|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.3.2009 10:30:20   
Anonimen
Punce, zgodilo seje nekaj meni čisto nedojemljivega ... naša punca je pred 20imi minutami prvič sama čez dan zaspala v svoji posteljic in še kar spi user posted image user posted image user posted image . Sem jo odložila not in ji navila vrtiljak, da bi jaz lahko voziček in torbo pripravila za na sprehod ... pol me je pa še mami klicala in sem par minut čvekala ... no in ko pridem do posteljice, da bi dvignila tamalo in jo spedenala za ven, pa glej ga šmenta, punca spi ... kar ne morem verjet user posted image .

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
23.3.2009 10:39:17   
hektorina
Ja Otika, naši čmrlji nas vsak dan kakorkoli že presenečajo! Ful lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
23.3.2009 11:29:58   
5ra_28

ja Otika...te je Nežika presenetila.
Tako sem jaz enkrat Taia uspavala na vse možne načine, potem sem ga nahranila (takrat še podojila), pa sem ga sam odložila na najino posteljo, da vzamem njegove cotke, da greva na sprehod, pa se čez 10 sekund obrnem nazaj k njemu, pa je smrčal, ne sam spal, user posted image user posted image  pa roke ob telesu, nepremično, da sem se kar nasmejala.
Znajo presenetit ja...
Pa pokazala si se nam..jaz sem si te čist drugačno predstavljala...user posted image user posted image  Bled pa je lep ja...

No, jaz sem bila danes zjutraj spet tam v ambulanti za bolezni dojk, pa mi je sam pogledala, ker so ji UZ (pred mojim nosom odpeljali user posted image ), pa nič mi ni delala, ker se izboljšuje samo od sebe, zaradi prenehanja laktacije. Moram pa jutri spet. Upam da se bo rešilo samo od sebe. Sem tipičen primer za Dr. Housa. user posted image
Bromergon pa mi je že 'pis of kejk'user posted image . Je bilo le prvi dan hudo, zdaj pa ga jemljem po jedi in mi ni nič. Mal le zeham. To je vse. V soboto pa sem res mislila, da bom umrla, ko se je še mleko delalo, pa nisem smela stiskat in ga dojit. To pa boli bolj kot pa ne vem kaj. Komaj sem hodla, in se premikala. Včeraj je že bilo solidno, danes pa že prav ok. Mal še včasih zaboli.

IZVIRNO SPOROČILO: abi

5ra_28 verjamem da zadeva zelo boli ker sem imela mastitis mesec dni nazaj.
Jaz sem imela razpokane bradavice in je mali z dojenjem okužil dojko. Poizkusila sem rešiti zadevo brez antibiotikov, vendar na koncu ni šlo drugače. Boli že samo po sebi, vročino imaš 40, potem moraš močno masirat user posted image  pa pristavljat....
Če pač ne gre, se ne sekiraj še vsak ki je bil na adaptiranem mleku je gor zrasel.

Abi, za AM se ne sekiram, sem že zadnjič pisala, da bi počasi šla čimveč na AM, ker nam je vsem to bolj ugajalo...razloge sem že naštevala teden ali dva nazaj...

Pa tudi nek mastitis to ni bil, čeprav so mi vse sestre (pri os. zdravniku in v P) svetovale, da bo to mastitis, naj dajem tople obhladke in masiram in dojim. Vročine nisem nič imela, bula vedno večja, z toplimi obhladki pa sem zadevo le še poslabšala. Ker zdaj dajem mrzle. Če bi jih še danes poslušala, bog ve, kaj bi vse nastalo. Še dobro da sem sama vztrajala na UZ, da so v bistvu ugotovili, da ni navadna bula in da ne gre za za tipičen zastoj in mastitis.

Srečanje...ta teden je lepo vreme...Katja kdaj lahko prideš ta teden?? Martka, prideš ti tud?? Se bi lahko vi2 skupaj pripeljali.
Kavica, detece, Hektorina...kdaj imate čas???

lep dan, midva greva na sprehod...no, jaz na sprehod, mali drnjohat ...user posted image user posted image

Tiste, ki hranite tamalčke z AM, koliko tekočine vam spijejo na dan, čajka itd..???

Končno smo trije:)

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
23.3.2009 11:51:27   
hektorina
5-ra, res sem vesela, da ti je bolje! Superuser posted image ! Jaz imam vsak dan čas, razen v sredo. Tako, da se lahko dogovorite za srečanje brez problemov-z mano...user posted image . Glede tekočine pa to. Aljaža delno dojim, tako, da mu ne dodajam nič drugega. Razen "zize" in AM. Popije pa tri AM+150 ml vode na dan. Ob 11.00, 17.00 in 21.00. Ostalo pa pri meni. Tako, da ti tukaj verjetno nisem preveč v pomoč. Komaj čakam, da vidim tebe in tvojega Taia!!! LP

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
23.3.2009 12:38:48   
arupnik3
živjo
da se še jaz malo oglasim
5ra jaz dajem samo AM in ima 5 obrokov 180ml vode + AM  dodajam ji pa čajček od hippa od komarčka okoli 30ml na dan
spi pa mi ponoči od 20h do 6h 
              čez dan 1uro dopoldne 
                           2-3 ure popoldne (v vozičku)

no zunaj je spet en sončen dan sm naredla že eno turo z vozičkom pa še popoldne bova šle malo ven  tko da user posted image user posted image
živ žav  iskrene čestitke  (jaz bi tudi bila user posted image , sam ne bom bla 100%, je še prezgodaj)
ja naše dete me tudi iz dneva v dan preseneča zmeraj je kaj novega.....
lep dan

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
23.3.2009 13:26:34   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
hej, kako pa so ti pomagali v ambulanti? menda ti ja niso predirali ali ven pumpali??! user posted image user posted image user posted image

Niso ven pumpali, ampak z injekcijo piknili in ven potegnili. Saj pravim, kot da bi gledal dr. Housa. user posted image  Se pa na srečo ta pikec nič ne pozna. Je pa  komaj šlo...sem imela srečo. Če ne, bi mi morali vrezat. user posted image

Takole...midva sva že iz sprehoda. Ma je smotano vreme, po eni strani toplo, po drugi strani pa piha.

Kavica, organiziraj srečanje in gledaj vremensko napoved. user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
23.3.2009 14:03:15   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Niso ven pumpali, ampak z injekcijo piknili in ven potegnili. Saj pravim, kot da bi gledal dr. Housa. user posted image  Se pa na srečo ta pikec nič ne pozna. Je pa  komaj šlo...sem imela srečo. Če ne, bi mi morali vrezat. user posted image

Eno pikopoko ti pošiljam user posted image , samo da bi bilo vse ok zdaj.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
23.3.2009 14:14:56   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: martka

zdravo!

izkoristite današnji dan, saj je zunaj že čudovit sonček! Tako bi rada izkoristila dan, ker je lepo vreme, pa moj user posted image še vedno štrajka z vozičkanjem, pa tudi v kengorujčku mu več ne paše biti in danes celo tudi v rokah ni hotel biti zunaj, cca 30 min. men se pa kar že rola notri v hiši. Kaj naj naredim, da bi mali hotel biti zunaj???

aja, pa obvezno ji moram nekaj za dlesni kupit. ful si roke not tišči in se slini.
vaši tudi tako? Že kar en mesec si tlači samo levo pest v usta in se slini. Kupila v lekarni Calgel, vendar ga še nisem uporabila (ko bo res sila), drugače pa sem po priporočilu Otike nabavila zapestnici, ki jih mu nataknem na rokice in mali potem tisto rine v usta (je zraven grizalo za zobke in pa še plišasta igračka), čeprav mu še vedno uspe tudi pest stlačit v usta, kljub zapestniciuser posted image user posted image .
če ji dam dudo se strašno dere, ker ne niti pod razno ne mara. Duda, kakor kdaj- pa vendar rajše ne kot ja. Sem nabavila tudi posebno dudo za dlesni (BC), ki jo daš v hladilnik, vendar se  zaenkrat še ni nekaj obnesla.
kako rešujete tole z dlesni?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
23.3.2009 14:18:42   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Punce, zgodilo seje nekaj meni čisto nedojemljivega ... naša punca je pred 20imi minutami prvič sama čez dan zaspala v svoji posteljic in še kar spi user posted image user posted image user posted image . Sem jo odložila not in ji navila vrtiljak, da bi jaz lahko voziček in torbo pripravila za na sprehod ... pol me je pa še mami klicala in sem par minut čvekala ... no in ko pridem do posteljice, da bi dvignila tamalo in jo spedenala za ven, pa glej ga šmenta, punca spi ... kar ne morem verjet user posted image .

user posted image user posted image user posted image  neža

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
23.3.2009 14:21:07   
skorpika

Pa pokazala si se nam..jaz sem si te čist drugačno predstavljala...user posted image user posted image   

tut jst user posted image ...kolk je smešna tale komunikacija, pol si pa kr ustvariš eno slikouser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
23.3.2009 14:22:14   
skorpika

Tiste, ki hranite tamalčke z AM, koliko tekočine vam spijejo na dan, čajka itd..???

moj noče nič, pa je P rekla, da ko bo žejen bo že pil čaj ali vodo...na začetku sem ga kar silila s tekočino, pa je potem samo bruhal...zdej pa ne dajem več...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
23.3.2009 14:24:13   
skorpika

Takole...midva sva že iz sprehoda. Ma je smotano vreme, po eni strani toplo, po drugi strani pa piha.

mi2 tut, sva šla mal v tivoli, pa piha kot hudič...pa mali je bil skos buden...zdej je pa zaspal v avtu in še kr spi user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
23.3.2009 14:26:23   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

pa še nekaj bi vas vprašala: ali se še kateri noro joka ko se oblači? moj mali prenese body, vsak dodaten kos oblačila je pa jok na jok da se pošteno prešvicam, sploh ko ga oblačim za ven!!

Oblačenje je pri nas poseben obreduser posted image . Prvi mesec sem user posted image vedno najprej preoblekla, nato podojila .... pa sem zamenjala vrstni red ker se je mali tako jokal pri previjanju in oblačenju, da je joj.  Potem je nekaj časa tak vrstni red bil OK, vendar pa ne za dolgouser posted image .
Sedaj se je mali nekako navadil na to, vendar ima še vedno občasne izpade joka pri previjanju in oblačenju, najraje to prakticira zvečer po kopanju. Mali je zelo rad nagec, ko pa mu začnem oblačiti, se mu izraz na obrazu vidno spremeni. Vendar pa se mu trudim prikazati oblačenje in previjanje kot nekaj zanimivega in zabavnega- pa kar pali na to.
Oblačenje za ven: jok, jok, jok in en sam jok!!! Pa ga ne oblačim preveč, da mi zaradi tega jokal, ker bi mu bilo prevroče. Enostavno se mali nerad oblači in pika in kaj narediti!!??? Počakati na toplejše dni, ko ne bodo imeli na sebi toliko cotkuser posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
23.3.2009 14:34:17   
katja_p

Srečanje...ta teden je lepo vreme...Katja kdaj lahko prideš ta teden?? Martka, prideš ti tud?? Se bi lahko vi2 skupaj pripeljali.
Kavica, detece, Hektorina...kdaj imate čas???

petek ob 12?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
23.3.2009 14:35:49   
petruscha
Mali ravno spi pa imam čas, zato moram še nekaj napisatuser posted image

Ta mesec sem že drugič fasala teto s krvavcauser posted image user posted image . Vse skupaj že tretjič po porodu, dobim pa jo na vsakih 21 dni- KLJUB DOJENJU!!!!
In že drugič opažam, da mali ne mara v tem  času mojih zizik- verjetno mu mleko smrdi ali kaj in pa zelo ga zvija (drugače ga ne zvija) in skoz se neki cmera, zato mu zopet dodajam AM-ker lačen pa je.
A ima še katera podobno težavo???

Pa teta je na obisku kar celih 7 dni, saj je bilo tudi pred porodm tako- samo sem mislila, da bo menstra po porodu veliko šibkejša in pa krajajša- PA JA DE!!!!??? PRI MENI ŽE NE!!user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
23.3.2009 14:39:34   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Prvi mesec sem user posted image vedno najprej preoblekla, nato podojila ....

jst tut, pa se je potem vedno pobruhal in sem lahko jovo na novo vse...zdej pa ga nafutram, počakam ene pol ure pol ga grem pa zrihtat za ven...sam to je pa projekt enourni da se zrihtamo za ven...jst pa čist prešvicana vedno user posted image ...najbolj mu gre na živce kapa, takrat ponavad začne stokat, ampak da bi pa jokal pa ne...
ampak jst komaj čakam toplejše dni, ker tale gora cunj na njemu mi je adijo pamet...

a v kombinezončke jih še dajete?

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
23.3.2009 14:43:12   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

a v kombinezončke jih še dajete?

Joj, jaz že 2 mesca ne.
Sam ima pa iz flisa jopco in še eno jaknco, ki je dostikrat kar odprta. ko pa je res toplo, pa sam iz flisa jopco, po potrebi pa sam dekco prek.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
23.3.2009 14:57:08   
skorpika

Joj, jaz že 2 mesca ne.
Sam ima pa iz flisa jopco in še eno jaknco, ki je dostikrat kar odprta. ko pa je res toplo, pa sam iz flisa jopco, po potrebi pa sam dekco prek.

no sej jst tut ne, sam vprašam user posted image
a mislte, da če bi ga zeblo, da bi jokaluser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
23.3.2009 15:12:53   
tasa.m
Če je nad 10 stopinj ji ne dajem kombinezončkek, čeprav imamo takega kot en flis. Zdaj ji dajem samo iz flisa jaknico, pa ene take čeveljčke iz ovčje kože, pa ker je še v košari in imamo ovčko za pod ritjo ji je tudi v tem kar toplo, tako da je včasih tudi brez dekice ima samo pregrinjalo čez. Jaz jo ponavadi ko prideve iz sprehoda vedno malo prešlatam, da vidim ali je topla oz. mrzla, da vem kako za naslednjič oblečt. Se pa pri tilniku najbolje sproba.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
23.3.2009 15:18:35   
tasa.m
Pri nas ni nič pihalo, tako da sve izkoristile tri urni sprehod user posted image .
Petra, fajn da gre na bolje.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
23.3.2009 16:15:31   
5ra_28
Katja...men je v petek ob 12h ok. Naj še druge potrdijo.

Oblačenje za ven...

Jaz ga večplastno, sam na začetku sem ga dala v kombinezonček. Tako da večplastno traja še dlje. Jaz sem vedno sebe najprej pripravila in torbo in vse. Tako da sem oblekla le še jakno. Vedno sem ga najprej podojila in sva takoj šla, da sva šla čimprej po hranjenju. Vedno sem mu dala slinček gor, ker mi je vmes včasih mal polil, ko sem ga oblačila, pa tud dostikrat protestiral...kapico na koncu. vedno. Pa vedno če je protestiral, sem mu dala kapljico koroških lekarn, ker se kar pomiri, ko jo dobi. user posted image Kot čokolada. Ko pa se je že migal v vozičku, pa je že bilo ok.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
23.3.2009 16:30:00   
martka
meni 12 ni ok. no, al pa tudi.
bom z lukom.
100% ne morem rečt.
sem že v sredo na en tak izlet namenjena. pa bom kr sama  z gajo eno dolgo turo v avtu, bomo videli kako bo. javim.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
23.3.2009 16:31:43   
martka
ja, končno sem dobila žensko za čistit!!!
bila včasih moja učenka! ma, je svet mali! in od vseh ki čistijo, jaz ravno njo najdem. pa ne, saj mi je čist ok.

bay

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
23.3.2009 17:13:42   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

ja, končno sem dobila žensko za čistit!!!
bila včasih moja učenka! ma, je svet mali! in od vseh ki čistijo, jaz ravno njo najdem. pa ne, saj mi je čist ok.

bay

user posted image  sam martka tale je pa huda no...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
23.3.2009 20:02:14   
Detece
Načeloma mi v petek ob 12h odgovarja. problem je edino ta, da je mali bolan. Upam sicer, da se bo do petka pozdravil, čeprav je bil danes full bogi.

V kombinezončka ga ne oblačim več odkar mu je premali. Imam flisaskto jopico in ovitega v koco in v košari.

Jaz še tete iz krvavca nimam in upam, da je še dooolgo ne bo. Bi bilo za mene super, ker imam endometriozo.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.