malaMravljica
|
Eno pozno jutro se od mene. Tako sem povozena danes, kamot bi prespala cel dan. Pa se glava se odloca al bi me bolela al ne. In vreme pri nas. Ma saj ni res pa je, cez noc nas je spet zasnezilo, sedaj pa naprej snezi. Se dobro, da sem bila v SLo, da sem videla kaj je pomlad. Maj, cestitke, super rezultat. Srcek pa dela tvojemu tako kot mojemu na nuhalni, sem se kar nasmehnila ko sem prebrala. Te lahko se vprasam koliko ti je pa izmerila tisti kanalcek, kjer je tista tekocina notri, en podatek v mm je to. Sam smo pa smesne me bejbe, lepe novice pri zdravniku in gremo vse kaj za oblect kupit jaz sem do sedaj pol v navalu navdusenja vedno sla malemu kaj kupit, zame pa se malo cakam, bom pa jaz tudi kaksne tunike, da bodo polet oblekce pol, se ze tako veselim tega. Pilotina, ja, a ne bi bilo dobro, plus na prvi april, me bi pa cakale na drugega, da poves se enkrat. Pa saj delas test prvega a ne? Tassika, ta utrujenost se ti bo cez kaksna dva ali tri tedne malo umirila, pol se bo pa vracala, tako je vsaj pri meni. Za caj pa ne vem kater bi pila, meni je mama naredila eno mesanico zame in sem ga prejle skuhala skoraj 3 l in mislim danes to vse sama spit, da bo zadosti tekocine. pa se tak okus je, da mi pase. Ves, glede alergij pa jaz mislim tako. Mi nismo bili zaviti v vato in smo preziveli, pa se brez vidnih polsedic. Je pa res, da danes je alergij bistveno vec, jaz bom definitivno pazila na pomarancni sok, moj ljubi je alergicen na pomaranco in je obupno. Pa hrana v nasih casih se ni bila taka kot danes, verjetno tudi pralni praski niso bili tako hudi kot danes. Posledicno to prinasa tudi alergije, pa se kaj. Joj, samo da pomislim na mehcalec, meni to kar kozo skup potegne. Verjetno pa so te alergija tudi odvisne od posebne srece, kaj pa vem. Soncek, jutro tudi tebi, skoda da si na dopustu danes
|