|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
19.3.2009 13:10:00   
emaa
Vilma saj ne dvigujem obeh hkrati, am je že eden problem pri 15,5kg in 16,5kg. Ugotavljam, da teg ne zmorem več, absolutno ne gre. Slabosti, bruhanje so pa še kar na sporedu.
Shorty še dobro, da se je v redu končalo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
19.3.2009 13:41:44   
Ženkica
Vilma: zdj sm ti pa res že dolžna en kofe + tortico, he he. Ja hvala no. Nobeden jo ne hvali tolk kot ti user posted image . MI je že kar malo nerodno.

Moj_MOj: včeraj mi je uspelo zmerit Kajo; visoka je 94 cm-jev. Po resnici povedano sem mislila, da bo več meter pokazal, ne vem zakaj. No ja, še vedno je med tavelikimi.

Je pa sedaj očitno spet nek baby boom; vse punce ste spet nosečke, he he. Tukaj na RR in veliko kolegic in znank tudi. Za slovensko nataliteto se očitno ni bati. Bravo, bravo. user posted image No, mene še vedno ni nič prijelo, pa tudi posteljico in en kup opreme sem posodila, tako, da itak ne bi šlo (dober izgovor). user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
19.3.2009 15:05:59   
Najaa
Ženkica vsak izgovor je dober, ja! user posted image

Vilma, pohvali Dominika za blekeca! Super! user posted image user posted image

Tija je včeraj še bruhala celo popoldne, ponoči tudi enkrat, pa vročino je imela, danes je pa že dobra. user posted image  Ne vem, ona tak hitro pride h sebi... En dan je na pol mrtva, nasl. pa že spet vse oslarije, ki ji pridejo na pamet, dela in nori po bajti. user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
20.3.2009 8:28:30   
tatam
Najaa kak je Tija??Upam,da je najhuje mimo in da Nika ne dobi kaj!

Vilma ne ga sr.. še z enim,no!Po možnosti bi bla spet dva,potem bi pa že kombi rabliuser posted image Me pa prešine včasih misel na še,ampak je definitivno konec!!!

Emaa ti pa uživaj v user posted image ! Jaz včasih kar pogrešam te brcike....user posted image

Barbk kaj pa kaka slikica trebuščka??Mi je ful fajn gledat te lepe bušijeuser posted image

Zaj pa šibam krofe pečt-na željo naših otrok! Tjaša dobi popoldan obisk,pet sošolk pride in bo pravi kraval menda...Ampak jaz uživam v temuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
20.3.2009 8:43:01   
emaa
Tatam še krofe zame, ne saj ni treba, itak verjento ne bi mogla pojest, al bi pa zbruhala. Pridna sem spet shujšala. 

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
20.3.2009 9:49:06   
Najaa
Jaz sem pa postala tetaaaaaaaaa! Dobili smo še eno pupiko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
20.3.2009 9:50:37   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Tatam še krofe zame, ne saj ni treba, itak verjento ne bi mogla pojest, al bi pa zbruhala. Pridna sem spet shujšala. 

No,to je ena od stvari,ki ti je nič ne zavidam user posted image Meni je blo slabo sedaj skoraj do konca.Zredila pa sem se vseeno fullluser posted image
Aja,moja fanta pa sta velika 90 cm in imata 13 kg-včeraj smo merili.Pa nista med manjšimi v vrtcu!Je pa zato Aljoša najstarejši v razredu,najmanjši in z najmanj kilami-še punce ga vse prehitevajo user posted image Le po kom??user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
20.3.2009 9:51:47   
tatam
Najaa čestitke vsem skupaj!user posted image user posted image

Aja,krofi vzhajajo,zato sem spet tu user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
20.3.2009 10:16:22   
r1ta
O Najaa čestitke! Kako lepo! user posted image  Kako je pa Tija?

Pri nas je pa ati zbolel. Nekaj mu želodec nagaja, tako da sem damo danes jaz peljala v vrtec. Že v sredo sem jo in je bilaže na robu joka, danes je pa začela prav močno jokat, ko sva se poslovili in ni hotela med otroke. Kaj je zdaj to? Pri atiju ni problema, pri meni pa taka žalost!? No, po dveh minutkah se je potolažila in upam, da se bo imela lepo...

Jaz grem pa malo atija pocrkljat, malo zlikat, posesat, pralni stroj že pere, zvečer pa dobimo obisk na večerjo. In krasen dan je danes tukaj na severu, tako da bova z Ančko izkoristli to in bova čimveč zunaj. Če ne drugo pa vsaj na balkonu popoldan, da malo poprčkam po mojih rožicah. Sem jeseni zasadila zvončke, tulipane, narcise in hiacinte in zdaj vse bode ven, zvončki šele zdaj cvetijo, skratka, je užitek gledati. Če bi imela pa vrt pa tak ne bi sfolgala vsega kar imam v mislih...

Kje je pa moj_moj?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
20.3.2009 10:38:15   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem pa postala tetaaaaaaaaa! Dobili smo še eno pupiko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image

Upam da je Tija boljeuser posted image
Emaa ti prav nič ne zavidam slabosti, držim pesti da hitro minejo!
Tatam jz bi tud krofkeuser posted image

Moj moj javi se kaj!!!

No zdej šibam do konca skuhat pol grem pa z mojim na kontrolo, pravi da je boljeuser posted image no šibam...papa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
20.3.2009 10:47:10   
Barbk
Dan babuške moje,
ste kar nekaj naklofale in bom šla lepo po vrsti-upam, da mi uspe. Če pa ne, pa prosim brez zamere. user posted image
Naja iskrene čestitke, teti. user posted image  In Tiji en kamion lupčkov in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , da se hitro pozdravi.
Vilma user posted image  za Dominika in njegov dosežek. user posted image
Ema sem že par dni študirala al je že čas, da te javno vprašam kako poteka nosečnost la naj ti pošljem zs. No pa nisi več v ilegali. user posted image  Tudi jaz komaj čakam tvoje poročilo iz NS in seveda kako slikco škratka ali škratkov. user posted image  In lep buši maš veš. user posted image
Ženkica sem vesela, da si se javila, ker jaz sem, priznam user posted image , za čez rit. Veliko si mi v mislih, sam nič ne naredim. Sorči... Kaja je pa itak lepotička. user posted image
Tatam kateri avto imate pa zdaj? Moj je v dvomih, da bo laguna karavan dovolj. user posted image  Sploh je v dvomih za kasneje, da bodo šli trije avtosedeži zadaj.
R1ta tvojemu ne bom pošiljala lupčkov za pocajtat se user posted image , vam pa vsem trem želim obilo zdravja.
Shorty vam tudi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No takole, tole je zdajle na hitro. Slikco pa upam, da pripopam danes kako svežo. Mi je pa ravno danes prijateljica prinesla par bodijev, pa dve kapici, vse 50 številka, in to je tako miceno. Sem pozabila, da je manči tudi bila tako drobčkana. Joj, ob gledanju teh malih cunjic sem se čisto raznežla in res komaj čakam poletje, da dobim v naročje najina škratka.
Aja za spol bom definitivno še enkrat vprašala, čeprav res vsi okrog naju pravijo, da je parček. no zdaj pa šibam....

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
20.3.2009 12:16:57   
tatam
Opel Zafira s sedmimi sedeži mamo.Pa zadaj lih gresta dva sedeža in en jahačuser posted image En je pa v prtljažniku. Ja,na začetku ko smo meli vedno voziček zraven je bla kar kriza,saj ni blo nič prostora več zadaj.Sedaj pa nekak gre.
Sem bla pa jaz vedno proti velikemu avtu,saj se mi zdi to nepotrebni strošek. In ko smo načrtovali tretjega sem kar vztrajala,da avtov ne bomo menjavali-imela sva golfa in citroena C3.Ko mi je G povedala,da bosta dva,pa mi je najprej padlo na misel,da sedaj bo pa vseeno treba avto menjatuser posted image user posted image Tako je nas je golf žal zapustil,moj citroenček pa sedaj vozi moj dragi!user posted image
Pst,imamo pa vsaj cestnino zaenkrat zastonj! Eh,saj raje bi jo plačala,samo da bo Tosja o.k.!!!

Barbk kaj maš že kaki voziček nagledan al celo kupljen??Je kar pestra izbira na netu.Jaz sem se pa zaletela in kar v baby centru kupla,pa mi je blo večkrat žal. Saj služil mi je fajn,je pa preširok za večino vrat,neroden za zložit...Aja,imamo pa abc design trikolesnik!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
20.3.2009 12:41:55   
Barbk
O Tatam ti si pa ekspres. user posted image
Voziček....jej se mi že meša. user posted image  Pri nas itak ni kake izbire-Hartan mi je preveč težek, pa še všeč mi ni...pol so pa še trije modeli in konec. Beda...Sem se zapalila za Easy Walkerja (ta pride brez trde košare, samo športni del in nastavki za lupinco cca 7oo eurov), sam zdaj bolj ko študiram (manj vem user posted image ) ne bi glih rada po 6 mesecih menjala vozička in mi je všeč Cosato ali McLaren (ta dva pa cca 200-300 eurov). Oba sta kao od rojstva dalje, sam ženskice pravjo, da ni čist raven naklon, sam jaz bi to zadevco rešla z mehko košaro in trdim dnom. So pa vsi trije lahko od 11-14 kg in 76 cm širine. Ma kaj pa vem. Ti, k si mahrca, a imaš kak predlog. Vsakega namiga sem zeloooooo vesela.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 20.3.2009 12:42:16 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
20.3.2009 12:50:24   
emaa
Cosatto in Mclaren so isto kot hauck vse so marele, hauckova se tud poleže, sam so kolesa majhna, za po makadamu ni najbolj fajn. Jaz sem imela dva vozička, enega ornk, pol pri pol leta ap marelo čez poletje, paza v avto. Naslednjo zimo pa spet ta ornk voziček, še vreča za noge je bila zraven, tega sem lahko z no roko vozila, tudi kasneje, marela ni šans, da voziš z eno roko. Počasi bom marelo prodajala, sam da mi potrdijo, da je res eden. Itak se ti splača enga rabljenega za prve mesece, takega ornk, za naprej pa marelo. ker večina marel nima spredaj varovala (pri dovjčkih je pač tako), ta ornk vozički pa.
Mi bomo tudi en avto menjali, ker tudi ne bo možnosti tri sedeže notri stlačit, ker bova mogla počasi zamenjat sedeže za ta večje. No saj v enem avtu so že dolgo, še v ta drugem, ker že čez rob gledata, najina drobižka. Pa eno posteljico prodat, pa jogi, kovter, lupinco, itd, se bo kar nabralo.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
20.3.2009 14:15:55   
Barbk
Džizus Ema men se bo zrolal. user posted image Zdaj sem pa spet tam k sem bila...Nimam pojma kaj bomo kupili. user posted image  V bistvu me zdaj pri Cosattu in Mclarnu najbolj moti ravno to ko si omenla, da ni varovala (sem čist spregledalauser posted image ). Majhna kolesa sploh ni panike, ker tle okrog nas sploh ni več toliko makadema. No ja pa včasih tud kako roko za še kaj drugegag rabiš, maš prav. user posted image  Zdaj spet zmaguje Easy Walker, sam je še zmeraj "ogromen" ko se zloži-kaj pa vem, če bom jaz to v mojga twingiča spravla. user posted image  Kako se pa hauck zloži oz. kake mere ima zložen-od oka.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
20.3.2009 14:21:26   
emaa
Ko marela za enega, zloži se na harmoniko (peg peregova marela se zloži na knjigo, opet ogromna), ni velika, lahko doma poslikam kako veliko pride, moja sestra ga je brez problema spravila v kufer avta, ko si ga je sposodila. Saj varovalao ni problematično kasnej, sam na začetku je fino da ga imaš, drugač pa sta bila moja dva skoz noter pripeta.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
20.3.2009 14:22:29   
Najaa
Hvala za čestitke. user posted image  Nisem čisto prava teta, ker je rodila moja sestrična, ampak mi je tako blizu, da se imam kar za teto. user posted image  Pa tud zmenile sva se, da bova najine otroce med seboj klicale sestične in bratranci.

Drugače pa je Tija boljše, sam apetita nima. Naredila sem ful dobro kosilo (krompir in blitva), pa ni niti žličke pojedla. user posted image  Do jutri je šla h babici pa bomo vidli, ali bo babi kaj bolj uspešna.

tatam, si mi take lušte naredila s krofi, da sem si šla odpret magdalence. Njami. user posted image

ema, drži se. Vem, kako je ob majhnem otroku prenašat slabosti... sam da ti imaš še dva majhna otroka!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
20.3.2009 15:48:58   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Ko marela za enega, zloži se na harmoniko (peg peregova marela se zloži na knjigo, opet ogromna), ni velika, lahko doma poslikam kako veliko pride, moja sestra ga je brez problema spravila v kufer avta, ko si ga je sposodila. Saj varovalao ni problematično kasnej, sam na začetku je fino da ga imaš, drugač pa sta bila moja dva skoz noter pripeta.

Če se ti da pofotkat bom zelo vesela. Si bom vsaj predstavljala. Pa tnx.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
20.3.2009 17:45:32   
emaa
Evo takole zgleda, boljš ne morem slikat, je trenutno založena. Ene 40 široka, meter dolga, globina pa ne vem, ampak ni veliko.
user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.3.2009 19:05:04   
Barbk
Ema mi je zdaj čist jasno kako zgleda. Hvala še enkrat. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.3.2009 22:17:08   
Barbk
Nočka babuške moje.....kaz grem džonkat, me tolk zgaga peče. user posted image  Manči spi že od 20.30, škratka pa veselo brcata....user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.3.2009 22:28:34   
crci06
Drage moje, danes sem pa tolikokrat slišala, da sem pogrešana na RR..

na vsakem koraku user posted image

Komaj sem prebrala par strani za nazaj in če ne zamerite, bi kar lepo vse skupaj čestitala za nosečnost, za nečakinjo, za vrtec, za drekce, za službo, za še kar dober hrbet, lahko bi bilo slabše,  za teniški komolec raje ne, dobro se pozdravi!, in tudi zato ne, da je posojena oprema izgovor... od naročila do dostave je tolk časa, da bodo tudi oni drugi opremo prerastli :)
kaj sem še brala.. polno stvari... super za lepe nosečnosti, nekatere stvari pašejo zraven, nimate kaj. Lahko je meni govorit, ko sem že pozabila, kako je vozit na šiht ob 6h zjutraj s škrniclom za dihat in za bruhat v naročju...
kakorkoli že...

nekaj me je pa zmotilo:
Pst,imamo pa vsaj cestnino zaenkrat zastonj! Eh,saj raje bi jo plačala,samo da bo Tosja o.k.!!!

Kaj zdaj meni tle ni jasno? To s Tosjo, ne s cestnino!

Slikce so vse super!
In Ema - zelo fajn si tole foro naštudirala, kako presenetit s slikcouser posted image

Kaj se še spomnim? hm...

Pri slinavki smo mi imeli neko reč za namazat usta,da so bila omrtvičena, da je kaj sploh pojedel... priporočam...

drugače pa mi dobivamo predzadnji mlečni zob, če je temu tako, in še kar nekako gre... tečko je... zdajle se je od joka v spanju skoraj razbudil, pa ravno dobro zaspal je.
Jutro je pa tako hitro tukaj... redko kdaj vstaneva kasneje kot 6.30. In zdaj veste, zakaj zvečer ne visim tule.

razen danes, sem bila izzvana user posted image

punce, držite se, se spet kaj tipkamo!
Jutri imava zdaj namen iti na Stari vrh, na neko javno družinsko zabavo, ne vem, kako naj temu rečem. Je na RR reklama. Če morje odpade, gremo pa na smučišče , sam , da je akcija. Če katera pride, se lohk na ZS pofočkate... bomo kšno rekl, pa kšnga spil. Kofe mislim user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
20.3.2009 23:18:05   
Najaa
moj_moj, jaz pa še vedno ne vem, al morje odpade al ne? user posted image
user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
21.3.2009 0:07:22   
r1ta
Evo je! Pogrešana je prišla!user posted image

Ja, tole s Tosjo je pa tudi meni ušlo...user posted image

Z vozički vam ne znam pomagat.user posted image

Barbk, saj lahko vzameš kaj za zgago, al ne? Jaz vem da me je fejst pekla v nosečnosti, pa se kamot vzela Rennie (se da dobit tudi v Sloveniji) in mi je res pomagalo. Mleka pa povohat nisem smela (sladoled, jogurti, pudingi... nič!).

No takle. Obiski so šli, jaz bom pa tudi počasi šla spat. Baje so na pohodu v vrtcu norice. Upam, da če je že usojeno, da jih Ana hitro dobi, ali pa sploh ne, ker nam lahko velikonočni obisk v Sloveniji pade v vodo...

Jutri se nam obeta lepo vreme, tako da ga bomo pihnli v zoo.

Lep vikend vam želim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
21.3.2009 6:53:06   
Barbk
Jutro!
Ne gre več spat...Jaz bi pa še...Je tak čudno, k je tak mir, vsi še spančkajo, jaz pa že na RR visim. user posted image  
R1ta sem šla včeraj kar spat in danes je ok, zaenkrat. Mah jaz se že od nekdaj tabletom izogibam in če me kaj zvečer grabi grem rajši spat. Če pa ne gre drugač pa seveda tudi jaz posežem po kemiji. Kako pa kaj tvoj t.komolec. Joj ti si meni ena taka trpežna rožca, nič ne jamra, nič ne stoka...Drži se in še zmeraj velja, da ne pretiravaj. Velja.
Moj_moj te moram kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vedno sem te tolk vesela.
Naja a bo kaka slikca. user posted image  
Ja kje je pa kaj naša Frufru, pa Essa, pa še katera, pa prosim brez zamere, moj spomin je adijo pamet. user posted image
No Ženkica je pa spet poniknila ko sem jaz na RR prišla. user posted image
Jah nič grem zdaj...Posesala sem že včeraj (pridnauser posted image ), prvo rundo Mančinih cunj sem tudi že oprala (tud pridnauser posted image ) in veste kaj danes ostane....kofetek v Kavalu z mojim dvema sončkoma (Manči in user posted image ) z vsem prijatelji, ki seveda zraven pašejo. A sem vam povedala, da bom dobila nečakinjo (nazadnje je bil še lulček user posted image ), verjetno že v drugi polovici maja. Komaj čakam, da jo vidim, žabico malo. Pol pa še malo skok na morčija, pol bo pa že konec julija ko grem jaz rodit. Jap tako sem se jaz odločla, a ne moja škratka (zdajle veste kaj delam-božam bušijauser posted image . No še spita. Sta že zdaj po očiju. user posted image ) Jej sem pa res prava baba- firbčna in ne znam nehat govort. user posted image
Saj šibam....

< Sporočilo je popravil Barbk -- 21.3.2009 6:54:48 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?