malaMravljica
|
Jutro punce. ja, danes sem ze pri ljubiju. Sla sem vceraj po kosilu, brez solz pa ne gre. Tako pac je to. Voznja je bila pa takooooo dolgocasna, res no, za znoret. Pol sem pa 3/4 poti Plestenjaka poslusala, pa se mi ni dalo unga Cd-ja iskat, s tisto pesmco Baje da je iz Maribora, sem imela enga druzga in sem tok na glas prepevala zraven. Moj je zvecer malo zamudil, hehe.. obstal je v zastoju, jaz pa ne , in sem ze robo gor znosila - pa sem res majhne kolicine, pol pa pod tuska, pa se s kremco namazala in ko je prisel sva bila oba tako vesela. Ja, 11 dni se nisva videla, v podrobnosti ni potrebno it a ne Maj, ti ze drzim pesti, ze kar sedaj. Itak bo rezultat ok, sem skor sigurna, bos pa se enkrat bejbija videla, full bos vse videla, notranje organe, pa verjetno bo tolk migal. Bos vprasala za spol? Verjetno ima sedaj res enih 6 cm, mogoce se kaj vec. Se ze veselim tvojega porocila, ker pol malo vem kako je z mojim, sta tam tam najina dojencka. Rizkoo, oblekca prava in bos kraljicna? Twixy, vodo sem pozabila sam caj, ki mi ga je mama skuhala se imam. Pa sokove od Fructala, pa full drugih znanih zadev, to je pa tudi lepo videti v stanovanju. Soncek, malo je pogledal, koliko vecji je trebuscek, pa saj vceraj je bil moj trebuh kar v mejah normale. Za frizuro je pa najprej pogledal se zadaj koliko je stran nesla in pokazal kolk je stran ter vprasal zakaj je pa mogla tolk stran, pol je pa reku, da mu je frizura vsec, da me naredi nagajivo. No ja, se mi zdi, da imam sedaj eno tako frizuro, da se moram nujno polikat, da sem zares lepa. kako pogosto se pa lahko lika, da se ne poskoduje las? Sedaj grem pa se kaj naredit, imam kar nekaj dela danes.Vas pa pridem kasneje se kaj pogledat. Pridne bodite in uzivajte na soncku ce ga imate, tukaj ga itak spet ni.
|