Krysia
|
LANA (žanneža) in MARUŠA (matejchi), čestitke za 7ko! Anita, Rokove rokice so ful boljš! Mislim, da je danes zadnjič namazan s tisto nagravžno kortikosteroidno kremo, potem pa sam z negovalno naprej ... cebrca, ja me je opozorila P za to kremo, da naj mažem čist na tanko pa sam 3 do 5 dni, če bo pa prej boljš, pa prej nehat ... Danes pa držim pesti za vas ... Sayuri, ti bi res morala kakšne scenarije pisat - noro dobri komentarji Pa pozdravte se čimprej! suzana, še ti dej slikce gor, ko boš lahko ... bella02, a mi lahko po mailu pošlješ kakšno slikco? Slikce so res vse krasne, posnetek tud. Pa sej .. itak, če so pa avgustovčki ... No, mi danes nismo šli na plavanje - zarad Rokove roke in moje M ... no pa drug teden. Rok itak spančka, jst pa spet tuki visim ... IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ jaz pa sem se danes zjutraj pridružila klubu M . no, vsaj naslednjo bom lahko začela načrtovat . Jaz pa včeraj. Samo s to razliko, da jaz ne načrtujem več tejkaz, sej a veš ... včasih se zgodi tud nenačrtovano Ko smo že glih pri : moj možek je že omenil, da bi lahko zdej kmal še Rokovo sestrico nardil ampak jst bi vseen še mal počakala ... lahko pa treniramo Sem pa mela neprijetno noč, pa ne zarad Roka ... nekaj so me more tlačile (sam ni blo tko zelo grozno) in sem se zbudila in je blo kr neki ... tresla sem se ful, srce mi je utripalo, čez neki časa so mi začele solze tečt, zeblo mi je pa vroče mi je blo, tko nekak se po moje počutiš, če si v šoku al kaj .. Ne vem, Erin pa Neža, a je bil to slučajno napad panike? Upam, da ne ... to se mi ni še nikol prej zgodil pa sem sanjala že marsikaj bolj groznega kot tele bombe danes Eh, sej pol je blo čez6 neki časa boljš, sam ... brrrrr, čist nič prijetno ni blo ... No, šibam še mal pospravt, preden se Rok zbudi ... se tipkamo
|