Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 9:50:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina sonček85...kako lepo...tudi jst si bom shranila, da me spravi v dobro voljo, ko bo potrebno ti kar ,meni je tko lep mm.super,seveda si mu všeč z novo frizurco Ja jaz si lase likam vsak teden pa čeprav ni dobro,a imam tist sprej ki se ga uporablja v salonih in je bolje.Sprej za likanje las(Joico-FIRMO) TASSIKA.ME VESELI ,DA SE TI JE VRNILO IN DA SE BOLJE POČUTIŠ,TO ŠPIKANJE BO PA POČASI TUDI MINILO IN BODO BRCIKE Ja Rim je vse bližje,jutri je točno 1m še,saj boš pa svoj krofek gledala okt.-nov ti bom pa jaz zavidala maj.seveda bo NS pokazal dober,ne samo dober rezultat-odličen bo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 9:53:31
|
|
|
|
tassika
|
Joj tole vam moram povedat, napihnjena sem ko žaba in imam samo še 2 hlače, ki jih lahko oblečem in potem sva se v soboto odločila, da greva po nove kavbojke in nisem dobila nič moja št. mi je premajhna oz. me tišči, ena več mi pa pade z riti in pol sem za foro probala še nosečniške 36 in jih imam do grla gor in je reku moj boš pa v trenirki hodila v službo . SEm pa kupla dve novi majčki, taki tuniki, da se ne vidi da sem pujsa. Sam morm pa povedat, da se mi je apetit mal ustavil, saj ko sem lačna pojem goro hrane ampak imam potem za par urc dost, pa dons se mi je začelo dogajat, da mi rata slabo v določenih pisarnah k majo slab zrak. No sej še ta teden zdržim ko sem sama potem mi je pa vseeno če ostanem doma.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 10:23:17
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...vesela sem, da si spet z dragim ne likam si las, ker mam kratke...ampak moja prijateljica si jih je dobesedno skurila, ker ga je preveč uporabljala...tko, da pretirana uporaba sigurno ni okej...no, ko vsaka stvar gledam tvoj tikerček...iii kako je že velik tvoj pikec ni sončka...je mrzlo in oblačno ...nič ne zgubljaš ja tassika...ceu vikend sva pohajkovala in se mela fajn...včeri smo po kosilu šli na sprehod po Parencani...veš, ko sm vama pravla...to je tam zraven solin...veter se je umiril in meli smo se zelo lepo prou pasalo je po obilnem prehranjevanju (beri žrtju ) nič ti ne gre gor ...boš mogla kmalu novo garderobo nabavit maj2009...ja zvečer nam vse poročaj...že komaj čakam ...pestke pa do takrat ne spustim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 10:47:20
|
|
|
|
tassika
|
Ja pilotinca, saj mogoče bo pa kamlu minila ta napihnjenost pa mi bodo spet stare prav . Zdaj grem pa počasi na malco pa mi sploh nič ne diši, sem lačna ampak brez volje do hrane
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 11:03:28
|
|
|
|
pilotina
|
poznam te občutke tassi...le neki pojej, če ti rata, da ne boš švoh
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 11:18:16
|
|
|
|
Nogavica
|
maj2009, tudi jaz že stiskam pesti za tvoj današnji pregled.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 11:38:28
|
|
|
|
tassika
|
Evo pojedla, nič kaj pametnega široke rezance pa eno omako pa solato iz čičerike, sem se pomatrala, zdaj pa pijem cedevito
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 12:20:38
|
|
|
|
pilotina
|
pridna, da si vsaj malo pojedla jst bom jedla doma pico, ki je ostala od včerajšnjega kosila...pol pa greva na en pogreb tko, da še pol urce bom tuki, pa grem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 12:34:49
|
|
|
|
sonček85
|
joj to je problem če si tko suhcen ,pa saj bo kmalu buši na velik rastel in ti bojo prav tudi kake hlače mi smo pa jedli palačinke z vikikremo in ananas kompot
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 13:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeeeeee, dobila sm vseeeeeeeee... Oblekico, čeveljčke, jaknco... , tiaro.. tok je zlata ta moja prjatlca. Zdej pa, če mi nič ne bo prav... bom jokec kot še nikoli. To bi mela srečo, da mi rata vse gor spravit. No.. tiara mi je že prav. Sm sprobala... Tassi.. jst mam trebušček zjutraj .., ga ni... popoldan in proti večeru kot balon.. Zjutraj hlače prav, popoldan gumb odpet.. in majca čez. Jedla sm pa sam tortico... in še bi jo... še bi jo..šeee... Dons grem v Mcdonaldsa na čikna... in solato.. same take zadeve mi pašejo, grozna sm.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 16:57:55
|
|
|
|
maj2009
|
punce! opravljam zadnje javljanje pred pregledom! držte pestke, jst sm ful nervozna, moj je pa ful veseu tko da pridne bodte, pa se slišmo!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 17:04:57
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maj ima nuhalno cez dobre pol ure. Ji tako drzim pesti, ceprav vem, da bo vse ok in bo vsa navdusena prisla iz ordinacije. In malo ji kar zavidam, da bo spet njenega bejbija videla, jaz morem pa se dva tedna cakat. In vem, sem nesramna, ker jaz imam ze tako preglede zelo pogosto. Tasika, vse hlace ti bodo kmalu prav, meni je se vse prav, pa sem sredi 13. tedna. Saj si videla kaksen bedak izpadem, si moram glace gor vlect, ker se bojim, da mi dol padejo. Rizkoo, innnnn? Vse prav? Tista hitra in tista nezdrava hrana naj te tja do konca 12. tedna ne skrbi. Do takrat namrec bejbi ne uporablja tvoje hrane, ima svojo zalogo v rumenjaku v vreckici kjer se je razvil. Z 12 ali 13 tednom pa se vzpostavi posteljica in takrat zacne bejbi crpat hrano od mame. So me poducile sestre zadnjic. Kar zmazi kaksen burger danes, cisto brez slabe vesti. Jaz sem prva dva meseca tudi jedla malo in se tisto povsem nezdravo, mi je pac tako pasalo. Pilotina, jaz pa ne morem vec cakat na tvoj testek. A ves, da se zna zgodit, da bi prvega aprila plusek videla. Joj, mores test drugega delat, ker prvega ti bomo tezko verjele, ceprav jaz ze sedaj verjamem. Jaz pa pogresam Maxy, se samo meni zdi ali se res nic ne oglasa. Upam,da je ok in njen bejbi raste. Jo bom poskusala izsledit kje na kaksni drugi temi, tako jo pogresam in ji zelim, da je tokrat vse v najlepsem redu. No, se manj kot 30 minut do pregleda od Maj in njenega dojencka. Vse drzat pesti!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 18:27:20
|
|
|
|
tassika
|
No čakamo poročilo od Maj2009, upam da se kmalu javi. Mene pa tako zgaga peče, sploh ne vem kaj naj, pa še mehur me je začel nekaj ****. A katera ve kakšen čaj lahko pijem?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 19:17:12
|
|
|
|
maj2009
|
evo me!!! vse ok! očka je z navdušenjem gledau v monitor! naredila je 4slikce ena 3d, ja rezultat je 1:14912. veliki smo 6,3cm srčk bije 167! ja pol me je pa očka peljel na tortico! pol sm šla pa še v takkota in si kupla 2 lepi tuniki, ki jih bom lahko tud polet kot oblekco nosila. ja vsem hvala da ste držale pestke. naslednji pregled je zdaj 24.4. jutr grem v službo tko da se od zdej naprej javljam samo popoudne in zvečer. hvala vam!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 19:30:04
|
|
|
|
tassika
|
Čestitke maj, zdaj pa ti za nas zamudnike drži pesti prav
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 19:34:24
|
|
|
|
sonček85
|
Jupi sem ti rekla da bo vse ok in da boš srečka nas.pregled imaš na moj PDP in rižkin odhod na lepše
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 19:38:53
|
|
|
|
Nogavica
|
Super za dobre novice, maj2009!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.3.2009 21:43:01
|
|
|
|
MAŠKA
|
Maj čestitke za prekrasen rezultat .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.3.2009 6:08:15
|
|
|
|
maj2009
|
dobro jutro punce! jst sm vs pršla pozdravit ker se odpravljam v službo! lep dan vam želim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.3.2009 7:43:25
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, jaz sem čisto , da pridem od glavne postaje v center je že podvig. Čist sem zmatrana. Slabo mi sicer ni ampak komaj živim, pa nekaj me hoče boleti grlo, če se prav spomnim lahko samo granobil a ne. Nič grem poskusit kaj nardit, dokler sem še vsaj malo pri življenju.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.3.2009 8:43:27
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro toooooo maj2009 ...bravo ...a vidiš, da je vse okej Rižkoo...supeeeer ...a si že poskusila, če ti je vse prav no pa saj je čiken zeloooo zdrava hrana...ima piščančka, pa zelenjavco, pa.... ...super je, če ti paše malaMravljica... ...si misliš, da bi bil res prvega plusek tassika...za čajčka ne vem...ampak proti kislini pomaga to, da ugotoviš kjera stvar ti jo povzroča in pol tiste stvari ne ješ, piješ...in donat ful pomaga proti kislini, ampak sama ga nisem prebavila ...lahko poskusiš tudi z radensko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.3.2009 8:56:08
|
|
|
|
tassika
|
Donat tudi meni bljak . Amapak saj kar gre, me še ne zdeluje toliko, me bolj utrujenost in današnji dan je zlat, temen čemeren, tukaj spim z odprtimi očmi. No sem se spomnila, da še tukaj povem. Zadnjič berem mojo knjigo spominov in vidim notri, da je moja vrla mami meni pri treh mesecih začela dajati naribano jabolko, banano in poslušte tole, današnji dohtarji bi vsi v luft skočil, svež pomarmančni sok. Pri 4 mesecih sem jedla piščančjo obaro in pri 5 mesecih že vse meso. In veste kaj, nič mi ne fali
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.3.2009 9:01:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika No sem se spomnila, da še tukaj povem. Zadnjič berem mojo knjigo spominov in vidim notri, da je moja vrla mami meni pri treh mesecih začela dajati naribano jabolko, banano in poslušte tole, današnji dohtarji bi vsi v luft skočil, svež pomarmančni sok. Pri 4 mesecih sem jedla piščančjo obaro in pri 5 mesecih že vse meso. In veste kaj, nič mi ne fali tvoja mami je pa faca,bomo probal pa bomo videli ,a ne? jaz imam pa danes pregled ,a boste kaj misle na naju Se vam javim k pridem nazaj ,samo ne vem če prej k ob 17h ,saj imam danes še MŠ ,pa bom videla če bom uspela pridet do 14.30 na MŠ
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.3.2009 9:11:40
|
|
|
|
tassika
|
Sonček sevede da bomo držale pesti, ampak saj bo vse ok, še malo pa boš videla aleksa. Glede prehrane je pa tako, otrok je lahko na neko zadevo preobčutljiv, probat je treba, pa se vidi, samo ne smemo komplicirat, ker potem je pa kriza ko nočejo nič jesti. Pa ko boš začela z gosto hrano, je zelo dobro, če daš med zelenjavo, ko jo zmiksaš kapljico olivnega olja, ker je zelo zdrav in veče na sebe določene vitamine. To mi je še povedala. Jaz pa še vedno lena.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 24.3.2009 9:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej dekliceee..., ejjj... evo tu sem še jaz. Nism se včer nič javla, sm se ulegla in zaspala... Čeveljčki so mi prav, oblekica tudi sam mejčkan večje joškice bi mogla met, pa bi čipka lepše stala. Bom to zrihtala z modrcom. Je pa čudovita oblekca, zdej sam upam na lep vremček..., da bom lahko taka kot hočem in nič zadekana. Skratka, mal jo bom predelala.. mam dovoljenje ampak skrbi ni več.. prv olajšanje je. Maj2009, juhuhuhu zate... čeprav si prv lepo napisala.., da sta se odločila kar bo bo. To bi redko katera napisala.., jaz nisem med njimi. Priznam. Tko da, kapo dol. Sonček85, držim pestke za pregleda... sicer bo pa itaq vse ok. Aleks je tik pred izhodom... Komi čakam, da dobim tvoj sms... upam, da bom že deleč.. pilotinčii..., miša.. sm ti neki posalala... povej mnenje.., me zanima.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?