|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
24.3.2009 8:35:04   
coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

a že kaj razmišljate o dopustu? kam boste kaj šle? 

Hmmmmmm, dopust. Kaj je že to? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res že dolgo nisem šla. Mogoče tam proti koncu poletja ali pa oktobra v tople kraje  user posted image , vse pa je odvisno od financ.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.3.2009 8:35:13   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Evo: pobrisala prah, posesala, pomila posodo, štedilnik ...Tijana je pridna v ležalniku :)

he,he,....se da tako hitro ne, če imaš par kvadratov user posted image user posted image user posted image se spomnim iz prejsnjega stanovanja, kak je šlo hitro....no zdej vzame več časa...user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.3.2009 8:36:21   
coccinella

JEEEEEEEEE, NOVA STRAN  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.3.2009 8:36:37   
Lucka1

Juhuuuu očitno bova vseeno lahko odprla sp. Je šel moj zdajle vprašat na zbornico pa so rekli da glede na njegove delovne izkušnje in vodilna mesta v podjetjih lahko odpre sp, četudi nima prave izobrazbe user posted image user posted image

jolly super - pri vas se pa vedno tako al drugace na kraju vseeee poštima, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.3.2009 8:37:18   
Lucka1
khm....jaz spanja ne bom komentirala....ker smo zadovoljni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.3.2009 8:37:30   
jolly123
Itak koker smo nesrečni smo tud srečni user posted image  user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.3.2009 8:40:04   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Juhuuuu očitno bova vseeno lahko odprla sp. Je šel moj zdajle vprašat na zbornico pa so rekli da glede na njegove delovne izkušnje in vodilna mesta v podjetjih lahko odpre sp, četudi nima prave izobrazbe user posted image user posted image

jolly super - pri vas se pa vedno tako al drugace na kraju vseeee poštima, ne? user posted image user posted image user posted image

FULL FINO, ČESTITAM.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.3.2009 8:40:55   
coccinella
Jaz sem pa dobila novo zvezdico  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.3.2009 8:41:15   
afnica mala

Itak koker smo nesrečni smo tud srečni user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

patronažna pride danes ob 10h, potem bova pa videli, če bova veliko zamujali naju ne bo. Bom pa kakšno poklicala, kje ste, mislim, da imam tvojo št. lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.3.2009 8:42:23   
afnica mala
a se men tud zvezdica doda na 600?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.3.2009 8:42:45   
afnica mala
neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.3.2009 8:46:29   
Lucka1
ajoj, pa kaj je s tem vremenom user posted image user posted image user posted image user posted image    preuser posted image user posted image user posted image za pocrkat....no, meni ne bo uspelo do Arene, ker peš se očitno ne bo dalo, avto pa danes "ne sploh" (beri sem brez :(

No punce, načvekate se pa lahko, saj je že itak bedno vreme....pa ne bo razlike.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.3.2009 8:49:53   
Pšemek
Lucka, a vaju mi2 pobereva?

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.3.2009 8:51:25   
Lucka1
pšemek, če lahko??? vzamem ga samo v lupinici, pa bo.....ti pošljem ZS, kje sva....

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.3.2009 8:53:19   
Pšemek
Lahko tudi voziček vzameš, ker mam veeeeeelik prtljažnik. Mislim, da ne bi smel biti problem 2 vozička not spravit!

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.3.2009 8:55:13   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Evo: pobrisala prah, posesala, pomila posodo, štedilnik ...Tijana je pridna v ležalniku :)

pridnauser posted image , jaz pa še v pižami, vstala pa sem 7:15

jaz sem pa vstala ob 7h, samo jaz mam majhen prostor in pospravim na 1,2,3! :)
danes mam namen še cotke večje iz škatel spravit v omaro :) da bo imela spet kej za oblečt ...

Tijana je ravno zapančala ...napredujemo v tem smislu, da ko jo dam v košarko od vozička, je ni več treba tlačit v kapo in kombinezon, ampak samo pokrijem z dekico user posted image user posted image user posted image  
tud v avtu je boljše, samo še vedno ni to to ...tko da sem se odločila, da naju ne bo danes v Areno ...midve sva kr dosti na terenu in po trgovinah zarad hiše, pa se mi tole danes zdi, da škoda da jo matram in spet nekam vlačim, če ni potrebe ...saj bo še veliko pijačk in dosti srečanj, naša se bo pa tud enkrat raje vozila v avtu ...

grem do konca pogledat nadaljevanko ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.3.2009 8:56:27   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Lahko tudi voziček vzameš, ker mam veeeeeelik prtljažnik. Mislim, da ne bi smel biti problem 2 vozička not spravit!

no super, bomo poskusli....če ne ga še vedno samo nazaj noter vrnem, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.3.2009 8:57:29   
jolly123

grem do konca pogledat nadaljevanko ...

a gledaš mlade in nemirne

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.3.2009 9:03:42   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

no super, bomo poskusli....če ne ga še vedno samo nazaj noter vrnem, ne? user posted image user posted image user posted image

pšemek imaš ZS.... sicer pa imava tudi telefon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.3.2009 9:10:24   
Pšemek
Lucka, maš ZS...

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.3.2009 9:16:08   
Lovely
Dobro jutro,

mi smo danes spali kar OK, sicer sem mojega spet ven vrgla ampak OK... Inya se je zbudila za jest šele ob 4.30h in zaspala nazaj do 7.30h user posted image . Zdaj bo okrog 10h dobila kašico in odrineva na drinko z vami bejbikami.

Danes imamo pa 5 mesecev:) Kam gre ta čas. Raje ne razmišljam kako hitro bo konec teh lepih dni, ko sva s pikico skoz skupaj.

Sem pa danes zopet (že drugič) zalotila mojega kako jo ima na tilniku oz. na svojih ramenih v sedečem položaju. In mi je prvič že obljubil, da ne bo več, ker je mnogo prezgodaj. Kok sem se pa drla ej, še nikoli tako, je bil kar šokiran. Najbolj mi gre na jetra, ker mi vsi govorijo kako nisem normalna, da še ne puščam Inye pri njem ali starih starših za dalj časa. Zaupanje si je treba pridobit in jaz mu ravno zaradi takih stvari pač ne zaupam čist 100%. Niti mojim. In danes grem na fitnes sama. Super sproščena bom. NOT.

Nič, grem pod tuš, se vidimo.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.3.2009 9:17:53   
Lovely
aja, nekaj mi gsm nagaja, upam, da bo prišel k sebi ko se zdaj polni. grrrrrrrrrr, nov SonyEricson. Katastrofa, direkt na mobitel ga nesem. Danes sem ravno prave volje, da ga komu v glavo vržem če bo kaj pametoval.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.3.2009 9:37:38   
oktoberka
PikicaStonoga imaš ZS!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.3.2009 9:50:10   
janja 27
jutro

za nami tudi super nočuser posted image user posted image user posted image spali od 20.30 do 7.30 brez prebujanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja jaz sem nrez avta a kera mene pobereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej k je rekla .100noga pa drug tedenuser posted image user posted image user posted image

jolly moja soseda ma punčko tud full zaprto pa ji daje neke svečke, a jo vprašam če se jih dobi na recept al v lekarni, seveda če hočeš ti probat, ona previ da s hrano in kamilicami in sladkanjem ni nič pomagalo pa tud tečka je bla k ni mogla kakatuser posted image jaz na srečo nimam teh problemov sem lih mojga včeri spraševala če se mu zdi normalno ker kakamo tri krat na dan...no sej tud manca mi gre dvakrat na danuser posted image user posted image

goga če je stanje boljš je pa res mogoče bla una jagodna sladicauser posted image user posted image še en teden pa boš na tekočemuser posted image user posted image

lovely ne se tolk jezit škodi lepotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak da ti dam prav ti najbolje veš kaj je ok za rvojega otroka...user posted image user posted image user posted image pr mobitelih ne bom nič omentirala mam namreč sam enih 10 št. k sem jih vedla na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

coccinella . res lepo da si se spet pridružlaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
24.3.2009 10:14:38   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

PikicaStonoga imaš ZS!

Sem ti odgovorila! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?