|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 13:45:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
20.3.2009 14:01:57   
rovar_ka
blacky - danes na tv3 ob 20.00 en ful dober film, če še nisi gledala - Double jeopardy, priporočamuser posted image Igrata Tommy Lee Jones in Ashley Judd

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 14:21:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
20.3.2009 14:26:59   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

kje pa ste vse?  spite po južn?

točn tko, če pa je tak usran vremeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4179
20.3.2009 14:43:17   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

blacky - danes na tv3 ob 20.00 en ful dober film, če še nisi gledala - Double jeopardy, priporočamuser posted image Igrata Tommy Lee Jones in Ashley Judd

Ta film sem jaz že večkrat gledala, pa mi je tud ful dober.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
20.3.2009 15:07:13   
Majuska
kakšno zatišje ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
20.3.2009 15:09:20   
tims
Dober dan.

Midve sva pa imele obiske, zato sem vas šele zdaj malo prečekerala, včeraj sem pa kar z Nino zaspalauser posted image . Mi je tok fino, ko se čisto umiri, pol pa še mamico zmanka.

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

kje pa ste vse?  spite po južn?

To glih ne, manjka pa tud ne velikouser posted image .

Sem mislila it malo ven s tamalo, pa sem si kar premislila, ko sem vidla, kok pihauser posted image .

Me je pa dopoldne Ilatic klicala. Se je stanje malemu ful poslabšalo, tako da še ne bosta šla domov. Je bil ponoči spet priklopljen na kisik. Sicer sem jo ful težko zastopla, ko mi je govorila, ker je ful jokala. V glavnem je kar hudo, Tarik nič ne je, niti ne pije user posted image user posted image user posted image  in ima zdravila.... Ilatic user posted image user posted image user posted image  in Tarik user posted image user posted image user posted image , da bi se le čim hitreje pozdravil.

Zdej grem pa Nini družbo delat. Evo sem ravno včeraj govorila o prehrani. Danes ni za kosilo skoraj nič pojedlauser posted image , ampak se ful lepo igra in je čist zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 4182
20.3.2009 15:10:59   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ne morem verjet: umrl je Damijan Cavazza, brat dvojcek Sebastijana: KLIKNI Star 36 let?!?! In pred nekaj leti je umrl tudi njun brat - nanj se je podrla scenografija. Mislim, tu mac, no ... Zalostno, resnicno zalostno!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 15:13:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
20.3.2009 15:16:16   
neboglasnica
Samo pomaham in grem spet vodoravno.

V glavnem,v sredo so opravili dva posega hkrati, eden me baje še čaka 22.aprila. So mi odstranili noht, šivali... Bila pa je cela poplava krvi. Na srečanje v sredo me definitivno ne bo, ker še vedno boli k ****. Pardon izrazu. Skratka, Populis mi je prenesla pozdrave in želje po hitrem okrevanju, hvala, hvala.

Pa še ena stvar se je pošlihtala: dobila odločbo z oceno mojega dela in ocena je odlična..

Zdaj pa čavči bavči, se javim, ko bom lahko... Ostanite zdravi in veseli!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
20.3.2009 15:17:05   
Majuska
Bogi Tarik ... pa Ilatic tut, si kar mislim, kolk ji mora bit hudo user posted image

obema   user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4186
20.3.2009 15:18:05   
tims
Flower, tole bi pa tud men dvignilo pokrov. Že tko ne maram kuhat, pol pa da mi reče da ne bo jedu..... Mater mu glih zabrišem un kosil nekamuser posted image user posted image user posted image . Moj pa ni šans da bi kje drugje jedu. Me ful moti, ker v službi nič ne poje, pol pa pride domov in je čist nervozen, ker mora počakat mogoče pet minut, da dokončam npr. pireuser posted image user posted image user posted image . Še Nina je bolj potrpežljivauser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.3.2009 15:21:19   
tims
Neboglasnica, ti kar lepo počivaj, da se bo le pocajtal tale tvoj prst. user posted image user posted image tudi zate in da bo kmalu nehal bolet.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 15:49:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
20.3.2009 17:01:14   
3jeMi
ja, babe, kje pa ste vse... a vas je odpihnil? user posted image

ilatic in tarik ... user posted image user posted image  inuser posted image user posted image ... držita se...

cavazza family... joj, tudi nama ni tole čisto nič jasno... user posted image

mojcek... sladoled mu dam, če gremo tudi mi na sladoled parkrat čisto malo, čeprav bi poba več... ponavadi pa je to vanilija ali pa kakšen sadni... ponavadi jaz vzamem takega, da mu ga lahko dam, malo za pocrkljat...

tudi midva sva lepo opravila na Gorenjskem... je bilo prav lušno, dveletnica in osemesečnik sta se prav lepo ujela in igrala... mamici pa blablablablablabla... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.3.2009 17:05:27   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

nanka....si že dobila trampolin, kakšnega si pa naročila in za koliko ?

Ja ravno danes ga je poštar prinesel.

http://www.quelle.si/si/q4r/home/shop/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXNpXzEzNTIxMyZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTMmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3NpJTJmc2lfU0klMmYlMjRzJTNkdHJhbXBvbGluJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=//m-135213/index.html#

Samo da ima tri nogice, ima pa premer 244, z mrežo pa je visok 240 cm. Bomo videli kako se bo obnesel, Zoja že komaj čaka. Ima pa obremenitev teža človeka do 100 kg, tako da bova lahko tudi midva skalala. Ga pa še ne bova sestavila, bova počakala na malo toplejše vreme.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.3.2009 17:09:53   
glugluglu
Najprej za Ilatic še ene par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarika, ja božček no, mora biti pa prav hudo za Ilatic, , no drži se!

neboglasnica, ksenci pa še user posted image za vajine prsteke na nogah,

umpalumpa, Luka je pa res pravi frajer, cortko

Blacky, a si dobila krožnike iz Mercatorja? V Ljubljani so pošle zaloge in so dajali kozarce za vino.

Ko sem se peljala v avtu sem slišala za Damijana Cavazzo, tile imajo pa res smolo no, ma prav čudno kaj se mu je zgodilo. Pa še ne piše, da jim je pa poleg nesreče starejšega brata pa pred leti mama umrla zaradi bolezni. Prav žalostno , kar ne morem verjeti kaj morajo vse dati skoz.

Neposredna povezava do sporočila: 4192
20.3.2009 17:11:23   
nanka
O sran... Ilatic tole pa ni nič kaj lepa novica, upam da Tariku kmalu zdravila primejo.

Midve sva bili v službi, malo poklepetali potem pa sva jo popihali domov, me še ni prijelo, da bi se vrnila, je doma prav luštno

user posted image user posted image user posted image zate Populis, kakšno lepo presenečenje.

Neboglasnica user posted image user posted image user posted image pa drugič

< Sporočilo je popravil nanka -- 20.3.2009 17:21:44 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 17:34:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
20.3.2009 17:53:13   
netki
nanka....hvala za info...jst sem gledala unga za 149 eur, sej ne vem v čem je razlika, mogoče je manjši...no poročaj kako se bo obneseluser posted image

sicer si je pa naš ta veliki mož zaželel otroško vrtno hišico..hm, mogoče veste kje se splača pogledat? imate že doma kakšno (tiste ki imate večje otroke)?
gledala sem pa tud gugalnice z ogrodjem vred, kr zdej jo imamo kr na drevesu user posted image ...sam mater je vse drago za naše žepe...a imate kej izkušenj s nakupovanjem tega?

Neposredna povezava do sporočila: 4195
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 18:01:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
20.3.2009 18:04:20   
netki
aja pozabla....

držim pestke za tarika in ilatic user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
20.3.2009 18:23:44   
Majuska
Evo,

mami se malce igračkala ...

user posted image

neboglasnica, ti imaš pa res smolo s temi nohti ... upam da se ti bo čimprej pocajtalo! user posted image

populis, super za presenečenje user posted image

tkole, zdaj se grem pa malce namakat ... si zaslužim!

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
20.3.2009 18:36:26   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

nanka....hvala za info...jst sem gledala unga za 149 eur, sej ne vem v čem je razlika, mogoče je manjši...no poročaj kako se bo obneseluser posted image

sicer si je pa naš ta veliki mož zaželel otroško vrtno hišico..hm, mogoče veste kje se splača pogledat? imate že doma kakšno (tiste ki imate večje otroke)?
gledala sem pa tud gugalnice z ogrodjem vred, kr zdej jo imamo kr na drevesu user posted image ...sam mater je vse drago za naše žepe...a imate kej izkušenj s nakupovanjem tega?

Netki mi imamo takšno hišico

http://nakup.pikapolonica.com//smoby-hiSa-brunarica-rjava-132x116x134cm/3101573032163101574

kupila sva jo pred  dvema letoma za 160 Eur. Imamo pa tudi tobogan, plastični peskovnik, gugalnici, ki jih je mož sam naredil ( lesena), plastični bazenček in še trampolin. Je pa res drago kotuser posted image , samo midva to kupujeva postopoma, vsako leto nekaj.Bom poslikala vrt ko bo vse postavljeno, se pravi ko bo malo topleje.

< Sporočilo je popravil nanka -- 20.3.2009 18:37:51 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
20.3.2009 18:44:26   
maja24
Ojla,

kolk janeža pa kumne date za čaj?

Ela čebela

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?