Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 14:27:36
|
|
|
|
Pšemek
|
Lucka, lupinica te čaka pri mojih babah .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 14:28:14
|
|
|
|
Pšemek
|
Uh, pa še nova stran
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 15:30:00
|
|
|
|
iraira
|
Vidim da ste se imele spet super Pa fino da ste se dogovorile za vsak torek ob 11ih tako da bom še jaz lahko kdaj prišla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 15:30:25
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
men je pa moj dragi zrihtu orbitrek - zastonj za v hiško ...pa sem mu rekla zdej mi pa sam še savna manjka ...pa še omenla sem mu naj začne šparat, da bom kmal mela okroglo (bom novembra stara 30 let , pa mi jo lahk kupi :) mah sam kaj ko sva broke ...sej vseen, sam da bo hiška še letos vseljena :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 15:50:54
|
|
|
|
jolly123
|
Če bosta letos vseljena boš imela itak najlepše darilo za okrogli rojstni dan.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 15:55:10
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Če bosta letos vseljena boš imela itak najlepše darilo za okrogli rojstni dan. Ja itak zato pa pravim sej vseen če nimam tega in onega in ne več česa še, samo da smo zdravi, da se mamo radi, pa da se letos preselimo ... :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 16:06:43
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga men je pa moj dragi zrihtu orbitrek - zastonj za v hiško ...pa sem mu rekla zdej mi pa sam še savna manjka ...pa še omenla sem mu naj začne šparat, da bom kmal mela okroglo (bom novembra stara 30 let , pa mi jo lahk kupi :) mah sam kaj ko sva broke ...sej vseen, sam da bo hiška še letos vseljena :) Uh, boste pa imeli letos veliko žurk - vselitvena pa za tvojo okroglo, pa še Tijanin 1. RD
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 16:06:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 16:22:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. ste že vse doma? Jaz sem šele zdaj prišla, pa še to se mi je mudilo zaradi Nika. Nisem uspela opraviti vseh stvari v BTC-ju. Lovely, lucka - sem kupila kalilnik - poročam, kako mi bo šlo Sem bla pa čist šokirana, v DM-u so Milupine kašice 4€!!!! V MÜllerju pa samo 1,79€! In pol ti dajo bon, da prihraniš 0,60€ v DM-u!! Ha, kter nateg. Sem šla kar ven. .stonoga, nobena se ni javila za kašico, tko da ti jo z veseljem dam. Kar pridi jutri na kakav ali čaj, pa bo Ble smo pa: Pšemek, Goga, Marisha, Irma, Lovely, Lucka in jaz. Kakšen kalilnik? Spet me firbec daje ;) Aha, pol morm v Mullerja kašice kupovat ;) Arena - Pšemek, Goga, Marisha, Irma, Lovely, Lucka in jaz. - sedem komada izneneda valla - pridem jutri na kakav :) kr zjutri ...kdaj vstajaš? ma ne zezam se, ne bom takoj zjutri uletela, dopoldne no .. ker okol enih dobim obisk pa morm bit doma ... ;)
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 16:27:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 16:35:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Kalčke bom kalila. Zdravo življenje pa to. Včeraj smo že jedli solato iz njih. Sem prvič probala. .stonoga, lohk prideš že med osmo in deveto uro. Kamot. ok pol sva pa zmenjeni! ;) a te prej pokličem al ni treba? ;)
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 16:38:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 16:52:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. nič ni treba klicati, sva zmenjeni
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 17:01:57
|
|
|
|
Lovely
|
.100noga, Moste, Fužine meni čisto vseeno. Bom tam 100%, kar povej jim, da prideva Valla, no dej poročaj, jaz stručko vse zgnijem namesto da kalim; kva?! kašice 4€?! Pa te so pa debili do konca. Jaz več ne razumem, ker to je pa že počasi skregano z zdravo pametjo no. Nimam več besed. Pšemek, ti več ne plačuješ nobene drinke za nekaj cajta!! Inya je zdajle popapala 130ml riževe kašice, spila malo čajčka in zaspala , upam, da bo vsaj 45 min, da bo šla po 19h spat... Idealno okrog 21h ampak če bo ob 20h bom hepi hepi. Afnica, itak da si super mom (SM - a dodamo med inicialke ), kok si skrbna in ljubeča. Itak Gogabojan, kje si ti zdej. Kaj dogaja?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 17:04:35
|
|
|
|
janja 27
|
sedam komada iznenada mislm ste pa prjatlce se javim kdo me pobere pa ga ni junaka MAL HECA itak da me ne more nobena pobrat razen talcy k nevem kje se skriva zadnje čase JOLLY evo poizvedla in dobiš v lekarni brez recepta GLICERINSKE SVEČKE ona daje na dva dni rekla pa je da v lekarni še vprašaj kako in kaj ....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 17:05:28
|
|
|
|
Lovely
|
Sem pa drugače zelo zaskrbljena, so me klicali kolegi iz službe in so neki novi pravniki, ki kar nekaj po svoje spreminjajo že ustaljene postopke, ker se ne poglobijo v to, kar smo zgradili... Kar naenkrat 9 letna praksa ni OK, pa sploh ni bilo nobenih sprememb v zakonodaji Sem se odločila, da se ne bom preveč vmešavala, sem pa poslala mail s svojim mnenjem in argumentacijo pa naj delajo kar hočejo... se tok grozno počutim, ker nimam kontrole - sem control freak...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 17:07:15
|
|
|
|
janja 27
|
aja še to moram komentirat kašice od milupe pri nas v dm so 4 e ,v babyu 3.8 e, halo tam pa sam 1.7 e v mullerju mislim da ........za ta mesec jih imam drug mesec pa letim v mullerja halo sej kupim skoraj tri za ceno ene
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 17:09:47
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem pa drugače zelo zaskrbljena, so me klicali kolegi iz službe in so neki novi pravniki, ki kar nekaj po svoje spreminjajo že ustaljene postopke, ker se ne poglobijo v to, kar smo zgradili... Kar naenkrat 9 letna praksa ni OK, pa sploh ni bilo nobenih sprememb v zakonodaji Sem se odločila, da se ne bom preveč vmešavala, sem pa poslala mail s svojim mnenjem in argumentacijo pa naj delajo kar hočejo... se tok grozno počutim, ker nimam kontrole - sem control freak... meni tud iz šihta neki težijo o nekih predavanjih in izpitih itd pa sem zatežila da naj me pustijo pri miru do oktobra 5.10 pridem nazaj in potem bomo vidli kako in kaj al bomo šli na staro delovno mesto al novo..sedaj lepo uživam porodniško
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 17:12:21
|
|
|
|
janja 27
|
dream thanks za ZS sem te že dala not
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 17:25:49
|
|
|
|
gogabojan
|
Ojla punce. Prej se nisem mogla oglasiti, ker je tamal tečnaru, pa tečnaru in še enkrat tečnaru. Pa sve se z Marisho dobile še mal vzunaj ob 16h, sm malega pelala ven, da bi mi vsaj malo zaspal. Pa je malo spal, se zbudil takoj ko je marisha šla domov, in tečnaru celo pot do doma. Evo slikice hočem naložiti na FB, pa mi internet fulllllllll počpas dela. Sem pa šla kupiti kašico od Milupa, sem dala 3 eura. Ma saj mi je se mi zdi da Lučka al pa Lovely povedale, da u Mulerju so full poceni. Pa sm itak skoraj zamujala, po Bojana, tak da nisem mela časa. Evo ta post pišem skoraj enih 5 min, pa mi na FB še ni naložilo prvih pet slikic. Kr nekaj. Zdaj pa moj malček visi v hojici, in je čisto tiho. Mah me briga, kaj kdo pravi, če je tam tiho, naj bo tam. Vsaj kakih 10 min, da so še malo moji možgančki na offfffffffff. Sem marishi rekla, da ga bom odpelala v center pred mantovo, in ga tam pustila, naj ga vzame kdorkoli hoče. Je v vozičku utihnu sam takrat, ko sem mu dala kao vetrovne kapljice (sami cukr not ostal). Pa če vam povem po pravici, mi DOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL visi, kaj si kdo misli. Sam da mam jaz mir. Evo toliko to. Se javim kasneje, ko mi ne bo dollllllllllllllllll vse viselo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 18:44:43
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo punce slik es gor.. mam škrata v naročju tak da cče ni fajn pisno on kriv. net ful p ocasi dela l
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 19:37:12
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem pa drugače zelo zaskrbljena, so me klicali kolegi iz službe in so neki novi pravniki, ki kar nekaj po svoje spreminjajo že ustaljene postopke, ker se ne poglobijo v to, kar smo zgradili... Kar naenkrat 9 letna praksa ni OK, pa sploh ni bilo nobenih sprememb v zakonodaji Sem se odločila, da se ne bom preveč vmešavala, sem pa poslala mail s svojim mnenjem in argumentacijo pa naj delajo kar hočejo... se tok grozno počutim, ker nimam kontrole - sem control freak... Dej ne govori, organiziraš cel oddelek, uvedeš nove programe, prevzameš velik del, ki je bil prej v outsourcingu in zdej ti ena, ki nikoli ni delala tega in en študent vse pokvarita Mene kar mine, da bi šla ke nazaj, ker bom mogla vse še enkrat pedenat...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 19:38:08
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Sem marishi rekla, da ga bom odpelala v center pred mantovo, in ga tam pustila, naj ga vzame kdorkoli hoče. Je v vozičku utihnu sam takrat, ko sem mu dala kao vetrovne kapljice (sami cukr not ostal). Pa če vam povem po pravici, mi DOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL visi, kaj si kdo misli. Sam da mam jaz mir. Jap sem jaz zadnjič tud prišla na to misel...eh sej bo bolje, samo še 5 mesecev pa gre v vrtec
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 19:42:05
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo me zaj. Malček HVALA BOGU spi. Smo se nafutrali (jedu prvič kašico od rižka), mu je šla fulllllllllllllllllll v slast. Smo se skopali, podojili, in zdaj lepo aja. Sam je čist čist rdeč v faco. Ah bomo videli. Aja, slikice iz arene so na FB v mojem albumu, ker nisem mogla dati gor slik na RR oktoberke 08. Tak da,..... Aja, jaz pa na slikah falim - . Sem se skrivala objektivu , ker nebi not pršla .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 19:46:20
|
|
|
|
gogabojan
|
Aja, pa še eno vprašanje. Smo vse doma več al manj. Pa me zanima, če ima še katera občutek, da je bolj primitivna ratala (ne razumite me narobe). Mislim komunikacijsko?????? Mislim, jaz sem čist ven padla iz tega. Sem srečala bivšega direktorja, ko sem še delala na GZS območni zbornici Lj. Mislim, kake sem vn metala. Sem se mu potem opravičila, ker nisem imela lepega-uradnega komunikacijskega govora, pa je rekel, naj kar bom še par mesecev na OFFFF. Sam res no, bog ve, kako bi sedaj, če bi morala kar naenkrat uporabljati poslovne izraze in veščine. Bi bila čist mrzla. Ojoj. Saj se več ne znam niti pogovarjati no. Edino tipkanje mi gre fullllllllll fajn, kar tudi ve opazite tu gori.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?