|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
23.3.2009 22:34:57   
laknerš

.........dva.........

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.3.2009 22:35:18   
laknerš

Bravo jest!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.3.2009 22:38:17   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Ajetam - na Korziki je ful lepo, si mi kar lušte naredila, sem bila pred leti tam, v bistvu je bil to naš maturantski izlet, sploh Bonifacio in Ajaccio sta ful lepa, pa Corte, jaz bom sigurno še kdaj šla, pa obvezno z avtom čez italijansko Toskano morate it, ker je ful lepo. Ah kje so tisti časi ko smo na veliko potovali....

ja potovanja so super. jaz sem vedno nervozna predno gremo. vidim najhujše senarije, sam pol je pa vedno superrr. ja res vsi k so tm pravijo da je megaaa. plaže so pa tut božanske. kot da bi bil nekje na karibih user posted image

Midva sma že tudi imela plan da bi šla na Korziko pa še nisma uspela it, boma pa vsekakor v bljižni prihodnosti šla tja.
Kake so pa naprimer cene tam?

midva sva računala da bi dala ene 300€ se mi zdi. ne vem sem neki na hitr računala ker sem misnla da bi šli kampirat sam sva se odločila za drugo vrjanto k je pršla. tako bolj na komot .. tko da ni nič full dražje kot če bi šla recimo na hrvaško al pa slovensko obalo. za vidit maš pa tm mnoooogo več.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.3.2009 22:42:10   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ojla.

a ma še kateri otrok take izpuščajčke??? Od blizu zgleda katastrofa in v živo.

Morda pa je zato takoooo tečen. Je samo hruško in piškotke z mojim mlekom. Morda da nisem jaz kaj takega pojedla user posted image user posted image user posted image to glih ne verjamem. Al pa je cvetni prah leskeuser posted image user posted image user posted image je mama rekla, da leska cveti na veliko.

Sam da bo čimprej bolje.

Saj se vidi, da mam probleme, če ne pišem tako veliko tu gori.

Hey!

Ja Gaja ima ravno tako takšne lišaje. Kot nekako suho kože, potem si pa še bolj z rokicam drgne in je še bolj tdeče....Jaz ji mažem z Bpanthen-om, pa to fulllllll pogosto. Pa se kar umirja......počasi

Lp

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.3.2009 22:43:08   
gogabojan

[/quote]

Kaj pa če je na hruško alergičen, saj si rekla da si mu jo dala za jest?(al sem zamenjala)
Baje je velika verjetnost da je lahko alergičen če si ti alergična.

Mene je danes vse sprašala, če je kdo od domačih imel kdaj koli kako alergijo, astmo ali luskavico, ker to je kao vse lako vzrok za izpuščaje.
A imata prav testiranje al mu bodo po krvi pregledal če ima alergijo na kaj?

[/quote]

Jabučka pa keksa (brez g in l) sem mu do sedaj dajala. Nič hruške.

Ah saj bo bolje. Sam da nesem bila več sama, da je moj srček ga mel malo, da sem lahko jaz mal odklopa naredila. Itak pa sem danes porabila že eno celo hladilno kremo in pol. Edino to mu pomaga.

Aja stranski učini pa so, da se fullllll čoha po lasišču.

Začela pa sem mu pretiravati z kremico zato, ker je že imel gnojni izcedek mal ven. Ampak to je bilo navsezgodaj zjutraj. Zdaj mu je že precej bolje. Samo vseeno hudo na pogled.

Jaz mislim, da imamo alergijo. Druge ni. Aja moj srček pa je alergičen na sonce. Pa se mu glih tko naredijo take stvari, samo v predelu vratu in ramen. Tak da vemo, kak zgleda alergija, sam ne na kaj.

Ja 30.03. mamo alergijske teste, zraven pa mu bodo še kri vzel. Je rekla, da ga bodo prvo izšpikal, nato še kri vzel. Bomo videli.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.3.2009 22:44:41   
suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Ajetam - na Korziki je ful lepo, si mi kar lušte naredila, sem bila pred leti tam, v bistvu je bil to naš maturantski izlet, sploh Bonifacio in Ajaccio sta ful lepa, pa Corte, jaz bom sigurno še kdaj šla, pa obvezno z avtom čez italijansko Toskano morate it, ker je ful lepo. Ah kje so tisti časi ko smo na veliko potovali....

ja potovanja so super. jaz sem vedno nervozna predno gremo. vidim najhujše senarije, sam pol je pa vedno superrr. ja res vsi k so tm pravijo da je megaaa. plaže so pa tut božanske. kot da bi bil nekje na karibih user posted image

Midva sma že tudi imela plan da bi šla na Korziko pa še nisma uspela it, boma pa vsekakor v bljižni prihodnosti šla tja.
Kake so pa naprimer cene tam?

midva sva računala da bi dala ene 300€ se mi zdi. ne vem sem neki na hitr računala ker sem misnla da bi šli kampirat sam sva se odločila za drugo vrjanto k je pršla. tako bolj na komot .. tko da ni nič full dražje kot če bi šla recimo na hrvaško al pa slovensko obalo. za vidit maš pa tm mnoooogo več.

Tud midva zelo rada kampirama in žezdaj kakih sedem let samo kampirama in je res super

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.3.2009 22:49:12   
suzy124
Tak zdaj pa tud jaz odhajam počivat in vam želim še samo lahko noč in čim manj vstajanja ponoč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.3.2009 22:56:26   
Dream
Grem tudi jaz v pančevo.

Gogabojan tebi pa želim, da se Roku stanje izboljša in da se boš naspala!

Nočko vsem skupaj!

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.3.2009 23:09:39   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Grem tudi jaz v pančevo.

Gogabojan tebi pa želim, da se Roku stanje izboljša in da se boš naspala!

Nočko vsem skupaj!

Hvala.

Hvala tudi ostalim puncam, mi je po eni strani kar lažje, ker veste, kaj gremo čez, in se druga drugi podpiramo, in se razumemo.

Kajti če poveš nekomu, ki nima otrok, al pa takega majhnega (pozabijo), ni isto.

Vsem ki greste spat, želim lahko nočko.

Jaz pa mal na FB še naložim par slikic, in mal natipkam diplomsko nalogo (nov vir financ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.3.2009 23:25:21   
timnala
Cer!

Kak krasen dan je bil..ko bi se le vreme obdrzalo..ta zima se pa letos noce posloviti oz. mraz user posted image  pa ravno letos, k mamo majhne user posted image  in najbrz vse komaj cakamo malce bolj toplo..
Midve s kolegico, ki ima tudi oktobrko, sva se nahodili dans..sva sli eno lustno turco in upava na se vec takih dni.

Dopust..mi bomo sli za en teden na morje - kam in kdaj se pa nimamo pojma user posted image  pa en teden bova z user posted image  z mojimi domacimi v Zrecah (ati nas bo pa prisel kaj obiskat, ce ne bo mel dopusta) pa se en teden v Zrecah s kolegico in njegovim (ceprav ne bova cel teden s tamalim tam)..se bo kar dogajalo user posted image

A mi lahk ena pove, kak in s cim se obdela slikca, da zgleda takole:

user posted image

Namrec, da je fotka crnobela pa se doloceni detajli v doloceni barvi vidijo user posted image

Gogabojan..men se pa smili vas user posted image , k verjamem, da ni prijetno to, kar se mu je naredilo na obrazku in upam, da cimprej ugotovite od cesa in resite.. Verjetno ga tud srbi. Namrec nas je tud alergicen, ampak zdej se mu vse manj pojavlja - ampak mi smo imeli pikice po trebuscku..

Nocko,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.3.2009 23:45:22   
gogabojan
Kaj je punce, ne greste še spat???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.3.2009 0:07:27   
irma78
anybody here???

jaz sem končno končala z vsemi pravnimi zadevami, ki sem jih morala naredit. Vse so za sorodnike, tako da jim na žalost še zaračunati ne morem. Pa tako bi mi prav prišle kakšne dodatne finance.

Gogabojan, pa je danes tvoj user posted image  kaj bolj miren? Sicer pa držim pesti, da se mu tale izpuščaj na obrazu čimprej pozdravi in da bo zopet vesel in zadovoljen otroček.

Naš Niki ima tudi že 3 mesece en majhen izpuščaj pri levem ušesku. Sem ga pediatrinji že večkrat pokazala, pa vedno pravi naj ga mažem ali z Mustelo ali Bepantenom ali Trixero, da pa ni nič kritičnega. Sem sprobala vse troje, pa nič ne pomaga. Izpuščaj je še vedno tu, tako da bom naslednji teden, ko imamo pregled, zahtevala, da nam da napotnico za dermatologa. Ali ve katera, kje v LJ je kakšen dober dermatolog za user posted image ? Če nam pediatrinja namreč ne bo dala napotnice, bom pa peljala Nikija tja samoplačniško. Dovolj imam tega.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.3.2009 6:13:33   
Dream
Dobro jutro, čvekice!

No, za spremembo sem že vsa zagnanaz diplomsko nalogo, samo tega še ne vem, s katerim delom naj začnem - najbolj se otepam uvoda, ker se nikakor ne morem odločit, v kateri smeri bi ga napisala. Vedno imam probleme z začetkom - ko enkrat "zalaufa", potem lahko samo pišem in pišem do onemoglosti user posted image

Spali smo v redu, presenetljivo pa je to, da se Matic okrog 5h ni začel napol v snu nekaj cmevkat in zahtevat dudo. No, mogoče bo pa zdržalo še kakšen dan - čeprav je v četrtek mlaj in znajo bit naši user posted image  spet malo težavni...

Ker sem si sama že skuhala kavico, naj sedaj še vam naredim nekaj za dobro jutro: kavico in čajček, zraven pa seveda nekaj sladkega za energijo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.3.2009 6:24:49   
gogabojan
Jutro jutro.

Pri nas nočka tako tako. Do 2.20 spanje super, potem pa se je začelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse do 6.15 ko je očka šel v službo, mama pa ustala. Zdaj je čisti mir v posteljci. Se igra z igračkami, in flaško od čaja z sebi jo hoče spraviti. Bomo videli, kaj bo dan prinesel.

Izpuščaji - bolje zgleda, veliko bolje.

Dream - jaz ti osebno predlagam, da uvod na koncu napišeš, ko bo diplomska narejena, kajti takrat boš mela vse info. lepo popredalčkanje v možgančkih, pa ti bo lažje uvod napisati. Ga boš samo izstrelila ven.

Aja pa hvala za čajčka in tortico.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.3.2009 7:19:27   
coccinella
Dobro jutro punce!

Naša noč je bila tudi bolj ko ne nemirna....kar naprej neko premetavanje....zajokala sicer ni, verjetno je Gaja spala,hmmmm ampak zato pa sem jaz bolj slabo. user posted image

Saj bo boljše.

Danes je pa še dan tako grd user posted image user posted image user posted image . No pa saj je za cel teden napovedano slabo vreme, a ne?

Lepo se imejte, kljub grdem vremenu, saj imate svoje otročičke zraven in vam ga bodo popestrili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3040
24.3.2009 7:47:36   
PikicaStonoga
JUTRO!!!!!!!!!!

Mi smo pa prespali nočko! user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image !!!
Zdej grem pa zajtrk pojest, pa mal pospravit, kolkr se mi bo dalo, pa pol pogledat mojo nadaljevanko, vmes bom pa vas čekirala ;)

Dream - jaz ti osebno predlagam, da uvod na koncu napišeš, ko bo diplomska narejena, kajti takrat boš mela vse info. lepo popredalčkanje v možgančkih, pa ti bo lažje uvod napisati. Ga boš samo izstrelila ven.

Ja ja tako se to dela ;)

coccinella - kok je lepo,ko se spet z nami :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.3.2009 7:55:36   
coccinella

Jutro jutro.

Pri nas nočka tako tako. Do 2.20 spanje super, potem pa se je začelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse do 6.15 ko je očka šel v službo, mama pa ustala. Zdaj je čisti mir v posteljci. Se igra z igračkami, in flaško od čaja z sebi jo hoče spraviti. Bomo videli, kaj bo dan prinesel.

Izpuščaji - bolje zgleda, veliko bolje.

Aja pa hvala za čajčka in tortico.

Baje da so včeraj napovedali moteno spanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3042
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 8:02:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.3.2009 8:12:58   
Pšemek
Jutro!

Mi smo pa danes spet super spali. Se je že drugi noč zbudila samo 1x za dojenje. Do sedaj se je vedno 2x. Upam, da bo tudi ostalo tako.

Je pa danes tako grdo temačno zunaj user posted image  user posted image  user posted image . Tok, da moram imeti luči prižgane user posted image . Jih nisem imela že od januarja, čez dan namreč user posted image .

Dream, itak, da uvod na koncu!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.3.2009 8:18:09   
PikicaStonoga
Evo: pobrisala prah, posesala, pomila posodo, štedilnik ...Tijana je pridna v ležalniku :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.3.2009 8:25:26   
jolly123
Jutro. pri nas spanje danes tudi kar nekaj, ampak mislim da je bilo krivo napenanje oz. nekakanje. Odkar je GH je zaprt pa ne glede na to kaj mu dam za jest. Tko da se je zbudil ob pol treh in do pol petih vsake 10 minut stokanje in premetavanje, ter dvigovanje nogic v luft, ob pol petih se je malo umiril in zaspal do pol šestih, ko se je spet zbudil in se konkretno pokakal ampak ful trdo user posted image

Kaj mu lahko dam da ne bo tako zaprt Ne mislim mu vsak dan dajat sladkanih kamilic, bi raje kaj drugega.

Jaz še vedno malo smrkam, vročine še nisem zmerila, bom pol user posted image Tko da se vama bova kdaj drugič pridružila na kavici.

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

a že kaj razmišljate o dopustu? kam boste kaj šle? 

Mi imamo rezervirano 14 dni dopusta na Rodosu od 7. - 21. junija. Upam, da nam bo uspelo iti. To je pa tudi vse kar se našega letošnjega dopusta tiče - ni financ.

Joj midva sva tud gledala Rodos, ampak si ga letos sploh ne moreva privoščiti, tko da bomo šli v lsužbeni apartma v Novi Grad, najcenejša varianta letos. Bo pa drugo leto bolje...

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

No, za spremembo sem že vsa zagnanaz diplomsko nalogo, samo tega še ne vem, s katerim delom naj začnem - najbolj se otepam uvoda, ker se nikakor ne morem odločit, v kateri smeri bi ga napisala. Vedno imam probleme z začetkom - ko enkrat "zalaufa", potem lahko samo pišem in pišem do onemoglosti

Uvod se napiše na koncu...ker itak boš vmes še petnajstkrat kaj drugega napisala kot si dejansko sploh hotla, tko da pusti to za konec.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.3.2009 8:32:05   
coccinella

Kaj mu lahko dam da ne bo tako zaprt Ne mislim mu vsak dan dajat sladkanih kamilic, bi raje kaj drugega.

Jaz sem Gaji dajala samo veliko tekočine (voda, nesladkan čaj,.....) pa je bilo boljše

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.3.2009 8:32:10   
jolly123
Juhuuuu očitno bova vseeno lahko odprla sp. Je šel moj zdajle vprašat na zbornico pa so rekli da glede na njegove delovne izkušnje in vodilna mesta v podjetjih lahko odpre sp, četudi nima prave izobrazbe user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.3.2009 8:33:12   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Jaz sem Gaji dajala samo veliko tekočine (voda, nesladkan čaj,.....) pa je bilo boljše

Ma k mi sploh noče pit, razen če ga z brizgo silim, sicer ja je pa logično valda, moraš več tekočine pit da zmehčaš zadevo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.3.2009 8:34:11   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Evo: pobrisala prah, posesala, pomila posodo, štedilnik ...Tijana je pridna v ležalniku :)

pridnauser posted image , jaz pa še v pižami, vstala pa sem 7:15

Dobro jutro čvekice

mi2 sva spile čaj, Neli pojedla kašico, zdaj pa vas mal berem, mal se z Neli pogovarjava in user posted image - ona je v stolčku

zdaj grem pa patronažno klicat, pa naj prinese še tehtnico, se mi ne da jo danes vozit v zd. dom na tehtanje- vedno čakava

dan je pa res težak, sem prižgala ful luči, da je prijazno

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?