špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ojla bejbe ! Kako ste kaj? Js sm ratala prav smotana s temle RR... rada bi vedla, kaj se dogaja pa bi vzel preveč časa, če vse preberem, kr neki o seb govort se mi pa tud ne da... a štekate ? No skratka, bom prečekirala, kako so kej hroščki in hroščice. Zadnč, ko smo mel čvek pri Žanu, je blo res ful fajn in vsi so tolk zrasl ! Drgač pri nas nč kej novega, tist, kar sem rekla, glede mojga zdravja, se je na pregledu izkazalo za nenevarno . Super novica Žan je še vedno alergičen, tko da sm spet na Allernovi, ampak kaj čmo . Res srčno, srčno upam, da bo kmalu bolje!!! Ven mu je KONČNO pogledal šesti zobek, ampak je zdej glih najhujše, ker je zuni sam konica in bo trajalo še par dni, da bo cel . Kaj še... aja delat grem 18. maja, ker bom koristila še cel mesec dopusta, ampak se tolk hitr približuje ... Tolk na hitr, grem še mal brat zdej . IZVIRNO SPOROČILO: edinaos nič punce bodite pridne, mi odhajamo malo ven na mraza, no babi in AT bosta vozičkale, jaz pa grem malo spat . Joj kolk sem vam vsem folž, ki živite v istih hišah s svojimi , jaz bi takooj živeli s svojo mami Js sm pa teb fouš, da maš koga, ki ti tamalo pomirka za dve uri na dan... vedno, ko grem ven jih srečam pa se spomnim, kolk ti je luštn ! Naty*, saj jaz bi tudi nekoga takega
|