|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
22.3.2009 8:09:02   
tasa.m
Živ žav najprej čestitke za plusek. Jaz sem tudi najprej mislila, da bomo imeli enega za drugim, ampak mi zdaj Lara toliko energuje vzame, da še ziher 2, 3 leta ne bo nič. Ker tudi midva z bratom sva tako skupi odraščala in mi je bilo ful super.
Otika mi smo imeli kapljice od Lekarne Vir in Biogaia, smo imeli pa kar hude krčke in so nam pomagali, je bilo potem samo zvečer hudo pred spanjem, naši je zelo pomagal položaj lunce, in mi je vedno tako zaspala na rokah.

RA; dobiš napotnico pri pediatru. pri nam je P sam opazil (pri pasenju kravic) in nas poslav v RA.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.3.2009 8:11:10   
tasa.m
Upam, da danes ne bo tako pihalo in da izkoristimo sonček.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.3.2009 8:27:12   
lonja
Eno kavico za dobro jutro user posted image ,

user posted image

Naša najmlajša članica družine še spi, ostali smo že pokonc, ta večja princeska gleda živ žav, ata pa že pridno delajo na hišici user posted image .

Danes bomo kuhali eno tako nedeljsko kosilo, po kosilu pa imamo namen ven skoknit, smo bili včeraj, ko je tko pihalo kr lepo noter, pa nam že manjka malo svežega lufta.

Lep dan vsem skupaj!

Aja:

Živ Žav, dobrodošla med nami čvekami, pa čestitke za še en user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.3.2009 10:23:55   
5ra_28
Lonja..kave ne pijem...tako da prosim čajček za mene. user posted image user posted image .sploh zdaj ko so hladna jutra.

Jaz se javljam po nekaj dneh. Ni bilo časa za net.

No, moja bula v dojki ni bila le navaden strdek mleka, ki gre ven z masažo in obhladki. Pa sem jaz vsem sestram in doktorcam govorila, da je to nekaj narobe, ker je preveliko (moja razlaga njim premer 3-4 cm) in da ne gre nič na boljše.
No, sem v petek vztrajala pri G za UZ (kljub temu, da nisem bila naročena, ker res več nisem hotela čakat še en teden), pa je bila otrdlina, gosta zadeva, velikost 4x5 cm!!! Poslala me je takoj z napotnico  v ambulanto za bolezni dojk.
Tam mi je rešila zadevo, a se je po 3 urah !!!!!!! doma ponovilo (ker se je z mlekom polnilo). So me takoj nazaj vzeli, sem dobila močnejše antibiotike in Bromergon (za zaustavitev laktacije). Evo, zdaj pa res nimam izbire, prenehat sem morala z dojenjem.

Ne bom razlagala podrobnosti, če pa katero kaj zanima, pa ZS.

Prvi dan (v petek) na Bromergonu (ima stranske učinke)..tresoče roke, treslo me je od mraza, vrtoglavica,slabost in bruhanje.
Drugi dan (včeraj v soboto) mi ni bilo nič, le mal utrujenost in zaspanost, ker sem ga vzela takoj po hrani in s tem ublaži slabost.
Tretji dan, danes mi ni več nič, mal le zeham.
Mi je dokotrca rekla v petek, da naj najprej jemljem 3 dni poskusno, dalje pa bom vidla, kako bo vplivalo. Ampak je bilo le prvi dan hudo. No, včeraj pa sem skoraj umrla od bolečin v dojkah...kako pa to boli...user posted image user posted image user posted image  Danes je za malenkost boljše. Ampak še vedno boli kot 100 user posted image .

Jutri moram bit zjutraj spet v ambulanti, da mi dalje rešujejo.

Živ žav..dobrodošla med nami...in kapo dol za novo nosečnost!!!!!!!!!

ostalo še nisem uspela prebrat..

Končno smo trije:)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.3.2009 11:43:50   
katja_p
Js sm pa šele zdle vstala user posted image  Sma s Tjašo šle še v ta veliko posteljo pančkat zjutri in sm se js zdle zbudila, ona pa še spi user posted image  Zdaj mi pa ni čist jasno, zakaj tam tk fajn spi user posted image  ko ubita ... če bi bla v svji postli, bi se že 3x zbudila ... Bom dans njeno postlco obrnla v takšo smer, kot imama mi2, da vidim. če je fora v tem, na kateri strani neba imaš glavo user posted image  pa rolete bom spustila, da bo skoz tema.

A je možno, da ponoč slabš spi, ker dopoldne ful spi? Ker to pa že skoz ..user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.3.2009 12:11:29   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js sm pa šele zdle vstala user posted image  Sma s Tjašo šle še v ta veliko posteljo pančkat zjutri in sm se js zdle zbudila, ona pa še spi user posted image  Zdaj mi pa ni čist jasno, zakaj tam tk fajn spi user posted image  ko ubita ... če bi bla v svji postli, bi se že 3x zbudila ... Bom dans njeno postlco obrnla v takšo smer, kot imama mi2, da vidim. če je fora v tem, na kateri strani neba imaš glavo user posted image  pa rolete bom spustila, da bo skoz tema.

A je možno, da ponoč slabš spi, ker dopoldne ful spi? Ker to pa že skoz ..user posted image

lol user posted image user posted image user posted image si pomislila morda na to, da je tamala spala ob tebi? in da ko si ti vstala je še vedno vonj po tebi pri njej?  mi2 z gromkim skozi spiva skupaj in ni nobenih problemov s spanjem. user posted image

uživajete v sončku!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.3.2009 12:12:07 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.3.2009 14:02:22   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

lol user posted image user posted image user posted image si pomislila morda na to, da je tamala spala ob tebi? in da ko si ti vstala je še vedno vonj po tebi pri njej?  mi2 z gromkim skozi spiva skupaj in ni nobenih problemov s spanjem. user posted image

uživajete v sončku!

vonj je tisti, zaradi katerega tjaša spi.
resno, daj ji kot povšterček svojo majico, ki si jo cel dan nosila. boš videla, da bo drugače. ne enako kot če je s tabo, ker tvoja majica ne bo dihala, ampak kako pol ure se bo pa poznalo. poskusi, izgubit ne moreš nič.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.3.2009 14:07:33   
martka
aja, živ žav, vsa čast in častitke.
jaz še dolgo ne bom imela menstre, če sodim po prvič, ko sem jo dobila, ko je bil luka star 22mesecev. torej tako mala razlika odpade. sicer pa tudi drugače zaenkrat ne razmišljava v to smer. najprej se enega dojenčka naužiješ, ga iz plenic ven spraviš, pol pa o drugem razmišljaš... vsaj mi2 tako.

danes je krasen dan!
privoščite si ga!

čao

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.3.2009 14:10:45   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: martka

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

uživajete v sončku!

vonj je tisti, zaradi katerega tjaša spi.
resno, daj ji kot povšterček svojo majico, ki si jo cel dan nosila. boš videla, da bo drugače. ne enako kot če je s tabo, ker tvoja majica ne bo dihala, ampak kako pol ure se bo pa poznalo. poskusi, izgubit ne moreš nič.

Ne vem ... Včeri sem ji dala mojo "dnevno" majčo zraven (res je, da ne pod glavico), pa ni blo neke razlike ... Bom dans dala na poušterček, pa da vidim! 

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.3.2009 14:15:11   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
...
Mi je dokotrca rekla v petek, da naj najprej jemljem 3 dni poskusno, dalje pa bom vidla, kako bo vplivalo. Ampak je bilo le prvi dan hudo. No, včeraj pa sem skoraj umrla od bolečin v dojkah...kako pa to boli...user posted image user posted image user posted image  Danes je za malenkost boljše. Ampak še vedno boli kot 100 user posted image .

Jutri moram bit zjutraj spet v ambulanti, da mi dalje rešujejo.

hej bejbi! user posted image
drži se in hitro naj se pozdravi zizika! user posted image
hej, kako pa so ti pomagali v ambulanti? menda ti ja niso predirali ali ven pumpali??! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.3.2009 14:17:51 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.3.2009 14:28:32   
abi
5ra_28 verjamem da zadeva zelo boli ker sem imela mastitis mesec dni nazaj.
Jaz sem imela razpokane bradavice in je mali z dojenjem okužil dojko. Poizkusila sem rešiti zadevo brez antibiotikov, vendar na koncu ni šlo drugače. Boli že samo po sebi, vročino imaš 40, potem moraš močno masirat user posted image  pa pristavljat....
Če pač ne gre, se ne sekiraj še vsak ki je bil na adaptiranem mleku je gor zrasel.
Mene pa že ene dva dni neki spodaj šraufa kot bi prišlauser posted image  - ta mali pa tudi že dva dni štrajka na joški. Parkrat zagrabi, močno povleče in spusti pa se pogovarja pa maha z rokico pa si jo ogleduje....user posted image . Čez 15 min pa uaaaaaaa..lakota. Tako se dojiva cel ljubi danuser posted image . Upam da res ne bo prišla teta s Krvavca in bo mali posledično rekel :" tale tvoj mlekec mami pa ni več tako dober" ( prejšnjo dojenje sem user posted image  dobila pri 4.5 mesecih in je istočasno tudi mala začela odklanjat dojenje user posted image  ).

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.3.2009 15:13:50   
katja_p
Takole sta Tjaša in dedi v petek spremljala polete user posted image

user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.3.2009 19:38:59   
ninica04
živ žav - tudi od mene čestitke za +. Dobra si da tako hitro. Pa saj si napisala da sta tako želela, torej vse dobro.

5ra_28
- boga revica. Sploh si ne zamišljam kaj so ti delali... Upam da ti bo čim prej bolje.

katja_p
- mala pa že ful lepo sedi, a? Faca je taprava.. user posted image user posted image

drugače pa povejte mi kako kaj vaši malecki ležijo na boku? Moja Anča sploh ne zna na boku ležat, niti ne spi, niti drugače ne leži. Itak ima za pomiritev prstka, namesto dude in ga drugače ne more najdit kot da leži na hrbtu. Pa tudi če jo dam na bok tako dolgo rita pa muva da se obrne na hrbet. A me mora to kaj skrbet al je ok? Včasih ko spi se ji tk čudno slina zaleti, da se čist davi, pa kar brez zraka je.. se mi zdi da glih zato ker na hrbtu leži. Pa če na boku ne zna user posted image user posted image kaj naj naredim? Naj jo prav založim al kaj?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.3.2009 20:23:46   
Anonimen
Čer!

5ra ... bogica ti! Upam, da tole čim prej mine, zarad AM se pa ne sekirej ... jaz sem se, pa ni vredno! user posted image user posted image user posted image

Danes je bil pa en prav fleten dan, čeprav na začetku ni tako kazalo, saj sem bila še od učeri zvečer tako jezna na mojga, da bi mu vrat zavila ... grrrrrr ... kolk nas lahko tisti, ki jih imamo najrajš najbolj ob živce spravijo user posted image . No pa da se mi je odkupil, naju je peljal malo na izlet po Gorenjski ... smo šli na špancir okrog Blejskega jezra, evo naju na klopci:

user posted image

potem pa še v Kranjsko Goro na kosilo. Vreme je bilo noro lepo, tamala super pridna, pa tut moj se mi je opravičil user posted image . Sva šla prvič v gostilno z Nežo in je lepo sedela pri očitu v naročju, pa smo jedli ... pa čista senzacija smo bili, ker so bile okrog nas same babice in so se čist topile, ko je Neži skos nekaj gruluila in se smejala user posted image .
Jaz ne morem verjet, ampak mislim, da smo zdaj zadeli terno s temle Hippovim mlekom, saj je tamala zdaj že 2 dni čist druga ... sicer čez dan in zvečer se še malo pocmera, ampak to ni senca tistega, kar je bilo prej user posted image user posted image user posted image .

No grem zdaj malo na kavč, pa se kasneje še kaj oglasim user posted image .

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.3.2009 21:13:25   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jaz ne morem verjet, ampak mislim, da smo zdaj zadeli terno s temle Hippovim mlekom, saj je tamala zdaj že 2 dni čist druga ... sicer čez dan in zvečer se še malo pocmera, ampak to ni senca tistega, kar je bilo prej user posted image user posted image user posted image .

Otika, zakaj si prešaltala na Hipp?
Kje pa nafutraš tamalo ko ste na terenu?v avtu al kr na prostem?

mi smo tudi hotli na bled, pa smo se premislila zaradi gužve ker je bila planica...smo šli pa na zbilje, v mengeš in v tivoli...v glavnem cel dan smo bili zunaj...lepo je bilouser posted image ...vikenda pa je spet konecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.3.2009 21:23:39   
Anonimen
Skorpika, prej smo bili na Aptamilu pa se je cucelj skos mašil pa še tamala se je ful jokala pa zadnji teden je začela čez dan kar zavračat flaško in mi je patronažna svetovala naj zamenjam mleko. No pa sem sedaj s Hippom probala, ko sem tu gor prebrala kar nekaj pozitivnih izkušenj in je boljše ... zvečer jo sicer še napenja malo, samo kot sem napisala ... ni senca tistega, kar je bilo prej.
Nahranila sem jo pa kar zunaj na oni klopici, ki sem jo zgoraj prilimala, saj ni bilo nobenega hudega vetra.

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.3.2009 21:25:03   
Anonimen
Drugač pa na Bledu ni bilo nobene hude gužve in je bilo prav lušno šetat malo okrog in enkrat za spremembo vsi trije skupaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.3.2009 21:47:57   
katja_p
5ra: user posted image user posted image user posted image

Otika: a ni blo nobene gužve na Gorenjskem - predvsem na cestah, zarad poletov? Ja, vreme je blo pa res super!

ninica: ja, naša že ful lepo sedi in bi kr skoz sedela, ležat sploh noče več, če jo pa dam v gugalnik, se kr dviguje.

Lepo pančkajte!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.3.2009 22:20:42   
Detece
Pa da vas še pred spanjem malo pozdravim. Sem kar malo žalostna, da je ponovno konec vikenda. Nedelje so mi super, ko jeuser posted image  z nama doma in sem jaz malo razbremenjena. Je namreč moj zelo priden in malega celega uštima in se z njim igra. Edina škoda da še zizike nimauser posted image user posted image .

Otika tudi ti si uživala vidim. Lepo.
No mi pa zdaj že 2 dni nismo bili zunaj, ker je mali prehlajen. Ima poln nosek (zellllllo) in kašlja. Smo bili preventivno v soboto pri zdravniku. Raje grem prevečkrat kot pa enkrat premalo. No in ni nič hujšega. Mu je poslušala pljučka, pregledala uhice in grlo. Zdaj pač čistimo nosek in čakamo, da ta prehlad mine.

Živ- Žav čestitke tudi iz moje strani. Tudi sama bi rada imela čim manj razlike med prvom in drugim otrokom. A moram še kakšno leto počakati zaradi carskega reza potem pa veseli na delo.

Pa da poskušim, če še znam prilimat slikico.

user posted image

Lahko noč čveke.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
23.3.2009 8:30:24   
čebeli
Dobro jutro!

Ja, res je bil lep vikend...moj user posted image je praznoval rojstni dan in sem mu spekla eno torto...pa tašča tut (končno mi je nekej bolš ratalo, kot pa njejuser posted image )! Drugače pa sem končno šla h Krki nabirat zvončke...zadnji čas, ker sem morala prav iskat še neodcvetele!

Drugače pa sem prav vesela, ko pridejo moji bratje in sestri, da se malce oddahnem...naša pupa se pa čist nasiti guncanja po rokah...sem pa ugotovila, da če je jaz cel dan nič ne poguncam in jo drugi, je potem naslednje dni čist preplašena in skos hoče mene...tko da jo guncajo drugi, pol pa tut jaz...in ji ni nič. Se pravi, da mi je ne razvadijo...

Živžav, dobrodošla med nami! Tudi jaz ti čestitam za ponovno user posted image ! Super! Tudi sama si želim, da bi bila spet, pa ne smem zaradi CR. No, sej bomo pazili, če se bo pa slučajno kej po(ne)srečlouser posted image , se pa ne bom sekirala...user posted image

Hm, jaz pa nič ne povem o razvoju naše bejbe... mi imamo pa problem, ko noče pasti kravic...sploh se ne dvigne več! Smo jo preveč dvigovali na ramo v položaj podiranja kupčka in sem opazila, da tudi pri ležanju na bušiju zavzame točno enak položaj, pa še dret se mi začne, kot bi jo iz kože devali! P imamo šele 2.4., do takrat jo bom pa kar močno čez ramo obešala (ko vrečo krompirja, da bo imela rokice naprej) in učila kravce past.

< Sporočilo je popravil čebeli -- 23.3.2009 8:46:30 >

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
23.3.2009 8:34:58   
čebeli
No, pa še tole sem pozabila za vas...

user posted image

za 5ro in zame pa še za katero, ki ne pije kofeta pa...

user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 23.3.2009 8:38:30 >

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
23.3.2009 8:47:50   
tasa.m
Mi smo tudi nameravali na Bled, pa zaradi gužve na cesti (Planica) smo šli v Volčji potok. Upam, da bomo šli naslednji teden če bo lepo vreme. Otika vidm, da ste namontirali marelo, tudi midva sva jo včeraj dala na voziček in sva imela ful dela, enkrat je iz ene strani sijal sonček potem iz druge, tko da sva jo skoz obračala.
Petra; upam da se čim prej pozdraviš user posted image .
Naša čebela še spi, ponavadi vstane že pred sedmo uro.

Pa še slikca naše Lare pri očijevi babici

user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
23.3.2009 9:45:15   
katja_p
tasa: joj, kak cuker je tamala, pa tako fletno kiklco ima user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
23.3.2009 9:45:46   
martka
zdravo!

izkoristite današnji dan, saj je zunaj že čudovit sonček!

hvala za čaj!
midve bova šli počasi jest in gaja v voziček spat, jaz pa potisna sila vozit za savinjo..

aja, pa obvezno ji moram nekaj za dlesni kupit. ful si roke not tišči in se slini.
vaši tudi tako?
če ji dam dudo se strašno dere, ker ne niti pod razno ne mara.
kako rešujete tole z dlesni?

čao, šibam, lačna.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
23.3.2009 10:27:32   
lonja
Dan,

ja, vikend je bil res prekrasen, tudi mi smo ga večino preživeli zunaj, no, razen v soboto, ko semo sonček gledali izza šipe, ker je tako user posted image  pihalo.

Otika, user posted image  za vikend in za izlet na Bled in Kranjsko. Ja, včasih se kr moramo mal spičit z našimi doma, da so pol še bolj in oh in sploh ljubeznivi user posted image . Super, da sta z Nežko našli ta pravo vrsto mlekca, ko boš šla po naslendjo zalogo, se pa dobimo na čveku, OK. ZA krče imam jaz koroške kapljice in pri nas kr lepo pomagajo. Še zdej, ko se mama kaj pregreši in Manco zvija, pa se noče in noče priklopit, sam par kapljic po žlički in se spet lepo priklopi in se pomiri user posted image .

5_ra, ubožica, upam, da bolečine že pojenjujejo. Za flaško se pa ne sekiraj, tudi brez joškice bo Tai zelo zadovoljen mali fantiček user posted image .

Martka, meni je pri ta prvi full pomagal Gengigel (mislim, da s etako reče), ki sem ga dobila v Milerju. Pri Manci še nimam teh problemčkov, si pa full tišči peste v usta, pa palček cuza kt ta velka, ampak ji to kr lepo pustim, naj uživa, pupika moja mala. Uživaj na sprehodu ob Savinji!

Lep dan, kjerkoli že boste!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.