skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Huh ja, ni tolk ajnfoh kukr zgleda Ampak men tisti small pa large še zmeri nista čist jasna. A je kakšna posebna taktika kako jih sploh obrneš. A jih morš zasukat za 180°? Ker jst jih ne morem Lahko samo premikam vse skupi gor in dol... če pa tisti trakec zategnem, potem je pa pod zelo velikim kotom, tako naslonjalo, kot tudi stičišče sedišča in hrbtišča O svašta, že res da bom "kmalu" pisala diplomo, ampak to je pa že mal preveč Trakec pride v poštev samo, če je sedež obrnjen proti tebi, drugače ne. Drugače samo obneš tista 2 gumba. Je pa tako, dokler je gor prevleka se sploh ne opazi, da si kaj prestavla, jaz pa sem letos poleti prevleko prala pa sem jo dala dol, potem se pa full vidi, da gre hrbtni del par cm naprej in nazaj. Ma, jaz sem tudi diplomirala zraven tega voza, navodila samo v ang...Grr..Ga imamo že leto in pol, pa še vedno nisem vse pogruntala..No, bom pa ri naslednjem otroku kaj novega našla Ena je spraševala zakaj smo se odločili za Urban riderja - mi predvsem zato, ker smo bolj off road in so večje kolesa boljše. Druga stvar je bila ta, da pri urban riderju lahko dokupiš dodatni sedež in imaš voz za dva otroka, kar mi bo mogoče sedaj prav prišlo (razlike bo 20m). Lepši mi je, itak . Aja, pa lahko se dokupijo mali koleščki, zakleneš pregib in potem imaš skoraj identičen voziček 4 riderju. Edino, se mi zdi da je urab rider spredaj malo ožji, nisem pa sigurna. Jaz sem se pregiba zelo hitro navadila, na začetku je malo čudno, moj mož se je zezal da rabimo zdaj še izpit za to vozit..Če greš pa kje res full off road imaš pa možnost pregib zaklenit pa je..Ma, ni panike s tem, res ne. Je pa super in ga priporočam, ker je fajn za po trgovinah (ravno zaradi pregiba je zelo okreten) in za po terenu..