Anonimen
|
ej, ej.. Spala sm včeri od 17:30 do 06:20. Nism normalna, sej vem. Pa nism se naspala. Moram vam pojamrat, da mene tok močno pika dol..., ni nehal. Včer sm komi prpelala domov. Jajčniki so... Joj, komaj čakam pregled, sam da ni kej hudo. Sm mal prestrašena, moram priznat. Tassika, hvala za une oddajice... komaj čakam, da si jih ogledam Mmravljica moja, veš... moj buši je tud že na vidiku in mislim, da ne drži, da se tako pozno začne poznat, kot praviš. Sploh pa ker si suhec... Moj je zjutraj vidn.., kose pa napokam hrane... je proti večeru vedno večji. Me je moj slikal zadnjič in ti zvečer slikco pošljem, boš vidla. Tukaj na šihtu me je naša vratarka že vprašala.. in sm se sam nasmejala. Nogavica.., plesalka me je pa nasmejala... ooo kok noro. Princeska mejčkana.., je lušna.. Ta je bil pa lih za zjutraj... sonček85, mal sm za nazaj brala.. in sm vidla, da si hotla k meni, ko si bla na pregledu, jst pa čist ziignoriram kaj si napisala. Ne, nism vidla, ker nism brala. OPROSTI. Ti kr pridi, ko bom jst doma. No upam, da ne bom bolanček... pol nočem, da prideš, da mi boš bubana. Punce, šopek sm naročila včeraj. Bordo vrtnice in še neke male bele rožice vmes.. Lep bo.
|