Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:43:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo ok, le da smo že od 6h pokonci. jst glih jem sendvič,moj pa še vedno trpi na wc-ju za spanje! a tvojga pa še kr matra? je mel na policiji kaj sreče? ne nič, vse je treba dat na novo delat. Matra ga pa že dva dni, in sem mu rekla nej se spakira k dohterju, pa me ne uboga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:44:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste že odšle spat. Naj vam samo povem, da imam s povzročiteljem škode na avtu celo štalo. Ta človek je pokvarjen in gnil v dno duše. Več od mene jutri. Nočko tudi njega čaka kazan!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:44:41
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste že odšle spat. Naj vam samo povem, da imam s povzročiteljem škode na avtu celo štalo. Ta človek je pokvarjen in gnil v dno duše. Več od mene jutri. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:45:42
|
|
|
|
hijenca
|
Drobro jutro! Kak sem pa bila jaz čudna včeraj zvečer. Sem gledala TV do 1h, medtem, da niti ene stvari nisem vidla do konca. Sem malo gledala, pa pol ure spala, pa opet, vse do 1 ure. Je pa kriv moj , ker mi je ob 23 poslal sporočilo oz. mms in je bila na sliki Tanja Žagar, ki je imela nastop v Portorožu, v hotelu s 5 zvezdicami. On uživa, jaz pa sama doma. Samo, da se ima vsaj on lepo. Pa saj ne, da bi si želela poslušat to žensko, ampak prebudila sem se in potem ne spat. Videl še spi, od 21h. Ob 20 še ga je nekaj lomil, potem pa je le nazaj zaspal. Sedaj pa pijem kavico, prebrala sem že vse, ker je bila samo ena na novo napisana stran, mislim, da je bil včeraj RR štrajk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:46:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Anery (Matic) praznuje 28.3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:47:46
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:48:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Punce, kaj zdaj je bla katera na BRENI? Kako je blo? Mi2 z edinaos žal ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:48:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da ste že odšle spat. Naj vam samo povem, da imam s povzročiteljem škode na avtu celo štalo. Ta človek je pokvarjen in gnil v dno duše. Več od mene jutri. Nočko Si predstavljam. Joj kak so pokvarjeni ljudje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:50:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Punce, kaj zdaj je bla katera na BRENI? Kako je blo? Mi2 z edinaos žal ne Saj še bo prišla kaj v LJ. Mogoče pa kam drugam v Slovenijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:50:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena? Ne vem, ker še spi. Včeraj je bila bolje, sicer smo še lavfali babyvac, a je bila tudi bolje razpoložena, jedla je celo 2 obroka GH, umetne!!!!Upam, da se zrihta. Poročaj kako je z Vidom ko vstane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:51:49
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Včeraj zvečer sem že pisala post, a me je alarm pregnal z računalnika. No, pri nas se invazija noric nadaljuje. Na vrsti sta Varja in Gašper. Zdaj pa moram it malo posesat tla, dokler še Varja spi, ker so
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:52:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena Ja Manca, kaj ga lomiš. V nedeljo pa se še ura prestavi. Kam pa se že prestavi, naprej ali nazaj??
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:53:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj zvečer sem že pisala post, a me je alarm pregnal z računalnika. No, pri nas se invazija noric nadaljuje. Na vrsti sta Varja in Gašper. Zdaj pa moram it malo posesat tla, dokler še Varja spi, ker so Se mi je kar zdelo, ker te včeraj ni bilo na plavanju.Držite se!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:54:14
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena Ja Manca, kaj ga lomiš. V nedeljo pa se še ura prestavi. Kam pa se že prestavi, naprej ali nazaj?? naprej...eno uro manj spanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:54:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena Ja Manca, kaj ga lomiš. V nedeljo pa se še ura prestavi. Kam pa se že prestavi, naprej ali nazaj?? Naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:54:30
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj zvečer sem že pisala post, a me je alarm pregnal z računalnika. No, pri nas se invazija noric nadaljuje. Na vrsti sta Varja in Gašper. Zdaj pa moram it malo posesat tla, dokler še Varja spi, ker so
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:54:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena? Ne vem, ker še spi. Včeraj je bila bolje, sicer smo še lavfali babyvac, a je bila tudi bolje razpoložena, jedla je celo 2 obroka GH, umetne!!!!Upam, da se zrihta. Poročaj kako je z Vidom ko vstane Smrčal ni ponoči. Upam, da bo počasi, sem pa vesela, da je samo pri prehladu ostalo. To že je nekaj, če je Alja jedla 2 obroka gh, pa čeprav umetne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:54:58
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena? Ne vem, ker še spi. Včeraj je bila bolje, sicer smo še lavfali babyvac, a je bila tudi bolje razpoložena, jedla je celo 2 obroka GH, umetne!!!!Upam, da se zrihta. Poročaj kako je z Vidom ko vstane Smrčal ni ponoči. Upam, da bo počasi, sem pa vesela, da je samo pri prehladu ostalo. To že je nekaj, če je Alja jedla 2 obroka gh, pa čeprav umetne. ...počasi se daleč pride
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:55:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena Ja Manca, kaj ga lomiš. V nedeljo pa se še ura prestavi. Kam pa se že prestavi, naprej ali nazaj?? naprej...eno uro manj spanja Bo treba 1 uro prej spat pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:55:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena Ja Manca, kaj ga lomiš. V nedeljo pa se še ura prestavi. Kam pa se že prestavi, naprej ali nazaj?? naprej...eno uro manj spanja Manca bo spala torej do 5 ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:56:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena? Ne vem, ker še spi. Včeraj je bila bolje, sicer smo še lavfali babyvac, a je bila tudi bolje razpoložena, jedla je celo 2 obroka GH, umetne!!!!Upam, da se zrihta. Poročaj kako je z Vidom ko vstane Smrčal ni ponoči. Upam, da bo počasi, sem pa vesela, da je samo pri prehladu ostalo. To že je nekaj, če je Alja jedla 2 obroka gh, pa čeprav umetne. Iz tega lahko sklepam le eno, da je moj mož skoz bolan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:56:34
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena Ja Manca, kaj ga lomiš. V nedeljo pa se še ura prestavi. Kam pa se že prestavi, naprej ali nazaj?? naprej...eno uro manj spanja Bo treba 1 uro prej spat pa bo če ne bi bilo bi to še šlo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:56:51
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma samo jutro Pokonci smo parktično od 4ih ko se je naša Manca odločila da ne bo več spala . Nekaj časa sem se še dajala z njo in poskušala, da bi kupaj spali v taveliki postelji, ampak njej ni bilo do tega, tako da sem jo popokala in sva šli v dnevni. Sedaj ap že veselo poganjalec vozi naokoli in se krga, ko pride so stene ali sedežne, ker ne more naprej Tako da si grem sedaj naprej pristavil en orng lonc za kofe potem pa upam, da bom lahko normalno funkcionirala naprej. Je pa res da sem od 22ih pa do 4ih spala zelo dobro, samo ob 4ih auf mi je pa res mal too much Evo pa še za vse vas ena Ja Manca, kaj ga lomiš. V nedeljo pa se še ura prestavi. Kam pa se že prestavi, naprej ali nazaj?? naprej...eno uro manj spanja Manca bo spala torej do 5 ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 7:57:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Včeraj zvečer sem že pisala post, a me je alarm pregnal z računalnika. No, pri nas se invazija noric nadaljuje. Na vrsti sta Varja in Gašper. Zdaj pa moram it malo posesat tla, dokler še Varja spi, ker so Boš se pa hitro noric rešila, vsi za enega, eden za vse, kot 4 mušketirji. Potem pa mir.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?