Vilma
|
Dober dan punce Se ne čas nisem javljala. Julijo uvajam v vrtec, pa je zame to precej stresno, zato pol nekak nimam energije, da še kej napišem. Juliji je vrtec zaenkrat ful všeč, bomo videli, kako bo čez čas. Sem pa jaz vsa smotana, sem se te dni tolk presekirala zarad drugih otrok, da je to prvo grozno! In sem jezna nase, da se me vse toliko dotakne. Sam kar sem vidla v teh petih dnevih tri fante, koliko so prejokali...naša dva v celem življenju nista tolk prejokala kolkor so oni v teh parih dnevih. Men se pa potem srce trga za druge. Ma smotana sem. Bom raj čestitala naši Emi za nosečnost! Super, da vama je uspelo, naj ti nosečnost mine s čim manj slabosti in čim hitreje! Pa javi, kako bo na nuhalni. Tudi mene zanima, al bo en al spet dva. Luka pa David sta pa res velika fanta! Pazi, da se ne pretegneš zdaj preveč,ko si noseča. Sta le pretežka, da bi oba dvigovala! Tamtam dobra si, štiri otroke! Vidim, da sem ga fajn kiksnila z razliko v letih. Sem te morala vprašat gled spanja, ker jaz tudi ne vem, kaj je to spanje, pa sem morala še tebe mal povprašat, ker se mi je dozdeval, da si pozabla, kaj to je. Me mal potolaži, ko preberem, da nisem edina s podočnjaki do tal. Torta je pa zakon! Če boste imel še kakšnega otročička, boste sam še kak vagonček dodal a? Najaa ti pa uživaj, uživaj in še enrkat uživaj dokler Nika spi! A veš, kako hitro jih mine to spanje?! Tud Julija je prva dva meseca prespala, zdej pa je tak mali vražiček, da je joj!!! Pa naj se Tija tudi čim prej pozdravi! Shorty super za službo. A si dobila za določen čas? Nisem nič zasledila. Za moža hvala bogu, da je vse ok! Mene je tko strah cest, svojemu vsako jutro težim, da se mi mora javit, ko pride v službo. Se vozi v Ljubljano, tko da naredi kr ene 130 km na dan. No jaz jih bom tud kmalu. Ally nosečka, super da si se javila! Naj se Matic čim prej pozdravi! Si mislim, da mora bit pri slinavki kr hudo.A bo moral še na kakšno operacijo al sta zdej zaključila? Ženkica tale tvoja Kaja jaz se jo prav ne morem nagledat, je tko lepa punčka. R1ta pazi na roko in dokler se ne pozdravi brez mojstrskih podvigov! Frufru Dominik bodije že dolgo več ne nosi. Sigurno 3 mesece, če ne več. Sem mu kupila večje spodnje majice, tako da fajn ledivčka pokrije in da ne zleze takoj ven, ko se igra. Mislim, da so za štiri leta in so mu ravno prav. Še tisto par bodijev kar sem imela velikih sem odrezala in zarobila in imam zdaj majčke. Baaarbk trebušček iiiii kako lep je A potem bo ziher par? Boš še kaj povprašala na naslednjem pregledu? Zdaj moram pa še pohvalit Dominika glede kahlice. Sicer mu še velikokrat uide, lulanje sploh, ampak naš fantina pa kaka v kahlo že ene 10 dni! In to naredi tako klobaso, da komi stoji v tisti kanti. Se tolk veseli, da se prov vsakič matra, da bi naredil blekec. Tko namreč reče drekcu.. Lulanje bo pa tud kmal, saj se ne mudi. Zdaj pa šibam, se bla ful ful dolga.
< Sporočilo je popravil Vilma -- 19.3.2009 12:56:05 >
|