Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.3.2009 11:16:59
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ah... ....neki me heca shrani.si..... uspelo mi je samo eno slikico naložit...toliko, da ne boste rekle, da nisem mož beseda .... Ostale pa kasneje oziroma po mailu. kok je majhen, pravi lepotec
< Sporočilo je popravil amy26 -- 21.3.2009 11:17:12 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.3.2009 11:21:55
|
|
|
|
petarda
|
Hvala, Amy ....ja...čist je po mamici ....čeprav vsi pravijo kok je lušen, pa kok je očiju podoben ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.3.2009 13:37:26
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Hvala, Amy ....ja...čist je po mamici ....čeprav vsi pravijo kok je lušen, pa kok je očiju podoben .... tudi jaz bi rekla da je zaenkrat podoben tebi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.3.2009 14:30:50
|
|
|
|
ada2
|
jee, končno smo dočakali juniorja petarda ful je lepi, sicer pa... novembrke tak same lepe otroke na svet spravljamo glede mleka - pij zala harmony - bela breskev z aloe vero... ne vem zakaj, ampak meni povzroča ogromne navale oz. prilive ... samo če pa potem zaradi tega mastitis fašeš pa jaz ne bom kriva paštetke pa nisem videla že celo večnost , pa smo kar blizu doma...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.3.2009 16:11:26
|
|
|
|
petarda
|
A Zala Harmony je skrivni recept? Evo bom jutri takoj lubija poslala po six pack
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.3.2009 18:04:51
|
|
|
|
Urša
|
Joooj, kako sem se raznežila! Lepotec mali!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 21.3.2009 19:33:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda sladko bitjece malo nebogljeno pa kak so lepo oblečeni v vaši porodnišnici Se mi zdi to ful lepo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 8:21:42
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica Adaaaaaaaaaaaaaaaa prinesi mleko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 8:24:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa kak so lepo oblečeni v vaši porodnišnici Se mi zdi to ful lepo. Ja, res smo imeli same lepe oblekice na izbiro , pa tudi drugače vse pohvale novomeški porodnišnici. Vsi so bili zelo, zelo prijazni od strežnega osebja, do seseter, pediatrinj, ginekologinj...res kapo dol. Bi človek res še kdaj prišel k njim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 8:47:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bi človek res še kdaj prišel k njim Ti kar Pa dobro jutro! Danes pa sva vlekli z bubiko.... je čudežno nazaj zaspala, jaz pa sem jo cartala in gledala, kak lepo pančka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 8:52:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, res smo imeli same lepe oblekice na izbiro , včeraj nisem utegnila dokončat... za bubiko sem imela na voljo stare frotiraste žabe, čisto razvlečene, pa zavežejo se na ramenih Sem bila tak srečna, da je bilo ful vroče in jih ni bilo treba oblačit Mi je pa bilo hecno, ko mi je petarda poslala mms - ravno sem bubiko slačila in je imela enak bodi gor. OK, verjetno malo večjo številko So mi tak lepa ta oblačilca. Dobijo pa se v DMu, od enega slo proizvajalca. In so ful kvalitetna.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 22.3.2009 8:53:17 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 9:08:33
|
|
|
|
petarda
|
Sem vam na mail poslala malo več slikic
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 9:16:45
|
|
|
|
petarda
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ....prevelika datoteka!!! ....zdaj pa nimam več časa...pošljem popoldne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 11:23:07
|
|
|
|
ada2
|
mleko .. upam, da ni prepozno, jaz namreč komaj zdaj kavo pijem oz. kapučino. ja, res so lepe oblekice. saj v SG smo tudi imeli lepe, pri Nuši smo natrofili, da so ravno nove dobili, je bila prva, ki jih je nosila, pri Adamu je pa zgleda bila tudi nova pošiljka, bila pa so clarova oblačilca - bodiji in žabice... no, Ptuj pa... majčke raztegnjene, da bi v širino bile meni prav, hlačke pa tudi tako, da so otrokom kar z ritk padale... čisto vedno, ko sem Miha dvignila je imel križ gol , pa plenice take, da se je skozi videlo... si moral dati 3, da je bilo za eno... potem pa so zjutraj prinesle 10 plenic za cel dan za 2 dojenčka ... res so nujno potrebni novih zalog. petarda ne pretiravaj z zalo harmony... da ne boš rekla, da te nisem opozorila... jaz sem jo pri Adamu lahko pila samo v začetku, da se je ustvarilo mleko, potem pa kadarkoli sem jo spila sem dobila mastitis.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 11:42:44
|
|
|
|
ada2
|
končno je včeraj Mihu odpadel popek... pri onih 2 sem že iz bolnice prišla brez, temu revčku pa se ni in ni hotel odlepit. mu je pa malo zakrvavelo in sem mu z alkoholom spucala... no, preveč mu nisem upala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 13:25:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 . petarda ne pretiravaj z zalo harmony... da ne boš rekla, da te nisem opozorila... jaz sem jo pri Adamu lahko pila samo v začetku, da se je ustvarilo mleko, potem pa kadarkoli sem jo spila sem dobila mastitis. kje si bila pol leta nazaj, ko sem jaz vse možne čaje pila, pa ni bilo mleka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 15:02:14
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 . petarda ne pretiravaj z zalo harmony... da ne boš rekla, da te nisem opozorila... jaz sem jo pri Adamu lahko pila samo v začetku, da se je ustvarilo mleko, potem pa kadarkoli sem jo spila sem dobila mastitis. kje si bila pol leta nazaj, ko sem jaz vse možne čaje pila, pa ni bilo mleka a si mogoče kaj vprašala takrat? samo ne me vprašat kaj je takega v tej zali, ker nimam pojma... vem samo, da pri meni povzroča nalive...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 15:03:59
|
|
|
|
ada2
|
zdaj smo bili malo več kot eno uro zunaj... itak nisem prej mogla Adama not spravit... saj bi še ostali, pa nisem upala zaradi Miha... komaj četrtič je zunaj... mu je pa pasalo, sem ga samo slekla, pa dala v posteljico in sladko spančka naprej.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 17:46:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a si mogoče kaj vprašala takrat? ne na tem forumu Nisem hotela tukaj težit, sem bolj bubi spada Ah, nič za to.... mi je bilo glavno, da nisem ponovila napake od bubija.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 21:17:29
|
|
|
|
petarda
|
Kdaj pa Zala začne učinkovati? .... No, saj zaenkrat ni težav...je pa dobro vedet, če bi slučajno začelo usihati, čeprav ni nujno, da bodo pri meni enaki učinki, kot pri adi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 21:21:03
|
|
|
|
petarda
|
Poskušam vam poslati slikice pa ne gre ....preko gmaila lahko pošljem samo do 25 MB naenkrat, dokument ima malo več kot 40 ....sem ga dala na dva dela, pa mi ga še vedno noče pripet ... ga je lubi poslal iz delavnice, samo je tak velik file, da vam ga bo verjetno odpiralo celo večnost ....sem stisnila slikice, tak da je zdaj vsega manj kot 3 MB...pa mi ga še vedno noče pripet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 21:34:35
|
|
|
|
ada2
|
evo en zasanjan pogled našega najmlajšega... pa babičini unikati... ta je bil naret za iz bolnice: tega pa je danes končala: tako pa je Adam danes zaspal na tleh, ker smo nekaj mučkali z odhodom v posteljo...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 21:37:00
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kdaj pa Zala začne učinkovati? .... No, saj zaenkrat ni težav...je pa dobro vedet, če bi slučajno začelo usihati, čeprav ni nujno, da bodo pri meni enaki učinki, kot pri adi. meni je začelo učinkovati v nekaj urah...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 21:51:26
|
|
|
|
petarda
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ada kaj je luškan!!! ... Na prvi sliki mi je kot iz kake reklame ... pa kakšno čupo ima .... pa ful mi velik zgleda... Pa tudi kombinezončki so corti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.3.2009 21:59:52
|
|
|
|
ada2
|
se ti zdi velik? no, saj jaz sem tudi danes ugotavljala, da je že ful zrasel... sploh, ko sem mu bodije in pižame sortirala... ne moreš verjet, da mu je že toliko premalo... imamo pa 3.4. prvi pregled, pa bomo potem videli koliko je zrasel
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.