|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
24.3.2009 17:13:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: lara27

Punce nekaj bi vas vprašala ali katera ve kje bi imeli v bližini Celja kako samoplačniško ambulanto ,kjer opravljajo 3d ultrazvok ,ker mi ni za čakati tako dolgo na ultrazvoku že nisem bila od nuhalne pa sem že zdaj zelo firbčna kako je user posted image

Mislim, da ga ima G Levak v Velenju (ZD dom). Sem nekje na forumu prebrala, nisem pa čisto 100%. Lahko povprašaš pri Velenjčankah, meni so že prijazno svetovale za nuhalno.

Tudi js že čutim brce user posted image . Prejšnjo soboto (10 dni nazaj) sem v trebuhu čutila rahlo vibro, kot da bi imela mobitel not. Pa nisem bila čisto prepričana, kaj je to. Cel naslednji teden se mi je samo zdelo, da bi lahko nekaj brcalo, ali pa da mi prebava nagaja. Potem sem pa soboto doživela že prav poštene brce, tudi moj jih čuti, če da roko na trebuh.

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.3.2009 17:32:53   
lara27

Dobrodošle nove user posted image !
Anč čestitke za izvide user posted image user posted image user posted image
 tejči77 in levček1 hvala vama za informacije za 3D ultrazvok nisem vedela ,da imajo na Dobrni 3D sem si zdaj pogledla na netu pride 80 eurov z posnetkomuser posted image
Res je jaz imam tudi na 6 tednov preglede in to bo morfologija 20.4 takrat bo moj 2 ultrazvok v nosečnosti komaj čakam ,ker se mi tako vleče.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.3.2009 17:33:54   
poopsie
Ojla user posted image

Jaz sem ravnokar prišla domov. Je moja dobra kolegica rodila fantka  in sem jo šla obiskat v porodnišnico. Joj kakšen cukerček je mali user posted image  Je imel 3790 pa se mi je zdel grozno mičken user posted image user posted image

sulfinija lep voziček sta izbralauser posted image

Skleroza je tudi do mene prišlauser posted image  Spomin imam kot zlata ribicauser posted image

joob jaz čutim brcike vsak dan. Je pa na začetku tako,da user posted image  ne čutiš vsak dan.

tjasinka dobrodošla! user posted image user posted image

ANČ  user posted image user posted image user posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.3.2009 17:41:40   
lara27
Hvalauser posted image tudi tebi tulpek si bom pogledala kam bi šla .
Grem zdaj gledat film z user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.3.2009 18:23:01   
simonalokar
hvala punce ni ga več med nami zdaj pa samo še povedati sinu. to bo pa težje- najtežje.

vem da se je imel lepo pri nas bil je vedno spuščen. takoda je imel svobodo na pretek. hvala vam

simona

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.3.2009 18:28:07   
aprilčica07
simonalokar:user posted image user posted image user posted image user posted image približno vem kako se počutiš.. pred dobrim letom so bli pri mojemu doma na istem, star kuža, napol slep in gluh... ni blo izbire kot humano uspavanje.. pa smo vsi vedli, da je tako  edino  pametno in konec koncev tudi varno za vse, ampak je blo hudo... vsem.... 

Držite se. POvedat sinku je pa zagotovo najtežje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poopsie: verjamem, da se ti je mali zdel res mali, ampak ta kilaža je pa kr spodobna za novorojenčka, ne? smo pozable kako je imet tako male otročke:)
lara: mi2 pa imava morfologijo na isti dan, če bo pri meni amnio ok.. tudi jst imam 20 04 nov datum za pregled, ma meni je to še takooo daleč user posted image user posted image

Grem kaj pojest, lačna.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.3.2009 18:56:06   
eee35
simonalokar: bogi kuži, pa bogi viuser posted image Ko je umrla moja user posted image , pa sem bila čist zanič par mescev, še zdaj ko se nanjo spomnim sem žalostna. Je bila moj prijatelj, pa skoraj kot družinski član, tako, da ne zavidam, da ste se morali posloviti od peskota. Držite se!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.3.2009 19:04:05   
opatija
Ojlauser posted image !

Nekaj dni se nisem uspela javit, sedaj pa sem morala nadoknaditi kar precej straniuser posted image Pridne čvekice!user posted image

Jaz sem imela ful dela in kot sem že napisala, je moj Nikec dobil norice. Ker je že jemal antibiotike in je imel očitno bolj oslabljen imunski sistem, je revčka res pošteno zdelalo. Pikice je imel na notranji strani vek, po prstkih na nogah, dlaneh, najhuje pa je po jezičku in grlu. Nič noče jesti ali piti, ker ga boli v ustih, zaradi antibiotikov pa je še dvakrat bruhal, da o skoraj beli driski ne govorim. Na srečo sem od pediatrinje dobila dovoljenje, da lahko preneham z antibiotiki. Zbujal se je na eno uro, kot bi imel v pižamci čebele, ko pa sem ga vzela k sebi, se me je prisesal kot klopek. Po skoraj tednu nespanja me je včeraj zvečer tako grozljivo pekla zgaga, da sem od kisline kašljala kot konj. To mi je sprožilo bruhanje in ko sem odmetala ven vso hrano in kislino, me je čakalo še celonočno bruhanje žolča. Popolnoma vse mišice me bolijo, utrujena sem pa tako, da komaj gledam. Danes sem jedla minimalno, pa se mi spet obupno riga, kisline pa imam vedno več.user posted image Pri Niku sem imela takšne probleme en mesec pred porodom, sedaj pa že v 21 T. Ful sem se veselila, da bom danes Nikcu priredila manjšo rojstno dnevno zabavo, saj je danes star dve leti, do vikenda pa se mi zdi še daleč, pa od utrujenosti niti stat ne moremuser posted image Tolaži me, da sva mu z user posted image včeraj kupila kolo in se od prvega poizkusa že vozi po stanovanju.user posted image

Glede pozabljivosti sem že sicer obupna, user posted image pa je to pripeljala do faze, ko se lahko primerjam z 90 letnimi starkamiuser posted image

Kar nekaj vas je revic, ki imate probleme z zaprtostjo. Jaz sem redna gostja wc in je dvakrat na dan kar normalno. Včasih imam bolj podobno driski (imam občutek da je to povezano s konstantno zgago), kar pa je za moje hemeroide še iz prve user posted image prava mora. Morala bi hoditi redno na preglede k rektologu, pa mi je tako mučno (že nasročanje samo), da nameravam kar po porodu. Moj user posted image se sicer jezi ker prelagam, pa kaj čemuser posted image

Čestitke vsem za uspešno morfologijo, držim pesti za vse ki pričakujejo AC in MFuser posted image

Anč čestitke za dober izviguser posted image
Aprilčica po moje si lahko že brez skrbi, ker je minilo precej časa. Te pa razumem, da boš pomirjena šele s kuverto v roki. Želim ti, da bo čim prejuser posted image

Dobrodošle vse nove!

Vsem želim lep večer in mirno noč!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.3.2009 19:09:32   
opatija
simonalokar žal mi je za tvojega kužka. Tolaži se s tem, da je bil tako ljubljen in je imel lepo življenje, z uspavanjem pa ste ga le odrešili trplenja.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.3.2009 19:37:53   
ema82
IZVIRNO SPOROČILO: lara27

Punce nekaj bi vas vprašala ali katera ve kje bi imeli v bližini Celja kako samoplačniško ambulanto ,kjer op
ravljajo 3d ultrazvok ,ker mi ni za čakati tako dolgo na ultrazvoku že nisem bila od nuhalne pa sem že zdaj zelo firbčna kako je user posted image

Lara27: Jaz sem se naročila na 3D v velenju pri dr levakovi stane pa mislim da 62e,so bili pa po telefonu zelo prijazni in zelo prilagodljivi glede časa.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.3.2009 20:16:34   
poopsie
Prej me je Iraya čist okupirala zdaj pa lahkop nadaljujem ker spi user posted image

ema82 čestitke za MF in bejbouser posted image user posted image

cecax dobrodošla tudi tiuser posted image

simonalokar ojojoj.. user posted image user posted image user posted image  Bogi kuži.. Srčno upam,da bo tvoj sin dobro sprejel. Čeprav vem kako je to, mi smo meli cirkus,ko je zajček umrl.. Na začetku ni hotela drugega zdaj pa mi nonstop govori o njem. Mi je zdaj ful hudo postalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem jaz počasi pod tuš, si bušija namazat pa pred TV.
Je dragi šel na eno pijačo in rekel da bo do 20ih nazajuser posted image  Mhmm... ta ena pijača se bo pomoje še zavlekla ene 2urciuser posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.3.2009 22:24:28   
eee35
Jaz pa sem se kopala, pa sem svojega prosila, naj mi namaže hrbet, imam tok suho kožo, pa me srbi, pa pismo, ti moški nimajo čisto nič občutka, kot bi kos lesa obdeloval!user posted image , še prižgal mi je enkrat po hrbtu, pa pol pravi, da samo malenkost močneje se je dotaknil...sploh ne šteka, ko mu pravim, da imam vse telo ful bolj občutljivo. Smotanc.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
25.3.2009 6:36:53   
SAŠA77
dobro jutro vsem mamicam
vse najlepše ob našem prazniku,user posted image ,
želim vam prelep dan z svojimi ljubljenimi,
sedaj pa grem popituser posted image  in pripravit svojemu sinku zajtrk,
tudi mi smo bolani ima virozo,je treba jih majčkeno pocrkljat,
vsem ki imaste preglede pa veliko srečeuser posted image ,
lep danuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
25.3.2009 7:25:07   
tejči77
simonalokar, ubožček gašper, res hudouser posted image . Mi imamo tudi psa pa sploh ne smem pomislit na to. Spi v moji postelji pri nogah in če ga zvečer ni v postelji ko pridem spat, ga že kličem kje da je.

dobrodošle vse nove avgustovke.user posted image user posted image

opatija, kaj se je pa spravilo na vas. Res groza, bogi Nikec, ti pa sploh, a ti ni možek mogel nič pomagat?
Daj pejdi si iskat v lekarno nekaj proti kislini. Mislim, da lahko nosečnice nekaj jemljemo brez stranskih učinkov. Da ne boš tako trpela, to res nima nobenega smisla, če se da pomagat.user posted image user posted image  za kolo, a da se že vozi, ja super. Kakšno velikost ste pa kupili? Jaz sem razmišljala, da bi naši kupili takšno kolo, ki nima pedal, samo za poganjat.

eee35, mogoče te je pa tvoj možek hotel zraven samo še dobro zmasirati in ubiti dve muhi na en mah?user posted image

saša77, enako tudi tebi, pa vsem ostalim avgustovkam seveda. Lep dan želim vsem in lepo se cartajte s svojimiuser posted image .

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
25.3.2009 7:26:05   
tejči77
saša77, danes si pa Sulfinijo prehitela, se ponavadi prva javi. Evo kavice ali čajčka za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
25.3.2009 7:47:23   
šivilja
Opatija res si pejt nekaj iskat. V drugi nosečnosti so mi rekli, da rupurut komot lahko jemljem, ker deluje lokalno in je bolje si pomagat, kot pa telo mučit s temi napori, saj je potem še slabše.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
25.3.2009 8:01:52   
Flora2
Dobro jutrouser posted image ,

kako smo danes?? Vas kaj zebe, mene pošteno, zjutraj vozim psa na sprehod in je danes res mraz, zdaj pa se že v službi grejem s čajem.

Simonalokar
mene take novice, vržejo čist iz tira, sama imam psa starega 11let in počasi se mu bližnja zadnja ura, ker je že zelo slab in ko pomislim kaj me čaka se mi solze kar ulijejo, zato user posted image ,ne morem pa rečt kdaj mine ta žalost, ker še sama nisem pripravljena na to, verjamem da  bo user posted image v user posted image lepo.

eee35 tile naši desci včasih res ne zastopijo, ko pa mu razložiš pa gleda ko tele v nova vratauser posted image , so pa našiuser posted image .

Opatija tole je pa res groza kar vas je napadlo, da imaš tako hudo kislino, groza pa še Nikec tako bogi, prav en mali oddih bi rabila, le povej user posted image .

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
25.3.2009 8:24:24   
Sulfinija
Dobro jutro!

Pri nas v Prekmurju pa sije zelo lep sonček,sem že oblečena urejena da se grem malo v mesto potepat na sončeka.Ja vidim,vidim da se dane nisme prva javila ste me prihitele sme predolgo spala hi,hi.Najina user posted image  je ponoči bila spet aktivna in to zelo močno od 2-3 in sedaj jo spet čutim kako je tole lepo...

Vsem mamicam želim vse lepo ob današnjem prazniku.Me katere bomo letos prvič rodile4 pa bomo imele novi praznik že drugo leto.No sja po eni strani ga pa že imamo saj naše user posted image  rastejo in brcajo pod našimi srčekami.

Punce spet glumim za tale vozek še zmešalo se mi bo.Ne vem nekako mi ne potegnejo in mi ne potegnejo te mala kolesa noro so mi všeč na tri kolesa.Samo akj ko bo ziher tega vozeka pol prtlažnik,potem pašejo zraven ne univerzalni dodatki,potem je vprašanje kako bom tega spravljala v dvigalo,da sama dvigujem po stopnicah v tretjo nadstropje tale vozek 14kg pa ni šans.Tak,da resnično ne vem kaj boma naredila.Boma šla drugo soboto po kad na stojalo k eni iz rr in potem še spotoma skočima v Rutar,da vidim še tam vozeke.Punce kaj menite bojo tolk prodajalci fer,da nama dajo vozeka da ga dama v avto da sprobama kak se bo tole noter obneslo...Noro ali resnično no.

Jutri pa bo najin dan z najino user posted image ,neverjetno na polovico boma točno polnih 20.tednov.Neverjetno se mi zdi,da sem včeraj sem gor napisala,da sem končno zagledala po šestih letih truda magični +,tisti izcedki,krvavitve negotovost jutri pa bom že na polovički z trebuškom super je tole,ane?

Takole sedaj sem se malo razpisala in šibam sedaj na sončeka v mesto,...

LP mojcauser posted image 19t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
25.3.2009 8:39:34   
go_ta
obro jutro vsem! najprej čestitam vsem mamicam ob njihovem prazniku!!!user posted image  Sem svoji mamici kupila čebulice dalij (ma ful rada rožice) in tortico. Da pa ne bo moj dragi očka prikrajšan, je pa tud on tortico dobiluser posted image
Jaz sem prišibala s pregleda, vse ok, kri, voda ... Me je pa G 'razveselil', da bom imela ginekološki pregled v 28 t - zaradi materničnega vratu. KOMJ čakamuser posted image  Pa naslednji ultrazvok bom imela šele v 32-34 tednu - kje je šele touser posted image
Sulfinija, ja smo na polovički ... no jaz že malo čezuser posted image  mislim, da bo zdaj hitro minilo. Imam pa tud jaz probleme zaradi vozičkov. Pa bi tega pa bi tistega ... Najboljš je, da dobro premisliš, kaj boš potrebovala, kje se boš vozila, ga boš mogla nest v kakšno nadstropje.
Jaz se odločam med Chiccom s3 (bi ga naročila kar prek bimbomarket, ker pride 25o eur cenej kot pri nas in dobiš vse v kompletu) in Jane pro formula (bi naročila športni del in košaro za 5oo eur prek spleta, lupinico pa posebej, ker ne vem, kako pogosto bom potrebovala lupinico za na voziček). Sladke težaveuser posted image
eee35, moj me je hotu včer kao zmasirat, pa mi je skor hrbtenico polomil. Toliko o nežnosti moškihuser posted image
No čestitke vse za preglede! Vsem, ki jih boste imele, želim veliko sreče! Vse nove user posted image , dobrodošle! Tiste, ki pa ste bolne ali je vaš sonček bolna, pa user posted image  za čimprejšnjo ozdravitev! Pa čuvajte se!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
25.3.2009 9:31:02   
5ra83
go_ta: tudi midva se odločava za voziček Chicco S3. Nama je zelo všeč, pa še isofix sistem dobiš zraven z lupinico. Veš, če je možno ta isofix potem uporabljati tudi za normalen otroški sedež ali ne? Gledala sva ga pri Rutarju, ker ga nikjer drugje nisem zasledila. Veš, kje bi ga lahko še v Sloveniji prodajali, namreč, ker ga nimajo ne v Baby centru in Pikapolonici. Mene moti edino to, da je samo v treh barvah, in sicer modri, rdeči in sivo bež.

Komaj že čakam 3D ultrazvok, da bomo še enkrat videli našo pikico malo lepše. Zdi se mi, da zdaj že čutim brcike, samo niti približno še en tako, da bi tudi moj dragi lako to začutil. Pa zdaj bi lako tudi spol potrdili, da bi bila prepričana, da je res user posted image .
Vsem mamicam in bodočim mamicam vesel praznik.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
25.3.2009 10:15:19   
opatija
Ojla user posted image !

Po mukah z zgago mi je nekako uspelo zaspati, potem pa se je kislina na srečo umirila. Tamauček se je do ponoči zbujal, potem je do 5ih spal, takrat pa si je zaželel mleko. Hecno, sem bila prav vesela da mu lahko štimam mleko ob 5 zjutraj, samo da nekaj spravi vase, ker je včeraj v celem dnevu zaužil le dva actimela in majhno skodelico kakava. Groza, ker je sicer FUL jedec, popije pa minimalno 2 litra na dan! Prav vidno je že shujšaluser posted image Po mleku je zaspal do 9ih zjutraj, kar je že znak da mu gre na bolje. Sicer zelo rad dolgo spi, navadno do 8h zjutraj. Žal pa se jaz spet nisem naspala, ker sem se dvakrat zbudila zaradi oči. Od Nika sem se nalezla vnetja in optimistično upala, da se bom zmazala brez zdravil, saj na kapljicah, ki sem jih dala tamaučku piše za nosečnice, naj zdravnik presodi ali je zdravilo manj škodljivo za plod kot samo nezdravljenjeuser posted image No sedaj imam tako vnete oči, da sem jih ponoči komaj odprla, ker sem imela popolnoma zalepljene. Gnoj mi kar teče iz oči, poleg tega pa me je še začela boleti glavauser posted image Buljenje v računalnik res ni najboljša terapija, še dobro da imam danes oddajo, potem pa dva tedna miruser posted image Upam, da se bom uspela okrepit, ker me potem čaka 3x količina dela kot sem ga imela sedajuser posted image zadnjo oddajo imam 24.4, 25.4 pa odrinemo na HVARuser posted image To je edino, kar me drži pokonc. Po teh praznikih pa samo še en projekt in PORODNIŠKI DOPUSTuser posted image

user posted image sicer pomaga po svojih najboljših močeh, dva dni je imel celo bolniško za tamučka, ker jaz doma delam in bolnemu dveletniku težko dopovem, da ne more sedeti pri meni v naročju in gledat Nodija, medtem ko jaz delam. Vendar, moška pomoč je le moška. Dokler se 5x sam ne pohvali še kar gre, potem pa se mi dvigne pritiskuser posted image Se moram kar zadržat da ne komentiram ko se hvali, da je previl tamauga, po pospravil pult!!! ker bi jaz ob tem še posesala, spraznila pomivalca, naredila zajtrk, dala prat perilo in ga obesila,pa mi na misel ne bi prišlo, da bi to petkrat naštevalauser posted image Mah sem utrujena in sitna...

Tejči77 tudi midva z user posted image sva kar debelo gledala tamauga, ko je kar sam splezal na kolo in se odpeljal. Tudi bremzanje s kontro je takoj osvojil, prav tako zavijanje. Kupila sva kar kvalitetno kolo s koleščki, 12 colsko - najmanjše. Tudi jaz sem bila zelo navdušena nad tistimi brez pedal, vendar je Nik še premajhen (čeprav je zelo velik za dve leti). Sedeža se ne da spustiti in doseže tla le s prsti, za to kolo pa je nujno, da imajo na tleh cela stopala. Poleg tega se mi zdi običajno kolo bolj praktično saj lahko otrok gor še sedi in si malo odpočije, če pa noče več voziti ga lahko tudi vlečeš. Glede ravnotežja naj bi bila tudi koleščka tako nastavljena, da nista oba hkrati na tleh in s tem prav tako "trenirajo" center za ravnotežje.

Sedaj grem pa klicat zdravnika kaj naj naredim z očmi in ga bom vprašala tudi glede kisline, čeprav že vem kaj bo rekel, Ruporut. To so mi svetovali že v prvi user posted image , menda je popolnoma nenevaren in jih lahko poješ tudi več na dan, samo kaj ko je meni po Ruporutu slabouser posted image

Da ne bom skos samo jamrala naj povem, da sem ful srečna kadar čutim brcike mojega fantička, se mi kar smejiuser posted image Niso še zelo pogoste, so pa takrat toliko slajšeuser posted image Jutri teden imam morfologijo še pri svoji G. in komaj čakam, da spet vidim moj zakladek.

Lepo se imejte in božajte trebuščke!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
25.3.2009 10:34:13   
Lorian
Pozdravljene!
Najprej lepe čestitke vsem za današnji praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Hvala vsem, ki ste se spomnile na mene. Sem Ac preživela, res ni tako hudo boleče, samo občutek, da pikajo okoli tvojega otročka je malo neprijeten. Sem pa čisto ok. tudi takoj po posegu me ni nič bolelo, je pa res, da sem včeraj popoldan kar lepo na sedežni preležala.
anč bravo za izvide tokseuser posted image user posted image user posted image user posted image .
aprilčica, za tebe pa sem sigurna, da so rezultati ok., ker te še niso poklicali. user posted image user posted image user posted image user posted image
tejči77 a si že slišala reklamo po televiziji, za nek obliž za na nos? Poskusita mogoče pomaga.
Lep dan!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
25.3.2009 10:42:43   
lara27
Pozdravljeneuser posted image
 Opatija božčka sta oba čuvita se pa pozdravta čimprej za oči je pa baje najboljš s kamilico umivat vendar moraš vseeno zdravniku.
simonalokar drži se user posted image vem da ni isto ,ker boste še nekaj časa potrebovali ,da se navadite na novega kužka jaz sem imela muco 6 let pa je zbolela in ker je niso mogli pozdravit je umrla vendar potem nisem upala imet več nove, ker se nisem hotela spet navezati.
ema82  jaz tudi mislim ,da se bom naročila kar pri dr.Levakovi za 3D hvala ti za info.Pa čestitam za punčko in opravljeno MF.
Lorian user posted image drži se!
Vsem mamicam in user posted image čestitam današnji praznikuser posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
25.3.2009 10:47:51   
go_ta
5tr83, ne vem, kako je s tistim sedežem ... Bom mogla še mal povprašat. Jst sm šla povprašat v Kranj v Chiccotovo trgovino in S3-ja niso imel, baje se čaka tud do 3 mesece. Mislim pa, da imajo chicco trgovine tud v Ljubljani - v BTC-ju pa še nekje v centru. Jst si ga bom šla v Ljubljano ogledat in če mi bo dokončno všeč, ga bom naročila prek www.bimbomarket.si, je dosti bolj poceni kot pri nas - v Slo cel komplet stane okol 750 eur. Lohk si ogledaš tukj: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2867&c_id=33&cf_id=40# Barv pa res nimajo velik na izbiro, sem pazadnjič vidla na Bledu zelenega in je bil res lep!user posted image
Drug mesec grem pa v avstrijo mal gledat, kaj imajouser posted image  Ravno včer sem user posted image  jamrala, da še nič nisem kupila za user posted image , niti enih copatkov ... Počas bo treba, če ne, bo na koncu račun kar precej velik he he.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
25.3.2009 10:50:50   
opatija
Ma sem tako sfuzlana, da bi skoraj pozabila: Čestitke VSEM mamicam za materinski dan! (mislim da v kategorijo mamic že spadate tudi tiste, ki ste sedaj prvičuser posted image user posted image )

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.