|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
24.3.2009 9:17:24   
sonček85
točno tko   jaz sem rekla da bom tudi vse jedla k bom pa videla da kaj otročku ne paše bom pa nehala jest

aha hvala za info o olivnem olju
Ja tudi jaz sem danes lenauser posted image ,sem pa glih rekla ,da grem danes po grozdje v hoferja ,mm ga že dolgo nisem jedla k je bil sedaj tko drag

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
24.3.2009 9:20:32   
pilotina
tassika...ja res je faca tvoja mami...a zato si tko lepa in simpatična user posted image

sonček85...mislile bomo na vaju...in lepo lepo pozdravi Aleksa...ljubčka še od tete pilotine user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
24.3.2009 9:28:22   
malaMravljica
Eno pozno jutro se od mene. Tako sem povozena danes, kamot bi prespala cel dan. Pa se glava se odloca al bi me bolela al ne.
In vreme pri nas. Ma saj ni res pa je, cez noc nas je spet zasnezilo, sedaj pa naprej snezi. Se dobro, da sem bila v SLo, da sem videla kaj je pomlad.

Maj, cestitke, super rezultat. Srcek pa dela tvojemu tako kot mojemu na nuhalni, sem se kar nasmehnila ko sem prebrala. Te lahko se vprasam koliko ti je pa izmerila tisti kanalcek, kjer je tista tekocina notri, en podatek v mm je to. Sam smo pa smesne me bejbe, lepe novice pri zdravniku in gremo vse kaj za oblect kupit user posted image user posted image  jaz sem do sedaj pol v navalu navdusenja vedno sla malemu kaj kupit, zame pa se malo cakam, bom pa jaz tudi kaksne tunike, da bodo polet oblekce pol, se ze tako veselim tega.

Pilotina, ja, a ne bi bilo dobro, plus na prvi april, me bi pa cakale na drugega, da poves se enkrat. Pa saj delas test prvega a ne?

Tassika, ta utrujenost se ti bo cez kaksna dva ali tri tedne malo umirila, pol se bo pa vracala, tako je vsaj pri meni. Za caj pa ne vem kater bi pila, meni je mama naredila eno mesanico zame in sem ga prejle skuhala skoraj 3 l in mislim danes to vse sama spit, da bo zadosti tekocine. pa se tak okus je, da mi pase.
Ves, glede alergij pa jaz mislim tako. Mi nismo bili zaviti v vato in smo preziveli, pa se brez vidnih polsedic. Je pa res, da danes je alergij bistveno vec, jaz bom definitivno pazila na pomarancni sok, moj ljubi je alergicen na pomaranco in je obupno. Pa hrana v nasih casih se ni bila taka kot danes, verjetno tudi pralni praski niso bili tako hudi kot danes. Posledicno to prinasa tudi alergije, pa se kaj. Joj, samo da pomislim na mehcalec, meni to kar kozo skup potegne. Verjetno pa so te alergija tudi odvisne od posebne srece, kaj pa vem.

Soncek, jutro tudi tebi, skoda da si na dopustu danes user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
24.3.2009 9:28:30   
sonček85
hvala  cvetke moje  jaz se vam pa javim koker hitro bom lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
24.3.2009 9:31:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Soncek, jutro tudi tebi, skoda da si na dopustu danes user posted image
Ja  tudi jaz sem žalostna  user posted image jaz bi  tudi sonček

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
24.3.2009 9:52:06   
pilotina
malaMravljica...veš, ravno prav si prišla, da si uživala v lepih vremenih, kajti ni več tako...je grdo, sivo, mračno in mrzlo vreme tudi tuki...kdaj prideš spet, da nam prineseš sončka user posted image

ja prvega al drugega verjetno...še ne vem...kako je že blo pri tebi...si ga delala po zaostanku M?

Neposredna povezava do sporočila: 3781
24.3.2009 10:06:51   
tassika
Pilotina lahko že 1-ega ti jaz dovolim, jaz tudi nisem mogla počakatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
24.3.2009 10:27:19   
pilotina
hahaha tassika, hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
24.3.2009 10:41:35   
tassika
Jaz sem pa lačna, paše mi in bom tudi jedla, pohan sir, pomfri, tatarska pa kakšna dobra solatka, včeraj je bila iz čičerike, njamiuser posted image .

Sem pa začela opažat, da zjutraj nimam nobenega znaka, se pojavijo popoldne vsi naenkrat, razen vonjav, zavoham pa vse, ko pesuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
24.3.2009 10:45:29   
malaMravljica
Pilotina, joj bi mogla it prav izracunat kdaj sem delala, zagotovo pa 28. ce ne 29 dan. Sicer pise na tem testu, da ga lahko delas ze 4 dni prej, samo ce imas neredne cikle potem raje pocakaj kaksen dan, saj vem kako je tezko, je pa vseeno boljse kot teste stran metat.

Sem pojedla en korancek sedaj in ciabatto delam, se 2 uri mora vzhajati, pa jo na pekac dat in pol spet vzhajat. Se bom postarala zraven. Moram se goro cunj po omarah zlozit, ideja s ciscenjem me je pa minila, saj bi lahko tudi kaksen drug dan, a ne da?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
24.3.2009 10:52:37   
Anonimen
Punce, kam je šla maj2009 na nuhalno. Tm kjer sm naročena ne dobiš filmčka, ne dobiš 3d slikce... nič.... samo kopijo meritev. Ne grem tja, hočem drugam.
Kje se vse to dobi... Tud v Dravlje ne grem zarad mravljice.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3786
24.3.2009 10:53:23   
tassika
MM sevede da lahko, jaz sem včeraj cel popoldne preležala na kavču, je malo manjkalo pa bi še zaspala, pa še nekaj me je zeblo, ni mi všeč tako vreme, že tako sem kot cunja, ko je pa tako sem pa še bolj švoh.
Doma imam ful za pospravit, pa kaj za spremenit, pa ni volje, bo čakalo na lepše dneve, pa po pravici povedano, se niti ne upam preveč naprezat, vsaj dokler ne vem, da je vse ok.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3787
24.3.2009 10:54:10   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Punce, kam je šla maj2009 na nuhalno. Tm kjer sm naročena ne dobiš filmčka, ne dobiš 3d slikce... nič.... samo kopijo meritev. Ne grem tja, hočem drugam.

V domžale k DR.Mili Lomšek, je njena g. Samo so v Domžalah si zdaj vse zrihtale, da imajo licenco.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
24.3.2009 11:05:22   
Anonimen
Jst sm se glihkar k Pušenjaku v Dravlje naročila. 27. 3. ob 16:15. Čez 3 dni. Super. Sej njega hvalijo, pa bomo vidli... kaj bo. Pa še lažje mi bo... čakat, ker me neki grozn špika dol. Ma filmčke, ma 3D.. pa da vidmo. 100 EUR. Poštena cifra. Jst sm dons točno stopla v 11 t, pa ni to prezgodaj al je ok?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
24.3.2009 11:05:55   
pilotina
a ne ne malaMravljica niti ne smem prej delat, ker bi verjetno pokazalo pozitivno tudi, če v resnici nebi bila noseča...to pa zaradi horm. inj., ki sem jo dobila...se mora telo spucat tega hormona najprej...to pa je glih okoli, ko bi mogla M dobiti...vprašanje je samo al bom delala test prvega ali drugega...al pa še kak dan več počakala

tassika...pohan sir in pomfri bi pa tudi jst zdej jedla user posted image
si utrujenček...čez dva tedna boš že bolj polna energije user posted image

Rižkoo...jst sm tudi mislila v Domžale na NS...zaenkrat sem čula same pozitivne...pa tudi, ko sm jst klicala, da me naročijo, je bila gospa, ki me je naročil zeloooo prijazna

Neposredna povezava do sporočila: 3790
24.3.2009 11:08:39   
pilotina
Rižkoo...ti si noseča polnih enajst tednov in si zdej takorekoč v dvanajstem, a je tko...jst mislim, da ni prezgodaj
ja Pušenjak je fajn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
24.3.2009 11:09:49   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Rizkoo, hvala za podporo user posted image  sam kaj pa vem, ce se v Dravljah narocis k Pusenjaku baje celo nekaj dobis, bi pa jaz poklicala in vprasala kaj si on predstavlja pod izrazom slika in kaj pod izrazom film, tisti, ki so imeli opravka z mano imajo mocno pomesane pojme. Drugace pa vprasaj pri septembrkah kje so dobile dobre filmcke.

Punce, vsako besedo morem crkovat, tako so mi cudne te besede, to se mi pojavi takoj, ko govorim samo nemsko. Komaj cakam dojencka, da bo z mano slovensko blebetal cele dneve. Moj ljubi zna rect samo srecno novo leto, dober dan, hvala in jota. Kaksen izbor besed a user posted image user posted image  

Tassika, se bom drzala tvojih navodil in danes ne bom cisto nic cistila, jeeee....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
24.3.2009 11:25:56   
Anonimen
mah.. veš mravljica...bom že v štartu zalajala... , zdej ko mam izkušnje zaradi tebe... Nč, grem k njemu.., da se mi ne bo treba v Domžale vozit. Vsaj nekaj bom dobila.... pa on lih ni na slabem glasu. In kr nej me strokovnjak pogleda.. , slikce pa tud hočem, obvezno. Za filmček mi niti ni tolk., no je ampak raj bi kvalitetne slikce... Skratka tassi.. na seznamčku me lahko prosim popraviš?
Pa še hitr bo... samo čez tri dni. Jupppi...
pilotina, praviš, da je to to.., da ni prezgodaj. Najraje bi šla v kaki zlati sredini ampak saj piše.. od 11 t do 14 t, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3793
24.3.2009 11:28:59   
pilotina
ja Rižkoo tko je...in četudi bi bilo prezgodaj bi te spet naročil enkrat naslednji teden...ampak po mojem je okej

malaMravljica...a jota zna rečt user posted image user posted image user posted image ...jo mora met rad a user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
24.3.2009 12:03:06   
malaMravljica
Rizkoo, ne ravno prav si narocena, v dvanajstem tednu je najbolse delati nuhalno. Jaz sem bila na nuhalni v 11t 4d Mah, saj slikce pa dobis zagarantirano. Za ta denar mores pa tudi filmcek dobit in se zmeni ze prej, kaj zahtevas, sem bila jaz sola vsem, sam kaj hocem, res nisem pricakovala, da bi se v zdravstvu lahko tko zajebavali s pacienti.

Pilotina, ja ja, jota je zakon. Saj te besede ne izstreli kot iz topa, malo pomagam pol pa ponavlja kot papiga. Midva se imava pa tako lepo odkar sem nazaj tukaj, zvecer, ponoci in zjutraj se samo stiskava, ves cas. Vceraj sva gledala Pretty woman na tv in sva bila sploh pocukrana, kot v kasni mehiski nadaljevanki.

Se pol ure morem cakat testo, da se vzhaja, pa se bojim, da bo slo iz lonca vn, pa v dveh imam user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
24.3.2009 12:28:29   
tassika
Rižko bom popravila, enkrat danes.

A tako drag je pušenjak, matr kaj postavljajo cene po priimku, jaz bi v domžalah dala 60 eur. No ja ko bom na tem se bom odločila kje se naročim.

Jaz sem pa z malce, na koncu sem jedla rižoto in puding, pol je pa še sodelavka naročila kavo s smetano, zdaj se pa matram, da ne bom bruhala, pomoje mi kavica ne sede. Bljak zoprno. Pa sedaj bi še bolj spala ko sem se najedla. Mah bo že saj je samo še 3 urce.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3796
24.3.2009 12:35:20   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.04.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009 ?
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
06. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.04.2009
07. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
08. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.04.2009
09. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009 ?
10. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.04.2009
11. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
12. Nincrli                   24                  ok.Maribora          xx.xx.2009
13. mića                                                                       

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija      6.4.        02.10/2009
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal  24.4.NS      02.10/2009
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje           27.3.NS     13.10/2009
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (31)   Maribor                         20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Twixy user posted image user posted image      10.2.81 (28)       Nemčija                05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                
10. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale    01.04.09     23.11.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
24.3.2009 12:55:26   
pilotina
malaMravljica...kaj ni lepo cartanje user posted image
ma sm te prau zastopla, da delaš lepinjo...al ni to to user posted image ...dolgo vzhaja

tassika...ja kavica pa se upre večini nosečnic...meni je bla tudi blek...ampak je tudi prva stvar, ki sem jo dala v usta po A user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3798
24.3.2009 13:01:09   
malaMravljica
Pilotina, pojdi na kulinarika.net, tam na recepte po kategorijah in poglej recept za Ciabatto, imas tudi slikco. Ni cist lepinja, nekaj podobnega pa. In je bozansko, pa ni toliko dela kot pisejo v komentarjih, samo vzhajat mores pustit.

Tassika, meni se je kava tudi uprla, sedaj jo pa spet pijem, eno do dve ne premocni na dan. To lahko a ne, ker ce ne bi spala cel dan.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
24.3.2009 13:09:59   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image se prejle je tako mocno snezilo, potem se je pa naredila ena luknja med oblaki in se je sirila in sirila, sedaj je ze delno jasno in sonce sije. Jupiiiii!!!! Soncek imamo!

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?