|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
19.3.2009 23:18:14   
gogabojan
Mandek, nevem kaj naj ti povem.

Zakaj oče ne gre v cerkev?? To je prvo vprašanje. Je mogoče tvoj druge vere?? Ne verjame v cerkev??

To ti nebi smelo igrati vloge. Vem da starše imaš nadvse rada. Poznam to, da mama dela tako kot oče reče. Pri nas je tudi tako (včasih je bilo, zdaj pa se mu postavi po robu).

Vemo vsi, da so tvoji starši in da jih imaš nadvse rada. In da so oni bili glavni del tvojega življenja.

Moraš pa jim povedati, da imaš zdaj ti svojo družino. In boste skupaj do konca življenja. In da tako bo. Pa naj zaradi svojega ''ponosa''(oprosti, če sem preveč drzno rekla ponosa), ne bodo šli na krst vnukinje.

Probaj se vsesti za mizo s svojimi, ali pa jim napiši pismo, (morda bo lažje tebi, ker jih ne boš videla, in njim bo lažje defenitivno), in jim razloži in napiši, vse kar si tu napisala. Da ti dajejo občutek krivde.

Madona sem zakomplicirala stvar zdaj. Niti ne vem, kaj sem napisala.

Hočem reči, da napiši pismo, vse kaj te teži. Na njih je izbira, ali se bodo sprijaznili z dejstvi, in videli, da delajo slabo za vnukinjo in za tebe, ker ti veliko pomenijo, če jih ne bo. Res ti rečem, napiši jim. Potem pa naj se odločijo. Reci jim, naj ti naredijo vsaj to veliko uslugo in preberejo. In povej jim da jih imaš rada, in jih boš vedno imela. Toda sedaj imaš ti svojo družino, ki ti pomoje več pomeni, kot tvoji starši.

Jaz imam svoje starše nenormalno rada. Toda raje imam svojo družino. Če so se oni pripravljeni odpovedati ali nam, ali krstu ali čemerkoli, me bo srce neznansko bolelo, toda meni več pomeni moj otrok. Sem hvaležna, za vse, kar so storili za mene. Toda tega je več ali manj konec. Nisem otrok, imam svojega otroka, svoje življenje, in bom živela svoje življenje tako kot si bom sama želela. Lahko pa me le podpirate v moji odločitvi. Če pa ne bo prava odločitev, se bom pa že pobrala. Upam, da razumeš, da sem ti to napisala kot primer, kot jaz vidim tvoj problem. Tako jim nekako napiši. Če ne drugega, bodo vsaj vedeli, kaj čutiš.

Res želim ti iz srce, da se ti izteče tako, kot si res želiš.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
19.3.2009 23:21:39   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce punce.

Jah se je treba znajti. Bojan k zaspi, spi k top. Če Roka ne sliši, tudi mene ne bo. Pa itak sva pod njim postrani, pa ne more videti od mosta. Jutri prpopam slikico, boste lažje razumele.

EVO TEMA SEKS, pa smo se razpisaleeeeee.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POHOTNICE, POHOTNE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa poglejte, koliko nas je na formu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A spite v isti sobi??? Ajajaj!!!
Midva se ne upava telovadit niti v sosednji sobi!!! Pa opravljava obveznosti kar na kavču, če pa mava sistematski ga mava pa v kopalnici!!! user posted image user posted image user posted image

Pri nama je situacija podobna. Kavč rules!!! Nik namreč spi še v zibki pri nama v spalnici, pa ima tako rahel spanec, da imava več užitkov na kavču se sproščat. Samo sedaj pa tega že kar nekaj časa nisva počela. user posted image user posted image user posted image  Ni časa, pa tajming naju j....

Aja, tole s sistematskim pregledmo mi pa ni jasno??? Sem blondinka pa mi je treba stvari direkt povedat. user posted image user posted image user posted image

Obrazložitev: Sistematski pomeni podrobnejši pregled vsake toliko časa. Lovely in Hans se igrata zdravnike, midva pa sistematski pregled.user posted image user posted image user posted image

Ahhhhh, hvala za razlago. Res sem blond, samo sem mislila, da to počneta na kavču, tako kot midva. Sicer si pa sistematske preglede v kopalnici sploh ne predstavljam. Mora biti kar neudobno, razen če imata veliko kopalnico in še večjo banjo ali pa sta oba atletiko trenirala in sta tako gibčna. Kakorkoli pri nama v kopalnici NO GO!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj se daš na pralni stroj pa je YES GO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo domišljije pa bo. Saj veš doggy style. hehe. pa vedno zadene.user posted image user posted image user posted image user posted image

UF TO PA JE že preveč grdo. ti ti packa gogabojan ti ti packauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
19.3.2009 23:24:36   
irma78

Punce punce.

Jah se je treba znajti. Bojan k zaspi, spi k top. Če Roka ne sliši, tudi mene ne bo. Pa itak sva pod njim postrani, pa ne more videti od mosta. Jutri prpopam slikico, boste lažje razumele.

EVO TEMA SEKS, pa smo se razpisaleeeeee.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POHOTNICE, POHOTNE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa poglejte, koliko nas je na formu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A spite v isti sobi??? Ajajaj!!!
Midva se ne upava telovadit niti v sosednji sobi!!! Pa opravljava obveznosti kar na kavču, če pa mava sistematski ga mava pa v kopalnici!!! user posted image user posted image user posted image

Pri nama je situacija podobna. Kavč rules!!! Nik namreč spi še v zibki pri nama v spalnici, pa ima tako rahel spanec, da imava več užitkov na kavču se sproščat. Samo sedaj pa tega že kar nekaj časa nisva počela. user posted image user posted image user posted image  Ni časa, pa tajming naju j....

Aja, tole s sistematskim pregledmo mi pa ni jasno??? Sem blondinka pa mi je treba stvari direkt povedat. user posted image user posted image user posted image

Obrazložitev: Sistematski pomeni podrobnejši pregled vsake toliko časa. Lovely in Hans se igrata zdravnike, midva pa sistematski pregled.user posted image user posted image user posted image

Ahhhhh, hvala za razlago. Res sem blond, samo sem mislila, da to počneta na kavču, tako kot midva. Sicer si pa sistematske preglede v kopalnici sploh ne predstavljam. Mora biti kar neudobno, razen če imata veliko kopalnico in še večjo banjo ali pa sta oba atletiko trenirala in sta tako gibčna. Kakorkoli pri nama v kopalnici NO GO!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj se daš na pralni stroj pa je YES GO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo domišljije pa bo. Saj veš doggy style. hehe. pa vedno zadene.user posted image user posted image user posted image user posted image

UF TO PA JE že preveč grdo. ti ti packa gogabojan ti ti packauser posted image user posted image user posted image user posted image

Uffff, pa še malo centrifuge potem mora pa res sekat. Če že naš Nik uživa, ko ga na delujočem pralnem stroju previjamk, kako bom šele jaz. Moram sprobat. Poročam, samo ne danes, danes je moj vlak že odpeljal v NM.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
19.3.2009 23:27:49   
irma78
Nič, sedaj pa že neumnosti kvasim. Najbolje, da se spat poberem!

Nočko vsem!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
19.3.2009 23:29:37   
gogabojan
user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
19.3.2009 23:37:30   
laknerš
Ja tole je pa že preveč. je pa res nekako takole. In Irma ti si mene že vidla tako da veš da neke gimnastike ne morem izvajat. Bodo povedale punce iz telovadbe kaj se zgodi ko vaditeljica napove svečo. Smeh, smeh pa še enkrat smeh, ko me tiščimo rit u zrak pa ne gre.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
19.3.2009 23:37:57   
laknerš
Ok zdej pa res nočko!!!

Pa sladke sanje!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
20.3.2009 6:26:48   
afnica mala
Dobro jutro

pa sem enkrat prvauser posted image

spila že kavico, user posted image  in dragi še spita.

Vidim, da ste ble včeraj spet pridne sploh gogabojan- tako in drugačeuser posted image user posted image

Jaz pa sem zaspala že ob pol desetih- je pasalouser posted image  Včeraj sem brala kako irma pa ostale dolgooo šetate z otročki, pa sem bila žalostna,ker Neli noče, mi je moj rekel, da bo to škatlo vrgel v Mlinščico, če sem sitna, ko vas beremuser posted image

Danes prvič nisem zbujala Neli za jest. Pa se je ob 6h nekaj premaknila (se je vklopil zvočnik), pa sem šibala mlekca naredit. Pridem v njeno sobo- pa spančka, no sem jo vseeno nafutrala.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
20.3.2009 7:02:21   
gogabojan
Dobro jutro punce.

Evo, mi imamo danes 5 mesecev, zato smo vam pripravili majhno presenečenje.

Najprej za mamice, user posted image , pa še user posted image

Za malčke pa smo pripravili:
za njih bo poskrbel in jih stregel user posted image , prišel jih bo obiskat, user posted image , imeli bodo še eno predstavo user posted image , nato bodo še malo user posted image , zaključku bo pa sledila user posted image .

Upam, da ste uživali.

Aja, za vse, ki še danes praznujete, pa eno majhno pozornost imamo, sam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v zabavi.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
20.3.2009 7:04:25   
gogabojan
Evo zdaj pa še raport.

Zaspali so pred 21h zvečer, zbudili smo se ob 5.30 že drugo jutro zapored. Spali drugače lepo.

Danes ob 9h pa pride patronažna. Tako da, mal vas bom še brala.

SSOOOOONNNNNNNNNNČČČČČČČČČEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKK je, sam škoda, ker je mrzlo kot ****.

Neposredna povezava do sporočila: 2410
20.3.2009 7:11:45   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Ni uredu da se že postavljajo na nogice, ker še kolki niso zreli za kaj takega....ne moreš tega preprečiti ne smeš pa to vzbodbujati ( da bi ga npr. sama postavljala na nogice)

To je moje mnenjeuser posted image

a zato- jaz je še nikoli nisem postavila na nogice. Se pa ful odriva- na previjalni, v igralnem centru, pa ne vem kako preprečiti

gogabojan- je pasala tortica

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
20.3.2009 7:17:45   
gogabojan
uuuuuuuuuu še 80 pa mam novo zvezdico.

ne bom danes nehala, dokler jo ne dobim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2412
20.3.2009 7:51:48   
coccinella
dobro jutro!

Kako lep dan se začenja.....spet bodo sprehodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Včeraj sva bili z Gajo na sprehodu (pa tudi Šprlo in Hanno), pa je bila Gajaj taka tečka, sploh ni hotela sedeti v vozičku, tako da nevem ali zaradi zbkov ali pa hotela biti v naročju  user posted image user posted image user posted image user posted image ...kakorkoli upam da bo danes boljše vlje user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja glede postavljanja na nogice, jaz sem tudi proti da bi ti vzpodbujal user posted image , ampak, če pa sam hoče pa itak ne moreš pomagati. Verjetno se potem že počuti dosti močan, da to počne. user posted image

gogabojan - čestitam za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim pa tudi da ste bile včeraj zvečer zelo aktivne user posted image user posted image user posted image user posted image , hehehe. Jaz tudi pogrešam  user posted image user posted image user posted image .
No ja saj bo boljše, a ne? user posted image user posted image user posted image

no lep dan vam želim, pa se še slišimo kajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2413
20.3.2009 7:54:36   
corti
Jutro punce!

No evo tud pri nas smo že spili kavico in že en stroj cunj oprali. user posted image

Jaz pa sem včer po osmi šla s kolegico na pjačko in se je zavleklo do 23 ure. Ma smo čvekale po dolgem in po čez in je pasalo res. Mi je pa za darilo prinesla darilni bon za 50 min masažo....in potem mi reče da je to prvi del...drugi pa da naj si eno soboto vzamem cel dan in ker ve da sem navezana na tamalo in da je cel dan ne mislim pustit nikjer tudi pri očiju ne...je rekla da naj še njo vzamem in naj se prepustim da me odpelje nekam za cel dan....ni pa htela povedat kam.user posted image  Tako da mislim da bo sobota čez 4 tedne.

No ko sem prišla domov sem še likala in pospravljala tako da sem šla spat ob pol enih.

Spanje....pri nas spimo ponoči od 20-6ali 7 ure zjutraj. Čez dan zaspi tam okoli 8ih za pol urce do eno urco...potem okoli 12 (v vozičku za urco do dve)če ni vozička za pol urce. Potem spet okoli treh za kako urco....in potem še tam okoli petih pol šestih. 

Gogabojan ti pa zmeraj nasmejiš...pa čeprav si slabe volje...znaš nasmejat. Res si ena fina pozitivna ženskauser posted image  
Zdaj pa naprej pospravljat...me jurtsi ni...v nedeljo pa pridejo tšča in ta familija na tortico in mora bit pospravljen. Ne boste vrjele mi je tud že v omaro gledala kako imam zloženouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2414
20.3.2009 7:58:11   
Urška//
Ojla

Da se vam javim iz posvetovalnice

55.5cm
8260g

veliki smo in teeeezkiuser posted image

za kaj druga pa naslednjič, ker nas Nejc je ful zahtevn, še vedno samo na rokah in vsake dve urci papa, tudi ponočiuser posted image

papa

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
20.3.2009 7:59:50   
čebelka77
DOBRO JUTRO, drage čveke! zbudili smo se v lep dan,čeprav so napovedovali drugače. Še dobr da smo se vseen zmenil da gremo na Primoža, to je majhen hrib nad Kamnikom, jupiiiiiiiiiiiiii. Sem nabavla kengorujčka v ta namen da bomo lahko v hribe hodil, k z vozičkom res ne gre. Me pa zanima kok bo kej zadovolna? Bomo videl, bom poročala. zdej vas grem pa prebrat za nazaj, k vidim da ste imele spet vročo temo!!!!!!!!!!!!!!
user posted image  gogabojan se mi zdi da nate res mal lunca vpliva, pa naj bo polna, al pa krajc, wellcome to the clubuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2416
20.3.2009 8:00:23   
Pšemek
Dobro jutro!

itak da je bilo spet dovora o seksu, da ste včeraj toliko naklofale! Jaz vam bom pa zdej vse odgovore in komentarje pripopala vsakega posebej, da čim prej pridem tudi jaz do nove zvezdice. Poročilo pa kasneje...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
20.3.2009 8:00:44   
mbd0411
Jutro!

Danes ima moj Nik 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Že dva dni pridno po žlički je in toooliko pojeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zelenjavo,sadje....kar usta odpira...Bravo Nik!

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
20.3.2009 8:00:45   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Zadnjič ste nekaj pisale, da vam user posted image   dvignejo rito in se z nogami odrinejo (leže na hrbtu) Zakaj to ni uredu? Kako preprečit? Prosim, ve katera?

Naša to dela, pa tudi jaz nimam ideje, kako bi preprečila. Upam, da je, tako kot do zdaj vse drugo, tudi to samo faza, ki bo minila.

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2419
20.3.2009 8:01:04   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27
pšemek - une stare donde in amerike sta že mal sklerozne pa sta pozabile da so sta furale voziček kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa sploh nimata otrok pa nista imele za mar vozičkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa maš ti bolj moderen voz pa jima je bilo to všečuser posted image user posted image user posted image user posted image ne obm več.....

Jaz sem razmišljala, če sta mogoče amiša, sam te ponavadi ne potujejo okol, ane user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
20.3.2009 8:01:34   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

tako punce, jaz vas še pozdravim za lahko noč in lep vikend.....SE OGLASIM V PONEDELJEK, ČE BO VSE OK - gremo na morje za vikend mi trije, v apartma v Strunjanu....smo kar nekaj blizu izbrali za poskušino user posted image user posted image user posted image

Uživajte!!!!!

(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
20.3.2009 8:01:47   
Pšemek

aja  . ..da ne pozbim...

talcy vemo da uživaš v toplicahuser posted image user posted image user posted image user posted image pa te nič ne pogrešamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa že spraševala, kje je? Ta lisica sse še poslovila ni od nas, al sem samo jaz spregledala? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Skratka, talcy, fejst se nakopajte, da se potem doma ne bo treba toliko! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
20.3.2009 8:02:07   
Pšemek

Lučka1, uživajte še za nas.

Drugače pa bomo šli mi trije verjetno v nedeljo tudi v Piran ali pa tja nekam. Z mojim srčkom namreč praznujeva 13. obletnico najine ljubezni in sva rekla, da jo morava kljub recesiji vsaj malo popraznovat. Pa še lepo vreme naj bi bilo, tako da komaj čakam!

Irma, vidva si kar privoščita! Jaz mislim, da je 13 ta prava številka za praznovanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
20.3.2009 8:02:21   
Pšemek

bom pa v septembru      T E T A  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je namreč od brata žena srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da      JUPI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za bratovo ženo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
20.3.2009 8:02:34   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Dream
To zame sploh niso deci ampak strahopetci, ki niso kos svojim odgovornostim!

Pod tole se podpišem!!!!

(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?