|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
21.3.2009 12:03:53   
malaMravljica
Soncek, saj nisem, skor najmanjsega sem vzela, hecali so me, da enoprostorc ne bo dovolj velik, naj kombi vzamem, samo prisla sem pa z mojim malckom.

Soncek, bom kar nate mislila ok, ko bodo hotle it solze an oci. Se pa nagibam, da bi sla jutri. Danes je ze itak precej pozno.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
21.3.2009 12:31:33   
tassika
MM res je, ti kar pojdi jutri lepo po zajtrku, da ne boš ponoči vozila.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.3.2009 14:41:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, saj nisem, skor najmanjsega sem vzela, hecali so me, da enoprostorc ne bo dovolj velik, naj kombi vzamem, samo prisla sem pa z mojim malckom.

Soncek, bom kar nate mislila ok, ko bodo hotle it solze an oci. Se pa nagibam, da bi sla jutri. Danes je ze itak precej pozno.

Bolje res jutri ,danes še uživaj v SLO k je tko lep sonček,a vidiš ves teden ti je bil naklonjen,sem lepo svetla a neuser posted image
Ja ti si kr tisto poj pa bo bolje,user posted image user posted image user posted image

jutri pa pazi na cesti k pa prideš domov se pa le javi ,da nas ne bo skrbelo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3728
22.3.2009 9:43:41   
maj2009
dobr dan punce! jst sm že domauser posted image
sva pršla že učeri okol 6h domov, je tko pihal pa mrzlo je blo, da je moj reku da kr pejva domov da se ne bom prehladila.
ko sva šla gor je biu snežni metež, dobr da sva že bla v koči, ker drugač bi sigurno zalutala, se ni nč vidl, sva hodila z zaprtimi očmi, tok je šou sneg z vetromuser posted image . moj se je matru z dvema 20kg ruzakoma, me ni pustu da bi enga nesla, no jst sm pa nesla 2 spalke pa njegove smučke in palce.

ja nisva mela sreče z vremenom ampak vseen je blo lepo, sva se pa tok bl stiskala ko naja je fuuuullllllllll zeblo.user posted image user posted image

dons je pa tok lep sonček, da bova šla doma mal peški, tko da bo tud lepo.

lep dan vam želimuser posted image user posted image

mm srečno  pot ti želimuser posted image user posted image

jutr pa imam nsuser posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
22.3.2009 9:43:44   
tassika
Dobro jutro punce, kljub najlešpšemu vremenu sem pa jaz zdajle takole

user posted image

Najbolj simpl stvari mi nikoli ne uspejo. Sem delala princeske simpl k pasulj, ja imam posplate. Sva hotla nardit gratinirane artičoke, jih nikjer nimajo, ok pa sva rekla pa beluše, samo se ne pokec in še ta obupn. Tko da od današnjega kosila za njegove, ker ima moj roj.dan in je diplomiru nimava nič kar sva mislila razen purana v mandeljnovi omaki. Za znoret in zdaj bomo improviziral. Za sladico pa sprehod do najbližje slaščičarne.
Nič grem jokat naprej v kuhinjo.

Upam da se imate boljše kot jaz, pejte na sprehod na sončka, drugi teden bo spet slabeše.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
22.3.2009 9:44:55   
tassika
Maj tudi to je bilo doživetje, jutri pa nujno javi, koliko je bejbi velik, pomoje je pravi velikan.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
22.3.2009 10:09:39   
sonček85
JUTRO ŠE OD MENE

MAJ:NO STISKALA STA SE PA LE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tassi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo pojdi malo na sončka in bo bolje.

Jaz grem popoldan k mamici in komaj čakam da bom na svežem zraku Z Aleksomuser posted image user posted image user posted image user posted image

mm:srečno danesuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
22.3.2009 11:43:02   
tassika
Punce, mene pa dons ni nič špikal, zdaj me je pa strah, da je kaj narobe, že prej nisem imela nobenih hudih znakov, zdaj je pa še to izginilo. user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
22.3.2009 12:03:18   
maj2009
tassika! ne skrbi te bo pa popoudne začel špikat, boš vidla, jst mam tud kakšn dan ful trebuh pa vse me boli, drug dan pa nič od tega tko da to vse mal niha enkrat bol drugič man. mal nas hecajo tele našiuser posted image .

no moj more bit pa zdej že okol 6cm velik, komaj čakam da ga bova jutr vidla, pa komi čakam da mi bo nardial uz na trebuh in ne zmer samo tistga spodi pol pa ni blo več nč.

komi čakava da vidva najin zakladekuser posted image

zdej grem pa na kosilouser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
22.3.2009 12:41:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce, mene pa dons ni nič špikal, zdaj me je pa strah, da je kaj narobe, že prej nisem imela nobenih hudih znakov, zdaj je pa še to izginilo. user posted image
pikica je s tabo in lepo raste ti samo božaj bušija in se pogovarjaj z bebico in boš videla da se bo kmalu špikanje vrnilo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
22.3.2009 13:10:43   
tassika
Sonček, saj delam to, brez skrbi, se mi zdi, da je prej malo špiknilo, ali pa se mi že blede, je pa res, da že cel dan delam, kuham,... in nimam časa tut 5 min ne da bi se usedla.

Prej sem se pa še spekla v pečici, sem se dobesedno zažgala, zdaj ne peče več, videti je pa grozno, danes nisem za nikamoruser posted image . Pa bomo tudi to preživeli a ne

< Sporočilo je popravil tassika -- 22.3.2009 13:11:16 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
22.3.2009 15:43:34   
twixy
Hello punceuser posted image

malaMravljica zdaj se ze vozis proti Nemciji,ane? No srecno pripelji do doma in se nam javi,ko pridesuser posted image  A si za mene tudi vzela vodo iz pipe?user posted image  Da vidim,ce je se vedno tako dobra kot je bila user posted image

tassika ne sekiraj se,ce te ne spika. Bos videla cez kaksen teden ti bo tako slabo,da sedet ne bos moglauser posted image  Pa le pazi in se ne naprezaj prevec. Saj ves.. lepo na easy delajuser posted image

maj2009 jeeej.. Ju3 bomo torej drzali pestiuser posted image user posted image  Uzivaj in se lepo naglej pikiceuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
23.3.2009 6:26:54   
tassika
Samo toliko, da vam zaželim dobro jutro in potem letim v službo.

Kje ste moje čveke, pogrešam vas, je cel vikend bilo tako tihouser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
23.3.2009 8:20:21   
Anonimen
Juttrrro punce še od mene...
Jst sm mela pestro soboto in... mirno nedeljo. Mal smo praznoval roj. dan od mojga. Sm ribico pekla.. mm orado. Je bla dobra za znoret. Sm bla pohvaljena. user posted image
Drugač pa danes oblekico dobim in srčno upam, da jo bom lahko nase spravla. Tko je lepa. Pa to bo en velik problem manj. Upajte z mano.

Tassi... mene je na samem začetku zelo špikal.., res zelo. Pol pa dolgo nič in se je spet vrnil, pa spet nič... tko da, to je normalno. Čez vikend me je kr precej špikal.. sam zdej.. pa detece malo hitreje raste..., kr nej špika, sam, da bo ok. Komaj čakam nuhalno.., takrat se bom bolje počutila.

maj2009, držim ti pesti, mislim nate.

mravljica mala..., kje si? Si prispela? Upam, da si potovala brez solzic na obrazku. Ne moreš bit solzkasta z novo frizuro...user posted image  Itaq pa vem, da ko si dragija zagledala je bilo žalosti konec. A ne? Če si pa še žalostna, me pa pokliči... bova še mal debato udarle.

pilotina....

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
23.3.2009 8:29:41   
tassika
Ma rižko sej vem sekiram se za brezveze, sej me je pol dvakrat špiknilo, pa joškice si šlatam, če me še kaj bolijo, sam sej bo, sej sem utrujena tolk da je za crknit, dons ponoči sem spala z odprtimi očmi, zdaj pa v službi vegetiram, pa ne bi smela ker sem sama, jah bom pa jutri bolj delala pa bom prinesla not.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
23.3.2009 8:42:09   
pilotina
dobro jutro

pilotinčka je tu
sva bla pridna z dragim...sva pohajala, pohajala in pohajala user posted image ...nič nism bla na pc-ju in grem prebrat vse kar ste  načvekale user posted image
sm vas pogrešala

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
23.3.2009 8:51:55   
maj2009
dobro jutro!

jst sm pa dons verjetno zadnji dan doma.tko da ga morm izkoristit.
učeri sva se z mojim pogovarjala o ns in je moj reku kaj pa če ne bi šla? ja sm rekla kukr hočš, sej g. nama bo povedala kakšne možnosti so da rodim otroka z ds, drugač pa bo pregledala kako raste otroček in vse ostalo.
no mi2 sva že zdej odločena, da ne bova šla na nobene druge raziskave če bo rezultat slab, ker je to najin otroček in ga bova sprejela takšnega kot je. ja dons res komaj čakam ns, čeprou jo imam šele ob 17.30! no nič hudga, bova šla z mojim mal prej v domžale pa bova šla prej na eno kavico pa bo.
zelo se že veseliva današnjega pregleda!user posted image

punce en lep dan vam želim, jst sm se do zdej zredla 1kguser posted image .

rižko!a kar po oblekco greš? superuser posted image jst sm bla ful vesela in navdušena ko sva šle z mami ponjo, potem sm jo tm še enkrat oblekla in potem je bla do porokice v spalnici mojih staršev,(mi2 sva že mela zrihtano spalnico). sm jo skos hodila gledatuser posted image user posted image res mi je lepo ko se spomnim, no tega bo zdej že 8mescev!user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
23.3.2009 8:53:51   
sonček85
Jutro !!!!!!!!!!

o da se vam še jaz malo javim,včeraj sem imela tko lepo popoldne ,saj sem šla k mamici in smo imeli mini piknik in je blo tko lpo,pa še sonček je tko lepo sijaluser posted image user posted image user posted image

In kaj ste ve počele v tem prelepem vikendu??
maj.srečno danes in po pregledu poročaj user posted image user posted image user posted image
rižkoo:a kaj božaš bušija?
pilotina.pridna si bila čez vikedn saj tako je prav,malo pohajkovanja mora bit?
tassi:a si kaj bolje?
mm:si srečno prispela domov,pogrešamo te,kaj je dragi rekel ko je zagledal bušija?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
23.3.2009 8:55:49   
sonček85
rižkoo:bravo za ribco in da danes dobiš oblekcouser posted image user posted image user posted image
tassi.danes ste pa dopolnili 5t user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
23.3.2009 8:56:19   
pilotina
malaMravljica...danes si že pri dragemu in je mimo tahudo user posted image

sonček85...kako lepo...tudi jst si bom shranila, da me spravi v dobro voljo, ko bo potrebno user posted image

tassika...super za nov znakec user posted image  user posted image
vošči dragemu še v najinem imenu user posted image
kako je pol ratalo kosilo...a ste se meli vseeno fajn

maj2009...držim pestke user posted image user posted image user posted image

Rižkoo...tuki sem...sva mela pester vikend...v soboto sva bila midva pri prijateljih in sva tudi pri njih spala, včeraj so oni prišli k nama na kosilo in tko je minil vikend in res sem vas pogrešala
upam s tabo, da ti bo oblekica prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3745
23.3.2009 9:24:38   
malaMravljica
Jutro punce.

ja, danes sem ze pri ljubiju. Sla sem vceraj po kosilu, brez solz pa ne gre. Tako pac je to. Voznja je bila pa takooooo dolgocasna, res no, za znoret. Pol sem pa 3/4 poti Plestenjaka poslusala, pa se mi ni dalo unga Cd-ja iskat, s tisto pesmco Baje da je iz Maribora, sem imela enga druzga in sem tok na glas prepevala zraven. Moj je zvecer malo zamudil, hehe.. obstal je v zastoju, jaz pa ne user posted image , in sem ze robo gor znosila - pa sem res majhne kolicine, pol pa pod tuska, pa se s kremco namazala in ko je prisel sva bila oba tako vesela. Ja, 11 dni se nisva videla, v podrobnosti ni potrebno it a ne user posted image user posted image  

Maj, ti ze drzim pesti, ze kar sedaj. Itak bo rezultat ok, sem skor sigurna, bos pa se enkrat bejbija videla, full bos vse videla, notranje organe, pa verjetno bo tolk migal. Bos vprasala za spol? Verjetno ima sedaj res enih 6 cm, mogoce se kaj vec. Se ze veselim tvojega porocila, ker pol malo vem kako je z mojim, sta tam tam najina dojencka.

Rizkoo, oblekca prava in bos kraljicna?

Twixy, vodo sem pozabila user posted image user posted image  sam caj, ki mi ga je mama skuhala se imam. Pa sokove od Fructala, pa full drugih znanih zadev, to je pa tudi lepo videti v stanovanju.

Soncek, malo je pogledal, koliko vecji je trebuscek, pa saj vceraj je bil moj trebuh kar v mejah normale. Za frizuro je pa najprej pogledal se zadaj koliko je stran nesla in pokazal kolk je stran ter vprasal zakaj je pa mogla tolk stran, pol je pa reku, da mu je frizura vsec, da me naredi  nagajivo. No ja, se mi zdi, da imam sedaj eno tako frizuro, da se moram nujno polikat, da sem zares lepa. kako pogosto se pa lahko lika, da se ne poskoduje las?

Sedaj grem pa se kaj naredit, imam kar nekaj dela danes.Vas pa pridem kasneje se kaj pogledat. Pridne bodite in uzivajte na soncku ce ga imate, tukaj ga itak spet ni.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
23.3.2009 9:26:04   
tassika
Viii sploh vidla nisem, da imam nov znakec, je prov fajn vidtuser posted image .

Pilotina: kosilo je bilo na koncu kar užitno, ni šlo vse po planu, ampak je bilo dobro, me je pa zmatralo, sploh otroci, pa že tko me nasplošno daje utrujenost, potem pa ponoči ne morem spati.

Sonček: me je včeraj 2x špiknilo, pa danes zjutraj tudi, zgleda da so mojmu vikendi všeč, ali pa zato, ker vseeno več delam v stoje in me nima časa špikat. Težko pa hodim, mi takoj zmanjka energije, počasi še gre, hitro pa sploh ne.

Maj: spoštujem tvojo odločitev, ampak jaz ne vem če bi se enako odločila. Sem včeraj gledala oddajo o otrocih z dawnovim sindromom, pa saj so res bolj veseli otročki, amapk vseeno so zapostavljeni in pač dokler starši skrbijo za njih še gre, kaj pa če se recimo staršem kaj zgodi, potem jih pa zaprejo v dom in ne vem meni je ful hudo za njih, čeprav se oni tega ne zavedajo. Mi imamo eno v bloku, starejšo od mene, mislim da je čez 30 in vedno mamica hodi z njo na sprehod, mož se je ločil, ker se je mama posvetila samo otroku. Ne vem to je težka polemika. Jaz pravim vsak se odloči zase in jaz spoštujem vsako odločitev posameznika.

Sonček kako kaj pot v Rim, se že bliža, malo gledam vaše krofke in mi je kar malo hudo, ampak sem vesela za vse.

Pilotina a cel vikend sta se sprehajala, pa te ni odpihnilouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
23.3.2009 9:35:07   
maj2009
ja tassika tud mi2 sva geldala to oddajo. ja so posebni otroci to je res. sm pa z njimi 8 let delala in kr vem kako to gre. ja res je vsak se odloči po svoje. ne vem mogoče je lahko pred raziskavami rečt da ga boš sprejel takšnega kot je, ko pa so res neg. rezultati pa pomoje res mal bl z rezervo jemlješ to odločitev.

no jst vem, da bo dons ns pokazala dobr rezultat tko da držte pestke (ene jih že) pa vam zvečer sporočim kako je blo!

čau čauuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
23.3.2009 9:38:34   
tassika
Maj ja res bo vse ok, srček bo bil, tudi pravi velikan bo že. Jaz ti pa počasi sledim pa jeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
23.3.2009 9:44:50   
Anonimen
maj2009
Lepo razmišljaš, malo jih je takih. Me veseli, da se strinjata oba. Jaz mam kar se tega tiče svoje mnenje.., ki je podobno Tassinemu ampak občudujem vse tiste, ki razmišljajo ali pa se celo odločijo drugače. Sm ponosna nate, srčka dobrga maš. Sej mam jst tud... user posted image  sam.. se preveč bojim življenja na tak način. Ne vem. user posted image
Sicer pa, danes bo vse OK. Vseee..., sam smejala se boš. To ti tok privoščim..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?