suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Saj zdaj že veste, da se je zame zadnje dni tematika oddaljila od razglabljanja o naših Tudi veste zakaj Pa da vam opišem še včerajšnje dogajanje: šla sem na govorilne ure v OŠ in tam naletela na ženo tistega *****. Niti v oči mi ni mogla pogledati, ko sem šla mimo nje. Potem sem se postavila pred vrata "naše" učilnice in me je mamica sošolca moje velike pike, ki je čakala pred mano, vprašala, zakaj sem vsa razdrmana. Povedala sem, ji da mi je mož ge. Te-pa-te na dvorišču razbil avto in kljub pričam noče priznati krivde. Seveda je ga. Ta-pa-ta to slišala in rekla: "Moj mož takrat sploh ni bil v avtu." Jaz sem ji odgovorila"Gospa, to dobro vem, je pa odgovoren za škodo, ker avta ni zabremzal." Potem sem se obrnila nazaj k omenjeni mamici in sva nadaljevali debato okrog otrok in šole v naravi. Ko sem se vrnila domov, so mi na vratih pozvonili policaji in v smehu povedali, da me je ta ***** prijavil zaradi obrekovanja!!! Obrekovanje je širjenje neresnic. Tu pa je bila povedana gola RESNICA. Iz SSDKJ: obrekováti -újem nedov. (á ȗ) dajati neresnične, zlonamerne izjave, s katerimi se jemlje komu ugled No, policista sta si potem vzela čas in mi povedala, kakšen človek je to, kaj vse je že zakuhal in da zato oni tako pazljivo obravnavajo postopek okrog avta, da jim nikoli ne bi mogel ničesar spodbijati. Ma očitno sem bila vsa ta leta jaz edina nevednica, ki ni imela pojma, kakšna ****** živi v moji bližini!!! Verjamete, da mi gre res na bruhanje??? OMG pa ta človek nima niti trohice človečnosti v sebi tu boste pa morali biti res pazljivi...saj očitno je prebrisan in zelo pokvarjen...na žalost pa pravne države ni (vsaj po mojem mnenju), tako da kljub očitni krivdi lahko stvar zelo zakomplicira Točno na to so me policisti opozorili in mi rekli, da naj v zadevi z avtom vztrajam, ker se tudi njim gre za njegovo kaznovanje. Po dobronamernih namigih grem danes tudi k zdravniku, da mi v kartoteko zabeleži, kakšno psihično trpljenje mi je on povzročil, ker mora biti vse dokumentirano. edino pravilno! če nimaš nič od zdravnika, se lahko pod nosom obrišeš! pa upam, da ima posluh za take zadeve! ti pa le vztrajaj! enkrat mora biti kaznovan!