Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 7:19:39
|
|
|
|
tatam
|
No,tudi mene sta mulca iz postelje vrgla,zdaj pa risanke gledata,jaz pa pred pc dokler gre Mah zaj sem tak napisala,kot da bi blo s Tosjo kaj ful narobe.Nič hudega ni,samo te njegove alergije!Ampak je prav mučno,ko ostali lahko jejo vse,on pa skoraj nič Pa vedno v trgovini iskat kaj lahko je in kaj ne....Ker vedno isto pač ne more,ne?? Ko pa se kaj samo malo prekrši pa je že v izpuščajih,zatečen ... No,pa še en absces ma pri ritki,ki se mu vsake tolko časa zagnoji.Traja že dve leti,pa še niso gor prišli zakaj ga ima in kaj ga povzroča In zaradi vsega tega pač dobiva ta dodatek za nego,če pa imaš to pa ti krijejo cestnino za en avto! Trenutno pa že dobra dva meseca čakamo na odgovor za podaljšanje.Imajo baje štiri mesece čas,da odgovorijo! Barbk na ebay-u si gledala kaj za vozičke??Moj je pred kratkim naročal za enega sodelavca,ki v maju dobi in jih je ful gor,pa po ugodnih cenah!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 9:42:59
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa moj_moj, jaz pa še vedno ne vem, al morje odpade al ne? nisi maila brala? morje odpade, sej sva se tko zmenili, da prestaviva, a? predlog sankanje na smučišču.. odpade pri nas tko piha, da sem zdajle malo cunje obešala in mi že iz oči teče ampak vseeno se ne znam odločit, al reskiram en dan za pomladansko čiščenje, al grem vseeno malo ven. dilema o tem, kdo je pa koga zbudil, pa raje ne bi. Pri nas je bil zvonec pred peto Je moj očitno zamudil na izlet oz. so uro prestavili, al pa so ga tipi že (še) pili zjutraj, pa so ga prišli iskat. Skratka, svašta. mogoče je pa danes dan za RR barbk, tudi tebi en in vsem vam ostalim bejbam in čmrlčkom in pikicam...
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 11:10:40
|
|
|
|
Najaa
|
Barbk, si me nasmejala s svojim jutranjim postom. Jaz bi tud kavooooooo na sončku! Ampak pri nas tako piha, da raje ne vozim Nike ven, da mi še ona česa ne faše. Sem pa bila jaz tudi jutranja. Haha, ob petih sem strašila na rr, sam nisem nič napisala. Nika se je zbudila ob pol 4h in ker je bila res tumač pokakana, sem jo previla. Njene okice pa narazen, ko sovica je gledala. Tak da sva se več ko uro dojile, nosile, cartale, po rr-ju skakale... Vsakič, ko sem jo odložila v posteljo, ni bilo prav. Na koncu sem jo pa dala v najino posteljo in je zaspala. tatam, česa pa Tosja ne sme jest? Revček, to je tak hudo gledat... čeprav se otroci z alergijo kar hitro navadijo, da česa ne smejo in še sami povejo to. moj_moj, ja prestaviva. Sem brala pol šele za rr. Tukaj tak piha, da je noro. Sicer fajn za cunje sušit , sam na sprehodu ob morju pa po moje fašeš še zastonj padec vanj. Ma ne, brezveze. Pa tak sem se veselila sončnega vikenda. Grem iskat zdaj eno sliko za Barbk.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 12:03:52
|
|
|
|
frufru
|
frufru je tuki, mam frko v službi, pol pa L rihtat in animirat, da očiju ne nagaja, ker mora neko seminarsko napisat za službo, pa učit se ma za izpit. Če to uspšno naredi nam 2 soboti fre ne uideta JUHUHU Danes pa že od pol 6h lovra tolažim in hodim okoli ZD pa od ene do druge lekarne. Mali je uspel pridelat hekselšus. Je ob pol 6h zajokal in je bila taka sirena, da so še sosedi slišal. Držal se je za uho in sva rabila 1 uro, da se je toliko pomiril, da je dal roko stran. Sem mislila, da ga ušes boli, ko je bil čisto rdeč, no pol sem pa le skapirala, da ga vrat boli. Revček ma mišico na levi strani vratu čisto trdo. Pol sem pa v zd klicala, pa so rekli da naj ga z voltarenom namažemo pa svečko v rit. In v lekarni niso meli svečke za otroke. Pol pa v drugo in tretjo lekarno. Pol je bila seveda vojska za svečko v rito dat. Jo je skoz ven rinil. Ampak smo preživeli tudi prvo svečko v ritki. Sicer s pomočjo bibo palčke. No zdajle je očitno prijelo, ker je po 6h končno nehal
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 12:41:18
|
|
|
|
Najaa
|
Za Lovra da ga mu bo čim prej boljše. Revček, jaz ko sem bila majhna, sem tudi imela pogosto s tem probleme. Pa mi je mami naštrikala iz volne tak obroč kot šal, ful debel in skupaj zašit za okoli vratu. Ko me je prijelo v vratu, sem dala tisto gor in je ful pomagalo. Sem hotla nekaj slik naložit v moj album, pa ni šlo. Očitno je bilo preveč na enkrat. Barbk, malo kasneje.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 12:49:35
|
|
|
|
frufru
|
Naja smo mu dal gor grelno blazinco pa šal in ni nič pomagalo
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 13:31:33
|
|
|
|
crci06
|
Nimam pametnega predloga, razen, da počakate in ga skušate zamotit... Mora pa tole res ornk bolet, če je tolk časa jokal. Se mi kar smili, no, smilite.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 15:43:01
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, to res oreng boli. Krč, sam da ne popusti. Jaz mam pa drugo težavo. Nika je ful zizoman. Sej če bi bila sama, kot je bila Tija, bi še šlo. Takole pa sploh ne gre. Danes že od jutra nič ne zaleže, razen zize. Ne duda, ne čaj... pa ne more bit skoz lačna?? Pa tako lep urnik je imela na 3 ure... Še jedla nisem od zajtrka nič...
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 15:45:34
|
|
|
|
crci06
|
vzem si čas zase, naj se pa dere 3 minutke. če boš ti švoh in lačna cel dan, tudi mleka ne bo očitno nika vidi, da te lahko izkoristi do amena in želi, da se cel dan crtata kaj spala ni?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 15:53:01
|
|
|
|
r1ta
|
O madoniš, nisem vedela da lahko takšni malčki tudi dobijo heksnšus. Upam, da svečka pomaga! Mi smo nazaj iz ZOO. Je bilo fajn bit malo na luftu, čeprav je imela naša dama kr ene par izpadov. Da bi sedela v vozičku ni šans, roke tudi ne dat, kvečjemu bi se nosila. Ja pa kaj še?! Ko smo šli gledat nek šov z morskimi levi ni bila niti sekunde pri miru. Od menda stotih otrok je samo Ana bila nemirna in ni mogla sedet. Pa to je res včasih za znoret. To dete ni nikoli pri miru. Nikoli! Ko je, non stop miga in vzdiguje ritko, miga, se prestavlja, ko gledamo tv ali beremo knjige je non stop zraven aktivna... Uf, včasih je kar težko z njo kam it... Eh, Barbk, meni se pa zdi, da non stop nekaj jamram. Komolec oz. zapestje še ni vredu, ker ne počivam. Saj niti ne morem. Ano je treba dvignit tu in tam, jo previt in vsakič naredim tisti gib, ki ga ne smem. Bo že! V četrtek sem bila na slikanju kolkov, ker mi levi nekaj šteka in zdaj čakam na rezultate. Itak vem, da ni vredu. Da o koži sploh ne govorim. Kak mesec nazaj so se mi pojavili neki fleki in pravi zdravnica da se bo samo od sebe porihtalo. In je res, da če se mi pojavijo se mi vedno spomladi, potem pa čudežno izginejo. Zdravila ni. Mah, pa zdaj pa res jamram. Komaj čakam da se malo otopli, da z Ančko zagonima kolo in se malo razmigam. Pa fajn bi bilo, da me roka počasi neha bolet, da prebelim stanovanje, potem me bo pa itak spet bolela... Grem na kofe! Še za katero pristavim šalčko?
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 16:05:04
|
|
|
|
Najaa
|
Pa sej spi vmes, sam to ni to. Prej je jedla na 3 ure, vmes pa spala in po obroku sem jo cartala, seveda. Pa če jo je še kakšen kupček žulil, sem jo vzela in ga je podrla in spala dalje. Danes pa skoz išče... Pa ne more bit lačna menda vsake pol ure? Mogoče se premalo naje, ker je prehitro jedla in se vrtiva v tem krogu. r1ta zame prosim en . Brezkofeinski, če imaš. Ti kar jamraj. Si tak pridna, da imaš pravico jamrat. Čuj, kdaj ga pa pišite za veliko noč v Slo? Okoli 12.4. je, ne? No, takrat bom pa verjetno že dovolj pogumna in pri močeh, da pridem z bejbikami v Celje in se lahko kaj vidimo, če boš za.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 21.3.2009 16:07:28 >
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 17:37:23
|
|
|
|
r1ta
|
Ja Najaa plan je 10.4. it do Frankfurta, prespat in 11.4. do deželice. Vračamo se pa čez teden dni - 18.4. To pot bodo počitnice bolj kratke. Saj pravim, upam pa, da Anika ne pokasira koz. Jih ima dedi v deželici dovolj!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 18:27:20
|
|
|
|
r1ta
|
Evo par slikic še od mene ko že tak dolgo nisem nič prilepla: Ana - Pika Nečakinja-Pika Ana na sprehodu Rožice v mestu Pred odhodom v živalski vrt Nemooooo!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 19:16:07
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta luštne slike. Kok je Ana je simpatična punčka! Kaj pa nečakinji je bila všeč obleka, v katero si vložila toliko truda?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 20:09:35
|
|
|
|
r1ta
|
Najaa, ja nečakinji se je zdelo noblih da sta z Ano enaki. In oblekca ji je bila res po meri. Taman! Ani je pa tudi bilo všeč, ker je Manja itak njena vzornica. Ja, takle Ana pozira. Z glavo postrani, pa glih tolko da se ne prevrže! Madoniš tale zoo me je pa danes res utrudil. Komaj čakam da padem na kavč!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 20:17:41
|
|
|
|
frufru
|
Naš lumpi je boljš. Sicer ga še špona, ampak ga zgleda ne boli več tolk. Ker joka ne več. Ma pa še vedno malo trdo mišico od lopatke do tilnika. Smo greli pa mazali, pa greli. Je mel popoldne kar šal okoli vratu. Je zgleda pomagalo tudi to. Je pa spal od 13-16h
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 21:15:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Najaa, ja nečakinji se je zdelo noblih da sta z Ano enaki. In oblekca ji je bila res po meri. Taman! Ani je pa tudi bilo všeč, ker je Manja itak njena vzornica. Ja, takle Ana pozira. Z glavo postrani, pa glih tolko da se ne prevrže! Madoniš tale zoo me je pa danes res utrudil. Komaj čakam da padem na kavč! Tako je pa ime naši najmlajši članici familije.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 21.3.2009 22:00:45
|
|
|
|
Shorty_
|
Bogi Lovro upam da bo kmalu ok. R1ta, kot vedno fenomenalne fotke in pozerki ravno tako. Ana_Lu in Nika imata približno enako dolge laske manja ima pa took lepe plave učke..... Najaa pomisli malo tud nase naj Niki malo počaka ti pa lepo pojej vsaj nekaj, pazi nase! No zadnjič sem jamrala da ne maramo čopkov zdej jih pa že dva dni nosimo 2 čopka in tri špangice Drugače je pa Nika zelo zaprta, komaj spravi kaj drekca iz sebe, že dva dni jo filam z laktozo iz lekarne pa aktivio in pomarančami...nič ne je čokolade...pa ni nič bolje, upam da bo jutri kej lažje kakala in gremo ven iz tega začaranega kroga sračkanja je pa hudo gledat otroka k se matra kakat pa noče ker ga boli potem pa komaj ven iz sebe spravi tako kepo da te kap (danes je bila kot golf žogica ) Moj moj lepo da si se javila (sem jo srečala pa ji povedala da jo pogrešamo ) Nejko je pa tok srčkan pa taka lepa lička ma Možek je do konca meseca na bolniški, avto pa bo vrjetno šel papa mi ga je kar škoda k bova zanjega dobila glih tok k sva dala za auspuh seveda gospoda ki se je zaletel niso dobili in ga vrjetno ne bodo...mah brez veze... Lepo se imejte grem k možeku papa nočk0o
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 22.3.2009 10:06:44
|
|
|
|
Najaa
|
Danes pa svoj 1. rojstni dan praznuje Julija, od Dominika sestrica. Vilma sporoči ji, da ji želim vse naj naj in ji pošiljam enga lubčka na lička.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 22.3.2009 20:44:52
|
|
|
|
tatam
|
Tosja ima alergijo na mleko,pšenico,paradižnik,breskve,sojo,koščičasto sadje,ananas, pa vse oreščke. Najhuje se je držat pšenice in mleka. Kruh mu dajem črni,čeprav je tam tudi malo pšenične moke zraven.Ampak sem mu vmes doma pekla res brez pšenice pa ni bil za jest Pa mleko...........Grrrr!Sploh si ne morete mislit kje vse se najde.Itak odpadejo jogurti,pudingi,margarine(razen gea),čokolade, piškoti skoraj vsi, potem so mlečne beljakovine še v klobasah,paštetah,še celo v lizikah.... In potem to vedno kontrolirat vse,pa nihče mu ne sme kaj kar tako dat,brez da jaz vidim...Pa v vrtcu vsi jejo eno,le on dobi čisto svojo Saj on razume ko mu povemo,da ne sme,pa da ma ajs potem,ampak dobi tak žalosten pogled Pa vedno preden kaj vzame vpraša če Tosja to lahko.Tudi če mu moj kaj da,pride še mene vprašat Naslednji ponedeljek mava kontrolo pa me je že kar strah,da ne najdejo še česa zraven! No,potem pa spet kje berem o resno bolnih otrocih in si pravim,da hvalabogu,da so samo alergije! R1ta tvoja Ana pa je res prava manekenka Pa da te potolažim,da nima samo tvoja sršenov v riti-tudi moji štirje jih imajo!!Vsi so bolj med hiperaktivnimi! Barbk jaz še čakam sliko Ema ti pa javi kak bo na NS!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 23.3.2009 8:32:00
|
|
|
|
r1ta
|
Jutro! Tatam kar oddahnila sem si, ko sem prebrala, da so tvoji štirje tudi med ta živahnimi. Si pa ne predstavljam, da bi imela dva ali pa celo štiri take kot je Ana... Po moje bi mogla korenito spremenit svoje navade. Madonca, sinoči sem spet šla pozno spat, ponoči me je pa dragi zbudil, ob pol petih zjutraj, ker zaradi bolečine v ramenu ni mogel spat. In sem ga z zaprtimi očmi masirala. Ob pol sedmih me je klicala Ana, ki je uro kasneje popolnoma zaključila s spanjem. Pol sedma je pri nas hitra ura za vstajanje. Zame prehitra. Zdajle se pa počasi iz pižam spravimo, potem pa akcija. Najprej jo boma peš mahnile v trgovino, potem malo na igrišče, pa bo urca hitro dvanajst, ena, ko upam, da bo Ani že pridišal spanec. Zadnjič ko smo bili v živalskem vrtu smo šli tja tudi z namenom, da vidimo dvojčka polarnega medveda, ki sta se skotila nedavno. In ko smo prišli do kletke, smo videli, da je eden umrl. Baje ju je mama meda peljala na plavanje in je ta slabši medvedek utonil. Potem ga je pa reva nosila v gobčku in prestavljala, na koncu pa ga je dala v izkopano luknjo in se ulegla nanj. Prav žalostno. Sploh se ni želela ločit od njega in ga oskrbniki niso mogli odstranit z oči javnosti. Mene so tam pri kletki kar solze oblile... Šibam, me tečka rabi...
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 23.3.2009 8:49:49
|
|
|
|
tatam
|
Dobro jutro! Malo pavze pred likanjem,pospravljanjem...Danes mam prosto-po delovnem vikendu žal,pa moram izkoristit za vse delo,ki se mi nabere med tednom. Tamala mata popoldan nastop za materinski dan.Komaj čakam,da vidim te male čmrlje kak bodo nastopali. Sta pa spet fajn prehlajena.Iz nosa kar teče Ni in ni konca!Grrrr...... Ja kaj naj rečem.Pri nas so res sami hiperaktivneži.Starejša sta se zdaj že malo umirila,ampak ju še tudi zgrabi.Aljoša npr.bere knjigo pa zraven telovadi,al pa gleda tv z glavo na tleh,pa s telesom na kavču..Same čudne poze Ko gremo na sprehod obvezno bežita naprej,nazaj,naprej,nazaj...... Malidva pa itak vedno v gibanju,greh je sedet pri miru Pa saj doma še gre,ampak če gremo kam je kriza.Vse bi pretaknila,na vse splezala...V trgovini je najhuje trenutno,ker nočeta bit v vozičku,samo šturata povsod...En sam ne more it z njima trenutno,žal!! Frufru kak je Lovro??
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 23.3.2009 9:13:03
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta tatam, šit, bogi Tosja, da nič od tega ne sme jest. Pšenica - je to pol celiakija? Pa še dobro jutro. Danes je 23.marec. Žalosten dan zame. Ampak bom že. Že cel vikend sem imela podoživljanje spominov lanske velike noči, no danes greva z dragim na pokopališče svečko prižgat in svet se bo vrtel naprej.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 23.3.2009 9:22:09
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa r1ta tatam, šit, bogi Tosja, da nič od tega ne sme jest. Pšenica - je to pol celiakija? Pa še dobro jutro. Danes je 23.marec. Žalosten dan zame. Ampak bom že. Že cel vikend sem imela podoživljanje spominov lanske velike noči, no danes greva z dragim na pokopališče svečko prižgat in svet se bo vrtel naprej. Najaa drži se, tudi jaz bom danes prižgala svečko za tvojo malo pikico. V mislih sem z vami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?