lonja
|
Dan, ja, vikend je bil res prekrasen, tudi mi smo ga večino preživeli zunaj, no, razen v soboto, ko semo sonček gledali izza šipe, ker je tako pihalo. Otika, za vikend in za izlet na Bled in Kranjsko. Ja, včasih se kr moramo mal spičit z našimi doma, da so pol še bolj in oh in sploh ljubeznivi . Super, da sta z Nežko našli ta pravo vrsto mlekca, ko boš šla po naslendjo zalogo, se pa dobimo na čveku, OK. ZA krče imam jaz koroške kapljice in pri nas kr lepo pomagajo. Še zdej, ko se mama kaj pregreši in Manco zvija, pa se noče in noče priklopit, sam par kapljic po žlički in se spet lepo priklopi in se pomiri . 5_ra, ubožica, upam, da bolečine že pojenjujejo. Za flaško se pa ne sekiraj, tudi brez joškice bo Tai zelo zadovoljen mali fantiček . Martka, meni je pri ta prvi full pomagal Gengigel (mislim, da s etako reče), ki sem ga dobila v Milerju. Pri Manci še nimam teh problemčkov, si pa full tišči peste v usta, pa palček cuza kt ta velka, ampak ji to kr lepo pustim, naj uživa, pupika moja mala. Uživaj na sprehodu ob Savinji! Lep dan, kjerkoli že boste!
|