Bethany
|
Hojla, čvekice, aha, ste se fajn še načvekale včeri zvečer, imam nekaj za prebrati danes. Kathy, hm, tak blizu je ta v.d. tašča.... hm, to je pa res nadležno. Sam res, take neumnosti ti kr naj neha kvasit, pa da si premlada, jooooooooooj!!! Js bi ji tak rekla, kot je Martka svoji objasnila, pa tudi na miren način, ker je tako ponavadi večji učinek. Vem pa, da je to ful težko naredit. Kako se pa Gal na njo odziva? Ker dojenčki ful zaznajo različne ljudi, in nekatere že od vsega začetka ne prenašajo... Ja, js morem rečt, da sem res na loteriji zadela svojo taščo... pa sej sem vedla, da je ok, ker smo se že pred Elino fajn štekali pod isto streho. Pol me je sicer mal skrbelo, kako bo, ko bo dojenček, pa je zdaj še bolj super. Nikoli ne teži, ful jo rada poahta, brez neumnih pripomb, tud Elina jo fajn obrajta, tak da... mam res srečo, ko berem kake težave nekaterim povzročajo tašče. Pa všeč mi je tudi, ko se tamala dere in joka, ful mirno to sprejme, jo carta, tolaži in nikoli ne reče: zakaj pa joka, kaj ji pa manjka, ziher je to pa to pa to... ampak vedno reče, saj je normalno da dojenčki jokajo... Vsekakor nekako rešita to, nej ti tvoj ljubi pomaga, in ji lepo reče, da vidva vzgajata Gala, na svoj način, tako kot sama mislita, da je najboljše, svoje komentarje, naj pa lepo za sebe zadrži. ... Še zdej me pogreje, ko se spomnem kake ti je kvasila glede tvojega mleka. HAAALOOOO!!! Eh, ne smem več o tem razmišljat, ko bi ji najrajš eno primazala... pardon, sam res mi grejo take babnice na živce. Se opravičujem... Martka, ti si vedno prehitra za Savinjo. Midve s Katjo šele po 12 odjadrama od doma. No, če se danes odpravima v tisto smer, ti javima, ok?
|