Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ojla bejbe ! Čao bejba Kako ste kaj? Js sm ratala prav smotana s temle RR... rada bi vedla, kaj se dogaja pa bi vzel preveč časa, če vse preberem, kr neki o seb govort se mi pa tud ne da... a štekate ? Zdej itak prihajajo lepši in bolj toli dnevi, tako bo vedno manj časa za RR, pa službe, .... No skratka, bom prečekirala, kako so kej hroščki in hroščice. Zadnč, ko smo mel čvek pri Žanu, je blo res ful fajn in vsi so tolk zrasl ! Jz sem pa ravno včerej gledala ene slike od Edine (čvek v Mantovi) in sem se spomnila na Žana, da je bil že takrat ful večji kot ostali . SE mi pa zdi, da se ni ful spremenil v obraz, da je bil že od nekdaj tak mali sonček Drgač pri nas nč kej novega, tist, kar sem rekla, glede mojga zdravja, se je na pregledu izkazalo za nenevarno . samo da je vse vredu. Ful sem vesela zate!!! Žan je še vedno alergičen, tko da sm spet na Allernovi, ampak kaj čmo . Ojoj, no potem vsaj veste kje ste. POtem še vedno ful mal stvari jeste. Kaj boš pa z vrtcem naredila? Ven mu je KONČNO pogledal šesti zobek, ampak je zdej glih najhujše, ker je zuni sam konica in bo trajalo še par dni, da bo cel . Naty: relem lahko samo , pri nas je ista zgodba. Ven je špica 6.zobka (zgornja dvojkica), ampak kot si rekla, najbolj pestri dnevi šele prihajajo Kaj še... aja delat grem 18. maja, ker bom koristila še cel mesec dopusta, ampak se tolk hitr približuje ... Tolk na hitr, grem še mal brat zdej .
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|