|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
24.3.2009 14:27:36   
Pšemek
Lucka, lupinica te čaka pri mojih babah user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
24.3.2009 14:28:14   
Pšemek
Uh, pa še nova stran user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
24.3.2009 15:30:00   
iraira
Vidim da ste se imele spet superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa fino da ste se dogovorile za vsak torek ob 11ihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da bom še jaz lahko kdaj prišlauser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
24.3.2009 15:30:25   
PikicaStonoga
men je pa moj dragi zrihtu orbitrek - zastonj user posted image user posted image user posted image  za v hiško ...pa sem mu rekla zdej mi pa sam še savna manjka ...pa še omenla sem mu naj začne šparat, da bom kmal mela okroglo (bom novembra stara 30 letuser posted image user posted image user posted image , pa mi jo lahk kupi :) user posted image user posted image user posted image  mah sam kaj ko sva broke ...sej vseen, sam da bo hiška še letos vseljena :) user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
24.3.2009 15:50:54   
jolly123
Če bosta letos vseljena boš imela itak najlepše darilo za okrogli rojstni dan. 

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
24.3.2009 15:55:10   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Če bosta letos vseljena boš imela itak najlepše darilo za okrogli rojstni dan. 

Ja itak zato pa pravim sej vseen če nimam tega in onega in ne več česa še, samo da smo zdravi, da se mamo radi, pa da se letos preselimo ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
24.3.2009 16:06:43   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

men je pa moj dragi zrihtu orbitrek - zastonj user posted image user posted image user posted image  za v hiško ...pa sem mu rekla zdej mi pa sam še savna manjka ...pa še omenla sem mu naj začne šparat, da bom kmal mela okroglo (bom novembra stara 30 letuser posted image user posted image user posted image , pa mi jo lahk kupi :) user posted image user posted image user posted image  mah sam kaj ko sva broke ...sej vseen, sam da bo hiška še letos vseljena :) user posted image user posted image user posted image

Uh, boste pa imeli letos veliko žurk - vselitvena pa za tvojo okroglo, pa še Tijanin 1. RD user posted image

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3107
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 16:06:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3108
24.3.2009 16:22:38   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ste že vse doma? Jaz sem šele zdaj prišla, pa še to se mi je mudilo zaradi Nika. Nisem uspela opraviti vseh stvari v BTC-ju. Lovely, lucka - sem kupila kalilnik - poročam, kako mi bo šlo user posted image

Sem bla pa čist šokirana, v DM-u so Milupine kašice 4€!!!! V MÜllerju pa samo 1,79€! In pol ti dajo bon, da prihraniš 0,60€ v DM-u!! Ha, kter nateg. Sem šla kar ven.

.stonoga, nobena se ni javila za kašico, tko da ti jo z veseljem dam. Kar pridi jutri na kakav ali čaj, pa bo user posted image

Ble smo pa: Pšemek, Goga, Marisha, Irma, Lovely, Lucka in jaz.

Kakšen kalilnik? Spet me firbec daje ;) user posted image user posted image user posted image
Aha, pol morm v Mullerja kašice kupovat ;) user posted image user posted image user posted image
Arena - Pšemek, Goga, Marisha, Irma, Lovely, Lucka in jaz. - sedem komada izneneda user posted image user posted image user posted image
valla - pridem jutri na kakav :) kr zjutri ...kdaj vstajaš? user posted image user posted image user posted image  ma ne zezam se, ne bom takoj zjutri uletela, dopoldne no .. ker okol enih dobim obisk pa morm bit doma ... ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 16:27:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3110
24.3.2009 16:35:27   
PikicaStonoga

Kalčke bom kalila. Zdravo življenje pa to. Včeraj smo že jedli solato iz njih. Sem prvič probala.

.stonoga, lohk prideš že med osmo in deveto uro. Kamot.

ok pol sva pa zmenjeni! ;) a te prej pokličem al ni treba? ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 16:38:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3112
24.3.2009 16:52:46   
PikicaStonoga

nič ni treba klicati, sva zmenjeni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3113
24.3.2009 17:01:57   
Lovely
.100noga, Moste, Fužine meni čisto vseeno. Bom tam 100%, kar povej jim, da prideva user posted image

Valla, no dej poročaj, jaz stručko vse zgnijem namesto da kalim; kva?! kašice 4€?! Pa te so pa debili do konca. Jaz več ne razumem, ker to je pa že počasi skregano z zdravo pametjo no. Nimam več besed.

Pšemek, ti več ne plačuješ nobene drinke za nekaj cajta!!

Inya je zdajle popapala 130ml riževe kašice, spila malo čajčka in zaspala user posted image , upam, da bo vsaj 45 min, da bo šla po 19h spat... Idealno okrog 21h ampak če bo ob 20h bom hepi hepi.

Afnica, itak da si super mom (SM - a dodamo med inicialke user posted image ), kok si skrbna in ljubeča. Itak user posted image

Gogabojan, kje si ti zdej. Kaj dogaja?

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3114
24.3.2009 17:04:35   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedam komada iznenadauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislm ste pa prjatlceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se javim kdo me pobere pa ga ni junakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MAL HECA itak da me ne more nobena pobrat razen talcyuser posted image user posted image user posted image k nevem kje se skriva zadnje časeuser posted image user posted image

JOLLY evo poizvedla in dobiš v lekarni brez recepta GLICERINSKE SVEČKE ona daje na dva dniuser posted image user posted image user posted image rekla pa je da v lekarni še vprašaj kako in kaj ....user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3115
24.3.2009 17:05:28   
Lovely
Sem pa drugače zelo zaskrbljena, so me klicali kolegi iz službe in so neki novi pravniki, ki kar nekaj po svoje spreminjajo že ustaljene postopke, ker se ne poglobijo v to, kar smo zgradili... Kar naenkrat 9 letna praksa ni OK, pa sploh ni bilo nobenih sprememb v zakonodaji user posted image  Sem se odločila, da se ne bom preveč vmešavala, sem pa poslala mail s svojim mnenjem in argumentacijo pa naj delajo kar hočejo... se tok grozno počutim, ker nimam kontrole - sem control freak...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
24.3.2009 17:07:15   
janja 27
aja še to moram komentirat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kašice od milupeuser posted image user posted image user posted image user posted image pri nas v dm so 4 e ,v babyu 3.8 e, halo tam pa sam 1.7 e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v mullerju mislim da ........za ta mesec jih imam drug mesec pa letim v mullerjauser posted image user posted image user posted image halo sej kupim skoraj tri za ceno eneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
24.3.2009 17:09:47   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Sem pa drugače zelo zaskrbljena, so me klicali kolegi iz službe in so neki novi pravniki, ki kar nekaj po svoje spreminjajo že ustaljene postopke, ker se ne poglobijo v to, kar smo zgradili... Kar naenkrat 9 letna praksa ni OK, pa sploh ni bilo nobenih sprememb v zakonodaji user posted image  Sem se odločila, da se ne bom preveč vmešavala, sem pa poslala mail s svojim mnenjem in argumentacijo pa naj delajo kar hočejo... se tok grozno počutim, ker nimam kontrole - sem control freak...

user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tud iz šihta neki težijo o nekih predavanjih in izpitih itd pa sem zatežila da naj me pustijo pri miru do oktobra 5.10 pridem nazaj in potem bomo vidli kako in kaj al bomo šli na staro delovno mesto al novo..sedaj lepo uživam porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
24.3.2009 17:12:21   
janja 27
dream thanks za ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem te že dala notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
24.3.2009 17:25:49   
gogabojan
Ojla punce.

Prej se nisem mogla oglasiti, ker je tamal tečnaru, pa tečnaru in še enkrat tečnaru.

Pa sve se z Marisho dobile še mal vzunaj ob 16h, sm malega pelala ven, da bi mi vsaj malo zaspal. Pa je malo spal, se zbudil takoj ko je marisha šla domov, in tečnaru celo pot do doma.

Evo slikice hočem naložiti na FB, pa mi internet fulllllllll počpas dela.

Sem pa šla kupiti kašico od Milupa, sem dala 3 eura. Ma saj mi je se mi zdi da Lučka al pa Lovely povedale, da u Mulerju so full poceni. Pa sm itak skoraj zamujala, po Bojana, tak da nisem mela časa. Evo ta post pišem skoraj enih 5 min, pa mi na FB še ni naložilo prvih pet slikic. Kr nekaj.

Zdaj pa moj malček visi v hojici, in je čisto tiho. Mah me briga, kaj kdo pravi, če je tam tiho, naj bo tam. Vsaj kakih 10 min, da so še malo moji možgančki na offfffffffff.

Sem marishi rekla, da ga bom odpelala v center pred mantovo, in ga tam pustila, naj ga vzame kdorkoli hoče. Je v vozičku utihnu sam takrat, ko sem mu dala kao vetrovne kapljice (sami cukr not ostal). Pa če vam povem po pravici, mi DOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL visi, kaj si kdo misli. Sam da mam jaz mir.

Evo toliko to. Se javim kasneje, ko mi ne bo dollllllllllllllllll vse viselo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
24.3.2009 18:44:43   
gogabojan
Evo punce slik es gor.. mam           škrata v naročju tak da cče ni fajn pisno on kriv.                       net ful p               ocasi dela                     l

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
24.3.2009 19:37:12   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dej ne govori, organiziraš cel oddelek, uvedeš nove programe, prevzameš velik del, ki je bil prej v outsourcingu in zdej ti ena, ki nikoli ni delala tega in en študent vse pokvarita user posted image Mene kar mine, da bi šla ke nazaj, ker bom mogla vse še enkrat pedenat...user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
24.3.2009 19:38:08   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Sem marishi rekla, da ga bom odpelala v center pred mantovo, in ga tam pustila, naj ga vzame kdorkoli hoče. Je v vozičku utihnu sam takrat, ko sem mu dala kao vetrovne kapljice (sami cukr not ostal). Pa če vam povem po pravici, mi DOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL visi, kaj si kdo misli. Sam da mam jaz mir.

user posted image user posted image Jap sem jaz zadnjič tud prišla na to misel...eh sej bo bolje, samo še 5 mesecev pa gre v vrtec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3123
24.3.2009 19:42:05   
gogabojan
Evo me zaj. Malček HVALA BOGU spi. Smo se nafutrali (jedu prvič kašico od rižka), mu je šla fulllllllllllllllllll v slast.

Smo se skopali, podojili, in zdaj lepo aja. Sam je čist čist rdeč v faco. Ah bomo videli.

Aja, slikice iz arene so na FB v mojem albumu, ker nisem mogla dati gor slik na RR oktoberke 08. Tak da,.....

Aja, jaz pa na slikah falim - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se skrivala objektivu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker nebi not pršla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
24.3.2009 19:46:20   
gogabojan
Aja, pa še eno vprašanje.

Smo vse doma več al manj. Pa me zanima, če ima še katera občutek, da je bolj primitivna ratala (ne razumite me narobe). Mislim komunikacijsko?????? Mislim, jaz sem čist ven padla iz tega.

Sem srečala bivšega direktorja, ko sem še delala na GZS območni zbornici Lj. Mislim, kake sem vn metala. Sem se mu potem opravičila, ker nisem imela lepega-uradnega komunikacijskega govora, pa je rekel, naj kar bom še par mesecev na OFFFF.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam res no, bog ve, kako bi sedaj, če bi morala kar naenkrat uporabljati poslovne izraze in veščine. Bi bila čist mrzla. Ojoj. Saj se več ne znam niti pogovarjati no.user posted image user posted image user posted image user posted image

Edino tipkanje mi gre fullllllllll fajn, kar tudi ve opazite tu gori.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?