Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:54:26
|
|
|
|
sesil
|
zdej grem pa mal pospravit po bajti. moj je v gozdu - drva za naslednjo zimo, da naju z anejo ne bo zeblo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:54:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia ima pa zadnji dva dni neki skup zbit kakec, pa nič posebnega ni jedla A pije dovolj? Ja, spije kar precej čez dan, ali mleko ali čaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:54:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sve že dve Ti si tudi imela zelo hitro 1. otroka, še hitreje kot jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:55:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ne, ti se počutiš 20 let stara, jaz pa trenutno 60. Zakaj pa? Ker sem tako utrujena. Dva dni mi sedaj Videk ponoči nori, pa sem že čisto fertig, če bi bila na tvojem ali pa na špelinovem mestu, bi bila pa že v komi. Saj se sprijazniš in ni več težko. Saj te dotolče, če ne spiš toliko časa kot Špelin@, pa se ti vse podre, ampak se setaviš in guraš dalje. Pa vsake toliko se zjokam in spet guram...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:55:50
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye Punce nič zaradi starosti...jaz bom letos 33, pa sem ponosna na to, saj se počutim kot 20 in to je važno Se podpišem Sem jih ravno včeraj dopolnila 33 in se počutim odlično o moja sovrstnica Nič jaz se poslavljam....mali dve sta auf...jih porihtamo in gremo v mesto, ter potem k tašči na kosilo. Lepo čvekajte še naprej in cartajte vaše hroščke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:55:51
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Se še jaz malo javim,tačas ko Tilen spi Spanje ,očitno spet zobek leze ven,saj ima že bulico,tako da smo imeli cel kup dretja ponoči.Sem mu dala lekadol,potem je pa zaspal.To noč sem pa najdla Nejčevo glavo ,ko sem mu dajala AB.Je za spremebo lepo spal. Dopoldne sva se s taščo že potepali.Ona je šla v trgovino,jaz na pošto,pa sva šli skupaj.Potem pa še na pokopališče tastu svečo prižgat.Ati je pa otroke merkal.Je preživel Sedaj pa s taščinim prijateljem obrezujeta drevesa. Kakor je lep sonček zunaj,pa tako svinjsko piha Tiste,ki imate dežne prevleke,a jih uporabljate tudi v vetru?Resno razmišljam,da bi jo nabavila,drugače ne moremo ven.Jaz se bom že zamaskirala,Tilna bi pa rada skrila pred vetrom.Samo original pride 25 eur. V muelerju jo pa ne dobim.Ali gre katera kaj v Rutarja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:55:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej je ves lisat povn rdečih pikic na čelu,ušeslih trebuščku, najbolj izazite so po hrbtu, zgleda da je 6.bolezen-mah sej bo mim važn da nima več vročine
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:55:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videku pa tako iz noska teče, da ne folgam brisat in ko vidi, da pridem z robčkom, se mi že hoče skrit. Pri nas je bilo isto, samo da je potem naša prakticijrala brisanje noska ob moj pulover V puloverju in v hlačah se najboljše nosek obriše. Samo čakam, da si bo začel nosek brisat v rokav, to imajo otroci radi. kakšna veselja nas čakajo,a? Dokler je še samo to, smo še na konju, če se bo po meni vrgel, smo nastradali, ker jaz sem imela fetiš, uničevanje štramplčkov. Vsak dan sem ene uničla. Sem namreč zanke ven vlekla in sem imela naenkrat triko, posebaj pa zokenčke. Vzgojiteljica je že naprej mami povedala, da so danes ponovno eni štrampli šli k vragu. vsak si nekaj najde pa kaj za vraga so štrampli???????????? Kak se že reče , ne spomnim se pravilnega izraza hlačne nogavice
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:57:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil drugale pa dober dan spali smo kr ok, ob polnoči je rogovilla in se drla eno uro - pomoje zobi, pol je zaspala in vstala ob 6.15. pa kaj ne ve da je danes sobota???' Oprosti, ampak ti si mi tako smešna, ker je zate 7h sredi noči. kadar še ni blo aneje in mi ni blo treba vstati s tople postelje, je bla najbolj zgodnja ura 10. zdej si pa zamisli spremembo Pri meni isto, sem znala tudi do 12-ih potegnit ob vikendih
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:57:25
|
|
|
|
hijenca
|
Tako, jaz sem rito sanirala, ampak kakal je čisto malo, pa še to kroglice kot zajček, nekaj mu ne paše, ker ponavadi ne kaka tako trdo, sumim čokolino, in sem ga dala v kinderpet, upam, da bo zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:57:47
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej je ves lisat povn rdečih pikic na čelu,ušeslih trebuščku, najbolj izazite so po hrbtu, zgleda da je 6.bolezen-mah sej bo mim važn da nima več vročine bo mininlo brez skrbi....moja Tia jo je tud že prebolela...rdeče pikice je imela pa točno 3 dni, potem pa so izginile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:58:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Potem pa bomo tako dolgo delali, da pride Ana. ker hiša bo velika A si ziher? A boš mogla naslednjič spet pod nož? Verjetno boš mgola zaradi vida. Najverjetneje. Ker sem imela ta prvi CR tako super, grem drugič takoj, če mi bodo dali možnost. cr super ? a ti to resno? pri meni je bil nočna mora in si ne želim ponovitve moj CR je bil tud čist neproblematičen...2. dan sem že bila kot rožica....bolečin sploh nobenih nisem imela. Moj CR je bil tudi brez problemov in sem bila v drugo že pripravljena na to,da bo spet,pa potem ni bilo treba.Čeprav po eni strani bi bilo bolje.Vsaj ne bi imela takšnih problemov,kot jih imam sedaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:58:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram vam samo še povedati, da sem za RD dobila cel kup res lepih daril oz. presenečenj (odštejmo tisto z avtom). Punci sta mi zjutraj tako lepo zapeli pesmico, naredili čestitko in me objemali Mami mi je pripravila torto in podarilo veliko Bajadero, pa mi je prinesel škatlo mojih priljubljenih Mozartovih kroglic Saj sem bila pridna: Bajadera je še na celem, pojedla sem samo 2 kroglici ok, pakiram tudi jaz. Na mirno noč ne upam preveč, ker bi bil to že čisto pravi čudež... Nočko, sladko sanjajte mali in veliki za vsa darilca Jaz imam pa čez 4 dni rojstni dan, se mi bosta obe številki zamenjali Zakaj pa se ? Ker bom že stara baba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 10:59:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,tačas ko Tilen spi Spanje ,očitno spet zobek leze ven,saj ima že bulico,tako da smo imeli cel kup dretja ponoči.Sem mu dala lekadol,potem je pa zaspal.To noč sem pa najdla Nejčevo glavo ,ko sem mu dajala AB.Je za spremebo lepo spal. Dopoldne sva se s taščo že potepali.Ona je šla v trgovino,jaz na pošto,pa sva šli skupaj.Potem pa še na pokopališče tastu svečo prižgat.Ati je pa otroke merkal.Je preživel Sedaj pa s taščinim prijateljem obrezujeta drevesa. Kakor je lep sonček zunaj,pa tako svinjsko piha Tiste,ki imate dežne prevleke,a jih uporabljate tudi v vetru?Resno razmišljam,da bi jo nabavila,drugače ne moremo ven.Jaz se bom že zamaskirala,Tilna bi pa rada skrila pred vetrom.Samo original pride 25 eur. V muelerju jo pa ne dobim.Ali gre katera kaj v Rutarja? Jaz bom mogla tudi v Rutarja, ker drugače sploh ne bom mogla ven. Bom probala atija nafehtat popoldan, če bi šli skupaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:00:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tako, jaz sem rito sanirala, ampak kakal je čisto malo, pa še to kroglice kot zajček, nekaj mu ne paše, ker ponavadi ne kaka tako trdo, sumim čokolino, in sem ga dala v kinderpet, upam, da bo zaspal. lahko so zobki krivi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:00:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moj CR je bil tudi brez problemov in sem bila v drugo že pripravljena na to,da bo spet,pa potem ni bilo treba.Čeprav po eni strani bi bilo bolje.Vsaj ne bi imela takšnih problemov,kot jih imam sedaj Upam, da boš rešila težave in bo potem vse tipi topi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:01:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
EVo mene, sem prijadrala nazaj, veter je ugoden SEm dali tašči za prebrat un članek od naše Sky in pravi, da je ful dobro napisano
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:01:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: kako je s Filipom? sitn 100 na uro , cmerast, pikice pa še kar ne izginejo . mrknil je pred 15minutami no če bi še dalj rogovili ti povem da bi res rabila že tablet za norce, ker se je men tud že počasi snel mafi, kako je danes? kako je bio ponoči? naša je bila par dni nazaj tud v nulo sitna, in se mi je zvečer že pošteno kisalo v glavi no men se še kisa v glavi , HB sedaj spi 1rundo. noč katastrofa , najhuje pa je to da sem spet cel dan sama z otroci vzunaj pa še piha tako da tud ven ne mormo za Mančino spanje kaj pa kakšen obisk? ma mogoče, sam se mi tud mark smili ker more to dretje zraven prenašat , obiska z otroci pa nebi glih poklicala da ne bi kej fasal od Filipa, ker pol bi mela pa še slabo ves Sem nekje falila, da je kaj narobe s Filipom. Kaj pa je? zdej je ves lisat povn rdečih pikic na čelu,ušeslih trebuščku, najbolj izazite so po hrbtu, zgleda da je 6.bolezen-mah sej bo mim važn da nima več vročine
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:01:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz več ne vem kaj naj dam Maji za igrat. Nič več ji ni zanimivo. Pa se ne igra vedno z istimi stvarmi. Naenkrat se noče več igrat sama. Hudič je to ja, daj ji nekaj čist x, piskre, kuhalnico, nekaj kar še ni vidla Ne pomaga. Pol pa si pečena, naša še porajta, če ji kaj v roko novega porinem , kaj pa kruh za glodat, keks...da se zamoti? Za 2 min, da ga v prafaktorje vrže. Čisto nič je ne zanima. Sem probala od žlic, posodic, lončkov, ...... ne pomaga. Ma bo že minilo. dve pokrovki v roke ,pa naj zbija.Ti pa zamaške v ušesa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:01:28
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa se jaz poslavljam, ker me Maja kliče, Jaku pa sem vmes pomagala delat umetnije iz papirja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:01:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tako, jaz sem rito sanirala, ampak kakal je čisto malo, pa še to kroglice kot zajček, nekaj mu ne paše, ker ponavadi ne kaka tako trdo, sumim čokolino, in sem ga dala v kinderpet, upam, da bo zaspal. Upam, da bo hitro zaspal, da bo mami lahko naprej čvekala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:02:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj pa se jaz poslavljam, ker me Maja kliče, Jaku pa sem vmes pomagala delat umetnije iz papirja. in kakšne umetnije so nastale?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:02:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,tačas ko Tilen spi Spanje ,očitno spet zobek leze ven,saj ima že bulico,tako da smo imeli cel kup dretja ponoči.Sem mu dala lekadol,potem je pa zaspal.To noč sem pa najdla Nejčevo glavo ,ko sem mu dajala AB.Je za spremebo lepo spal. Dopoldne sva se s taščo že potepali.Ona je šla v trgovino,jaz na pošto,pa sva šli skupaj.Potem pa še na pokopališče tastu svečo prižgat.Ati je pa otroke merkal.Je preživel Sedaj pa s taščinim prijateljem obrezujeta drevesa. Kakor je lep sonček zunaj,pa tako svinjsko piha Tiste,ki imate dežne prevleke,a jih uporabljate tudi v vetru?Resno razmišljam,da bi jo nabavila,drugače ne moremo ven.Jaz se bom že zamaskirala,Tilna bi pa rada skrila pred vetrom.Samo original pride 25 eur. V muelerju jo pa ne dobim.Ali gre katera kaj v Rutarja? Upam da ga hitro neha mantrat zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:03:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,tačas ko Tilen spi Spanje ,očitno spet zobek leze ven,saj ima že bulico,tako da smo imeli cel kup dretja ponoči.Sem mu dala lekadol,potem je pa zaspal.To noč sem pa najdla Nejčevo glavo ,ko sem mu dajala AB.Je za spremebo lepo spal. Dopoldne sva se s taščo že potepali.Ona je šla v trgovino,jaz na pošto,pa sva šli skupaj.Potem pa še na pokopališče tastu svečo prižgat.Ati je pa otroke merkal.Je preživel Sedaj pa s taščinim prijateljem obrezujeta drevesa. Kakor je lep sonček zunaj,pa tako svinjsko piha Tiste,ki imate dežne prevleke,a jih uporabljate tudi v vetru?Resno razmišljam,da bi jo nabavila,drugače ne moremo ven.Jaz se bom že zamaskirala,Tilna bi pa rada skrila pred vetrom.Samo original pride 25 eur. V muelerju jo pa ne dobim.Ali gre katera kaj v Rutarja? Jaz bom mogla tudi v Rutarja, ker drugače sploh ne bom mogla ven. Bom probala atija nafehtat popoldan, če bi šli skupaj. Če boste šli,a bi hotela še zame vzeti,če ga boš dobila,pa mi pošlješ po pošti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 11:04:34
|
|
|
|
nia5
|
Smo pa na spidu Punce hvala vsem za čestitke za mojo punčko
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?