crci06
|
Drage moje, danes sem pa tolikokrat slišala, da sem pogrešana na RR.. na vsakem koraku Komaj sem prebrala par strani za nazaj in če ne zamerite, bi kar lepo vse skupaj čestitala za nosečnost, za nečakinjo, za vrtec, za drekce, za službo, za še kar dober hrbet, lahko bi bilo slabše, za teniški komolec raje ne, dobro se pozdravi!, in tudi zato ne, da je posojena oprema izgovor... od naročila do dostave je tolk časa, da bodo tudi oni drugi opremo prerastli :) kaj sem še brala.. polno stvari... super za lepe nosečnosti, nekatere stvari pašejo zraven, nimate kaj. Lahko je meni govorit, ko sem že pozabila, kako je vozit na šiht ob 6h zjutraj s škrniclom za dihat in za bruhat v naročju... kakorkoli že... nekaj me je pa zmotilo: Pst,imamo pa vsaj cestnino zaenkrat zastonj! Eh,saj raje bi jo plačala,samo da bo Tosja o.k.!!! Kaj zdaj meni tle ni jasno? To s Tosjo, ne s cestnino! Slikce so vse super! In Ema - zelo fajn si tole foro naštudirala, kako presenetit s slikco Kaj se še spomnim? hm... Pri slinavki smo mi imeli neko reč za namazat usta,da so bila omrtvičena, da je kaj sploh pojedel... priporočam... drugače pa mi dobivamo predzadnji mlečni zob, če je temu tako, in še kar nekako gre... tečko je... zdajle se je od joka v spanju skoraj razbudil, pa ravno dobro zaspal je. Jutro je pa tako hitro tukaj... redko kdaj vstaneva kasneje kot 6.30. In zdaj veste, zakaj zvečer ne visim tule. razen danes, sem bila izzvana punce, držite se, se spet kaj tipkamo! Jutri imava zdaj namen iti na Stari vrh, na neko javno družinsko zabavo, ne vem, kako naj temu rečem. Je na RR reklama. Če morje odpade, gremo pa na smučišče , sam , da je akcija. Če katera pride, se lohk na ZS pofočkate... bomo kšno rekl, pa kšnga spil. Kofe mislim Lahko noč!
|