dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Razlike bo nekje dva meseca man kot tri leta, je tud kar trajalo, da je ratalo. Kako pa bo potem, pa ne vem, pričakujem kar nekja ljubosumnosti, ker z najljubšim bratom delit mamico je nekaj, z nekom tretjim pa spet nekaj drugega, pa očija tud delit, joj, kaj nas še čaka. Še mal pa bo NS za mano, pa upam, da ostane samo eden. Slabosti o tem ne bi, sem mislila, da jih pa pri nosečnosti z enim ne bo, pa je repertoar isti, slabosti, bruhanje, ni, da ni, sam da sem tokrat bolj utrujena, se pozna, da imam dva živca doma. Ja, ljubosumnost zna biti. Mi imamo tu ene kolega, ki imajo punčko staro 3 leta oz. bo 1 mesec manj kot toliko ko se bo rodila njena sestrica in mamico že od kar ve za nosečnost, brca v trebuh in nasplošno je ratala nevzdržna..je pa res, da je precej razvajena in da bi se men odpikal ta prvo minuto, tam jo pa tati crklja Baje je fajn recept, če "ta nov" dojenček nekaj prinese ta velikemu oz. v tvojem primeru tavelikima ko ga prideta obiskat al pa ko pride 1. domov mi se bomo verjetno česa takega poslužili, predvsem bo treba paziti, da se ne bo odrinjeno počutila, ker hočeš nočeš, bom jaz mogla malo več časa posvetiti mogoče lahko da kaka "izkušenjejša mamica kak dober nasvet Tia, Goya, Sayuri, Jančika Sej res, kje pa je Goya Jaz pri tari tudi nisem imela kakih tako hudih slabosti, samo tole zdej je blo pa tu mač, zdaj je že malo bolje, sam ne še čist, je pa res da za počitek ni 0, ampak res 0 časa, sploh pa zdaj ne, ko sva s Taro ostali sami v Bruslju Ampak bodo kmalu prazniki, 2.4. letiva v SLO za 11 dni