|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
13.3.2009 15:16:01   
lana38
Pia73, sem šele zdaj malo bolje vse prebrala, tako da tudi zate user posted image , da boš po 2 dneh spet doma.
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.3.2009 17:57:24   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Pika74  držim pesti,
a si bila spet v Lj? pa imaš vedno isto terapijo??zanima me,ker jez grem zdaj 5ič v LJ,edino 4 poskus sem mela drugo terapijo,a pri meni je vedno isto,kar nekaj celic, cca 1/2 oplojenih,ena blastocista in kakšna morula za zraven,za družbo pravi Drobničuser posted image ,
sicer sva pa itak zdaj medve na vrsti,tako da ima da rata!!!!

Pia73,tudi zate pestke!!

lp

citrončica, jaz sem imela take terapije:

1. IVF (kratek postopek: suprefact, gonal, cetrotide)
2. - 6. IVF (dolgi postopek: suprefact, gonal)

Razlika je edino ta, da so mi od 3. dalje dajali namesto po 3 ampule gonala, samo še po 2 ampuli gonala, ker vedno preveč reagiram. Drugače vedno isto.

In reakcija: v prvem 7 celic, sicer nekje od 15-18, če se dobro spomnim... vendar vedno sta bili bila samo 2 zarodka OK. Včasih morula, včasih zraven blastocista. Vedno ista pesem. Dr. D. pravi, zakaj bi menjali, če je to najboljša formula. On že ve. In zdaj imam očitno spet eno morulo zraven blastociste za družbo user posted image . Me prav zanima, kaj zganjata ti dve pojavi zdajle v meni user posted image user posted image user posted image .

Drži se citrončica in oglasi se še kaj.

Pia73 - zate še vedno močno stiskamo pesti... drži se punca!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.3.2009 18:03:23   
citrončica
Ja Pika,sva tam-tam,
jaz sem imela sicer 3x suprefact+gonal, 4ič pa suprefact+menopur,sicer vedno dolgi postopek in vedno podobno,le pri meni je potem 10-12,celo 14dan user posted image prišla....no ja,bo pa zdaj bolje!!!
Stiskam pesti!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
13.3.2009 18:05:15   
pika74

Ja Pika,sva tam-tam,
jaz sem imela sicer 3x suprefact+gonal, 4ič pa suprefact+menopur,sicer vedno dolgi postopek in vedno podobno,le pri meni je potem 10-12,celo 14dan user posted image prišla....no ja,bo pa zdaj bolje!!!

No evo, ti si še malo na boljšem user posted image . Meni vedno pride na 6. dan po ET (teta s krvavca mislm user posted image user posted image , da ne bo pomote...user posted image user posted image user posted image ).

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.3.2009 20:23:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ja Pika,sva tam-tam,

No evo, ti si še malo na boljšem user posted image . Meni vedno pride na 6. dan po ET (teta s krvavca mislm user posted image user posted image , da ne bo pomote...user posted image user posted image user posted image ).

No evo, sam da je petek, pa se ji spet dogaja user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.3.2009 21:25:20   
Jančika_
Pia73, tudi zate držim pesti, da se izteče kar najboljše.

Pri nas ni glede razmnoževanja nič novega (četrti krog gre proti koncu in zgleda, da bomo delali še naprej; pa saj se nihče ne pritožuje, hehe), se pa konec meseca selimo in smo v paniki, ker ni še nič zrihtano in bomo šli v štalo. Ampak OK, to se bo vse še porihtalo. Baje.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
14.3.2009 17:17:02   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ja Pika,sva tam-tam,

No evo, sam da je petek, pa se ji spet dogaja user posted image  user posted image  user posted image

ne bo pomote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.3.2009 16:37:51   
Anitka
Ojla!

Pa je dopust v Egiptu za nami. Bilo je kratko, a sladkouser posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Pika74user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda sva sedaj vidve s Citrončico na vrsti. Naj bo letošnja pomlad za vaju čarobna.

user posted image Tinkamiška kako kaj? Pa seveda čestitke
user posted image
 Pa user posted image Sulfinija? Sta že izvedela za spoluser posted image ?

Pia73
zate pa res velike debele user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala fajn bi se bilo kaj srečati, a ne?

Jančika tudi zate stiskamo pestke in lepo selitev vam želimo. Morda bo le-ta s seboj prinesla tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka luštne fotke in še pa slastne tortice. Njamiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.3.2009 20:45:23   
dolenjka
Čer user posted image

OO Anitka, a takole nam skomine delaš user posted image  user posted image   user posted image

A sem jaz nekaj spregledala user posted image  Nova user posted image  user posted image  Tinkamiška user posted image  user posted image  user posted image  Čestitke in lepo user posted image  ti želim user posted image

Pikica, kako si user posted image

Jančika, če še ni, pa še bo, mogoče res v novem domeku user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.3.2009 21:39:47   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

OO Anitka, a takole nam skomine delaš user posted image  user posted image   user posted image

Sebi in vamuser posted image user posted image user posted image

A sem jaz nekaj spregledala user posted image  Nova user posted image  user posted image  Tinkamiška user posted image  user posted image  user posted image  Čestitke in lepo user posted image  ti želim user posted image

Jaz sem to zasledila na eni drugi temi in sem se novičke zelo razveselila.

Pikica, kako si user posted image

Jančika, če še ni, pa še bo, mogoče res v novem domeku user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.3.2009 7:10:02   
Sulfinija
Jutro!

Da se vam malo javim v tole našo temo.Midva z najino user posted image  sma ok.Smo imeli prejšnji četrtek pregled pri gin. sem se načakala ko nora čakala dve polni debeli uri,ker je bila norišnica taka gužva za znoret.
Potem so me tehtale imam 59,10kg in pritisk mi je naskočil gor.Potem sme šla do gin kjer je bil pregled je vse bp in nato na hitro en mali UZ sem videla user posted image  kako lepo je migila in velika je že kar precej neberjetno kak sem se raznežila ob tem pogledu.
Anitka,spol žal še ne vema,ker sme vprašala in je najina user posted image  imela ritko čisto na tleh in se ni dlao videti kaj bomo imeli.Jaz čakam in navijam user posted image ,možek user posted image .Imena imava za oba spola tak da je v končni fazi vseeno,želje pa lahko imamo kajne?
In sedaj dalje morfologijo imam 1.4.Materinkso šolo pa 17.04 in 24.04,ter potem še dva dela ki bosta 5.6 in 12.06. zandji del MŠ bo en dan pred mojim rosjtnim dnevom.
Potem sem še G jamrala,da me boli pri jajčnikih in je rekla zato je le en recept počivanje,počivanje tako da sedajle več ali manj sem v vodoravnem položaju,ker če sedim hodim sem out mi najbolje paše,da ležim in štrikam.
Za najino user posted image  sem naštrikala dva puloverja,sedaj pa štrikam enega zase in potem ko tole končam še isto barvo,kot je moj naštrikam za najino user posted image .
No na kratko o mnei in moji user posted image .Punce kar ne morem verjeti da bom tale četrtek stopila v 20.teden še torej en slab teden in bom na polovici noro kako čas leti.
Ja in še enkaj že dva tedna čutim kot neke mehurčke in če je to to sem tudi prvič v soboto in nedeljo začutila v notranjosti kot bi me nekdo nežno brcnil,včeraj pa se meni zdi,da se je zgodba ponovila.Komaj čakam tiste oreng prave brce da bom vedela da je resnično to to kaj takole težko čakam.

Anitka,lepe slike od vašega dopustovanja v Egiptu.Jih bomo deležne še kaj več?

Jančika RR,želim vam vsem skupaj da uživate v vašem novem domu in da bo v novi hiški kaj kmalu še en novi član.

Me pa nekaj zanima od kod vam tale novica,da je naša Tinkamiška user posted image ?

Takole tole je bilo na kratko.Lepo mi bodite in se kaj pišemo in beremo seveda.

LP Mojcauser posted image 18t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.3.2009 7:57:06   
emaa
Kolikor sem razumela še ni nosečka, ampak planira IVf, če bo sreča, pa kmalu bo. Vsekakor držim pesti zanjo.
Sulfinija le tako naprej.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.3.2009 8:48:25   
tinkamiška
Hojla pupe, se moram oglasiti...že zadnjič me je sulfinija pocukala na ZS, če sem nosečka...se je pojavil post iz leta 2007, takrat sem bila res nosečka, pa se je potem nosečnost končala z IMN. Ta mesec imam IVF, pravzaprav grem v postopek, po zdravila...potem pa se prepustim toku :)

Joj, pa da se ne bi zdej katera slabo počutila zaradi pomoteuser posted image , vredu sem, sprejela kar je blo za sprejet in šla na prej, to je zame edina možnost, da grem preko takšnih in podobnih izkušenj...

Lep pozdrav vsem, pestke za tiste, ki čakate nauser posted image in vse lepo tistim, ki jih že imateuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.3.2009 8:48:31   
Anitka
Upsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tinkamiška sorry, sem brala na Forumu Izleti in počitnice (Nosečnica na letalu) in je bila tema na vrhu, datuma pa nisem gledala.

Se opravičujem in upam, da nisi sedaj jezna name.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.3.2009 8:49:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Hojla pupe, se moram oglasiti...že zadnjič me je sulfinija pocukala na ZS, če sem nosečka...se je pojavil post iz leta 2007, takrat sem bila res nosečka, pa se je potem nosečnost končala z IMN. Ta mesec imam IVF, pravzaprav grem v postopek, po zdravila...potem pa se prepustim toku :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da rata čimprej.
Joj, pa da se ne bi zdej katera slabo počutila zaradi pomoteuser posted image , vredu sem, sprejela kar je blo za sprejet in šla na prej, to je zame edina možnost, da grem preko takšnih in podobnih izkušenj...

Lep pozdrav vsem, pestke za tiste, ki čakate nauser posted image in vse lepo tistim, ki jih že imateuser posted image

Tinka

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
17.3.2009 9:03:47   
tinkamiška
Anitka draga, nič ne zamerim, nima kaj zamerit, je lepo, če veš, da se nekdo veseli s tabo in vem, da boste pupe vesele, če nam bo ratalo. Res!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
17.3.2009 9:04:16   
emaa
Tinka kot sem rekla držim pesti.
Dolenjka daj ti meni nekaj povej, kje boš ti rodila v Belgiji, al v Sloveniji? Pa kdaj točno maš rok?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.3.2009 9:16:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Tinka kot sem rekla držim pesti.
Dolenjka daj ti meni nekaj povej, kje boš ti rodila v Belgiji, al v Sloveniji? Pa kdaj točno maš rok?

Dan user posted image

Aha vidim, da Tinka še ni user posted image , ampak je tik pred tem user posted image  user posted image

Ema, ne, tudi tokrat bom rodila v SLO in če mi bo le naklonjeno, v Postojni. Rok imam za sedaj 28.9. (en dan za RD - vsaj približno vem kje lahko praznujem letos user posted image ), vendar je na zadnjem pregledu ginko rekel, da je lahko kak dan kasneje. Meni je prav, bomo imeli 2 tortici user posted image  V četrtek imam NS pa bo morda kaj več jasnega user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
17.3.2009 9:30:47   
emaa
Lepo, lepo, pol se pa ne bova v porodnišnici srečali, škodauser posted image . Veliko sreče na NS. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.3.2009 10:31:31   
dolenjka

Lepo, lepo, pol se pa ne bova v porodnišnici srečali, škodauser posted image . Veliko sreče na NS. 

Halooo user posted image  user posted image  Kaj pa to pomeni user posted image  user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.3.2009 10:33:51   
emaa
Ja nič takega, da jaz pa v Postojno ne grem rodit, bom kar pri Lj ostala. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.3.2009 10:42:03   
dolenjka

Ja nič takega, da jaz pa v Postojno ne grem rodit, bom kar pri Lj ostala. 

Aja, sem mislila da hočeš povedat da si user posted image  user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.3.2009 10:45:53   
emaa
Ja, če čem rodit, pol moram bit noseča, a ne. Naj bi en teden za tabo globoko dihalauser posted image . Itak me je že žlahta zvohala, ne me vprašat kako (daljna, da ne bo pomote, firbci, kaj jih briga a sem al nisem noseča, mater, me razjezi to)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.3.2009 10:53:45   
dolenjka

Ja, če čem rodit, pol moram bit noseča, a ne. Naj bi en teden za tabo globoko dihalauser posted image . Itak me je že žlahta zvohala, ne me vprašat kako (daljna, da ne bo pomote, firbci, kaj jih briga a sem al nisem noseča, mater, me razjezi to)

Sej sem te imela zdajle orng na sumu user posted image  Si pri oktoberkah a ne in si včeraj pisala da na NS tvojih ne boš sabo vzela, na MF pa, a ne? user posted image  No, sej jaz mislim da bom tut oktoberka, ker pred PDPjem ne mislim rodit, tko da imam sama sebe na sumu, da bomo oktoberski user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.3.2009 11:55:31   
emaa
Ja, ja to sem bla jaz. Ma res ne vem, jaz ju res ne bom s sabo jemala, nimata dovolj obstanka, pa tud zanima ju čisto nič ne. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?