irma78
|
Čer, Ste me kaj pogrešale? Verjetno nič, sploh ker sem morala spet 4 strani prebrat, da sem na tekočem. Midva z sva bila od 12-ih pa do 16-ih spet na okrog. Sva bila na kosilu z mojo sodelavko in še eno frendico, potem sva šla pa še eno malenkost kupit za mojega dedka, ki je danes godoval in evo ti ga na, pa je bila ura štiri. Potem sem morala hitro mojega dragega Nikija uštimat, ko pa je ta zaspančkal, pa kosilo skuhat, no ob pol sedmih smo šli pa k dedku voščit za god, bili tam eno uro in ko je bil mali že siten, pobrali šila in kopita (no dedek in babi živita od mene 150 metrov stran, kar ni dobro, da ne bo katera mislila, koliko je to fino – zakaj pa drugič) in ga šli domov skopat in nahranit sedaj pa oba moja moška že sladko spančkata, jaz pa imam nekaj časa zase in za vas. Gogabojan – ja pri vas pa res ni dolgčas. Štala tole s službo dragega, ampak saj bo gotovo našel drugo in bosta lahko izpolnila vse vajine želje. Samo obupat ne smeta, pa na stvari glejta kar se da pozitivno, pa bo. Do takrat pa . Sicer pa vidim, da je stara Gogabojan nazaj. Slikca je pa huda, še kakšno tako prosim. Pa zdravnike se s srčkom večkrat igrajta, pa bodo grozne misli čisto zbledele. Pa mogoče še kakšnega naredita. Aja, kako je šlo pa sinku na tekmovanju? Verjamem, da je raztural. Jolly - da Taj nima alergije in da mu lahko začneš mleko dajat. Spanje čez dan – naš Niki spi ponoči od 21-ih do 7-ih (včasih se malce zbudi, pa mu dam dudo pa takoj nazaj zaspi). Potem spi še od 8-ih do 10-ih, pa od 17-ih do 18-ih, pa na sprehodu večkrat po kakšnih 10-15 minut. Aja, pa naš Niki se tudi tepe po telesu in včasih tako močno, da naslednji dan gledam, če ima že kje kakšno modrico. Zaenkrat HB ni bilo še nič kritičnega. Pediatrinja – pri meni je bila mislim da 3krat mogoče 4krat po porodu in rekla, da pride še okoli 6 meseca, ko bomo začeli z uvajanjem GH, če pa bo kaj takega, da naj jo pa kar pokličem. Je nisem nikoli, pa tudi za GH je ne bo, ker mi GH prakticiramo že kakšen mesec in če se sama ne bo najavila, je tudi jaz ne bom klicala. Mi ženska tudi ni bila preveč všeč – taka, ki ni imela rada preveč vprašanj in se je hitro razburila.