Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:35:04
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 a že kaj razmišljate o dopustu? kam boste kaj šle? Hmmmmmm, dopust. Kaj je že to? Res že dolgo nisem šla. Mogoče tam proti koncu poletja ali pa oktobra v tople kraje , vse pa je odvisno od financ.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:35:13
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Evo: pobrisala prah, posesala, pomila posodo, štedilnik ...Tijana je pridna v ležalniku :) he,he,....se da tako hitro ne, če imaš par kvadratov se spomnim iz prejsnjega stanovanja, kak je šlo hitro....no zdej vzame več časa...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:36:21
|
|
|
|
coccinella
|
JEEEEEEEEE, NOVA STRAN
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:36:37
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Juhuuuu očitno bova vseeno lahko odprla sp. Je šel moj zdajle vprašat na zbornico pa so rekli da glede na njegove delovne izkušnje in vodilna mesta v podjetjih lahko odpre sp, četudi nima prave izobrazbe jolly super - pri vas se pa vedno tako al drugace na kraju vseeee poštima, ne?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:37:18
|
|
|
|
Lucka1
|
khm....jaz spanja ne bom komentirala....ker smo zadovoljni
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:37:30
|
|
|
|
jolly123
|
Itak koker smo nesrečni smo tud srečni
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:40:04
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Juhuuuu očitno bova vseeno lahko odprla sp. Je šel moj zdajle vprašat na zbornico pa so rekli da glede na njegove delovne izkušnje in vodilna mesta v podjetjih lahko odpre sp, četudi nima prave izobrazbe jolly super - pri vas se pa vedno tako al drugace na kraju vseeee poštima, ne? FULL FINO, ČESTITAM....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:40:55
|
|
|
|
coccinella
|
Jaz sem pa dobila novo zvezdico
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:41:15
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Itak koker smo nesrečni smo tud srečni patronažna pride danes ob 10h, potem bova pa videli, če bova veliko zamujali naju ne bo. Bom pa kakšno poklicala, kje ste, mislim, da imam tvojo št. lovely
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:42:23
|
|
|
|
afnica mala
|
a se men tud zvezdica doda na 600?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:42:45
|
|
|
|
afnica mala
|
ne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:46:29
|
|
|
|
Lucka1
|
ajoj, pa kaj je s tem vremenom pre za pocrkat....no, meni ne bo uspelo do Arene, ker peš se očitno ne bo dalo, avto pa danes "ne sploh" (beri sem brez :( No punce, načvekate se pa lahko, saj je že itak bedno vreme....pa ne bo razlike....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:49:53
|
|
|
|
Pšemek
|
Lucka, a vaju mi2 pobereva?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:51:25
|
|
|
|
Lucka1
|
pšemek, če lahko??? vzamem ga samo v lupinici, pa bo.....ti pošljem ZS, kje sva....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:53:19
|
|
|
|
Pšemek
|
Lahko tudi voziček vzameš, ker mam veeeeeelik prtljažnik. Mislim, da ne bi smel biti problem 2 vozička not spravit!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:55:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Evo: pobrisala prah, posesala, pomila posodo, štedilnik ...Tijana je pridna v ležalniku :) pridna , jaz pa še v pižami, vstala pa sem 7:15 jaz sem pa vstala ob 7h, samo jaz mam majhen prostor in pospravim na 1,2,3! :) danes mam namen še cotke večje iz škatel spravit v omaro :) da bo imela spet kej za oblečt ... Tijana je ravno zapančala ...napredujemo v tem smislu, da ko jo dam v košarko od vozička, je ni več treba tlačit v kapo in kombinezon, ampak samo pokrijem z dekico tud v avtu je boljše, samo še vedno ni to to ...tko da sem se odločila, da naju ne bo danes v Areno ...midve sva kr dosti na terenu in po trgovinah zarad hiše, pa se mi tole danes zdi, da škoda da jo matram in spet nekam vlačim, če ni potrebe ...saj bo še veliko pijačk in dosti srečanj, naša se bo pa tud enkrat raje vozila v avtu ... grem do konca pogledat nadaljevanko ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:56:27
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Lahko tudi voziček vzameš, ker mam veeeeeelik prtljažnik. Mislim, da ne bi smel biti problem 2 vozička not spravit! no super, bomo poskusli....če ne ga še vedno samo nazaj noter vrnem, ne?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:57:29
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga grem do konca pogledat nadaljevanko ... a gledaš mlade in nemirne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 9:03:42
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Lahko tudi voziček vzameš, ker mam veeeeeelik prtljažnik. Mislim, da ne bi smel biti problem 2 vozička not spravit! no super, bomo poskusli....če ne ga še vedno samo nazaj noter vrnem, ne? pšemek imaš ZS.... sicer pa imava tudi telefon
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 9:10:24
|
|
|
|
Pšemek
|
Lucka, maš ZS...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 9:16:08
|
|
|
|
Lovely
|
Dobro jutro, mi smo danes spali kar OK, sicer sem mojega spet ven vrgla ampak OK... Inya se je zbudila za jest šele ob 4.30h in zaspala nazaj do 7.30h . Zdaj bo okrog 10h dobila kašico in odrineva na drinko z vami bejbikami. Danes imamo pa 5 mesecev:) Kam gre ta čas. Raje ne razmišljam kako hitro bo konec teh lepih dni, ko sva s pikico skoz skupaj. Sem pa danes zopet (že drugič) zalotila mojega kako jo ima na tilniku oz. na svojih ramenih v sedečem položaju. In mi je prvič že obljubil, da ne bo več, ker je mnogo prezgodaj. Kok sem se pa drla ej, še nikoli tako, je bil kar šokiran. Najbolj mi gre na jetra, ker mi vsi govorijo kako nisem normalna, da še ne puščam Inye pri njem ali starih starših za dalj časa. Zaupanje si je treba pridobit in jaz mu ravno zaradi takih stvari pač ne zaupam čist 100%. Niti mojim. In danes grem na fitnes sama. Super sproščena bom. NOT. Nič, grem pod tuš, se vidimo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 9:17:53
|
|
|
|
Lovely
|
aja, nekaj mi gsm nagaja, upam, da bo prišel k sebi ko se zdaj polni. grrrrrrrrrr, nov SonyEricson. Katastrofa, direkt na mobitel ga nesem. Danes sem ravno prave volje, da ga komu v glavo vržem če bo kaj pametoval.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 9:37:38
|
|
|
|
oktoberka
|
PikicaStonoga imaš ZS!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 9:50:10
|
|
|
|
janja 27
|
jutro za nami tudi super noč spali od 20.30 do 7.30 brez prebujanja ja jaz sem nrez avta a kera mene pobere no sej k je rekla .100noga pa drug teden jolly moja soseda ma punčko tud full zaprto pa ji daje neke svečke, a jo vprašam če se jih dobi na recept al v lekarni, seveda če hočeš ti probat, ona previ da s hrano in kamilicami in sladkanjem ni nič pomagalo pa tud tečka je bla k ni mogla kakat jaz na srečo nimam teh problemov sem lih mojga včeri spraševala če se mu zdi normalno ker kakamo tri krat na dan...no sej tud manca mi gre dvakrat na dan goga če je stanje boljš je pa res mogoče bla una jagodna sladica še en teden pa boš na tekočem lovely ne se tolk jezit škodi lepoti itak da ti dam prav ti najbolje veš kaj je ok za rvojega otroka... pr mobitelih ne bom nič omentirala mam namreč sam enih 10 št. k sem jih vedla na pamet coccinella . res lepo da si se spet pridružlaaaaaaaaa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 10:14:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka PikicaStonoga imaš ZS! Sem ti odgovorila! :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?