majčyca
|
Zdravo punce! Kako ste? Jaz sem se za danes tako veselila sončka, pa je bil pri nas samo zjutraj, zdaj pa je že cel čas oblačno Drugače pa sem jaz že kar ok, včeraj pa je sestra zbolela - ćisto brez glasa je, pa niti dihat prav ne more skozi nos Danes imam že cel dan nečaka pri sebi, ker je imela sestra čistilno akcijo stanovanja, saj se jim je včeraj zamašil dimnik (saje v dimniku so se vžgale) in jim je po celem stanovanju smrdelo po dimu, tako, da sta ponoči kar pri nas spala z nečakom, svak pa je bil v nočni. Še dobro, da smo sosedje, da je lahko včeraj nečaka takoj sem prinesla. Zdaj pa imam na eni roki nečaka, ker mi je prej zaspal na rokah, z drugo roko pa tipkam po računalniku IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jutro! Punce eno vprašanje-se mi ne da nazaj brat...ste tudi ve imele po odstranitvi izcedke in koliko časa, kdaj ste dobile potem 1 M in ali ste se zaščitile do 1 M po odstranitvi? Jaz sem jo odstranila 5.3 sedaj enkrat pa bo vrjetno prišlo do O, tako da vrjetno bolje, da se zaščitim, da prehitro ne zanosim, al kaj? G je rekel naj počakam mesec, dva, potem pa akcija! kaj so pa vam rekli? zdej pa šibam mal z tamalima vn, k je tak lep sonček..uživajte!!! Jaz sem tretji dan po odstranitvi začela krvavet, verjetno je bila to , ne vem Takrat sem krvavela 5 dni in konec, potem čez nekaj dni pa sem dobila taki beli izcedek, ki je trajal kakih 10 dni. Zdaj pa bi morala dobit 14.3. in upam, da bo točna ker potem pride 19.3. verjetno moj lubi domov in grema kar v akcijo Je pa meni gin. rekel, da bi bilo dobro, da bi počakala kak mesec ali dva po odstranitvi mirene, potem pa brez problema v akcijo Tako da ko pride moj lubi domov, bom brez mirene 1 mesec in 1 teden, tako da boma kar začela Zdaj pa moram končat, se mi nečak počasi prebuja. Lepo se imejte in lep dan!!
|