Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.4.2009 18:38:26
|
|
|
|
lana38
|
koala, sploh ne vidim, kaj ti pišeš, zdaj, ko je tako širok opis s tickerji. A ostale to vidite? LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.4.2009 20:12:04
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala citrončica, sicer sem mislila da si bila v postopku, pa je vseeno nefer da je treba toliko neuspeho dati skoz, da prideš do zakladka. ja, se mi je zdelo, se pa vsekakor strinjam!!!! zdaj sem pa že jaz na vrsti, sem se kar določila
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.4.2009 19:10:05
|
|
|
|
pika74
|
citrončiiiii... saj ne vem, točno, kdaj bo punkcija pa ET pa test... sam jaz vseen kar že zdaj stiskam pesti zate, punca moja . Dejmo mal navijat dejmo punce . Zdaj je pa že cajt za citrončico . Vsem ostalim pa en lep spomladanski in sončen pozdravček
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.4.2009 17:26:44
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 citrončiiiii... saj ne vem, točno, kdaj bo punkcija pa ET pa test... sam jaz vseen kar že zdaj stiskam pesti zate, punca moja . Dejmo mal navijat dejmo punce . Zdaj je pa že cajt za citrončico . Vsem ostalim pa en lep spomladanski in sončen pozdravček Hvala, pika, za naju obe bi bil zdaj že čas, sicer pa še začela nisem, v petek grem komaj po municijo.. tako da se bo čez kak mesec bolj dogajalo šele..
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.4.2009 12:20:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Sulfinija in in njena sta ravnokar prispeli domov iz porodnišniče. PUnce meje je moja G čisto prestrašila tako daleč je prišlo,da me je moj možek v ponedeljek zvečer ob desetih odplejal v porodnišničo.meje je vse bolelo,me dol tiščalo in sma se šla pokazat.Sprejela me je prijazna G me pogledala lepo potolažila,da sem lepo zaprta,MV normalnen in delal mi je UZ in je bil velik v ponedlejk za 23.tednov spet 11.dni prehiteva po vseh merah,tega mi moja G niti pod razno ni povedala na morfologiji.Potem mi je vzela bris,da je sumila za vnetje in me je opozorila da se mi bo lahko pojavil rjav izcedek,ki je hudoben bil in je trajal vse do včeraj jaz pa cela panična.Dobivala sme dalje magnesol.spasmex injekcije in mirovanje,ter mali se je lepo dvignil ni več takole nizko kot je bil pri moji G.Takole od danes naprej sem odpuščena domov z navodili.Danes sem še imela UZ in je vse ok,zaprta ko štor je dejala in je vse v najlepšem z najinim .Kontrola ri moji G drugi teden najbrž v petek,ko bom imela prvi del materinske šole iun drugi teden itak dobim odpustnico. Takole drage moje hvala vam za skrb in držite še naprej ogromne pesti zame in za najino ,da skupaj zdržima še vsaj nekaj lepih tednov. LP Mojca 22tednov
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.4.2009 12:34:14
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, ne morem verjeti, kaj se ti dogaja. Upam, da čim dlje zdržita ti in tvoja skupaj, da bo vse OK. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.4.2009 19:31:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Upam, da čim dlje zdržita ti in tvoja skupaj, da bo vse OK. LP ...se kar podpišem pod tole, pa še ..za vaju.....
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.4.2009 20:07:04
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Upam, da čim dlje zdržita ti in tvoja skupaj, da bo vse OK. LP ...se kar podpišem pod tole, pa še ..za vaju..... tudi jaz, da je le vse OK!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.4.2009 9:42:58
|
|
|
|
GoYa
|
no, sulfinija, vidim, da so te mal pomirili...lepo...počivaj in zdržala boš do konca
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.4.2009 15:17:27
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 soncek.djukelica a se nam ti že lahko razkriješ? Ali je še vedno skrivnost? A že delaš? Uživaš v dvojnem veselju, kajne? a te še kar muči????? morda bi bil že čas,da pozabiš, ker jaz sem že pozabila, pol me pa ti vedno spomniš! Meni pa danes mineva točno dve leti odkar sem začela greti moja otroka! Hitro teče čas! Delam pa še ne, bom pa kmalu začela!Pa že sedaj sem utrujena, kaj šele bo, ko bom začela hodit v službo! Sulfinija, lepo počivaj, pa boš daleč prišla! Ni kaj dober nasvet, ampak v tvojem primeru je najboljši! Citrončica, zate pa extra navijam! Naj ti rata!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.4.2009 18:16:08
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica Citrončica, zate pa extra navijam! Naj ti rata! Hvala, jaz pravim, da sem zdaj jaz na vrsti že, pa da vidimo..... Sem pa bila danes v Lj in dobila municijo, jutri se začnem špikat, 5.IVF postopek....zdej pa res ma da rata...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.4.2009 19:00:54
|
|
|
|
koala
|
sonček.djukelica a veš da Pia ni edina ki ji ne da miru to vprašanje? Jah kaj češ babja radovednost. Citrončica danes si že na igli naj bo uspešno, že stiskam pesti.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 9:22:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Sulfinija, držim pesti, da bo do konca vse vredu. Cintrončica, navijamo! No, takole, pa da še vam povem. Noseča sem. Danes je 8t2d, prejšnji teden sem imela prvi pregled, vse je ok, rok konec novembra (na dan republike ). Utrujena sem tako, da se mi meša, slabo mi je tudi, a se da zdržat (pri Kajetanu recimo je bilo za znoret). Test sem delala en teden pred selitvijo in sem potem kar zavestno pozabila na vse skupaj, potisnila nekam stran, sploh nisem imela želje se naročiti na pregled. Tako da sem odlašala več kot dva tedna, preden sem sploh poklicala. Ravno tako kot zdaj odlašam s klicanjem na ginekološko kliniko, da se naročim nuhalno in DHT...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 9:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sulfinija je v bolnišnici ,kjer bo morala ostati do poroda. Zvedela sem na drugem forumu.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 12:13:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR No, takole, pa da še vam povem. Noseča sem. Danes je 8t2d, prejšnji teden sem imela prvi pregled, vse je ok, rok konec novembra (na dan republike ). Utrujena sem tako, da se mi meša, slabo mi je tudi, a se da zdržat (pri Kajetanu recimo je bilo za znoret). Jančika Smo ti rekle da se bo zgodilo ko se boste selili Zdaj pa le uživaj, slabosti bodo pa minile - kaj pa naj ti drugega napišem, tkao je tudi Ema mene tolažila in prav je imela Sulfinija si pa v dobrih rokah. Pridno ubogaj zdravnike, božaj bušija in vse bo ok, smo v mislih s teboj, kajne punce? Pri nas nič posebno novega, pridno rastemo, včeraj smo štartali 18. teden, pred 10 dnevi sem imela pregled in izvedela, da bomo imeli fantiča
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 13:40:23
|
|
|
|
emaa
|
Jančika čestitke, slabosti minejo, pri meni še niso čisto, pa tudi bruhanje je še vedno prisotno. Pa bo že, saj vse mine, ni pa več tako hudo kot dva tedna nazaj. Sem pa včeraj nastopila 17 teden. Za spol pa ne mislim vprašat, se bom pustila presenetit, pa upala na punčko. Sulfinija držim pesti, zakaj pa je v bolnici a katera ve kaj jo pesti.
< Sporočilo je popravil emaa -- 21.4.2009 13:41:46 >
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 13:51:29
|
|
|
|
Jančika_
|
Hvala punce. Ja kaj je pa to s Sulfinijo, madona . Če bo katera kaj več vedela, naj prosim sporoči. Pa če ima katera stike z njo, naj ji sporoči, da držimo pesti.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 15:01:51
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija! Zate in tvojega . LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 19:12:47
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sulfinija je v bolnišnici ,kjer bo morala ostati do poroda. Zvedela sem na drugem forumu. Ja, meni je sporočila, da je v bolnišnici, strogo mirovanje, bo vsaj upoštevala vse to in bo vse OK!!!! Ji bom sporočila, da mislimo nanjo.... , vse na 303!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 19:15:29
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR No, takole, pa da še vam povem. Noseča sem. Danes je 8t2d, prejšnji teden sem imela prvi pregled, vse je ok, rok konec novembra (na dan republike ). Utrujena sem tako, da se mi meša, slabo mi je tudi, a se da zdržat (pri Kajetanu recimo je bilo za znoret). čestitam!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 19:20:27
|
|
|
|
citrončica
|
Sulfinija pravi, da sta z OK!! , da jo nenehno brca... že zdaj sporoča, kdo bo gospodar pri hiši
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.4.2009 23:04:04
|
|
|
|
tia
|
Janička ČESTITKE, . Pa naj slabosti čimprej minejo. Pozdravček tudi vsem ostalim,se javim ko mi bo čas dopuščal,je zelo pestro, LP Tia
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.4.2009 7:21:44
|
|
|
|
lana38
|
Janička! za LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.4.2009 21:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke, Jančika! Sulfinija zate in za tvojega pa veliko pestk!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.4.2009 7:11:06
|
|
|
|
emaa
|
Fanta pri uporabi novega igrala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?