|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
23.3.2009 22:17:01   
aleksandra silvija
Jaz sem pa medicinska sestra. user posted image
Pa mi nič ne pomaga.

Samo razmišljam, da so sladkorni bolniki oGROMEN zaslužek za farmacevtsko industrijo, zato gre tudi razvoj v smislu ozdravitve počasi.
Nekateri si ne morejo privoščiti, da bi ta trg izginil, se zmanjšal.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
23.3.2009 22:17:30   
Anonimen
Te razumem. Ta država je ena sama velika birokracija.user posted image user posted image user posted image user posted image In izmikavanje na vsakem koraku.

Če imaš rada službo, valda hodi še naprej.user posted image Delo krepi.user posted image Sej preprosto povedano, se vsaj malo odklopiš od doma, čeprav je vsaka mama z mislimi doma vedno in povsod.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4152
23.3.2009 22:21:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz sem pa medicinska sestra. user posted image
Pa mi nič ne pomaga.

Samo razmišljam, da so sladkorni bolniki oGROMEN zaslužek za farmacevtsko industrijo, zato gre tudi razvoj v smislu ozdravitve počasi.
Nekateri si ne morejo privoščiti, da bi ta trg izginil, se zmanjšal.

Lep poklic. user posted image   Pomaga pa ti, sam ti sebe ne vidiš trenutno oz. se nočeš.user posted image Verjemi.

Morem it cunje razvesit, čakajo že več kot eno uro. Bo še vse splesnelo prej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4153
23.3.2009 22:22:50   
aleksandra silvija
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
23.3.2009 22:24:26   
aleksandra silvija
Didlinaa-si na kratko povedala--malo odklopauser posted image .

v 1 uri cote ne splesnijo. Preverjenouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4155
24.3.2009 0:09:33   
Tina 28
Ojla...lepo pančate.

Me je zjezila situacija AS...upam, daboste našli način, da privijete zavarovalnico...ker tole je pa zelo ne fer od njih! Verjetno bi morali v medije...tudi v smislu preverjeno ali Trenja. Jaz bi napisala prošnjo za prispevek in našla starše, ki so na istem kot vi. Jaz poznam še eno tako družino, samo bo pa mala stara osem let (če kaj pomaga).

RMRM in ninny...jaz bi tudi...vedno, ko smo kam šibal je blo preveč opravkov. Konec koncev mamo še dober mesec za izkoristit pol pa služba. Jaz mam zelo tremo, kopa je mala samo name navezana...še mamam se jokauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4156
24.3.2009 7:25:12   
Anonimen

v 1 uri cote ne splesnijo. Preverjenouser posted image .

Moje so se celo noc v vodi namakale,ker sem pozabila dat na centrifugouser posted image .

AS.grozno,bogi Jernejuser posted image ,to je pa res en potrpezljiv otrokuser posted image .Je mogoce pri nas kaj ceneje,ti listki in vse kar kupujes cez mesec?Ce hoces,se lahko pozanimam in ti prinesem naslednjic,samo napisi kaj vse rabis.
Koliko sploh mora imeti sladkor,da je v redu ozr. v mejah normale?Kje ti delas,pa super poklic imas...tudi jaz sem hodila eno leto za medicinko...samo,je bilo na Jesenicah,dalec od nasih,nikogar nisem poznala,sploh se nisem mogla vklopit,pa se fizika mi je delala tezave,sploh prfoksuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4157
24.3.2009 7:27:11   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Mislim, kam gredo zavarovalnice? Full me je razjezila vaša situacija AS...to ni več res kaj se dogaja!!!!!user posted image user posted image  
Res HB, da si ti tak optimist - to, da te spoštujem 1000/h, pa sploh ne bom pisala, ker mislim, da nisem edina tu, ki tako misli. 

Tako, zdaj sem pa skuhala drugo porcijo kave samo za vas: user posted image  in tudi user posted image  je pripravljen.

Naj vam tekne.

Vse najboljše obmesečnikom: user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
24.3.2009 7:30:30   
Samsa
o Kleo user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
24.3.2009 7:30:40   
Anonimen
Pa dobro jutrouser posted image
user posted image user posted image user posted image Ela,ti presisas vse junijckeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Alea,kure in...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ninny,je torta uspela?
Tina,RMRM,kaj vaju zanima??
Nya,se mi zdi,da bo seznam zelo kratek,pa kajuser posted image user posted image user posted image
Samsa,tvoja je bila tudi bogica mala...in tolk krvi so ji vzeliuser posted image .Samo,da je v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lonapo,kooooooooooncnoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
24.3.2009 7:32:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

o Kleo user posted image

Prva,prva,prvauser posted image user posted image user posted image ......grem se drugo kavo spit,bi najrajs tvojouser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4161
24.3.2009 7:32:52   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

o Kleo user posted image

Prva,prva,prvauser posted image user posted image user posted image ......grem se drugo kavo spit,bi najrajs tvojouser posted image

Ti nisi kave in zajtrka kuhala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
24.3.2009 7:39:36   
Anonimen
Ne kavo je kar avtomat pricaralauser posted image user posted image user posted image ,zajtrk naj se malo pocaka,je zaloge ufffffffffffffuser posted image user posted image .

Jaz sem tamali vceraj kupila AM2,ceprav je P rekel naj ji kar 1ko dajem,samo,ker je ponoci tudi po 2x pila,sem menjala in danes je celo noc spalauser posted image .
Pa duda ima premalo odprtino,sem hotla nove kupit,pa pravi mos,naj sama povecam.Meni niti na kraj pameti ne bi padlouser posted image user posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
24.3.2009 7:44:59   
Samsa

Ne kavo je kar avtomat pricaralauser posted image user posted image user posted image ,zajtrk naj se malo pocaka,je zaloge ufffffffffffffuser posted image user posted image .

Jaz sem tamali vceraj kupila AM2,ceprav je P rekel naj ji kar 1ko dajem,samo,ker je ponoci tudi po 2x pila,sem menjala in danes je celo noc spalauser posted image .
Pa duda ima premalo odprtino,sem hotla nove kupit,pa pravi mos,naj sama povecam.Meni niti na kraj pameti ne bi padlouser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Meri za celonočno spanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
24.3.2009 7:56:07   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Hvala za kavo, zajtrkuser posted image !

Pa ne zamerit, ker sem včeraj težila. Preskočte.

V bistvu sem hotela povedat, da kronično bolni izvisijo iz sitema. Država jih smatra kot zdrave, čeprav potrebujejo pomoč v šoli, vrtcu, težave so z varstvom, pripomočki,....
Otrok z eno tako boleznijo lahko živi polno življenje, ampak le, če mu to starši lahko finančno in moralno omogočijo.
Tak otrok potrebuje še več gibanja, športnih aktivnosti kot otrok brez sladkorne.
Ampak če gre recimo na tečaj plavanja, tenisa, česarkoli-morajo biti starši zraven.
Če ne, grejo lahko v zavod v Šentvid pri Stičniuser posted image . Nekateri, tudi sladkorčki tam dejansko souser posted image .

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
24.3.2009 7:58:11   
aleksandra silvija

Vauuuuu-spanjeuser posted image user posted image user posted image .
duda in odprtinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
24.3.2009 7:59:22   
Samsa

Pa ne zamerit, ker sem včeraj težila. Preskočte.

V bistvu sem hotela povedat, da kronično bolni izvisijo iz sitema. Država jih smatra kot zdrave, čeprav potrebujejo pomoč v šoli, vrtcu, težave so z varstvom, pripomočki,....
Otrok z eno tako boleznijo lahko živi polno življenje, ampak le, če mu to starši lahko finančno in moralno omogočijo.
Tak otrok potrebuje še več gibanja, športnih aktivnosti kot otrok brez sladkorne.
Ampak če gre recimo na tečaj plavanja, tenisa, česarkoli-morajo biti starši zraven.
Če ne, grejo lahko v zavod v Šentvid pri Stičniuser posted image . Nekateri, tudi sladkorčki tam dejansko souser posted image .

Prav je, da si dala ven iz sebe, ker verjamem, da se vsaj malo bolje počutiš, če nekomu poveš kaj te jezi.
Katastrofa je ta naša država..upam, da bo prišlo do kakih sprememb.

Neposredna povezava do sporočila: 4167
24.3.2009 8:03:00   
Samsa
AS: poglej ZS user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
24.3.2009 8:03:52   
aleksandra silvija
Ja, včeraj je bil naš Lovro 3 ure v varstvu pri tašči in potem še slabe 4 pri atiku.
Tako dolgo brez šopinga!!!
Vsa merjenja sladkorja, vse malice--to traaajaaaa, ko se ne moreš vozit in ustavljaš, čakaš.....
Kako se je razveselil, ko sem prišla domov!
Meni pa tudi solzeuser posted image .

Ta moja mala žabica. Po 8 ur bi delala s težkim srcem. Vsaj od začetka.

Sedaj moram it--Lovro se prebuja.

Sedaj se je še tašča  zasekirala, ker so ji ene iz vasi rekle, kako majhen jeuser posted image .
Ah, saj bo zraseluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4169
24.3.2009 8:05:55   
Samsa

Kako se je razveselil, ko sem prišla domov!
Meni pa tudi solzeuser posted image .

Ta moja mala žabica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
24.3.2009 8:08:25   
lunca14
user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
24.3.2009 8:45:58   
Taanikaa
jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja..user posted image user posted image ..se tipkamo,sploh ne morem....user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
24.3.2009 8:51:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca,si ti ze kaj bolje?Te je v noge kaj zeblo,ker mene ponavadi pol jajcniki bolijo?

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
24.3.2009 8:52:18   
Anonimen
Pri nas sneziuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
24.3.2009 9:28:13   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja..user posted image user posted image ..se tipkamo,sploh ne morem....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?