|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
19.3.2009 22:29:03   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ojla. Snegec pada. Jebi ga.

Pa smo se tako lepo navadile na španciranje oz. sprehodke.

Sem bila mal odsotna, ker sem morala opraviti svojo državljansko dolžnost:

user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmmmmmmmmmm je pasalo po tolikih dnevih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js jo grem pa zdle opravit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.3.2009 22:30:07   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jaz itak sam na kretene naletim....

boga no. kakšni idioti so na  svetu. ne moreš verjet! da se ti rodi otrok pa te sploh ne zanima in kar greš. res mi je žal da se ti je to zgodilo. samo hkrati pa tega ne moreš čisto obžalovati ker drugače nebi imela dveh user posted image ne ?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.3.2009 22:30:17   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jaz res tega ne počnem, zdaj pa že kar dolgouser posted image

Pa si ti v tole prepričana? Hmm... Te imam malo na sumu, da hočeš prevzet vlogo "brezmadežne" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne, ne res...mi ni da bi se sploh še kdaj s kom kaj zapletala verjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je bilo ?

mislim da je samohranilka in to dvakrat , prvičje ostala sama z sinom k ma sedaj 11 let, sedaj pa v drugo tuduser posted image user posted image user posted image user posted image revca user posted image user posted image user posted image user posted image

iraira upam da ne zamerip ker sem odgovorila namesto tebeuser posted image user posted image user posted image

pa kakšni deci so to da pustijo mamice same. joj user posted image

To zame sploh niso deci ampak strahopetci, ki niso kos svojim odgovornostim!

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.3.2009 22:31:07   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jaz res tega ne počnem, zdaj pa že kar dolgouser posted image

Pa si ti v tole prepričana? Hmm... Te imam malo na sumu, da hočeš prevzet vlogo "brezmadežne" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne, ne res...mi ni da bi se sploh še kdaj s kom kaj zapletala verjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je bilo ?

mislim da je samohranilka in to dvakrat , prvičje ostala sama z sinom k ma sedaj 11 let, sedaj pa v drugo tuduser posted image user posted image user posted image user posted image revca user posted image user posted image user posted image user posted image

iraira upam da ne zamerip ker sem odgovorila namesto tebeuser posted image user posted image user posted image

pa kakšni deci so to da pustijo mamice same. joj user posted image

Če bi meni to moj naredil, bi mu bilo žal, da me je kadarkoli spoznal. Bi mu že zagrenila življenje. Kaj se to pravi, otroke znajo delat, odgovornosti pa ne prevzet. Grrrrrr!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.3.2009 22:31:16   
PikicaStonoga

kje sta .100noga, pa mbd???????????

po telovadbi sva bez vallo na pijački, popoldne sem pa tri ure peglala!!!user posted image user posted image user posted image  (+ pol ure dopoldne) pa še nisem gotova, jutri nadaljujem ...
potem je pa prišel moj možek in nisme mela časa ...zvečer sem šla delat, prišla domov malo pred deseto ...zdej berem RR, komentiram in grem spaT!¨!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.3.2009 22:31:24   
gogabojan
Iraira, vem kak se počutiš.

Odpri hladilnik, pošiči klobaso in GIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorry nisem mislila tako. Saj bo, boš videla. Veš mene je kar nekaj časa matralo vse skupaj. No kak mesec fulllll hudo. Potem pa vedno bolj in bolj bledelo. Je pa totalno zginlo eno leto po tem.

Če sem lahko preživela, da sem živela tedne v avtu, visoko noseča, sred poletja v vročini brez hrane in tuširanja (kopala sem se v neki reki - ma huje kot ciganka no)), bom pa tudi preživela brez KRETENA. Se mi je sam zameru.

Pa jaz sem rekla, nikoli več moškega, da bi šla z njim v vezo. Evo, po petih šestih letih, sem spet mamica. Tako da kr pogumno. Če pa želiš res čist intimen pogovor (tebi ni treba govoriti bom jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )(ah če želiš slišati totalno celo zgodbo kak pa kako se je zgodilo in zakaj), pa se lahko na zs zamenjavi tel. srečavi in poklepetavi. Jaz sem zelo mobilna. Mi ni problem nikamor pridt.user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi v kranju na krožnem te lahko počakam in tam poklepetavi.

Vglavnem pogum v roke. Maš dva otroka, ki so tvoj največji zaklad.

Ko pa ti bo težko, naj te ne bo sram priznati, saj si človek. Ti bodo bomo pomagali, le namigni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.3.2009 22:33:04   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

mmmmmmmmmmmmmmmm je pasalo po tolikih dnevih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kam sta pa bojana dala??? za roka me še ne skrbi ;)

Bojan ima na svojem pogradu še zaveso oz. tako kot tuš kabina. Se nič ne vidi, sliši pa tudi ne, ker smo tihi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.3.2009 22:38:22   
janja 27

Bojan ima na svojem pogradu še zaveso oz. tako kot tuš kabina. Se nič ne vidi, sliši pa tudi ne, ker smo tihi. user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa tihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rada bi to slišala...pa vem da ne bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2383
19.3.2009 22:39:13   
irma78
To se samo tebi zdi, jutri boš morala pa Bojanu o čebelicah in ptičkih razlagat.

Neposredna povezava do sporočila: 2384
19.3.2009 22:41:25   
PikicaStonoga
user posted image

pa dobr a je že spal? si sploh ne predstavljam ...user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2385
19.3.2009 22:42:30   
PikicaStonoga
nič deklice, končala sme jaz na RR ...jutri bom tud cel dopoldne leteča, tako da se oglasim, ko pridem domov ...
LAHKO NOČ!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2386
19.3.2009 22:44:10   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

To se samo tebi zdi, jutri boš morala pa Bojanu o čebelicah in ptičkih razlagat.

Jest mam občutek da bojan to že ve če tolk časa s punco preživi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
19.3.2009 22:45:06   
laknerš
Nočko .stonoga!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
19.3.2009 22:45:59   
laknerš
A ste mogoče opazle da jest tut zvezdico čakam!!! Sem se odločila da jo dons dobim pol pa spat!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
19.3.2009 22:46:30   
laknerš
Jeeeeeeeeeeeeee!!!! Grem lahko zdej pomirjena spat!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
19.3.2009 22:47:01   
gogabojan
Punce punce.

Jah se je treba znajti. Bojan k zaspi, spi k top. Če Roka ne sliši, tudi mene ne bo. Pa itak sva pod njim postrani, pa ne more videti od mosta. Jutri prpopam slikico, boste lažje razumele.

EVO TEMA SEKS, pa smo se razpisaleeeeee.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POHOTNICE, POHOTNE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa poglejte, koliko nas je na formu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
19.3.2009 22:48:50   
laknerš

Punce punce.

Jah se je treba znajti. Bojan k zaspi, spi k top. Če Roka ne sliši, tudi mene ne bo. Pa itak sva pod njim postrani, pa ne more videti od mosta. Jutri prpopam slikico, boste lažje razumele.

EVO TEMA SEKS, pa smo se razpisaleeeeee.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POHOTNICE, POHOTNE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa poglejte, koliko nas je na formu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A spite v isti sobi??? Ajajaj!!!
Midva se ne upava telovadit niti v sosednji sobi!!! Pa opravljava obveznosti kar na kavču, če pa mava sistematski ga mava pa v kopalnici!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2392
19.3.2009 22:48:57   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jeeeeeeeeeeeeee!!!! Grem lahko zdej pomirjena spat!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zvezdico! Pa lepe sanje!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
19.3.2009 22:50:46   
gogabojan

Punce punce.

Midva se ne upava telovadit niti v sosednji sobi!!! Pa opravljava obveznosti kar na kavču, če pa mava sistematski ga mava pa v kopalnici!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
19.3.2009 22:51:35   
irma78

Punce punce.

Pri nama je situacija podobna. Kavč rules!!! Nik namreč spi še v zibki pri nama v spalnici, pa ima tako rahel spanec, da imava več užitkov na kavču se sproščat. Samo sedaj pa tega že kar nekaj časa nisva počela. user posted image user posted image user posted image  Ni časa, pa tajming naju j....

Aja, tole s sistematskim pregledmo mi pa ni jasno??? Sem blondinka pa mi je treba stvari direkt povedat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
19.3.2009 22:52:08   
gogabojan
aja, vse ki se odpravljate spati želim lepo in lahko noč.

pa lepe sanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
19.3.2009 22:55:23   
Mandek
Čer!

Vidim, d a ste spet pridne, upam, da mate to po svojih malčkih:)user posted image
Jaz sem sama, Zala spančka že od 19.30, oči je na službeni fešti, pa se mamo fajn:)
No, v bistvu komi čakam, da pride oči, ampak bom že potrpela...

V nedeljo mamo krst.
In tu je naša zgodba grozna. mah, sej ni tok, sam...Z mojimi so težave. Vedno. Oči ne gre v Cerkev, jaz sem ga razočarala s tem krstom, sestra s cerkveno poroko...mami je služabnica in ne upa oprekat, stara mama dela, kr onadva rečeta...In na koncu pride, da moram jaz PROSITI svoje starše, da se prijazno odzovejo vabilu, četudi jih ne bo. Samo naj ne bojo nesramni...Ampak ne. Spet je v središču oči, spet misli, da gre zanj. Saj je super človek, Zalo ma rad do nezavesti, ampak ta njegova trma in prepričanje,d a mu vsi hočejo nekaj slabega...In njega pač ne bo. Niti na kosilo. Ne razumite narobe, to ni problem...jaz sem se s tem sprijaznila že davno. Problem je v tem, da mi moji starši VEDNO obesijo preklet občutek slabe vesti. Vedno jo nosim jaz. VEDNO. In potem jokam in si razbijam glavo in delam po previdnih tirnicah, ki ne bodo nikogar prizadele...Četudi kontra sebi, da je le mir in da sta onadva zadovoljna. Nikoli se ne bom losala tega...Enostavno anrejena sta za čaranje slabe vesti. Joj, ko bi mi blo vsaj vseeno...user posted image user posted image user posted image Eh, pa nima veze. Ne bom smetila tu.

Da še jaz odgovorim na spanje:
(ker tudi mene žre, ko mi sestre vedno znova telebatijo o tem, da otrok do 6.meseca naj bi nekako ukinil nočno hranjenje)
Zvečer dodajam, včasih tudi čez dan (trudim se čim manjkrat) in spi od nekje 19.,20.- 24.,1.,2., ko jemo (AM), nato spi povsem odvisno od noči....je spala že tudi do 7.15 in to je bil luksuz, včeraj pa se mi je zbudila že ob 4 (jedla ob polnoči)...Čez dan-dopoldanska tura je 2,5urna, če sva doma, drugače je cel bioritem pomešan v tri krasne in ne spimo nič. Če smo doma, spi potem še popoldan, drugače nič do takrat, ko jo zmanjka v posteljici.

Ugotavljam pa nekaj...Nikakor mi ni šlo v račun, zakaj zvečer brez problema sama zaspi v posteljici, čez dan pa ni šans in se sam joka in tečnari, čeprav je zaspana. Po vsej (moji) verjetnosti jo moti svetloba. Imamo namreč mansardo in strešno okno, ki daje spalnici toliko svetlobe kot bi spali zunaj. v takem še jaz ne morem spati,no...Najbrž bomo zdej kupli prenosno postlco in jo dali v sosednjo sobico, ki nima strešnega okna, ampak samo balkonska vrata...je precej temnejša.

Tut tko razmišljam, d abi jo dala v drugo sobo. Najina postla je postala hudičevo moteča, ker škripa ko zmešana (stara je 1 cel mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )in sumim, da jo to večkrat zbuja...

No, glihkar s eje zbudla in sva se dojile, čeprav je pojedla 120 ob 19.30....user posted image . in ko že mislim, da spančka naprej, stokec iz spalnice....ajoj, ajoj, pa kaj je zdej to'???

Nič, ne vem več, kaj sem misla napisat, grem jo ščekirat, potem pa bomo vidli, kaj in kako bouser posted image .

Pozdravček

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 2397
19.3.2009 22:58:33   
laknerš

Punce punce.

Pri nama je situacija podobna. Kavč rules!!! Nik namreč spi še v zibki pri nama v spalnici, pa ima tako rahel spanec, da imava več užitkov na kavču se sproščat. Samo sedaj pa tega že kar nekaj časa nisva počela. user posted image user posted image user posted image  Ni časa, pa tajming naju j....

Aja, tole s sistematskim pregledmo mi pa ni jasno??? Sem blondinka pa mi je treba stvari direkt povedat. user posted image user posted image user posted image

Obrazložitev: Sistematski pomeni podrobnejši pregled vsake toliko časa. Lovely in Hans se igrata zdravnike, midva pa sistematski pregled.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
19.3.2009 23:07:02   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

V nedeljo mamo krst.
In tu je naša zgodba grozna. mah, sej ni tok, sam...Z mojimi so težave. Vedno. Oči ne gre v Cerkev, jaz sem ga razočarala s tem krstom, sestra s cerkveno poroko...mami je služabnica in ne upa oprekat, stara mama dela, kr onadva rečeta...In na koncu pride, da moram jaz PROSITI svoje starše, da se prijazno odzovejo vabilu, četudi jih ne bo. Samo naj ne bojo nesramni...Ampak ne. Spet je v središču oči, spet misli, da gre zanj. Saj je super človek, Zalo ma rad do nezavesti, ampak ta njegova trma in prepričanje,d a mu vsi hočejo nekaj slabega...In njega pač ne bo. Niti na kosilo. Ne razumite narobe, to ni problem...jaz sem se s tem sprijaznila že davno. Problem je v tem, da mi moji starši VEDNO obesijo preklet občutek slabe vesti. Vedno jo nosim jaz. VEDNO. In potem jokam in si razbijam glavo in delam po previdnih tirnicah, ki ne bodo nikogar prizadele...Četudi kontra sebi, da je le mir in da sta onadva zadovoljna. Nikoli se ne bom losala tega...Enostavno anrejena sta za čaranje slabe vesti. Joj, ko bi mi blo vsaj vseeno...user posted image user posted image user posted image Eh, pa nima veze. Ne bom smetila tu.

Pri meni je pa obraten problem. Iz moje strani so živi samo še babica, dedek in teta. Oni bi vsi radi prišli na krst, jaz bi bila pa najbolj srečna, če ne bi, ker se ne razumemo najbolje, sploh ker mi vseskozi govorijo, kako naj vzgajam Nika, kdaj naj mu dam za jest, kaj naj mu dam za jest,.... V glavnem vseskozi mi pamet solijo. Sploh me najbolj jezi dedek, ki se vsem hvali s pravnukom, dal mu ni pa še ničesar. Ampak point je v tem, da on ima ogromno denarja, privošči si nič, in ga bo očitno vsega vtaknil v r.. moji teti, ki še nikoli v življenju ni bila niti v službi (po lastni izbiri da ne bo pomote, stara pa je 50 let, samska in brez otrok), jaz pa če mu jamram glede keša mi pa ne verjame, ker ve da hodiva oba z mojim dragim v službo in normalno vzdržujeva hišo, ki jo je by the way on zgradil in mojam mami opremila, in si vsake toliko privoščiva kakšne daljše počitnice, tako da misli, da sva polna denarja. Kakorkoli, jaz sem do mojih prisiljeno vljudna in jih ne bi želela imeti na krstu, se pa bojim, kakšno zamero in še kaj več si bom s tem skuhala.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
19.3.2009 23:10:47   
irma78

Punce punce.

Obrazložitev: Sistematski pomeni podrobnejši pregled vsake toliko časa. Lovely in Hans se igrata zdravnike, midva pa sistematski pregled.user posted image user posted image user posted image

Ahhhhh, hvala za razlago. Res sem blond, samo sem mislila, da to počneta na kavču, tako kot midva. Sicer si pa sistematske preglede v kopalnici sploh ne predstavljam. Mora biti kar neudobno, razen če imata veliko kopalnico in še večjo banjo ali pa sta oba atletiko trenirala in sta tako gibčna. Kakorkoli pri nama v kopalnici NO GO!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?