Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.3.2009 15:16:01
|
|
|
|
lana38
|
Pia73, sem šele zdaj malo bolje vse prebrala, tako da tudi zate , da boš po 2 dneh spet doma. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.3.2009 17:57:24
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Pika74 držim pesti, a si bila spet v Lj? pa imaš vedno isto terapijo??zanima me,ker jez grem zdaj 5ič v LJ,edino 4 poskus sem mela drugo terapijo,a pri meni je vedno isto,kar nekaj celic, cca 1/2 oplojenih,ena blastocista in kakšna morula za zraven,za družbo pravi Drobnič , sicer sva pa itak zdaj medve na vrsti,tako da ima da rata!!!! Pia73,tudi zate pestke!! lp citrončica, jaz sem imela take terapije: 1. IVF (kratek postopek: suprefact, gonal, cetrotide) 2. - 6. IVF (dolgi postopek: suprefact, gonal) Razlika je edino ta, da so mi od 3. dalje dajali namesto po 3 ampule gonala, samo še po 2 ampuli gonala, ker vedno preveč reagiram. Drugače vedno isto. In reakcija: v prvem 7 celic, sicer nekje od 15-18, če se dobro spomnim... vendar vedno sta bili bila samo 2 zarodka OK. Včasih morula, včasih zraven blastocista. Vedno ista pesem. Dr. D. pravi, zakaj bi menjali, če je to najboljša formula. On že ve. In zdaj imam očitno spet eno morulo zraven blastociste za družbo . Me prav zanima, kaj zganjata ti dve pojavi zdajle v meni . Drži se citrončica in oglasi se še kaj. Pia73 - zate še vedno močno stiskamo pesti... drži se punca! Lp
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.3.2009 18:03:23
|
|
|
|
citrončica
|
Ja Pika,sva tam-tam, jaz sem imela sicer 3x suprefact+gonal, 4ič pa suprefact+menopur,sicer vedno dolgi postopek in vedno podobno,le pri meni je potem 10-12,celo 14dan prišla....no ja,bo pa zdaj bolje!!! Stiskam pesti!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.3.2009 18:05:15
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja Pika,sva tam-tam, jaz sem imela sicer 3x suprefact+gonal, 4ič pa suprefact+menopur,sicer vedno dolgi postopek in vedno podobno,le pri meni je potem 10-12,celo 14dan prišla....no ja,bo pa zdaj bolje!!! Stiskam pesti!! No evo, ti si še malo na boljšem . Meni vedno pride na 6. dan po ET (teta s krvavca mislm , da ne bo pomote... ).
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.3.2009 20:23:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja Pika,sva tam-tam, jaz sem imela sicer 3x suprefact+gonal, 4ič pa suprefact+menopur,sicer vedno dolgi postopek in vedno podobno,le pri meni je potem 10-12,celo 14dan prišla....no ja,bo pa zdaj bolje!!! Stiskam pesti!! No evo, ti si še malo na boljšem . Meni vedno pride na 6. dan po ET (teta s krvavca mislm , da ne bo pomote... ). No evo, sam da je petek, pa se ji spet dogaja
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.3.2009 21:25:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Pia73, tudi zate držim pesti, da se izteče kar najboljše. Pri nas ni glede razmnoževanja nič novega (četrti krog gre proti koncu in zgleda, da bomo delali še naprej; pa saj se nihče ne pritožuje, hehe), se pa konec meseca selimo in smo v paniki, ker ni še nič zrihtano in bomo šli v štalo. Ampak OK, to se bo vse še porihtalo. Baje.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.3.2009 17:17:02
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Ja Pika,sva tam-tam, jaz sem imela sicer 3x suprefact+gonal, 4ič pa suprefact+menopur,sicer vedno dolgi postopek in vedno podobno,le pri meni je potem 10-12,celo 14dan prišla....no ja,bo pa zdaj bolje!!! Stiskam pesti!! No evo, ti si še malo na boljšem . Meni vedno pride na 6. dan po ET (teta s krvavca mislm , da ne bo pomote... ). No evo, sam da je petek, pa se ji spet dogaja ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.3.2009 16:37:51
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Pa je dopust v Egiptu za nami. Bilo je kratko, a sladko Pika74 pa seveda sva sedaj vidve s Citrončico na vrsti. Naj bo letošnja pomlad za vaju čarobna. Tinkamiška kako kaj? Pa seveda čestitke Pa Sulfinija? Sta že izvedela za spol ? Pia73 zate pa res velike debele in Koala fajn bi se bilo kaj srečati, a ne? Jančika tudi zate stiskamo pestke in lepo selitev vam želimo. Morda bo le-ta s seboj prinesla tudi Dolenjka luštne fotke in še pa slastne tortice. Njamiiiiiiiiiii
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.3.2009 20:45:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer OO Anitka, a takole nam skomine delaš A sem jaz nekaj spregledala Nova Tinkamiška Čestitke in lepo ti želim Pikica, kako si Jančika, če še ni, pa še bo, mogoče res v novem domeku
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.3.2009 21:39:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer OO Anitka, a takole nam skomine delaš Sebi in vam A sem jaz nekaj spregledala Nova Tinkamiška Čestitke in lepo ti želim Jaz sem to zasledila na eni drugi temi in sem se novičke zelo razveselila. Pikica, kako si Jančika, če še ni, pa še bo, mogoče res v novem domeku
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 7:10:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro! Da se vam malo javim v tole našo temo.Midva z najino sma ok.Smo imeli prejšnji četrtek pregled pri gin. sem se načakala ko nora čakala dve polni debeli uri,ker je bila norišnica taka gužva za znoret. Potem so me tehtale imam 59,10kg in pritisk mi je naskočil gor.Potem sme šla do gin kjer je bil pregled je vse bp in nato na hitro en mali UZ sem videla kako lepo je migila in velika je že kar precej neberjetno kak sem se raznežila ob tem pogledu. Anitka,spol žal še ne vema,ker sme vprašala in je najina imela ritko čisto na tleh in se ni dlao videti kaj bomo imeli.Jaz čakam in navijam ,možek .Imena imava za oba spola tak da je v končni fazi vseeno,želje pa lahko imamo kajne? In sedaj dalje morfologijo imam 1.4.Materinkso šolo pa 17.04 in 24.04,ter potem še dva dela ki bosta 5.6 in 12.06. zandji del MŠ bo en dan pred mojim rosjtnim dnevom. Potem sem še G jamrala,da me boli pri jajčnikih in je rekla zato je le en recept počivanje,počivanje tako da sedajle več ali manj sem v vodoravnem položaju,ker če sedim hodim sem out mi najbolje paše,da ležim in štrikam. Za najino sem naštrikala dva puloverja,sedaj pa štrikam enega zase in potem ko tole končam še isto barvo,kot je moj naštrikam za najino . No na kratko o mnei in moji .Punce kar ne morem verjeti da bom tale četrtek stopila v 20.teden še torej en slab teden in bom na polovici noro kako čas leti. Ja in še enkaj že dva tedna čutim kot neke mehurčke in če je to to sem tudi prvič v soboto in nedeljo začutila v notranjosti kot bi me nekdo nežno brcnil,včeraj pa se meni zdi,da se je zgodba ponovila.Komaj čakam tiste oreng prave brce da bom vedela da je resnično to to kaj takole težko čakam. Anitka,lepe slike od vašega dopustovanja v Egiptu.Jih bomo deležne še kaj več? Jančika RR,želim vam vsem skupaj da uživate v vašem novem domu in da bo v novi hiški kaj kmalu še en novi član. Me pa nekaj zanima od kod vam tale novica,da je naša Tinkamiška ? Takole tole je bilo na kratko.Lepo mi bodite in se kaj pišemo in beremo seveda. LP Mojca 18t5dni
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 7:57:06
|
|
|
|
emaa
|
Kolikor sem razumela še ni nosečka, ampak planira IVf, če bo sreča, pa kmalu bo. Vsekakor držim pesti zanjo. Sulfinija le tako naprej.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 8:48:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla pupe, se moram oglasiti...že zadnjič me je sulfinija pocukala na ZS, če sem nosečka...se je pojavil post iz leta 2007, takrat sem bila res nosečka, pa se je potem nosečnost končala z IMN. Ta mesec imam IVF, pravzaprav grem v postopek, po zdravila...potem pa se prepustim toku :) Joj, pa da se ne bi zdej katera slabo počutila zaradi pomote , vredu sem, sprejela kar je blo za sprejet in šla na prej, to je zame edina možnost, da grem preko takšnih in podobnih izkušenj... Lep pozdrav vsem, pestke za tiste, ki čakate na in vse lepo tistim, ki jih že imate Tinka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 8:48:31
|
|
|
|
Anitka
|
Ups Tinkamiška sorry, sem brala na Forumu Izleti in počitnice (Nosečnica na letalu) in je bila tema na vrhu, datuma pa nisem gledala. Se opravičujem in upam, da nisi sedaj jezna name.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 8:49:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška Hojla pupe, se moram oglasiti...že zadnjič me je sulfinija pocukala na ZS, če sem nosečka...se je pojavil post iz leta 2007, takrat sem bila res nosečka, pa se je potem nosečnost končala z IMN. Ta mesec imam IVF, pravzaprav grem v postopek, po zdravila...potem pa se prepustim toku :) Upam, da rata čimprej. Joj, pa da se ne bi zdej katera slabo počutila zaradi pomote , vredu sem, sprejela kar je blo za sprejet in šla na prej, to je zame edina možnost, da grem preko takšnih in podobnih izkušenj... Lep pozdrav vsem, pestke za tiste, ki čakate na in vse lepo tistim, ki jih že imate Tinka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 9:03:47
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka draga, nič ne zamerim, nima kaj zamerit, je lepo, če veš, da se nekdo veseli s tabo in vem, da boste pupe vesele, če nam bo ratalo. Res!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 9:04:16
|
|
|
|
emaa
|
Tinka kot sem rekla držim pesti. Dolenjka daj ti meni nekaj povej, kje boš ti rodila v Belgiji, al v Sloveniji? Pa kdaj točno maš rok?
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 9:16:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Tinka kot sem rekla držim pesti. Dolenjka daj ti meni nekaj povej, kje boš ti rodila v Belgiji, al v Sloveniji? Pa kdaj točno maš rok? Dan Aha vidim, da Tinka še ni , ampak je tik pred tem Ema, ne, tudi tokrat bom rodila v SLO in če mi bo le naklonjeno, v Postojni. Rok imam za sedaj 28.9. (en dan za RD - vsaj približno vem kje lahko praznujem letos ), vendar je na zadnjem pregledu ginko rekel, da je lahko kak dan kasneje. Meni je prav, bomo imeli 2 tortici V četrtek imam NS pa bo morda kaj več jasnega
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 9:30:47
|
|
|
|
emaa
|
Lepo, lepo, pol se pa ne bova v porodnišnici srečali, škoda . Veliko sreče na NS.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 10:31:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Lepo, lepo, pol se pa ne bova v porodnišnici srečali, škoda . Veliko sreče na NS. Halooo Kaj pa to pomeni
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 10:33:51
|
|
|
|
emaa
|
Ja nič takega, da jaz pa v Postojno ne grem rodit, bom kar pri Lj ostala.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 10:42:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Ja nič takega, da jaz pa v Postojno ne grem rodit, bom kar pri Lj ostala. Aja, sem mislila da hočeš povedat da si
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 10:45:53
|
|
|
|
emaa
|
Ja, če čem rodit, pol moram bit noseča, a ne. Naj bi en teden za tabo globoko dihala . Itak me je že žlahta zvohala, ne me vprašat kako (daljna, da ne bo pomote, firbci, kaj jih briga a sem al nisem noseča, mater, me razjezi to)
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 10:53:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Ja, če čem rodit, pol moram bit noseča, a ne. Naj bi en teden za tabo globoko dihala . Itak me je že žlahta zvohala, ne me vprašat kako (daljna, da ne bo pomote, firbci, kaj jih briga a sem al nisem noseča, mater, me razjezi to) Sej sem te imela zdajle orng na sumu Si pri oktoberkah a ne in si včeraj pisala da na NS tvojih ne boš sabo vzela, na MF pa, a ne? No, sej jaz mislim da bom tut oktoberka, ker pred PDPjem ne mislim rodit, tko da imam sama sebe na sumu, da bomo oktoberski
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.3.2009 11:55:31
|
|
|
|
emaa
|
Ja, ja to sem bla jaz. Ma res ne vem, jaz ju res ne bom s sabo jemala, nimata dovolj obstanka, pa tud zanima ju čisto nič ne.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?