Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 14:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
a dej nehi,to je blo to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 14:40:30
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 a dej nehi,to je blo to ............ja postalo jasno tudi meni,in kako meri?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 14:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
me je ven vrglo. Meri je nespremenjeno....nosek malo zamasen,ji pa ven tece...je dobla obkladke,jo mazem po stopalih in fizioloska v nos....se pa zelo zelo slini.Zdaj ne vem,al zaradi plazenja,ker ima ves cas glavo dol in odprta usta,al bodo zobi. .........pa vi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Si pa faca lunca. Pri nas katastrofa, vsaj kar se tiče spanja čez dan. Nikakor zaspat, ker se nonstop useda. je bla prej tolk zmatrana, ker je blo že čez uro, ko bi mogla že zdavnej spat, tak da je kar padla iz sedečega na postlo. Bogica. Za vse bolančkane. Babysolza, našo pretera od pomaranče. dam kar jabolko (naribam) pa en piškot, čez pa pomarančo stisnem. Rezultat je kmalu za ovohat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,pri nas je isto....ce jo nisem 10x nazaj polegla,pa muzika...zaspana pa ful .Upam da zdejle bo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, katastrofa je tole, res. Si nisem mislila, da bo tolk hudo, ko se sami usedejo. Sej ni problem če se pač usede, problem je, ker jo najmanj 40x dam v ležečki. 3 sekunde že sedi. Eh, bo že. Ste čule, da je Damijan Cavazza pokojni? Za javnost zelo lepe informacije zakaj je umrl. Resnica pa taka, da te srat prime.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja spi morm hit na cik,sicer mi grozi odvajanje . Kdo je umru?? Je to sin od Borisa C. in zakaj??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:42:52
|
|
|
|
Samsa
|
No nekaj se pa premika Glede posedanja: tudi meni je znano ... so zgleda neumorni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
O, še ena čveka. Kleo, ja od Borisa sin je ja.Od Sebastijana dvojček. Sam ne bom javno pisala kaj in kako...sej veš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:45:49
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa O, še ena čveka. Kleo, ja od Borisa sin je ja.Od Sebastijana dvojček. Sam ne bom javno pisala kaj in kako...sej veš ahhhh.......... zdaj si firbec zbudila, ti boš pa tiho
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:48:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne bom no, nočem, sej veš kdo vse lahko bere te forume. Lahk na ZS.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:49:14
|
|
|
|
Samsa
|
Prosim, če ne me bo razgnalo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa pise,al pa pejt na fb... Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casov . Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVK .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Prosim, če ne me bo razgnalo JP
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol jih pa ne glej ,ne.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 15:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pol jih pa ne glej ,ne. Mah,sem hotla Bralca,pa nekaj se za Tali in ker je bil prostor mi je kolega se 2 groz.posnel.Ena je bla bv,druga pa....pa se za Tali film je gor
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem jest,morm mal v krej dat,zdej ko tamala spi.Cauci
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
didlinaa jaz bi tud vedla, prosim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:04:09
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kje pa pise,al pa pejt na fb... Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casov . Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVK .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist. Nekaj podobnega sem tudi jaz enkrat gledala ( tudi francoski) in jao bože, GROZLJIVO
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici od začetka ko je pogruntal, sem ga morala tud nazaj dajat ležaz ene 500 x - kr v spanju je plezal - sem rekla, da je ko tiste igračke, ki jih naviješ, pa pol grejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:05:16
|
|
|
|
Samsa
|
Počasi bom rabla večjo lopato za kidanje drekeca pekeca iz plenice . Od kod jemljejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:07:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kje pa pise,al pa pejt na fb... Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casov . Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVK .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist. Nekaj podobnega sem tudi jaz enkrat gledala ( tudi francoski) in jao bože, GROZLJIVO Da nisi isto....ko je imel par punce v kleti,kjer sta jih mucila,pa na koncu so jih slikal....hoteli so izvedet kako je po smrti,saj kot sem jaz razumela.Na zacetku ena pobegne,po 15 ih letih se mascuje,nazadnje dobijo njeno prijateljico in kaj ji naredijo ....je bil ta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:07:53
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici od začetka ko je pogruntal, sem ga morala tud nazaj dajat ležaz ene 500 x - kr v spanju je plezal - sem rekla, da je ko tiste igračke, ki jih naviješ, pa pol grejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici...moja isto.Samo da na kolenih ostane,pa ruka ograjco,jo hoce razbit od začetka ko je pogruntal, sem ga morala tud nazaj dajat ležaz ene 500 x - kr v spanju je plezal - sem rekla, da je ko tiste igračke, ki jih naviješ, pa pol grejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 16:10:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kje pa pise,al pa pejt na fb... Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casov . Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVK .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist. Nekaj podobnega sem tudi jaz enkrat gledala ( tudi francoski) in jao bože, GROZLJIVO Da nisi isto....ko je imel par punce v kleti,kjer sta jih mucila,pa na koncu so jih slikal....hoteli so izvedet kako je po smrti,saj kot sem jaz razumela.Na zacetku ena pobegne,po 15 ih letih se mascuje,nazadnje dobijo njeno prijateljico in kaj ji naredijo ....je bil ta ne... sam takrat sem rekla, da francoskih grozljivk ne gledam več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?