|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
17.3.2009 14:03:58   
tia
Pozdrav

ali morem se ti javiti ,kajti to kar berem me je zelo presenetilo , Emaa in dolenjka ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo mirna user posted image  brez slaboati in veliko uživanja z družinico.

Sem zelo vesela da stare borke so ali pa bodo v kratkem user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj bo to leto fosilk.

več napišem kako smo mi zvečer,ker letim počasi po Leni in Maj je zunaj jaz pa na računalniku :) .

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
17.3.2009 14:12:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Ja, ja to sem bla jaz. Ma res ne vem, jaz ju res ne bom s sabo jemala, nimata dovolj obstanka, pa tud zanima ju čisto nič ne. 

Se kar strinjam s teboj, so premajhni da bi vedeli "zakaj se gre" in bi imela več dela kot koristi. Ko bo buši večji in se bo lahko kaj objasnilo bo lažje, sej jima lahko slikico pokažeš user posted image  Kolk bo pri vas razlike, manj kot 3 leta, a ne? Pri nas bo 19 mesecev user posted image  Boga jaz user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
17.3.2009 14:20:23   
emaa
Razlike bo nekje dva meseca man kot tri leta, je tud kar trajalo, da je ratalo. Kako pa bo potem, pa ne vem, pričakujem kar nekja ljubosumnosti, ker z najljubšim bratom delit mamico je nekaj, z nekom tretjim pa spet nekaj drugega, pa očija tud delit, joj, kaj nas še čaka. Še mal pa bo NS za mano, pa upam, da ostane samo eden.
Slabosti o tem ne bi, sem mislila, da jih pa pri nosečnosti z enim ne bo, pa je repertoar isti, slabosti, bruhanje, ni, da ni, sam da sem tokrat bolj utrujena, se pozna, da imam dva živca doma.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
17.3.2009 14:39:18   
dolenjka

Razlike bo nekje dva meseca man kot tri leta, je tud kar trajalo, da je ratalo. Kako pa bo potem, pa ne vem, pričakujem kar nekja ljubosumnosti, ker z najljubšim bratom delit mamico je nekaj, z nekom tretjim pa spet nekaj drugega, pa očija tud delit, joj, kaj nas še čaka. Še mal pa bo NS za mano, pa upam, da ostane samo eden.
Slabosti o tem ne bi, sem mislila, da jih pa pri nosečnosti z enim ne bo, pa je repertoar isti, slabosti, bruhanje, ni, da ni, sam da sem tokrat bolj utrujena, se pozna, da imam dva živca doma.

Ja, ljubosumnost zna biti. Mi imamo tu ene kolega, ki imajo punčko staro 3 leta oz. bo 1 mesec manj kot toliko ko se bo rodila njena sestrica in mamico že od kar ve za nosečnost, brca v trebuh in nasplošno je ratala nevzdržna..je pa res, da je precej razvajena in da bi se men odpikal ta prvo minuto, tam jo pa tati crklja user posted image

Baje je fajn recept, če "ta nov" dojenček nekaj prinese ta velikemu oz. v tvojem primeru tavelikima user posted image  ko ga prideta obiskat al pa ko pride 1. domov user posted image  mi se bomo verjetno česa takega poslužili, predvsem bo treba paziti, da se ne bo odrinjeno počutila, ker hočeš nočeš, bom jaz mogla malo več časa posvetiti user posted image

mogoče lahko da kaka "izkušenjejša mamica kak dober nasvet user posted image  Tia, Goya, Sayuri, Jančika user posted image  

Sej res, kje pa je Goyauser posted image

Jaz pri tari tudi nisem imela kakih tako hudih slabosti, samo tole zdej je blo pa tu mač, zdaj je že malo bolje, sam ne še čist, je pa res da za počitek ni 0, ampak res 0 časa, sploh pa zdaj ne, ko sva s Taro ostali sami v Bruslju user posted image  Ampak bodo kmalu prazniki, 2.4. letiva v SLO user posted image  za 11 dni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
17.3.2009 17:27:23   
Anonimen
Čestitke, Emaa! user posted image

Kako pa kaj naša Pikica? Držim pestke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.3.2009 16:16:51   
koala
Emaa čestitke!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.3.2009 17:42:48   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Kako pa kaj naša Pikica? Držim pestke! user posted image user posted image user posted image

emaa čestitke še tukaj (jaz sem vedla mičken pred vami... pa sem bla pridno tiho user posted image ) user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  emaa!!!!!

jaz sem šla uspešno čez 6. dan in tudi 7. dobro kaže user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.3.2009 19:37:01   
tinkamiška
Emaa, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika, pestke še tukaj! user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.3.2009 19:40:57   
emaa
Pika super, pesti držim še naprej

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.3.2009 19:51:14   
citrončica

Pika super, pesti držim še naprej

jaz tudiuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.3.2009 19:56:19   
citrončica

Ja, če čem rodit, pol moram bit noseča, a ne. Naj bi en teden za tabo globoko dihalauser posted image . Itak me je že žlahta zvohala, ne me vprašat kako (daljna, da ne bo pomote, firbci, kaj jih briga a sem al nisem noseča, mater, me razjezi to)

user posted image user posted image
tudi tebi seveda lepo in mirno user posted image !!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.3.2009 20:14:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

emaa čestitke še tukaj (jaz sem vedla mičken pred vami... pa sem bla pridno tiho user posted image ) user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  emaa!!!!!

jaz sem šla uspešno čez 6. dan in tudi 7. dobro kaže user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Pika user posted image  user posted image  user posted image  ju3 je pa že 8. in pol je itak petek, k je tvoj dan user posted image , pol pa čist še mal in ste zmagali user posted image  user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.3.2009 20:41:30   
koala
IIIIIIIIIIIIIIIIII meni se zdi da voham novo srečko!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.3.2009 21:01:28   
Jančika_
Emaa, juhu!!! Ful sem vesela zate!

Pikauser posted image user posted image user posted image !

Dolenjka, glede ljubosumnosti. V bistvu ne moreš narediti kaj veliko, veš. Otroka pač pripravljaš na prihod dojenčka primerno njegovi starosti, potem pa upaš, da ne bo prehudouser posted image . Vasja je bil ob Kajetanovem rojstvu star dve leti in ni po moje nič kaj posebej štekal niti nisem tega od njega pričakovala. Od začetka sva mu normalno govorila o nosečnosti in dojenčku, nič kaj posebej mu nisva razlagala, je bil še premajhen. Dobil je dojenčka - punčko, jo je imel kar rad in jo je potem recimo previjal, ko sem jaz previjala Kajetana. Pa mali mu je v porodnišnici prinesel plišastega Nodija, ampak po pravici povedano ga je dojenček zanimal veliko bolj kot Nodiuser posted image .

Prvo leto ni bilo nobenega ljubosumja sploh. Prav super je bilo. Potem je pa tamali postal bolj mobilen in se je zaleč fajt za teritorij in igrače. Eno leto je bilo kar hudo, skoz sta se nekaj cufala in drla. Od lanskega poletja, ko sta dopolnila 2 in 4 leta, sta pa prava kompanjona, sicer se tudi kdaj spičita, normalno da se, ampak načeloma sta pa ekipauser posted image . Danes recimo je tavečji malega v vrtcu slekel in sezul, pa copatke mu je obul. Sem kr mal pokala pod ponosa (no sej popoldan je uspel popravit vtisuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Tak je to, fajn je.

Se je pa videla razlika v Vasjevem dojemanju, ko sem bila lani noseča, star pa je bil 3,5 oz. še kak mesec zraven. Takrat je pa vse štekal, spraševal...pa ful je bil žalosten, ko sem splavila. Potem je nekaj časa spraševal, kdaj bomo imeli dojenčka, pa sem mu rekla, da mi morajo najprej nekaj poštimat v trebuščku. Zdaj pa niti ne vpraša več, tu pa tam omeni, da bi imel bratca in da sestrici tudi pod razno ne sme biti ime Pavlina, ampak Violetauser posted image . Bratec pa tudi ne sme biti Vladimir, ampak obvezno Nik. Ja vejšdeuser posted image . V bistvu imamo veliko pogovorov na temo, da bo on svojim otrokom lahko dal ime magari Kakadu, midva pa bova svoje poimenovala po svoje. Nima glasovalne pravice, a-auser posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.3.2009 21:10:16   
GoYa
Vidim, da me pogrešate user posted image  Lepo user posted image .

Emaa, najprej še tebi iskrene čestitke. Dolenja, tebi mislim, da sem že, ampak za vsak slučaj bom še 1x čestitala user posted image .

Pika, vidim, da si tudi ti na dobri poti...juhej user posted image user posted image user posted image .

No, pa da napišem, kako je blo pri nas, ko smo dobili 2 nova člana. Presenetljivo nič posebnega. Mogoče je bil razlog v tem, da je bila Lina takrat stara le 21 mesecev, torej niti še 2leti. Mogoče je bila še malo premajhna za ljubosumje, kaj pa vem. Skratka prvi dan, ko je prišla v porodnišnico na obisk, ji kr mal ni blo jasno, kdo sta sedaj ta dva. Sam mal jih je z distanco opazovala. Drugi dan je bla že čisto druga slika...božanje, nasmeški, ljubkovalne besede, lupčkanje. Tudi ko smo domov prišli, se je to nadaljevalo. Zelo lepo ju je sprejela. Tudi dan danes ni kakega pretiranega ljubosumja. Sicer če se npr. hočem stisnit k njej, pa ona noče, rečem, da grem po Aljo in v momentu prileti k meni v objem user posted image . Itak je pa Lina totalno očijeva, tako da lahko dostikrat le s takimi prijemi pridem do stiskanja z njo user posted image .

Trkam v les, da nismo imeli težav z Lino, ko smo dobili še Taja in Aljo. Se velikokrat spomnim, ko mi je ena babica na sprehodu razlagala, kako je njena starejša vnukinja (3 leta) ljubosumna na novo sestrico - gre kar po škaf vode in jo oblije user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.3.2009 21:20:22   
dolenjka
No pa so tudi izkušene mamice prišle na plano user posted image  Jančika in Goya hvala za opisane izkušnje user posted image  

Jančika, a pri vas torej delate Pavlino in Vladimirja? Pa sej Violeta ni tko slabo no user posted image  user posted image  user posted image  No, predvsem vam želim veliko dela, mogoče pa dobite oba naenkrat user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.3.2009 22:15:46   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Jančika, a pri vas torej delate Pavlino in Vladimirja? Pa sej Violeta ni tko slabo no user posted image  user posted image  user posted image  No, predvsem vam želim veliko dela, mogoče pa dobite oba naenkrat user posted image

Vladimirja ziher, Pavlina bi pa znala biti tudi Tonka. Ampak ker pri nas delamo same pobe, se ne spuščam preveč v debate z možem, ker bo itak Vladekuser posted image . Pa bohnedej dva naenkrat, ker ne vem, kam bi ju dala pri mojih 152 centimetrih, edino če bi enega na hrbtu nosilauser posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.3.2009 9:04:39   
Jančika_
Pika, kako kaže danes?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.3.2009 9:10:19   
emaa
Jančika ti ga pa pihne, kaj pa veš mogoče bo tvoj recept spremenil, pa bo naslednji user posted image punčka. Se baje tud dogaja.
Pika upam, da je še vse v redu.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.3.2009 18:27:33   
koala
PIIIIIIIIIKAAAAAAAAAAAAAAA kako??? Javi se kaj.

Nisem vedela

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.3.2009 20:26:51   
pika74
spet ni ratalo... user posted image .

Bo pa drugič oz. 7.

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.3.2009 20:30:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

spet ni ratalo... user posted image .

Bo pa drugič oz. 7.

Lp

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.3.2009 20:39:47   
Jančika_
O Pikicauser posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.3.2009 7:12:43   
Sulfinija
Pika74,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.3.2009 7:45:24   
emaa
Pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?