Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:00:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa spet SNEŽI Pa kdaj bo konec tega sranja no........................ spet?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:00:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SEm opazila, da sem prilezla do 7000 postov Pa nobena ni opazila, zdej sem pa žalostna bravo čvekica za 7000-ko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videku še zmeraj teče iz noska, čeprav zbudil se je z lepim noskom, sedaj pa zopet teče. Se pa mi je sedaj skoraj zadušil na keksu. Ko je jedel, je moral pokašljat in v tem je vdihnil globoko in mu je keks prišel v sapnik. Komaj komaj sma ga ven dobila, da ga je izkašljal. Za danes sma končala s keksi. Mi tako močno srce bije, da mi je kar slabo postalo. Samo, da je vse vredu. Sedaj pa škumpa v kopalnici. Nii se je enkrat kruh na nebo zalimal, pa nisem vidla in se je začela spakovat in kao da ji gre na bruhanje in to cel čas; sem mislila da me bo kap, dokler nisem ugotovila kaj je narobe in sem ji s prstom dol potegnila. eva je zadnjič malo leseno palčko našla v dnevni (nimam pojma od kod). pa se kr naenkrat začne napravljat kot da bo bruhala, kr obračalo ji je. pa sem ji s prstom šarla po ustih pa nikjer nič. pol se grema pa previjat, je pa sama jo nekak ven potisnila. me je skor kap! moja tudi vsako smetko po tleh pobira in direkt v usta sesam in ribam vsak dan , pa še vedno kej najde
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa spet SNEŽI Pa kdaj bo konec tega sranja no........................ Pri nas tudi res Ma ko ga J...e me sploh ne gane več. Sem ravno včeraj razmišljala, če člem dat zimske gume dol, pa sem si rekla, bom še kak mesec počakala pametno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:05:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye veš kaj jaz ne razumem? Da mi nihče, še najmanj pa P ni povedala, da obstaja cepljenje proti pneumokoku. Jaka je imela velikokrat vneta ušesa, pa nihče niti pisnil ni. Pa zaradi tega pneumokoka je bil hospitaliziran. zdaj pa sem še bolj jezna. Maja ima zdaj prvič vneta ušesa, ampak če jih misli še kdaj imet, ji bom pa plačala tole cepljenje. Saj se gre za njeno zdravje, pa da ne omenjam packarije in kaj vse lahko nastane iz tega packanja z Ab. ja saj tudi meni v P. niso nič omenili o tem....ker pa sem sama kot otrok pogosto imela vneta ušesa, sem si začela malo brati o tem in zasledila podatek o tem cepljenju. V nekaterih državah sodi to v obvezno cepljenje No jaz ju bom dala cepiti pri 1. letu, čeprav je svinjarija, da država tako kasira na račun otrok žalostno je tudi, da lahko kljub cepljenju otrok zboli, pa za alergike glih ni najbolj priporočljiv ja ima svoje pozitivne, kot tudi negativne lastnosti (katero cepivo pa jih nima)...ampak jaz sem se kljub temu odločila zanj, saj če obstaja 1% da ne zbolita, mi je že to dovolj...tiste € pa bi v končni fazi zapravila tako in tako, s to razliko, da čez mesec, dva sploh ne bi vedela zakaj. Če mi bo bolehala tako kot škratek bi jo jaz tudi dala cepit. Ampak zaenkrat ni toliko bolana. On pa je bil že pri tej starosti non-stop bolan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:05:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se za danes poslavljam. Upam, da bo kaj pametnega na sporedu. Lepo spite in lahko noč!!!!!!!!!! jaz tudi grem, Sever in jug gledat. Lahko noč lahko noč jaz bom tudi kmalu šla spat, miška spi že od 7:30h, jedla pa je nazadnje ob 17h 100 g frutka, tako da danes očitno mi štrajkamo s hrano
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:05:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste že odšle spat. Naj vam samo povem, da imam s povzročiteljem škode na avtu celo štalo. Ta človek je pokvarjen in gnil v dno duše. Več od mene jutri. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:05:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena? Ne vem, ker še spi. Včeraj je bila bolje, sicer smo še lavfali babyvac, a je bila tudi bolje razpoložena, jedla je celo 2 obroka GH, umetne!!!!Upam, da se zrihta. Poročaj kako je z Vidom ko vstane da je nekaj jedla, pa če glih je iz kozarčka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:05:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videku še zmeraj teče iz noska, čeprav zbudil se je z lepim noskom, sedaj pa zopet teče. Se pa mi je sedaj skoraj zadušil na keksu. Ko je jedel, je moral pokašljat in v tem je vdihnil globoko in mu je keks prišel v sapnik. Komaj komaj sma ga ven dobila, da ga je izkašljal. Za danes sma končala s keksi. Mi tako močno srce bije, da mi je kar slabo postalo. Samo, da je vse vredu. Sedaj pa škumpa v kopalnici. Nii se je enkrat kruh na nebo zalimal, pa nisem vidla in se je začela spakovat in kao da ji gre na bruhanje in to cel čas; sem mislila da me bo kap, dokler nisem ugotovila kaj je narobe in sem ji s prstom dol potegnila. eva je zadnjič malo leseno palčko našla v dnevni (nimam pojma od kod). pa se kr naenkrat začne napravljat kot da bo bruhala, kr obračalo ji je. pa sem ji s prstom šarla po ustih pa nikjer nič. pol se grema pa previjat, je pa sama jo nekak ven potisnila. me je skor kap! moja tudi vsako smetko po tleh pobira in direkt v usta sesam in ribam vsak dan , pa še vedno kej najde Vidim, da imate tudi druge tovrstne težave... Težko je biti 100% pazljiv pri takih žvercah, ker najdejo smetke in zanimive reči tam, kjer mi ne bi niti pomislili Najpomembneje je, da se vse dobro izteče.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:05:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj zvečer sem že pisala post, a me je alarm pregnal z računalnika. No, pri nas se invazija noric nadaljuje. Na vrsti sta Varja in Gašper. Zdaj pa moram it malo posesat tla, dokler še Varja spi, ker so
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:06:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ja, ti verjamem, res bi ga mogo nekdo konkretno nabutat, jaz pravim da je strah sveta vladar in ne denar! Problem je samo v tem, da bi vedeli kdo je naročil tepežko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:06:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa spet SNEŽI Pa kdaj bo konec tega sranja no........................ Pri nas tudi res Ma ko ga J...e me sploh ne gane več. Sem ravno včeraj razmišljala, če člem dat zimske gume dol, pa sem si rekla, bom še kak mesec počakala ej jz tudi, oziroma bom najverjetneje kar zimske zvozila do konca in jeseni kupila nove zimske, ker sem te imela že 3 zime gor in bojo za naslednji itak praslabe ze te naše "rovte"
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:06:53
|
|
|
|
barbaw
|
ZA VSE, KER JIH V BISTVU VSE RABITE
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:07:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa spet SNEŽI Pa kdaj bo konec tega sranja no........................ Pr nas tud
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:08:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ZA VSE, KER JIH V BISTVU VSE RABITE hvala in tudi zate
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:08:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena? Ne vem, ker še spi. Včeraj je bila bolje, sicer smo še lavfali babyvac, a je bila tudi bolje razpoložena, jedla je celo 2 obroka GH, umetne!!!!Upam, da se zrihta. Poročaj kako je z Vidom ko vstane da je nekaj jedla, pa če glih je iz kozarčka Naši bolj paše kozarček kot doma pripravljeno Ne razumem, pa doma je toliko bolj okusno, samo njej očitno ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:09:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa morem posesat in pomit po tleh , mi ni glih, a kaj je treba je treba. jz sem rekla, da bom Manci mokro cunjo na rit navezala pa bom skoz mela vse pomito po tleh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:10:20
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ZA VSE, KER JIH V BISTVU VSE RABITE hvalaaaa..mislim, da imaš kar prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 10:10:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa spet SNEŽI Pa kdaj bo konec tega sranja no........................ Pri nas tudi res Ma ko ga J...e me sploh ne gane več. Sem ravno včeraj razmišljala, če člem dat zimske gume dol, pa sem si rekla, bom še kak mesec počakala ej jz tudi, oziroma bom najverjetneje kar zimske zvozila do konca in jeseni kupila nove zimske, ker sem te imela že 3 zime gor in bojo za naslednji itak praslabe ze te naše "rovte" Jaz sem že ene zimske uničla imam pa letos nove in jih ne mislim uničit. Za terovte bi pozimi morali imeti ne samo zimske gume, ampak dereze za avto
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?