hel32
|
Dan ,kako ste pridne z pisanjem Glede smrčanja:moj dragi GROZNO smrči,tako kot od go-ta,včasih mislim,da se bo zadušil ubožec, kr naenkrat neha dihat za par sekund,tudi jaz sem predlagala,naj gre na kak pregled pa se samo smeji češ to je normalno,kolk jaz vem pa to ni zdravo za možgane ker ne dobijo dost kisika. Pri nas je tako,da sem jaz tista,ki pomirja uboščka,kot,da je on ,ne jaz,pravi,da sem tečna, bolj ga tolažim da so to samo nosečniški hormoni majn mi vrjame dajte kak predlog,kako ga naj prepričam,da nisem sama kriva za tečnobo. Pozabljanje:groza,tako pozabljiva sem da moram pisat listke ko grem v trgovino,če ne ajd,še enkrat nazaj.Ko kaka stara baba,sreča da mine! BRCIKE:jaz jih čutim bolj močno,ko se uležem,Joob,in druge,tudi jaz jih ne čutim vsak dan,tako,da sem bila danes že malo panična in sem poklicala mamo,(je rodila 3 otroke),in je rakla da je čist normalno da se včasih tako umiri,pravi gibi so šele potem,od25t dalje. Sulfinija:lep voziček,midva sva se odločila za podobno varijanto od Peg perego,so zakon,imela sem ga že pri prvi(1o let),in sem se odločila spet zenjga ima tudi vse;košara za novorojenčka,športni voziček,in lupinico,stane pa 450E. Za posteljico pa sva se odločila da vzamev kar večjo(140/70cm),z nastavljivim dnom3 krat in snemlivimi letvicami,da se spremeni v mladinsko in jo lahko otrok uporablja 6 let. Zdaj pa šibam kuhat dalje segedin,njami njami . 17t 6d,naslednji pregled 1. 4.