go_ta
|
hej, punce! dobro jutro, dober dan jst počasi kosilo kuham, bo blitva pa krompir pa zrezki, mjami!madonca, te kile kar letijo gor! no, po kosilu pa obvezno ven, upam, da n bo preveč pihalo, ker res lepo sonček sije sams, jaz niti nimam takih težav z zaprtjem, sem pa zadnje tri dni zaprta, k sm spremenila okolje na dopustu. ampak počas bo. uuu, joški ... jst ne morem vrjet, kako to raste!! prej sem bila na 75 b, zdaj so pa vsak dan večje, se bojim, da bojo do konca eksplodirale. moj dragi je pa itak navdušen, kr ne more vrjet ja, potem pa še rit raste, trebuh ... aja, zadnjič je blo prov zabavno, ko sva bla z dragim pri babici, sva rekla, da greva junija na morje in je mama bla vsa prestrašena: Joj, a veš, da lahko tud prej rodiš?!? Sva pa rekla, da sj Zadar ni daleč Zvečer je bla pa na TV ravno prispevek o tem, kje vse so ženske rojevale: v helikopterju, avtu, na vlaku ... Pa je babica pol razlagala mojemu, kaj more naredit, če bom slučajno kje začela rojevat. Uglavnem, vedno mora imet ob seb nekj za prerezat popkovino pa zavezat popek. pa razložila mu je, kako mora privezat popek No, zdj se smejem, pol me bo pa res zagrabila tam nekje v Novalji na plaži he he. Aja, za seznam, redni pregled mam 25. 3. Spet bo treba zgodj vstat. Lepo se imejte danes!!