|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
17.3.2009 13:58:20   
emaa
Dan, če mi bo ratalo mogoče kaj več napišem zvečer, pa mogoče kake slikice prilepim. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
17.3.2009 17:02:30   
Najaa
emaa, daj res kako slikico pokaži. user posted image

shorty, je šlo?

Danes sem ugotovila, da je Tija tako zrastla, da bo treba v eno oreng nabavo. Kje prodajajo večje bodyje? Jaz vem samo za C&A... Pa hofer ima, ko so akcije...
Poleg tega rabi prehodno jakno, pa se mi ne sanja, kam naj grem... Tu na obali je tako malo izbire... Al pa bom mojega poslala v šoping, ko bo v Lj.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
17.3.2009 20:44:48   
frufru
Naja z večjimi bodiji je problem. Jaz sem se že odločila, da jih ne bom iskala in kupovala iz 2 razlogov. 1. je malega cel user posted image  spravit v bodi, ker on raje nosi majčke tko kot njegov oči, 2. jebodije težko dobit, če pa so mu je pa trup hitreje premajhen kot rokavi.user posted image  
Shorty, a so pestke nucale?
R1ta ta teden mam(o) gužvo, tako da po 28.3. Ok ?user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 17.3.2009 20:45:20 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
17.3.2009 21:13:27   
Shorty_
pestke so pomagale 99% grem v drugo službo jutri dopoldan mora samo še direktor potrdit, tko da pestke do jutri dopoldan še malo stisnite babuške.

Jutri napišem kaj več (PS v službi čudežno vedo da počasi odhajam, le kdo me bere na RRuser posted image user posted image )

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
17.3.2009 21:25:00   
r1ta
Frufru ni panike! Imam pa eno vprašanje na ZS glede čisto **** stvari...

Shorty evo, še dalje držim pesti!

Ja, namesto da bi se danes malo bolj pazila, sem šla sesat in pospravljat, zdaj me pa spet tak roka boli, da težko tipkam. Grem si en povoj naredit pa pred tv. Aja, danes me je Ančka presenetla ko je rekla : Mami še kjuha (kruha)." Sploh ne vem kdaj je osvojila to besedo?!

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
17.3.2009 21:54:33   
emaa
Evo moj dolg
naši maškarci
user posted image
na sprehodu
user posted image
danes
user posted image
user posted image
moj buši
user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
18.3.2009 8:10:43   
Ženkica
Jutro Ema; a sem jaz to prav dojela?? user posted image  user posted image Ja, čestitke. user posted image

Najaa: večje bodije imajo v Šparu - Sparky. Ostalo je res da bolj kriza. Jaknico je pa Kaja dobila v Takkot-u; sta bili prejšnji teden z babico in jo dobili, tako luštno, za 15 eur. Bom šla še za eno, rezervno pogledat. V H&M-u sem vidla ene, čudne, drage, je pa res, da se nisem ful pogljabljala.

Shorty_ čestitke za službo!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
18.3.2009 9:19:08   
Ženkica
Pa še nekaj svežih fotk:

http://mojakaja.moj-album.com/album/15210144/

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
18.3.2009 9:26:13   
tatam
Ženkica lepa pupikauser posted image
Emaa tvoja fanta pa sta ful velika,ne??Pa tudi moja nista med tamalimi,ampak se mi zdi da ju tvoja precej šišatauser posted image user posted image Pa podobna sta si kar fajn,jauser posted image Kak ju ločijo ostali oz.ju ločijo al ne?? Našidva družina loči,pa vzgojiteljici v vrtcu tudi že!
Sta pa pravi žvergli,nonstop samo govoritauser posted image Ko smo vsi doma je kar problem koga poslušatuser posted image user posted image
Grem še jaz slike mojih sončkov iskatuser posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
18.3.2009 9:49:20   
emaa
Loči ju ožja družina, večinoma, vzgojiteljici mislim, da tudi zdaj, sta imeli pa kar precej težav, je pa ločevanje olajšano s tem, ker je David kilo lažji in se to vidi, ko sta skupaj, širša družina ju ne loči. Včasih, če na hitro pogledam, ju včasih zamešam.
Koliko sta velika, ne vem nekje med 93-97cm (zdaj ne vem koliko ima David 93-95 tam nekje, Luka nekje 95-97cm), mislim, da. Ja res nista ne med majhnimi, ne med lahkimi. Moja dva sicer govorita nekaj, samo ne veliko, le če je nujno potrebno. Se raje med sabo pogovarjata po svoje, pred drugimi sta pa prej tiho kot ne.
Tatam le njadi slike, lej koliko časa sem jaz rabila, zdaj grem pa še Kajo mal pogledat.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
18.3.2009 9:55:47   
Najaa
emma, se pa že kar pozna, ne? user posted image user posted image
poba sta  luštna, ni kej. Bo še huda konkurenca pri puncah. user posted image

frufru, jaz tudi razmišljam, da bi ji kar spodnje majčke kupila. Mi grejo bodyji že na jetra!user posted image user posted image

Ženkica, Kaja je tud že velika. Ja no, sej morjo rasti. user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
18.3.2009 10:08:49   
tatam
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
18.3.2009 10:12:03   
emaa
Sami cukri, Kaja in tvoji tatam. Vidim, da imaš ti tud kake smrkeljčke na slikah, so tko fletni s tisto svečko z nosa. 

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
18.3.2009 10:19:43   
Ženkica
Luštni so ful, še posebej tile "twins brothers" so tko prisrčni, he he.

Emaa: zakaj sem jaz tok za cajtom??? Daj kaj več povej prosim, koliko si že user posted image ? user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
18.3.2009 10:22:17   
Najaa
tatam, ful so cukri, res. Tvoji vsi štirje!user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
18.3.2009 11:02:27   
emaa
Ja ženkica noseča sem, sam nisem ni prej gor pisala, ker nisem hotela, da me od lubija žlahta zvoha, pa me je kljub temu (kje majo cajt, da imajo tolk dela z manouser posted image ), 5.10. mam PDP, naslednji teden je NS. Je buši se, pa se ne pozna, kakor pogledaš, je pa res, da sem pri fantih takega imela pri 20 tednih nekje. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
18.3.2009 11:06:10   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Ja ženkica noseča sem, sam nisem ni prej gor pisala, ker nisem hotela, da me od lubija žlahta zvoha, pa me je kljub temu (kje majo cajt, da imajo tolk dela z manouser posted image ), 5.10. mam PDP, naslednji teden je NS. Je buši se, pa se ne pozna, kakor pogledaš, je pa res, da sem pri fantih takega imela pri 20 tednih nekje. 

Čestitke še enkrat; lepo nosečnost ti želim. user posted image

Ja, žlahta, he he, to je vedno štorija zase; se bojijo, da bi kaj zamudli. user posted image   Je pa res, da se na RR marsikaj izve. user posted image

Še eno vprašanja; ti si Domžalčanka; kje imate kakšno luštno igrišče, ali pa lokal z igrali; najbolša kolegica se seli v Domžale, pa še user posted image je in bo kmalu prišlo v poštev.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
18.3.2009 11:45:16   
emaa
Luštno igrišče baje je nekaj ob Bistrici bilo lani preurejeno, še nisem našla. Drugače na Viru Bernardi (ob Bistrici) ima igrala zunaj, sprehod do tja, pa se otroci zunaj igrajo. Papparoti v Jaršah ima tudi zunaj igrala, če sediš notri, pa preko kamere spremljaš. OŠ Domžale ima ograjeno igrišče, samo se zaklepa ob 18 (WTF), pa po tleh bi morali mal lubja posut, da ne bi blo tolk blata, pri OŠ Dob (se z avtom zapelješ, par minut) je fino igrišče, Fitnes Ložar mislim, da ima nekaj igral zunaj. Naj pove, se bova lahko kasneje z vozički dobile, saj ob Bistrici so lepe sprehajalne poti, pa greš do Bernrdija, na sončku zunaj posediš, pa je fino. me pa vaša parcela zgleda sumljivo blizu tam, ko sva midva pred leti gledala parcele, pa nisva imela dovolj denarja.

Aja na RR sem bila lepo anonimna, nisem nič nikamor pisala, sem vse ki sem hotela, da vejo na zs obvestila, tako da ne vem od kje jim to. Ma naj, če jih tolk matra, sam res ne vem kaj se jih to tiče.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
18.3.2009 11:50:42   
Najaa
emaa, fbi in cia nikoli ne počiva. user posted image  Eni so res pravi vohljači... Ma, jaz se ne sekiram, naj berejo, saj nič takega ne pišem. Če pa že, pa preko zs uredimo, a ne? user posted image

Pri nas se je že začelo. Pravkar me je klicala iz vrtca, da je Tija bruhala. user posted image  Moj je na poti po njo. Že zjutraj je bila nekam čudna, sam sma misla, da je zaspana, ker je včeraj zvečer pozno zaspala. Zdaj je pa v vrtcu vse kar je pojedla izbruhala. Bomo vidli, al je bolezen al ji sam kaj ni pasalo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
18.3.2009 12:46:32   
r1ta
Napisala cel roman pa me je skenslalo.

Najaa jaz sem Ani ravnokar kupila prehodno jaknico v H&M. Imajo 50% znižanja, tak da sem dala zanjo samo 6,45e.

Emaa luštni ste, še posebej tvoj buši!

Tatatam, kapo dol! In tudi vi ste luštni, veš! Pri vas pa ziher ni nikoli dolgčas!

Ženkica, Kaja je tudi zelo zrasla se mi zdi!

Tija, upam, da se boš kmalu počutila bolje!

Letim po bejbo!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
18.3.2009 14:13:21   
ally1
Živjo punce!
Sem si spet po dolgem času vzela mal časa in na hitrco preletela vaše poste... gotovo mi je veliko ušlo; sem tako zaposlena zadnje čase da mi je net "španska vas" user posted image .

Najprej Emma čestitam user posted image  user posted image  user posted image  in tepo nosečnost ti želim.. pa še vprašanje a bo eden a bosta dva?user posted image  A si že na bolniški?

Najaa Nika je prava pravcata lepotička user posted image  in prav lepo napreduje, kajne? Upam da z Tijo ni kaj huje, naj se hitro pozdravi user posted image

Moja nosečnost poteka OK, zaenkrat je vse brez posebnosti.. res pa je da bolj pogosto hodim na preglede ko v prvi nosečnosti.
Drugače sem pa te dni kar veliko doma, ker - kot veste je imel Matic operacijo, ki je uspela in se je vse skupaj lepo pozdravilo, sedaj je pa dobil slinavko in je tako revček user posted image . Ne more nič jest, ker ima po ustih same pike in ga boli kot user posted image , ker ko že čaj pije se samo za glavo prime in začne jokat. Zelo težko ga je gledat, ampak nekaj pa tud more vase spravit. V 4dneh je shujšal že za dobro kilco in tudi čez dan imamo tiho mašo, ker tudi govori ne. Za povrhu ima pa še adeno virus (lažja oblika rotavirusauser posted image ), tako da je kr pestro.

No to je hitro poročilo za enkrat... lepo se imejte in pa pa...

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.3.2009 14:30:18   
emaa
Ne v službi sem še, saj ne verjamem da bom dobila bolniško, kaj ti dajo če bruhaš, pa glede na težave v prejšnji nosečnosti. Naj bi bil drugače eden, bom verjela, ko mi to na NS potrdi še drug G.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.3.2009 20:17:14   
Najaa
Tija je bolana. user posted image
Tudi doma je zbruhala vse, kar je pojedla. Zdaj spi, se pa zelo bojim kaj bo, ker je zelo malo pila. Pa še to sok, ki ji lahko razdraži želodček. Upam, da noč ne bo preveč pestra...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.3.2009 21:25:39   
Shorty_
Ema čestitke! Pa res imaš že lep buši pobčka sta pa itak srčkana.
tatam tudi tvoji 4je so sladki, Kaja je pa spet zrastla, prava gospodična je že.

No jz sem od jutri naprej že na dopustuuser posted image 1.4.2009 pa začnem v novi službi.

Moj je pa imel danes prometno nesrečo, no en se mu je v rit zakantal in pobegniluser posted image user posted image user posted image pa še ozmerjal ga je prej, no na srečo je po telefonu policaju prej povedal registrsko predno je pobegnu, upam da ga bodo našli (slovenec z nemškimi tablicami). Mojemu na srečo ni nič hujšega (hrbet ga boli za znoret ampak je rentgen pokazal da je ok), avto je pa kr orng udarjen, bomo videli kaj porečejo mehaniki, ampak se bojim da se ne bo splačalo popravljat, no sam da je možek ok.

Najaa boga Tijauser posted image user posted image pa držijo stran od Niki (če se da) da mala ne pokasirauser posted image držim pesti da se hitro pozdraviuser posted image

Ally lepo da si se oglasila in sem vesela za Matica da je operacija uspela kot je treba, naj se pa le hitro pozdravi revček mali, ti pa tud malo vseeno probaj počivat pa pazit naseuser posted image

Nič zmatrana sem kot pes (psihično bolj kot fizično) od te norije danes.....
aja a katera ve kje v LJ lahko kupim rabljeno kolo, pa v bistvu me tud zanima če se lahko na mladinsko pritrdi sedež za otroka zadaj (pomoje da a ne?) sam mal smešno bo zgledaluser posted image

papa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
19.3.2009 12:55:40   
Vilma
Dober dan punce user posted image
Se ne čas nisem javljala. Julijo uvajam v vrtec, pa je zame to precej stresno, zato pol nekak nimam energije, da še kej napišem. Juliji je vrtec zaenkrat ful všeč, bomo videli, kako bo čez čas. Sem pa jaz vsa smotana, sem se te dni tolk presekirala zarad drugih otrok, da je to prvo grozno! In sem jezna nase, da se me vse toliko dotakne. Sam kar sem vidla v teh petih dnevih tri fante, koliko so prejokali...naša dva v celem življenju nista tolk prejokala kolkor so oni v teh parih dnevih. Men se pa potem srce trga za druge. Ma smotana sem.user posted image

Bom raj čestitala naši Emi za nosečnost! user posted image user posted image  user posted image  Super, da vama je uspelo, naj ti nosečnost mine s čim manj slabosti in čim hitreje! Pa javi, kako bo na nuhalni. Tudi mene zanima, al bo en al spet dva. user posted image  Luka pa David sta pa res velika fanta! Pazi, da se ne pretegneš zdaj preveč,ko si noseča. Sta le pretežka, da bi oba dvigovala!
Tamtam dobra si, štiri otroke! user posted image  Vidim, da sem ga fajn kiksnila z razliko v letih.  user posted image  Sem te morala vprašat gled spanja, ker jaz tudi ne vem, kaj je to spanje, pa sem morala še tebe mal povprašat, ker se mi je dozdeval, da si pozabla, kaj to je. user posted image  Me mal potolaži, ko preberem, da nisem edina s podočnjaki do tal.
Torta je pa zakon! user posted image  Če boste imel še kakšnega otročička, boste sam še kak vagonček dodal a? user posted image
Najaa ti pa uživaj, uživaj in še enrkat uživaj dokler Nika spi! A veš, kako hitro jih mine to spanje?! Tud Julija je prva dva meseca prespala, zdej pa je tak mali vražiček, da je joj!!! Pa naj se Tija tudi čim prej pozdravi! user posted image
Shorty super za službo. A si dobila za določen čas? Nisem nič zasledila. Za moža hvala bogu, da je vse ok! Mene je tko strah cest, svojemu vsako jutro težim, da se mi mora javit, ko pride v službo. Se vozi v Ljubljano, tko da naredi kr ene 130 km na dan. No jaz jih bom tud kmalu. user posted image
Ally nosečka, super da si se javila! user posted image  Naj se Matic čim prej pozdravi! Si mislim, da mora bit pri slinavki kr hudo.A bo moral še na kakšno operacijo al sta zdej zaključila?
Ženkica tale tvoja Kaja user posted image  jaz se jo prav ne morem nagledat, je tko lepa punčka. user posted image
R1ta pazi na roko in dokler se ne pozdravi brez mojstrskih podvigov!
Frufru Dominik bodije že dolgo več ne nosi. Sigurno 3 mesece, če ne več. Sem mu kupila večje spodnje majice, tako da fajn ledivčka pokrije in da ne zleze takoj ven, ko se igra. Mislim, da so za štiri leta in so mu ravno prav. Še tisto par bodijev kar sem imela velikih sem odrezala in zarobila in imam zdaj majčke.
Baaarbk trebušček iiiii kako lep je user posted image  A potem bo ziher par? Boš še kaj povprašala na naslednjem pregledu?

Zdaj moram pa še pohvalit Dominika glede kahlice. Sicer mu še velikokrat uide, lulanje sploh, ampak naš fantina pa kaka v kahlo že ene 10 dni! user posted image  In to naredi tako klobaso, da komi stoji v tisti kanti. user posted image  Se tolk veseli, da se prov vsakič matra, da bi naredil blekec. Tko namreč reče drekcu.. user posted image  Lulanje bo pa tud kmal, saj se ne mudi.
Zdaj pa šibam, se bla ful ful dolga.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 19.3.2009 12:56:05 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?