|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
20.3.2009 14:09:39   
Anonimen
a dej nehi,to je blo touser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
20.3.2009 14:40:30   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a dej nehi,to je blo touser posted image user posted image

............ja postalo jasno tudi meni,in kako meri?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
20.3.2009 14:45:32   
Anonimen
user posted image me je ven vrglo.

Meri je nespremenjeno....nosek malo zamasen,ji pa ven tece...je dobla obkladke,jo mazem po stopalih in fizioloska v nos....se pa zelo zelo slini.Zdaj ne vem,al zaradi plazenja,ker ima ves cas glavo dol in odprta usta,al bodo zobi.

.........pa viuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
20.3.2009 15:20:54   
Anonimen
Si pa faca lunca.user posted image

Pri nas katastrofa, vsaj kar se tiče spanja čez dan. Nikakor zaspat, ker se nonstop useda.user posted image user posted image user posted image je bla prej tolk zmatrana, ker je blo že čez uro, ko bi mogla že zdavnej spat, tak da je kar padla iz sedečega na postlo.user posted image Bogica.

Za vse bolančkane.user posted image

Babysolza, našo pretera od pomaranče.user posted image dam kar jabolko (naribam) pa en piškot, čez pa pomarančo stisnem. Rezultat je kmalu za ovohat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
20.3.2009 15:33:01   
Anonimen
Didlinaa,pri nas je isto....ce jo nisem 10x nazaj polegla,pa muzika...zaspana pa fuluser posted image .Upam da zdejle bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
20.3.2009 15:37:36   
Anonimen
Ej, katastrofa je tole, res. Si nisem mislila, da bo tolk hudo, ko se sami usedejo.  Sej ni problem če se pač usede, problem je, ker jo najmanj 40x dam v ležečki. 3 sekunde že sedi.user posted image Eh, bo že.

Ste čule, da je Damijan Cavazza pokojni?user posted image Za javnost zelo lepe informacije zakaj je umrl.user posted image Resnica pa taka, da te srat prime.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
20.3.2009 15:41:09   
Anonimen
Moja spiuser posted image user posted image user posted image morm hit na cik,sicer mi grozi odvajanjeuser posted image .

Kdo je umru??user posted image Je to sin od Borisa C. in zakaj??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
20.3.2009 15:42:52   
Samsa
user posted image

No nekaj se pa premika user posted image user posted image user posted image

Glede posedanja: tudi meni je znano ... so zgleda neumorni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
20.3.2009 15:44:21   
Anonimen
O, še ena čveka.user posted image user posted image user posted image

Kleo, ja od Borisa sin je ja.Od Sebastijana dvojček. Sam ne bom javno pisala kaj in kako...sej veš user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
20.3.2009 15:45:49   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

O, še ena čveka.user posted image user posted image user posted image

Kleo, ja od Borisa sin je ja.Od Sebastijana dvojček. Sam ne bom javno pisala kaj in kako...sej veš user posted image

ahhhh.......... zdaj si firbec zbudila, ti boš pa tiho    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
20.3.2009 15:48:01   
Anonimen
Ma ne bom no, nočem, sej veš kdo  vse lahko bere te forume.user posted image Lahk na ZS.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
20.3.2009 15:49:14   
Samsa
Prosim, če ne me bo razgnalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
20.3.2009 15:51:54   
Anonimen
Kje pa pise,al pa pejt na fb...

Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casovuser posted image .

Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVKuser posted image .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
20.3.2009 15:52:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Prosim, če ne me bo razgnalo user posted image user posted image user posted image user posted image

JP

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
20.3.2009 15:56:38   
Anonimen
Pol jih pa ne glej ,ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
20.3.2009 15:58:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pol jih pa ne glej ,ne.user posted image

Mah,sem hotla Bralca,pa nekaj se za Tali in ker je bil prostor mi je kolega se 2 groz.posnel.Ena je bla bv,druga pa....pa se za Tali film je goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
20.3.2009 16:00:18   
Anonimen
Grem jest,morm mal v krej dat,zdej ko tamala spi.Cauciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
20.3.2009 16:02:23   
Anonimen
didlinaa jaz bi tud vedla, prosim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
20.3.2009 16:04:09   
Samsa

Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casovuser posted image .

Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVKuser posted image .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist.user posted image

Nekaj podobnega sem tudi jaz enkrat gledala ( tudi francoski) in jao bože, GROZLJIVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
20.3.2009 16:05:06   
Anonimen
pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici

od začetka ko je pogruntal, sem ga morala tud nazaj dajat ležaz ene 500 x - kr v spanju je plezal - sem rekla, da je ko tiste igračke, ki jih naviješ, pa pol grejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
20.3.2009 16:05:16   
Samsa
Počasi bom rabla večjo lopato za kidanje drekeca pekeca iz plenice . Od kod jemljejo user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
20.3.2009 16:07:07   
Anonimen

Nekaj podobnega sem tudi jaz enkrat gledala ( tudi francoski) in jao bože, GROZLJIVO

Da nisi isto....ko je imel par punce v kleti,kjer sta jih mucila,pa na koncu so jih slikal....hoteli so izvedet kako je po smrti,saj kot sem jaz razumela.Na zacetku ena pobegne,po 15 ih letih se mascuje,nazadnje dobijo njeno prijateljico in kaj ji naredijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je bil tauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
20.3.2009 16:07:53   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici

od začetka ko je pogruntal, sem ga morala tud nazaj dajat ležaz ene 500 x - kr v spanju je plezal - sem rekla, da je ko tiste igračke, ki jih naviješ, pa pol grejouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
20.3.2009 16:09:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici...moja isto.Samo da na kolenih ostane,pa ruka ograjco,jo hoce razbituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
20.3.2009 16:10:03   
Samsa

Da nisi isto....ko je imel par punce v kleti,kjer sta jih mucila,pa na koncu so jih slikal....hoteli so izvedet kako je po smrti,saj kot sem jaz razumela.Na zacetku ena pobegne,po 15 ih letih se mascuje,nazadnje dobijo njeno prijateljico in kaj ji naredijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je bil tauser posted image

ne... sam takrat sem rekla, da francoskih grozljivk ne gledam več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?