Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 10:59:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa si že probala kakšen domači recept za ušeska.....npr. sok od uheljčka, ali kako se mu že reče A veš, da nisem, pa jih imam na vrtu. Mogoče bi pa res morala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 10:59:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin@ še eno vprašanje. Misliš, da bi mi škodovalo, če bi jaz pila ledvični čaj, ker imam pekočo vodo, pa temno rumeno. Saj vem, premalo pijem, ampak jaz bi s tem čajem probala. Koristilo bi ti Moja mami tudi premalo pije in jo prav silim. Če pa ima temno vodo in jo peče, takoj začne piti ledvični čaj in ji fajn pomaga, da se ne razvije v kakšno hujše sr.anje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:01:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin@ še eno vprašanje. Misliš, da bi mi škodovalo, če bi jaz pila ledvični čaj, ker imam pekočo vodo, pa temno rumeno. Saj vem, premalo pijem, ampak jaz bi s tem čajem probala. Koristilo bi ti Moja mami tudi premalo pije in jo prav silim. Če pa ima temno vodo in jo peče, takoj začne piti ledvični čaj in ji fajn pomaga, da se ne razvije v kakšno hujše sr.anje. HB, da pijem dovolj. Jaz bi umrla brez pijače. Ledvice sem imela pa samo 1x vnete pa jih ne bi imela več, ker so me prav mučili pri zdravniku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:03:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin@ še eno vprašanje. Misliš, da bi mi škodovalo, če bi jaz pila ledvični čaj, ker imam pekočo vodo, pa temno rumeno. Saj vem, premalo pijem, ampak jaz bi s tem čajem probala. Koristilo bi ti Moja mami tudi premalo pije in jo prav silim. Če pa ima temno vodo in jo peče, takoj začne piti ledvični čaj in ji fajn pomaga, da se ne razvije v kakšno hujše sr.anje. Bom šla popoldan v trgovino, pa bom še v lekarno skočla. Hvala dr. špelin@.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:05:05
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, hvala, ker si se tudi na mojo mami spomnila Meni je tako težko, ko ji ne uspem veliko pomagati, sicer grem z otroki vsak dan k njej in kaj postorim, peljem hudiču od stare matere "fasngo",... Ampak vseeno je vrag, ker ima na grbi lenega dedca in to babo staro žlehtno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:05:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos nič punce bodite pridne, mi odhajamo malo ven na mraza, no babi in AT bosta vozičkale, jaz pa grem malo spat . Joj kolk sem vam vsem folž, ki živite v istih hišah s svojimi , jaz bi takooj živeli s svojo mami Ima prednosti, definitivno, so pa tudi slabosti. Jp, točn tko. So dobre in slabe lastnosti. Jst se nimam kaj pritoževat, imam super taščo in babico (staro mamo) od mojga pod eno streho in mi nč ne fali. Sam včasih si pa želim, da bi bla na svojem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:06:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vid spi prvo rundo jst pa se grem masirat z vibra tonom. Uživajte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:10:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa si že probala kakšen domači recept za ušeska.....npr. sok od uheljčka, ali kako se mu že reče rastlina natresk sok stisneš npr. z stiskalcem za česen in daš v ušesek...to je domače zdravilo za vnetja ušes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:12:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa si že probala kakšen domači recept za ušeska.....npr. sok od uheljčka, ali kako se mu že reče rastlina natresk sok stisneš npr. z stiskalcem za česen in daš v ušesek...to je domače zdravilo za vnetja ušes O, tegale pa res nisem vedela, hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:13:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa si že probala kakšen domači recept za ušeska.....npr. sok od uheljčka, ali kako se mu že reče rastlina natresk sok stisneš npr. z stiskalcem za česen in daš v ušesek...to je domače zdravilo za vnetja ušes Ma na vrtu jih imam kolikor hočem pa se nisem spomnila na to. Jaz sem malo skeptična do tega. A je katera že kdaj probala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:14:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, hvala, ker si se tudi na mojo mami spomnila Meni je tako težko, ko ji ne uspem veliko pomagati, sicer grem z otroki vsak dan k njej in kaj postorim, peljem hudiču od stare matere "fasngo",... Ampak vseeno je vrag, ker ima na grbi lenega dedca in to babo staro žlehtno... Se še spomnim ja, ko si pisala o težavah s križom, ker je morala staro mamo dvigovat in ..... Zakaj pa trpi tega lenega dedca? Je odvisna od njega (mislim finančno)? Upam, da si bo mami kmalu opomogla, ker tudi tebi ni lahko s tremi vsak dan hodit naokrog in ......
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:16:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa si že probala kakšen domači recept za ušeska.....npr. sok od uheljčka, ali kako se mu že reče rastlina natresk sok stisneš npr. z stiskalcem za česen in daš v ušesek...to je domače zdravilo za vnetja ušes O, tegale pa res nisem vedela, hvala za nasvet Mi mu rečemo uhljenk. Pa pomaga. Pri Vidu še nisem rabla probat, sta pa moja nečaka že probala in res pomaga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:21:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi smo nazaj od P. Mali je veliko bolje, pač mu še sluz nagaja, drugače je ok Velika pika je tudi skoraj že čisto zdrava, ušesa so že skoraj b.p. Je pa mala pika dobila Ventolin, ker ima malo bronhitisa - madona, sem jezna Ko smo bili v pon. tam, je ni poslušala, ker se je tako osredotočala na boleč trebušček, zdaj pa tole... Na srečo ni nič hujšega, P pravi, da je dala Ventolin bolj za vsak slučaj, drugače gre mala komot v vrtec. Tudi na kontrolo ni več treba, razen če bi bilo kaj novega. Aja, pa še moj je zbolel, ampak je moral v službo, ker sta 2 na dopustu. za veliko piko in gregija ter za malo piko in
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:21:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil skye, komaj sedaj mi je uspelo prebrati članek. fenomenalen je, tolko sem se narežala.... jst sm ga snoči brala. so mi solze tekle od smeha! super članek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:22:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, hvala, ker si se tudi na mojo mami spomnila Meni je tako težko, ko ji ne uspem veliko pomagati, sicer grem z otroki vsak dan k njej in kaj postorim, peljem hudiču od stare matere "fasngo",... Ampak vseeno je vrag, ker ima na grbi lenega dedca in to babo staro žlehtno... Se še spomnim ja, ko si pisala o težavah s križom, ker je morala staro mamo dvigovat in ..... Zakaj pa trpi tega lenega dedca? Je odvisna od njega (mislim finančno)? Ja, žal Ima sama tako nizko penzijo, da ne vem, kako bi preživela sama Upam, da si bo mami kmalu opomogla, ker tudi tebi ni lahko s tremi vsak dan hodit naokrog in ...... Saj mi ni težko. Bolj me jezi, ko pridem tja in vidim lenuha debelega peglati kavč Ničesar ni sposoben narediti, edino, kar dela, je to, da gre vsak dan čez cesto v trgovino po 3 litre vina...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:22:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa kok da še niso ušesa ok? ji je menjala AB al je dala istega naprej?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:23:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa si že probala kakšen domači recept za ušeska.....npr. sok od uheljčka, ali kako se mu že reče rastlina natresk sok stisneš npr. z stiskalcem za česen in daš v ušesek...to je domače zdravilo za vnetja ušes Ma na vrtu jih imam kolikor hočem pa se nisem spomnila na to. Jaz sem malo skeptična do tega. A je katera že kdaj probala? mi smo ga doma pogosto uporabljali in pomaga!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:24:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa kok da še niso ušesa ok? ji je menjala AB al je dala istega naprej? Ni ji hotela menjat. če mi ga bo še kdaj napisala, mislim tale AB, bom kar znorela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:24:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, hvala, ker si se tudi na mojo mami spomnila Meni je tako težko, ko ji ne uspem veliko pomagati, sicer grem z otroki vsak dan k njej in kaj postorim, peljem hudiču od stare matere "fasngo",... Ampak vseeno je vrag, ker ima na grbi lenega dedca in to babo staro žlehtno... Se še spomnim ja, ko si pisala o težavah s križom, ker je morala staro mamo dvigovat in ..... Zakaj pa trpi tega lenega dedca? Je odvisna od njega (mislim finančno)? Ja, žal Ima sama tako nizko penzijo, da ne vem, kako bi preživela sama Upam, da si bo mami kmalu opomogla, ker tudi tebi ni lahko s tremi vsak dan hodit naokrog in ...... Saj mi ni težko. Bolj me jezi, ko pridem tja in vidim lenuha debelega peglati kavč Ničesar ni sposoben narediti, edino, kar dela, je to, da gre vsak dan čez cesto v trgovino po 3 litre vina... Če bil bil d od deca ti sploh ne bi rabila tja hodit. Mene tudi taki deci, sploh pa pijanci jezijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:25:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:25:40
|
|
|
|
barbaw
|
Suzy pomaga pa očitno ne, ker tale AB ni A od antibiotika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:26:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi smo nazaj od P. Mali je veliko bolje, pač mu še sluz nagaja, drugače je ok Velika pika je tudi skoraj že čisto zdrava, ušesa so že skoraj b.p. Je pa mala pika dobila Ventolin, ker ima malo bronhitisa - madona, sem jezna Ko smo bili v pon. tam, je ni poslušala, ker se je tako osredotočala na boleč trebušček, zdaj pa tole... Na srečo ni nič hujšega, P pravi, da je dala Ventolin bolj za vsak slučaj, drugače gre mala komot v vrtec. Tudi na kontrolo ni več treba, razen če bi bilo kaj novega. Aja, pa še moj je zbolel, ampak je moral v službo, ker sta 2 na dopustu. a zdej pa še tvopj dragi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:26:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole našo P bi jaz včasih po buči. Majina ušesa še niso ok. AB še naprej. Pa 2 tedna ga že jemlje. Pred kakima dvema mesecema sem vprašala P zaradi Majinega tretjega mandlja pa je rekla, da je ok, danes mi pa je rekla, da je povečan. pa si že probala kakšen domači recept za ušeska.....npr. sok od uheljčka, ali kako se mu že reče rastlina natresk sok stisneš npr. z stiskalcem za česen in daš v ušesek...to je domače zdravilo za vnetja ušes Ma na vrtu jih imam kolikor hočem pa se nisem spomnila na to. Jaz sem malo skeptična do tega. A je katera že kdaj probala? sestrična je dajala svoji hčerki...pomagalo je le, če je pravočasno dala (na začetku vnetja).
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:28:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Suzy pomaga pa očitno ne, ker tale AB ni A od antibiotika. Čaki, najprej je jemala Hiconcil? Potem še Cedax? Zanimivo, da ji ni po Hiconcilu dala Sumamed. Moja velika pika je tudi najprej ob vnetju ušes dobila Hiconcil, ki ni nič prijel Zdaj ji je pa Zitrocin (generik Sumameda) fajn pomagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 11:29:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Suzy pomaga pa očitno ne, ker tale AB ni A od antibiotika. Čaki, najprej je jemala Hiconcil? Potem še Cedax? Zanimivo, da ji ni po Hiconcilu dala Sumamed. Moja velika pika je tudi najprej ob vnetju ušes dobila Hiconcil, ki ni nič prijel Zdaj ji je pa Zitrocin (generik Sumameda) fajn pomagal Ne ne, samo Cedax je dobila. Pa je tudi za en kur.....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?