ...zdej bom pa danes cel dan paparico brala, da sploh vidim, kaj in kako ...me je kr groza - tok dolgo sem se otepala začetka uvajanja HG, zdaj je pa napočil trenutek ...user posted image  lučka ...kdaj začneGH al boš še vztrajala z mlekcom ...jaz sem imela namen vzrajat še kake 14 dni, 3 tedne, pa vidim, da je napočil čas ...jutri bomo 5 mesecev JUPI! :)

valla ...če si oddala tisto kašico OK, če je paše na voljo, bi pa midve sprobale ... ;)

lep dan pa se še kaj beremo!

kako je blo v Areni? Upam, da razumete, zakaj naju ni bilo ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
24.3.2009 13:22:12   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Pojedla je 90, pa še bi, pa mi je zmanjkalo vode ...zdej prekuhavam vodo, potem pa vidim, koliko bo še pojedla ...

je pojedla še  60, skupaj torej 150 in ot PO dojenju!!! mater kot da jo lakam!! user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
24.3.2009 13:24:05   
PikicaStonoga
kr sama sem ...danes perem ...zfele pa tijano tud uspavam ...ko zapis, bom pa cotke dala v omaro ...pa mal bluzla, sej kaj pa naj ...;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3089
24.3.2009 14:04:29   
Lovely
Čaw,

Pšemek - tit it, baje si plačala drink!!! To se ne dela!!! Hvala user posted image

Me smo se dogovorile, da imamo Jour Fix v Areni ob torkih ob 11h. Kjera pride pride. OK? Danes je bilo super, smo čvekale do cca pol dveh...

.100noga, jap zgleda da bo treba Tijani še kaj dati v to njeno luštno ritko. Učka se bo ša hitro pozdravila, boš videla.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3090
24.3.2009 14:07:14   
PikicaStonoga
lovely ...za telovadbo je treba sporočiti, je pa na Fužinah ni, ampak je tudi v četrtekih v Mostah (sprememba!), in sicer na Proletarski 5 v Mostah. Vadba poteka med 11.30 - 12.30.
Valla ne bo več hodila, se ji ne da, lenobi leni heheheheheheh, no jaz bi pa e en mesec ...pa ti? Da potem skupaj sporočiva ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3091
24.3.2009 14:09:11   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Čaw,

Pšemek - tit it, baje si plačala drink!!! To se ne dela!!! Hvala user posted image

Me smo se dogovorile, da imamo Jour Fix v Areni ob torkih ob 11h. Kjera pride pride. OK? Danes je bilo super, smo čvekale do cca pol dveh...

.100noga, jap zgleda da bo treba Tijani še kaj dati v to njeno luštno ritko. Učka se bo ša hitro pozdravila, boš videla.

tole je pa fajn ideja ...nekej jih bo ziher prišlo vsakič ...;)
ja okica bo hitr ok ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
24.3.2009 14:09:32   
PikicaStonoga
Aja, kolk vas je pa blo danes pa katere?? :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3093
24.3.2009 14:12:14   
jolly123
Ti pa si firbec user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3094
24.3.2009 14:18:43   
PikicaStonoga

Ti pa si firbec user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  ZATO DA MAŠ TI PAR!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
24.3.2009 14:19:19   
afnica mala
Hojla,

me2 danes nisva utegnile, je bila patronažna do 11,15. Ob pol dvanajstih pa Neli že je. Itak bo zdaj menjava ure, pa bomo videli kakšen red bo Neli imela po novem. Fajn, da ste kar določile urouser posted image

lovely- se en dan oglasim spotoma, pa ti prinesem ring sling za kakšen dan, zdaj je čist zmečkan, je že od včeraj v ruzakuuser posted image , da ga danes ne bi pozabila

patr. je rekla, da sem ful dobra mamicauser posted image ,da jo res max pedenam, pa da sem se zredilauser posted image - itak od čokolad in večernih narezkov, pa naj se ne sekiram zaradi teže, da dobro zgleda, napreduje, pa da je pridna (čedalje manj se mi zdiuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3096
24.3.2009 14:19:57   
Pšemek

Juhuuuu očitno bova vseeno lahko odprla sp. Je šel moj zdajle vprašat na zbornico pa so rekli da glede na njegove delovne izkušnje in vodilna mesta v podjetjih lahko odpre sp, četudi nima prave izobrazbe user posted image user posted image

Se je meni zdelo mal čudno, no, važno da boste lahko odprli sp user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
24.3.2009 14:21:42   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Se je meni zdelo mal čudno, no, važno da boste lahko odprli sp user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
24.3.2009 14:22:49   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Čaw,

Če je pa reku (kelnar), da nima drobiža, pa sem pol rekla, naj mi vse skup računa. Se mi ni dalo čakat, da bi šel okol fehtat za drobiž. user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
24.3.2009 14:24:24   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Aja, kolk vas je pa blo danes pa katere?? :)

Moraš gogibojan težit, nej da hitro fotke na FB, k je imela fotoaparat s sabo

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?