Dream
|
Čer! Končno sem se lahko malo usedla, da vas preberem in pokomentiram. Danes sem imela čistilno akcijo, sem zribala, zdrgnila, sčistila, odišavila in ne vem kaj še vse naše stanovanje. Preoblekla vso posteljnino, oprala, posušila in zlikala vse cunje, pa vmes naredila še nedeljsko kosilo. No, priznam, da mi vse to ne bi uspelo, če ne bi šel dragi ven z Maticem. Moram pa priznat, da sem prijetno utrujena, ker sem se prav fino razgibala. Jutri me bosta verjetno obe roki boleli za crknit, ampak nič hudega, smo preživeli še dosti hujše stvari. Vriskanje naš je tako glasen, da radia ali TV sploh ne potrebujeva, ker v vsakem primeru vse preglasi. Še celo pogovarjat se ne moreva več... Je ravno prej rekel, če imava slučajno opico doma Med jedjo se je odločil vriskati in se pogovarjati z žarnico Jolly123, Pšemek danes ni bilo niti enega stavka kot sem že napovedala, ker sem čistila. Freha nimam pojma koliko se naš redi, ker ga ne tehtam, se mi pa zdi, da nima več tako luštnega trebuščka kot ga je imel. Pospravljanje postelj v spalnici sigurno ne, v otroški pa sta obe postelji večinoma lepo pospravljeni. V spalnico imava itak samo midva vstop, pa se nama obem zdi brez veze Corti in Hana vse naj, naj, naj! M_mojca in Nik in GOGABOJAN mene osebno tvoji posti nič ne motijo in kakor sem že napisala, če katero moti, pač naj ne bere Pšemek uvajanje GH je mogoče trajalo 14 dni. Sedaj mu dajem obork kosila in popoldanski obrok v celoti GH, + moje mleko, kolikor ga pač je. Zjutraj in zvečer pa dojenje + AM. Mislim, da vse preveč kompliciramo okrog tega. Sem ravno včeraj za for brala knjigo, ki jo je mami uporabljala pri sestri (letnik knjige je 1983). Tam pišejo skoraj čisto kontra stvari, kot se sedaj delajo. Da raje ne govorim o kravjem mleku...
|