Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.2.2009 14:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče ima pa samo College serija to možnost ... Cargo serija pa ne ... No pa saj vseeno ... itak sem ugotovila, da se ogrodje da skupaj s košaro na njem, samo pač en del košare malo v luft štrli . Vseeno ful hvala!!!!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 6.2.2009 22:14:46
|
|
|
|
Detece
|
Če katero zanima nakup 1 mesec rabljenega vozička Mutsy naj se mi javi na ZS. Imam pa 4 riderja s košaro in športnim delom (še zapakiran).
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.2.2009 16:00:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Detece, kako pa to, da ga prodajaš?
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.2.2009 17:59:17
|
|
|
|
Detece
|
Ugotovila sem, da potrebujem bolj terenski voziček. Tale Mutsy, ki ga imam jaz (nima napihljivih koles) je bolj za mestno vožnjo. Sicer je ok tudi na makedamu za tu in tam, ja pa kar veliko hodim po gozdnih poteh. Pa tud sem si že enega drugega nagledala, ki se mi zdi bolj primeren za moje potrebe.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.2.2009 23:45:12
|
|
|
|
*alina*
|
Detece imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 17.2.2009 9:59:18
|
|
|
|
la
|
Pozdravljena punce! Tudi midva z dragim sva postala ponosna lastnika 4-riderja. Slikice si lahko ogledate v albumu. Sva ga sestavila in preizkusila. Voziček je fenomenalen in komaj čakam, da ga preizkusim z najinim . Rok imam namreč šele junija.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 17.2.2009 10:55:30
|
|
|
|
Flora2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mogoče ima pa samo College serija to možnost ... Cargo serija pa ne ... No pa saj vseeno ... itak sem ugotovila, da se ogrodje da skupaj s košaro na njem, samo pač en del košare malo v luft štrli . Vseeno ful hvala!!!! Sicer sama še nimam Mutsy-ja, ga bomo pa kmalu kupili, sem se pa že vse pozanimala okrog vozička in sem videla da ugotavljate s katero košaro se da zložiti in kako, meni je bilo razloženo in pokazano, da naj bi te vrste košare, ki se popolnoma poležejo bile zadnji model do leta 2007, od l.2007 naprej pa niso več izdelovali takih košar. Upam da so mi prav razložili. Pa veliko lepih sprehodov.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 17.2.2009 11:07:15
|
|
|
|
Flora2
|
IZVIRNO SPOROČILO: la Pozdravljena punce! Tudi midva z dragim sva postala ponosna lastnika 4-riderja. Slikice si lahko ogledate v albumu. Sva ga sestavila in preizkusila. Voziček je fenomenalen in komaj čakam, da ga preizkusim z najinim . Rok imam namreč šele junija. Sem pogledala v tvoj album, res je ta voziček eden izmed lepših vozičkov, za vozit je pa sploh super, sem ga že preizkusila. Zanima me samo, kaj imaš to za eno košaro, če si jo dodatno naročila, mislim na košaro za nakupe in kakšna je cena, pa če ni skrivnost koliko si dala za cel komplet?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 17.2.2009 12:59:20
|
|
|
|
la
|
Voziček je bil kar drag, vendar je vreden vaskega evra. Kako se bo izkazal v praksi bomo še videli. Komplet v €: Maxi cosi cabrio fix: 149,99 Ogrodje z usnjenim ročajem in napihljivimi kolesi: 275,49 Adapterji za Maxi cosi: 18,99 Košara: 142,49 Športni del: 142,49 Nakupovalna košara: 28,49 Zimska vreča: 37,99 Dežna prevleka za športni del: 33,24 Dežniček: 28,49
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.2.2009 15:41:29
|
|
|
|
miska2004
|
Hej punce, a je mogoče katera gledala Mutsy Transporter-ja? Prej sem bila bolj za 4rider-ja ali Slider-ja, zdaj mi je pa Transporter full všeč. Full je lahek, 7,7 kg, pa luškan. Pa še drag ni, 400€ (ogrodje, košara in športni del)
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.3.2009 14:17:26
|
|
|
|
HM84
|
Uau, sej je full lušn 400€ za vse al kaj? Ne zdi se mi drago, a je taka cena v Slo al v tujini?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.3.2009 15:14:40
|
|
|
|
Leela
|
Transporter- jaz sem ga tudi gledala na netu. Je res luštkan, samo je pa sedežni del "slabše" narejen kot pri drugih mutsyjih. Mislim, manj v detajle gre. jaz sem opazila, da tehta 10kg.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 18:57:22
|
|
|
|
zoga08
|
Hoj, tu še ena navdušenka nad mutsyem. Otika a lahko poročaš, kako se obnese tvoj vozek v praksi . Hvala. La koliko časa sta čakala na vajin vozek? Jaz čakam, na novo kolekcijo pa me je strah da ga bova zato dobila prepozno, mam tud konc junija rok. A še to sem bila prejšni teden v Celovcu v XXXLuts so mel mutsiye raztavljene ene 5 ampak so bili ful dražji. Podvozje 375 evr, košara 200 evr, .... sam za primerjavo . Pozdravčka.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 19:17:01
|
|
|
|
*Junona*
|
Zoga08, kdaj pa pride nova kolekcija? Problem je, ker se dolgo čaka. Js sem imela srečo in sem čakala samo 4 tedne.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 19:48:11
|
|
|
|
Mandek
|
Ojla! potrebujem pomoč....nam namreč nekako ne gre ta športni del . sploh ne znam naštimat, da bi bil fiksen... Na pregibu se nam dviguje in če dam v ležeči položaj, zgleda mal čudno, kot bi bil otrok zapigan nazaj . Izkušnje?
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 20:12:21
|
|
|
|
skuštrana
|
mandek, kako imaš obrnjen sedež? Če tako dda gleda v tebe potem moraš zalepit trakec okoli ene prečne palce..Zadaj na sedežu je en trakec in tistega odlepi ter zategni okoli palčke. Joj, upam da me razumeš Meni se je dogajalo isto, dokler nisem pogruntala te trakce. Če imaš pa obbrnjenega stran od sebe potem pa ne vem, bi moral lepo stat
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 20:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mandek, če gleda športni del stran od tebe, ga je treba namontirat na ogrodje tak, da sta ona dva kavlja na spodnji strani sedeža pod črnima vodoravnima prečkama ogrodja ... a si predstavljaš? ... Ker midva sva tut najprej narobe montirala pa nama ni bilo nič jasno zakaj tako ... potem sva pa to pogruntala in zdaj je vse tako kot mora bit.
< Sporočilo je popravil Otika -- 2.3.2009 20:19:50 >
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 20:22:08
|
|
|
|
skuštrana
|
Ja, Otika, točno..Če gleda stran potem pa tista 2 kavlja, sem že čisto pozabila
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 20:50:43
|
|
|
|
miska2004
|
Odgovor glede Transporterja: taka je cena v Slo, v BCju
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 20:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoga08 Otika a lahko poročaš, kako se obnese tvoj vozek v praksi . Hvala. La koliko časa sta čakala na vajin vozek? Voziček se SUPER obnese ... no vsaj košara ... športni del pa pride na vrsto čez kaka 2 meseca. Za terene, kjer ga jaz rabim mi je res fenomenalen (od srednje grobega makedama pa do prehodov v trgovini) ... pa tudi manevriranje je tako enostavno z njim, da misliš da voziš kako malo marelo. Pa kot sem že parkrat povedala, sva ga midva koj dobila, ker so imeli takrat kar nekaj na zalogi.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 21:51:45
|
|
|
|
barika
|
jaz sme par sdni nazaj poslala v BC BTC povpraševanje za mutsy 4 rider (napihljiva kolesa) in sem dobila tale odgovor "Trenutno na zalogi nimamo nič od naštetega,čakalna doba je 2-3 mesece,po predhodnem naročilu. Naslednji uvoz sicer pričakujemo marca,bi pa morala poklicati,če bo ostalo kaj viška za redno prodajo."
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.3.2009 22:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuu fino pol bom sedaj končno dobila footmuf za športni del, ki bo očitno prav prišel šele naslednjo zimo in pa prevleko za dež, ki ju imam že od decembra naročeno. Sam kakšno srečo sva mogla pol midva takrat imet, da sva ogrodje košaro in športni del takoj dobila in to še prav tiste barve, ki nama je bila ful všeč.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.3.2009 12:09:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Uuuu fino pol bom sedaj končno dobila footmuf za športni del, ki bo očitno prav prišel šele naslednjo zimo in pa prevleko za dež, ki ju imam že od decembra naročeno. Sam kakšno srečo sva mogla pol midva takrat imet, da sva ogrodje košaro in športni del takoj dobila in to še prav tiste barve, ki nama je bila ful všeč. Js sem klicala prejšnji teden v BC v BTC, ker imam tudi footmuff že od decembra naročen. PA mi je rekla, da čez kakšnih 14 dni dobijo pošiljko in da bo verjetno tam zraven.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.3.2009 16:24:24
|
|
|
|
Mandek
|
Ojla! fino, da ste se potrudile, zdej mamo tipitopi, kot se reče! Uporabla trakce in je ok. Hvala, punce!
|
DUDAnataly33Ali ima vaš dojenček rad dudo?DA (
61%)
NE (
39%)
Število vseh glasov: 109Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!