|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
23.3.2009 14:06:35   
gigi1
Žurka 40+ bo nekje sredi aprila, zbiramo predloge za lokacijo:

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

Mausika??? kje si že ti???

No jaz sem napisala še za tiste za katere vem kje so doma. Ostale se pa pripišite same user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.3.2009 14:08:29   
gigi1
Pa še dober, lep, vesel dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.3.2009 14:15:39   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

No jaz sem napisala še za tiste za katere vem kje so doma. Ostale se pa pripišite same user posted image

ma super ej!!!! Ta leta so vražja, ni kaj...... mislim, da bo žurka uspela maksimalno. Saj se lahko zmenite tiste, ki ste iz istega konca, pa se naložite v en avto, a ne....,mislim, da to ne bo problem. Sem vedela, da se bodo 40+ zbudile, ko bodo kaj v zevzi z žurom prebrale...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.3.2009 14:22:01   
pikica36
. Sem vedela, da se bodo 40+ zbudile, ko bodo kaj v zevzi z žurom prebrale...user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image  ja , ja sam ko čujete "fešta" je pa vse v luftuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.3.2009 14:24:51   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image
Hja, če smo pa žurerke user posted image

Pikica še furaš belino? Kakšno je počutje?

Lana profi za injekcije user posted image . Kdaj bo UZ?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.3.2009 14:33:02   
pikica36
zaenkrat še vse belouser posted image user posted image ampak samo zaenkratuser posted image  počutje??? nič posebnega, prehlad dela svoje že en tedenuser posted image kar pa se ostalega počutja ali pa znakov tiče pa???????? ne vemuser posted image
danes je 28 dan, ampak kakega posebnega filinga pa še vedno ni! verjetno sem bila prejšnji mesec prevečuser posted image  in si sploh ne dajem kakega upanja.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
23.3.2009 14:59:09   
lana70

user posted image  user posted image  user posted image
Hja, če smo pa žurerke user posted image

Pikica še furaš belino? Kakšno je počutje?

Lana profi za injekcije user posted image . Kdaj bo UZ?

UZ imam 30.3., potem pa naprej.....sem pa že vsa nekaj v hematomih po teh špikah, ne vem, kako si jih to dajem user posted image ....še malo, pa bo.....
vsekakor pa pridem na žurko, pa kjerkoli že bo.......user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
23.3.2009 16:10:16   
gigi1
Pikica navijam, da belina ostane user posted image  user posted image  user posted image .

Lana mogoče si jih daješ preblizu popka. Tam je največ kapilar. Pa malo počakaj preden iglo izvlečeš. Preštej do 10. Morda bo pomagalo user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
23.3.2009 16:32:22   
dajamaja
Pikica36, saj je bolje, če se ne obremenjuješ z znakci in bo ne bo teorijo. Itak, da od tega rezultat ni odvisen => zna pa prav takrat presenetit user posted image .

Gretka, kje se skrivaš? Saj danes pa ni glih neko vreme za okol vandrat. Jaz sem sicer okna pomila do konca (me je včeraj obisk prekinil sred uživanjcijeuser posted image ). A se bova še skup na žur?

Lana, kr v špehec user posted image , če ga maš kaj.

Ostalim pozdravček!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
23.3.2009 17:15:05   
lana70
haha, seveda se najde tudi kaj špegca,...sploh zadnje čase imam občutek, da ga je vedno več.....mogoče si pa res dajem preblizu popka in pazi to - na levi je ok, na desni strani pa me boli!!! ma halo, sploh ne vem v čem je fora. Kr neki.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
23.3.2009 17:16:30   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

ma super ej!!!! Ta leta so vražja, ni kaj...... mislim, da bo žurka uspela maksimalno. Saj se lahko zmenite tiste, ki ste iz istega konca, pa se naložite v en avto, a ne....,mislim, da to ne bo problem. Sem vedela, da se bodo 40+ zbudile, ko bodo kaj v zevzi z žurom prebrale...user posted image

10.....dobro to....sicer je potrebno še počakat na končno debato KJE, ker je to tema 40+....user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
23.3.2009 17:27:33   
Kruce Fiks
Lahko jo pa tud na morje podurhamo, pa dol prespimo,  a imaš Lana placa na podstrešju za 10 komadov?user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
23.3.2009 17:51:08   
lana70
uf, kruce...se imam za primorko ja, ampak morje vidim šele po 40 min vožnje, haha...nimam pa nič proti žuru na obali.......se bomo uskladili, ko bo znan seznam...kaj praviš...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
23.3.2009 17:52:49   
Kruce Fiks

uf, kruce...se imam za primorko ja, ampak morje vidim šele po 40 min vožnje, haha...nimam pa nič proti žuru na obali.......se bomo uskladili, ko bo znan seznam...kaj praviš...

Aja, sem sklepal da si morska deklicauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
23.3.2009 17:58:57   
mausikaa
mausika je iz Gorenjske, ampak za žur pride tudi na Primorsko - pa še teranov liker prinese s seboj - seveda zgolj za primerjavo z avtohtonim teranovim likerjem user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
23.3.2009 18:15:01   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

mausika je iz Gorenjske, ampak za žur pride tudi na Primorsko - pa še teranov liker prinese s seboj - seveda zgolj za primerjavo z avtohtonim teranovim likerjem user posted image  

uau, teranov liker.....bi morala vipavskega probat, sicer pa ne dvomim, da je tudi vaš dober, haha...ampak bambus pa pijem zgolj z refoškom, sorry.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
23.3.2009 18:15:47   
Kruce Fiks

Ajoj! A veš da se je lažje upreti ženskim čarom, kot pa teranovemu likerju!user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
23.3.2009 18:29:32   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ajoj! A veš da se je lažje upreti ženskim čarom, kot pa teranovemu likerju!user posted image

haha, že vidim...teranov žur...uau, to bodo pa tigri!!!user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
23.3.2009 18:30:10   
lana70

Primorska do Vrhnike:
lana70
BBpikica
Kruce Fix

Ljubljana
Gigi1
Zofka

Celje
Dajamaja
Grethy

Koroška
Neodkrita
Pikica36

10.....dobro to....sicer je potrebno še počakat na končno debato KJE, ker je to tema 40+....user posted image

seznam naprej...da se kje ne izgubiuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
23.3.2009 19:46:58   
lana70
mislim, da bo morala biti žurka 40+  tam nekje okrog 14.00 pa naprej......kot vidite, je ob 19.40 na tej strani totalni odklop......

raziskave še niso pokazale, kaj je dejanski vzrok totalne odpovedi komunikacije pri teh letih.....ena izmed možnosti je predvajanje nanizanke...kako se že kliče??? Esmeralda ali nekaj takega, druga možnost, ki se jo tudi dopušča je user posted image user posted image user posted image , ali user posted image , oz.najbolj verjetno je vzrok pomanjkanja komunikacije na tej strani kronična spomladanska utrujenost ali na kratko kavčanje.....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
23.3.2009 20:32:17   
barbara b
Jaz sem 60 km južno od Celja user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
23.3.2009 20:36:01   
Kruce Fiks

mislim, da bo morala biti žurka 40+  tam nekje okrog 14.00 pa naprej......kot vidite, je ob 19.40 na tej strani totalni odklop......

Tedaj ga Pahor sere na poročilih....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
23.3.2009 20:46:06   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Gretka, kje se skrivaš? Saj danes pa ni glih neko vreme za okol vandrat. Jaz sem sicer okna pomila do konca (me je včeraj obisk prekinil sred uživanjcijeuser posted image ). A se bova še skup na žur?

Dajčiiiiiiiiiiiii
O ti mater, sej dopoldne sem še bla u luftu, zdej pa ne vem, al me je edn s fračo ustrelu al kwa, sem sam še za dol past ... no ja ... tale jutranji šiht me ubija ...

Kar se žura tiče sem za da greva skupej  ... user posted image user posted image user posted image sevedaaaaaaaa

Žižek
moj, en grose kissss od mene

Vsem prav vsem pa lep pozdravček in sladko spanje ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
23.3.2009 20:48:02   
sonček33
Babe žabe, jaz še kar navjiam,

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.3.2009 7:35:16   
pikica36
dobro jutrooooo user posted image  kako ste babuške??user posted image  jaz že v službi, kavico sem že popila, malo prečikiram RR pa user posted image  delatuser posted image . pa se mi sploh niuser posted image  že vreme je tako da bi človek karuser posted image , pri nas je namreč začelo deževati.

user posted image user posted image user posted image  vsem.

danes je "že" 29 dan ciklusa ampak user posted image  zaenkrat še niuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.