PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Joooj pa ve babe ste zmešane kolk ste naklofale sem vas komaj uspela zdaj prebrati . Mi smo bili v Lj. pri enih prijatlih na Ižanski (mislim da se Irma tam njekje šeta) in sem šla še v Botanični vrt na sprehod s tamalo...je fulll lepo res. A ni blo nekej govora, da ga bodo zaprli? A je vstopnina in kolk je velik? Še nikol nisemb la, pa bi rada ...Kje pa je to točno?? valla ...jza bi tud paparico :) janja27 valda da pridi v Areno!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dream Postajam tako zaspana, da je joj. Zadnje dni sem res pozno hodila spat, namesto da bi šla takoj, ko je Matic zaspala tudi sama pod tuš in v posteljo. Pa sem kar nekak skrokana. ne govori...za mano je gorzen teden, UTRUJENAS SEM DO ONEMOGLOSTI ...ker sem vsak večer imela inštukcije sem domov prihajala šele nekaj pred deseto in preden se stuđiram in spravim spat je ura enajst pol dvanajst ...ne pridem si notr s spanjem ... očitno se bom mogla navadit ...ker me zdaj v aprilu in maju čaka kr nekej inštrukcij, torej bom pozno hodila spat .. IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Le kje zberete voljo, energijo in čas za diplomsko??? Jaz se že od januarja pripravljam, da se bom začela učit za izpit, pa mi še knjig ne uspe zbrati. A imate tako priden ali pa dobre varuške? Jaz ne enega ne drugega, pa še volje in motivacije nobene. jaz sem se odločila, da začnem pisat, ko se preselimo v hiško, kjer si bom naredila kotiček in bom začela študirat, kaj in kako ...zdaj resnično nimam prostora ...aja, pa volje in energije tud ne ...čas bi se pa še našel ;) IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Le kje zberete voljo, energijo in čas za diplomsko??? Jaz se že od januarja pripravljam, da se bom začela učit za izpit, pa mi še knjig ne uspe zbrati. A imate tako priden ali pa dobre varuške? Jaz ne enega ne drugega, pa še volje in motivacije nobene. gogabojan in jolly irma78 tvoj pa res ni debelušček!!! sanje: jaz pa nč kakih tipov ne sanjam ma sploh pomislim ne na koga druggega kot na svojga včasih sanjam svojga bivšega, pa ne v smislu seksa al karkoli, ampk tko, ker ga pogrešam, ker je že v nebesih ... sva bla skupi 6 let, pa sva šla narazen, pa ostala prjatla, človek špo duši ful v redu in pol ko sem jaz đe bla z mojim je mel on prometno z motorjem ... IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Tako da sem zdaj sveža in grem likat, Inya pančka, možek gre pa shopping. Imamo čisto prazen hladilnik, ni bilo časa že dva tedna... kr neki sva se prešvercala, niti sama ne vem kako a eš da top tud nasma kdaj rata ...ni časa za shopping, pa se kr nekak prešvercava ... IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: timnala Se vprasanje glede avtosedezev.. Vidim, da se odlocate za Römer Kinga v vecini..malce sem brala na forumih, res pa je, da nisem brala zadnjih testov in me zanima, zakaj se ne odlocate za Maxi cosi Tobi, ki je skor isti kot Römer King..naj mi ena razlozi in svetuje prosim..ne da se mi pa celga neta okol obrnit, ker sm to ze delala za vso opremo do zdaj, za tole se mi pa ne da Glede na to, da sta mi opcija sam ta dva in na forumih hvalijo oba, se vas vprasam za mnenje.. Aja, nobena pa ne bo kupila 9 - 36 kg? Po testih vem, da so veliko bolj varni 9 - 18, ker pac ne morejo zagotoviti enake varnosti za tako velike razpone.. Mi smo se odločili za Tobija: 1. po testih sta si oba sedeža dokaj blizu glede varnosti 2. je cenejši 3. ne potujemo ravno vsak dan kam dlje 4. za 1x do 2x letno na morje bo pa menda tudi zdržal, a ne? mah ne tolk komplicirat, če sta SAMO ta dva dovolj varna in dobra za otroke, zakaj jih je potem malo morje na tržišču? no pa sem pokomentriala ...popoldne me spet ne bo doma, tko da ženske ...POLAKO!!!!!!!!!!!!!