|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
19.3.2009 20:17:25   
sani1
Čer...

Da se malo oglasim...user posted image  

martinca- nič nisem bila bolana. Sem imela sistematski pregleduser posted image in sem tam rekla, da se super počutim. In zato sem bila kar fejst presenečena nad poraznimi izvidi.  Ampak bom že porihtala vse to...

alfabeta- regrada sploh ne jem. Tako, da s tem ne bo nič... Mi je že tašča to rekla. Ampak res jem vso zelenjavo te trave pa ne prebavljam...user posted image

dašabina- to je malo smešno. Sej prvo očke spereš z fiziološko in nato daš kapljice. Mi smo imeli prvo Tobrex pa niso pomagale in smo šli na Bivacin (HB da sem imela ene doma, ker se jih več ne da dobit) kapljice in kremo. Jaz ti priporočam, da greš nazaj po kapljice, ker z gnojnim očkom se ne gre igrat. Pa tudi v vrtec z takšnim očesom ne sme.

klaja- ja to pa vem in bi z veseljem prakticirala. Pa tudi sokov ne smem, ker so sladki imam namreč tudi cuker povečan. Ma sej več niti ne vem kaj lahko in kaj ne...user posted image   Ti povem, da bom počasi že za odpis. user posted image

sunny- čestitke tvoji prijateljici za Brino!

nana- tvojmu krompirčku pa en kup user posted image   Mu je Manja vrgla enga lubčka.

Zdej pa še par stvari postorim in spat...

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 926
   Sončki januarčic 08 - 6.del
19.3.2009 20:45:22   
karatina
Dober večer

Joj, Nana, ubogi Klemen. Upam, da bo hitro zacelilo in ne boli preveč. Včeraj sem posredovala naslove varušk, tako da se bo kolegica le šla pozanimat.

Triš in Klaja user posted image  za pozitivne novičke. Le tako naprej.

Koala, glede odstavljanja ti žal ne morem svetovat, se je moja pikica sama odstavla hitro po četrtem mesecu.

Imam pa user posted image za mamice punčk, no mogoče tudi kakšnega fantka user posted image . Ste kaj razmišljale, kdaj bi dale deklicam preluknjati ušeska za uhančke? Kaj pa tiste, ki imate že starejše deklice, ste jim dale in kdaj?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 927
19.3.2009 20:53:41   
mml
Hoj,

ni bilo danes nič pravega časa, da bi kaj napisala...

....zdajle se mi pa ne da, moram še čmrlja spravit spat...

...skratka punce moje drage, hvala za podporo...vam bom sporočila, kako in kaj in kdaj se bo dogajalo user posted image

Klemen upam, da bo ustnica hitro zdrav

Miha upam, da nosek ne boli preveč

uhani: jaz jih nimam in zato nisem nikoli razmišljala, da bi dala Manci delat luknjico. Mi je pa ravno včeraj razlagala sodelavka, da si jih je njena 5 letna hčerka zeloooooo želela, ampak je bil pa grozen jok, ko so ji delali luknje in še po tem kakšen teden....jokala je vsakič, ko se je v ogledalu zagledala z uhani...tako da moje mnenje je, da luknjece dat delat takrat, ko si jih otrok zaželi

Mirno in lepo noč vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 928
19.3.2009 21:55:17   
urssyy
Klemen in Miha user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju dva, da vaju pazijo še naprej in da se hitro pozdravita. Nana in Dušabina ne vem kaki občutki so to, lahko pa si predstavljam, kaj ste doživljale, ko sta gledali svoja dva nadobudneža s kapljicami krvi...
Sani radi te imamo tudi mi user posted image

Samo na hitro sporočim, da ima tudi moja Vivien vnetje očke sem se kr ustrašila , ko sem vidla tolk gnojčeka, ampak spiram s kamilicami do jutri, ko  greva k P., upam, da tudi naš P. ne bo BIO-majo zadnje čase prebliske ti naši P, no ja sam dober nam čejo, sam kaj če pa čez 2 dni spet tam slonim, ker ji ni nič boljš user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 929
19.3.2009 21:58:29   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

mala pikica za naslednjo soboto še tudi jaz ne vem, ampak sem zaenkrat zraven...

Jeeee!!!! Sem vesela user posted image

Punce, še tukaj vas vprašam... odločam se med različnimi kreditnimi karticami. Imate kakšne predloge in izkušnje? Diners, MasterCard, Visa,...?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 930
19.3.2009 22:14:24   
nana35
No,jaz sem vseeno še 1x tukaj,sem predčasno zaključila z likanjem.Nekaj malega je še ostalo,ampak mi res več ni...čudno da smo imeli še kaj obleči...user posted image ,ja, toliko sem imela za likat.

Martinca,tebi pa veselo likanje naslednjič,ko se tvoje perilo posuši...

mala pikica,spet nov avatar,počasi boš kot intruder,z vsakim javljanjem nov...kot je ugotovila že alfabeta.Kreditne kartice??Vzami vseuser posted image .

intruder,hvala.Pa žlim vam,da bi se vsaju 1x naspali.

sani,jaz pa imam res rada regrat...hvala Manji za lupčka Klemnu.Bi ga vrnil,pa ga ustnice bolijouser posted image .Pa drugič.

karatina,Klemen si bo dal ušesa preluknjati sam,če bo hotel,pa dvomim,ker mu malo štrlijo,no,kaj pa vem.Nimam pa nič proti takim zadevam.

urssyy,ja groza je videti svojega otročka,kako mu teče kri...joj,upam da se nikoli več ne ponovi.Pošiljam pa Vivien veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa res,lahko noč.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.3.2009 7:16:32   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Dormeo bo počakal v kleti do kosovnih.

A ga ne bi raje dala na podarimo.si in ga podarila komu?No,jaz sem tako naredila z eno lupinico in dvema vozičkoma,nisem čakala na kosovne,mi je bilo škoda vreči stran,komu pa prav pride.Takoj sem oddala,pa nisem imela nobene gužve.

Sem dala pred časom eno spalnico (postelja + omara), ful malo uporabljano, uglanem kot novo. Vmes je bilo še tisto neurje v Železnikih in sem tudi tam ponudila, pa na Karitas...uglavnem čisto nobeden se ni javil, zato se zdaj s tem sploh ne bom ukvarjala. Sem bila preveč "razočarana".

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny,mi smo tudi mislili,da smo kupili Dormeo kakor Triš,da je malček dražji pa zato tudi boljši.Ne bi pa dala celega premoženja za to,mi je to čisto ok.Sicer pa če imate luknjast Dormeo imaš se mi zdi 10 ali 15 let garancije in lahko reklamiraš.

Garancija že je, samo je en kup zahtev pri reklamaciji. Sem tako razočara z njim, da ga ne vzemam več. Sva pa dala zdaj malo več denarja, ker vidim, da tudi moja hrbtenica kliče po kvalitetnem jogiju.

Klemen user posted image user posted image user posted image user posted image

Miha user posted image user posted image user posted image user posted image

benika vidim, da se ponovno oglašaš. Kako je tvoj pobček?

IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Imam pa user posted image za mamice punčk, no mogoče tudi kakšnega fantka user posted image . Ste kaj razmišljale, kdaj bi dale deklicam preluknjati ušeska za uhančke? Kaj pa tiste, ki imate že starejše deklice, ste jim dale in kdaj?

Ko bo sama želela. Jaz sem si jih tudi preluknjala, ko sem imela 9 let, na svojo željo.

Vivien user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Punce, še tukaj vas vprašam... odločam se med različnimi kreditnimi karticami. Imate kakšne predloge in izkušnje? Diners, MasterCard, Visa,...?

Odvisno kaj bi rada. Nekatere kartice omogočajo tudi obročno odplačevanje. Mogoče fajn zadeva pri kakšnem večjem nakupu. Jaz imam Viso in MasterCard. Visa mi je fajn, če naročam kakšno zadevo iz tujine in nimam velikega limita, se ne bojim preveč zaradi kraje. MasterCard sem si pa vzela, ko sem šla v Kanado in so mi dali tudi večji limit, da nisem rabila toliko gotovine s sabo nosit.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.3.2009 8:00:06   
katee
Jutro!

Naša noč je bila super! ŽAn Luka je spal od 20h do 7.20 brez vmesnega bujenja. Sem se tudi jaz zelo spočila!

Sem pa včeraj zvečer kar debelo pogledala, ko sem videla, da zunaj sneži. Še dobro, da se ni nič prijelo in da je ponovno sonček zunaj.

mala pikica: ti ne znam svetovati s kreditnimi karticami. Vem samo, da moraš pri Diners vsako leto plačati članarino.

JAz grem pa danes z mamo v shopping. Včasih sva si takole zase čas vzeli enkrat na mesec, pa sva lutali po trgovinah, odkar se je pa Žan Luka rodil, pa še nisva šli, tako da bo danes pravi balzam za dušo (in malo manj za mojo denarnico user posted image ). Vendar moram kupiti in sebi in Žan Luki kar nekaj stvari.

Sem pa danes zmenjena s svojim agentom, pri katerem sem sklenila življenjsko zavarovanje in bom prekinila oz. zmanjšala na minimum. Mislim, da samo denar vsak mesec mečem stran in da itak ne bom dobila ven tistega, kolikor mi je obljubljal. Bom videla, s čim mi bo danes solil pamet user posted image .

Lep dan vam želim!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.3.2009 8:37:41   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: katee
mala pikica: ti ne znam svetovati s kreditnimi karticami. Vem samo, da moraš pri Diners vsako leto plačati članarino.

Članarino moraš plačevat tudi pri drugih karticah.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.3.2009 8:55:05   
koala
urssyy upam da se Vivi očka čimprej porihta.

mala pikica glede kreditnih kartic ne znam svetovat, sem pristaš gotovinskega poslovanja, ker pol vsaj vem kam je denar šel. Sem preveč neresna že će z bankomat kartico kaj plačam, hitro pozabim kaj sem plačala in pol samo čudno gledam kam je šel denar.Mene bi pokopala kreditna kartica.

katee fino zapravljaj.

Intruder upam da boste spali, naša noč je bila znosna.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.3.2009 9:26:27   
klaja
Intruder pri nas še komaj Julijo uvajam v tole, da sama je z žličko, nekako se izogibam temu, ker nimam volje potem pospravljat in pucat, sicer vmes dobi žlico in kar lepo je, samo vsega pa še ne zna. Hana pa tudi še ne zna in me sploh ne briga kaj bo kdo rekel, bo že, do jeseni se bosta že naučili, ker takrat pa mami ne bo imela več toliko časa za razvajanje. Pa tudi plenic se moram vsaj pri eni rešit, ker za tri user posted image kupovat plenice je malo katastrofa, z Julijo začnema z odvajenjem poleti, pa tudi Hani se kaj dobrega ne piše.

Sani1 sva že dve, ki nama trava ne gre v rituser posted image . Drugače pa če bi domač sok pila, ki ni sladkan, verjetno ne bi bilo nič narobe (samo ne vem kaki okus je, če ribez ni sladkan- da ti rit skup potegneuser posted image ). Drugače pa potem svež ribez, malo bi se grdo držala zraven črnega, pa za zdravje bi že potrpela. Ti pa še res nisi za odpis, počakaj še 50 let, potem pa imaš kakor hočeš! drugače pa te imamo tudi me zelo zelo rade user posted image !!!!!

Karatina jaz jima ne mislim dat preluknjat ušesk, prvič zato, ker sem nekje zasledila, da otroci, ki imajo težave s srcem naj ne bi imeli preluknjanjih ušes zaradi vnetij in bakterij, ki nastanjejo ob tem ( samo ne upam našega kardiologa nič vprašat, ker bi me itak nadrl), tako da tudi Hani ne bom dala. Pa tudi drugače jima ne bi dala, ker mi to ni lepo in vsaj za enkrat še ne, mogoče če bi si kdaj sami želeli, potem ja, sedaj pa absolutno ne.

Urssyy naj se Vivien čim prej pozdravi!

Mala pikica glede kartic ti ne morem pomagat, ker jih nimam in jih niti nočem imet (pri tebi je drugače ker jo pač rabiš -FB). Ti bo katera druga pomagala, ki se spozna na to. Jaz še gotovino prehitro zapravim, kaj šele da mi kdo da kartico.

Katee dobro opavi z zavarovalniškim agentom in se mu ne pusti (sorry tiste, ki se ukvarjate s tem), jaz sem že tudi razmišljala,da bi si zmanjšala, pa ne gre, dokler ne plačuješ not 5 let, šele potem lahko. sicer pa bom jeseni še pokasirala nagrado ob rojstvu otroka, tako da bom sedaj še pustila vse pri miru. Ko pa bo minilo 10 let pa vzamem ta denar in se jim ne pustim več. Pri nas je še slabše, ker je od mojega sestrična agentka in nam vse podtakne kaj je le možno. SEm je drugače zelo vesela, ampak ko jo vidim, da pride s kufrom pa postanem kar nervozna!

Meni se tudi danes obeta zapravljanje, če ne bo prišlo do spremembe! Komaj čakam, si moram privoščit ene hlače, pa nimam upanja da jih bom dobila, ker so te nosečniške cunje tako drage, zgleda da si jih bom morala sama zašit (pa se mi ne da najbolj).

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.3.2009 9:46:23   
TRIŠ
Meni se že meša od bruhanja in slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,komaj čakam da mineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.3.2009 10:05:30   
Lunca1

Karatina jaz še sama nimam preluknjanih ušes, prav tako ne moja tamala (4 leta). Jaz je ne islim matrat z luknanjem. Dokler sama ne izrazi želje, tega tudi ne mislim naredit.

Mala pikica jaz imam MasterCard. meni je v redu, malo manj pa ko me spomnijo, koliko mi bodo trgali z računa. user posted image  Pravijo, da je odvisno kje potuješ, moj je za Japonsko recimo rabil Viso, po Evropi pa je največ Eurocarda in Vise, v ameriki American express... Članarina je pa pri vseh karticah.
Vidim da že pridno kolesarite.user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa rada regrat, sploh če ga kdo drug nabere.user posted image

Triš, da slabosti čim prej minejo. user posted image

Bolančki, padalčki user posted image user posted image user posted image

No mi smo se pa včeraj imeli prav fino, smo se sankali, delali snežake .... Domov sem prišla ob 22.30 in seveda videla otroka šele zjutraj. Pa mi je tamala takoj pripomnila, da sem bila pozna. user posted image  Kadar moj zvečer kasneje pride, mu pa nič ne pripomni.user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.3.2009 11:25:49   
koala
Triš bogica, naj čimprej mine!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.3.2009 11:33:29   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Sani1 sva že dve, ki nama trava ne gre v rituser posted image .

Jaz bi pa lahko samo od trave živela user posted image user posted image user posted image user posted image . Si predstavljam skledo regrata z jajcem in kak krompirček notri. MMmmmmmmmmmmm

< Sporočilo je popravil katee -- 20.3.2009 11:35:31 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.3.2009 13:36:45   
Lunca1
jaz tudi, njam

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.3.2009 13:55:01   
Anchikaa
Dan.

Naša zverinica pančka.MI je danes 3x pralni stroj izklopila.Prej smo imeli problem s sušilcem,ki ga je nonštop odpirala,smo ga postavili na pralnega,zdaj pa se je še na tega spravla.

Martinca nabavi si sušilca.Jaz ne peglam praktično nič.Takoj ko posuši vzamem ven in zložim.Tudi tastove srajce.Je pa povsem druga zgodba moja tašča,ki bi še menda spodnjice peglala.Jaz zložim cote,pol pa če se ji da pa jih naj pegla.Jaz ne mislim cajta za peglajznom zapravljat.Se mam preveč rada,pa rajši cajt zapravim z mojimi domačimi.

Daša že ima uhančke od roj.dneva.Meni je to zelo všeč,sama imam 7lukenj,pa sem se odločila da jih naj ima moja mala tudi.Se pa strinjam da je lažje jim zdaj preluknjat uhice,če že imaš namen,kot pa pol pri enih 3-4letih,ker ko bo videla tisto "pištolo" se bo vstrašla.Je pa vsekakor boljše pozimi,ko ni toliko bacilov in še prej se celi če je bolj hladno.Pri Daši ni bilo problema ne s celjenjem,niti se ne vleče za uhančke in je sploh ne motijo.

Lepo se imejte,
Anchikaa

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.3.2009 13:57:22   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Sani1 sva že dve, ki nama trava ne gre v rituser posted image .

Jaz bi pa lahko samo od trave živela user posted image user posted image user posted image user posted image . Si predstavljam skledo regrata z jajcem in kak krompirček notri. MMmmmmmmmmmmm

Mi smo pa ravno včeraj zmazali veliko skledo regrata s krompirjem.Po jajcih v regratu pa mi preveč prdimo.
Pa motovilec v solati je zelo dober.
Kar sline so se mi začele cedit.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.3.2009 15:33:32   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Je pa vsekakor boljše pozimi,ko ni toliko bacilov in še prej se celi če je bolj hladno.

moji bolniški izostanki so drugega mnenja user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.3.2009 19:01:28   
katee

Pa motovilec v solati je zelo dober.

Sem ga včeraj jedla za kosilo!

Sem iz shoppinga, pa sem kar malo razočarana, ker nisem dobila toliko, kot sem si mislila. Za Žan Luko sem dobila v Zari lepo prehodno jaknico -oranžno, pa majčko za zraven. 5 bodijev s kratkimi rokavi v Marks&Spenser. Sebi sem pa čevlje, srajčko, majčko in brezrokavnik. No, nekaj je, ni pa veliko. Jutri grem z Žan Luko še po čeveljčke, ki sem jih videla v Bati in še po Nikice v Tomasa.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.3.2009 19:02:04   
Lusa

Po dolgem času se vam javljam....preletela samo par strani...sploh vas nimam časa več brat...tako da nimam pojma kaj se dogaja...

tris in klaja-user posted image za pregled

hodalčki-bravo ,bravo ,bravo za samostojne korake

uhančki-Lusi smo dali pri 2letih in je zelo jokala

anchika-meni so pa svetovali ravno obratno ,da ji naj damo delat uhančke ,ko več ne nosi kapic in ko je toplo in smo to upostevali...

Drugače smo pa ok,Daša je zivahna ,navihana punca ,zaenkrat zdrava,Luša pa še zmeraj zelo pridna.In končno se je naučila vozit s kolesom.Ne vem ,če je vse skupaj do 5let bila 5x na kolesu.Ga sploh ni marala.Jaz pa tud po starem,zvečer ze spim ok.20ure ,ker sem total zmatrana...le kako bo od septembra naprej ,ko se prične sola...poleg LUse bom se jaz obiskovala glasbeno ....se moram naučit klavir in frulico..drug teden ,ko bi lahko bila kaj pri računalniku pa sem vsak dan dopoldan zasedena(sluzbeni zdravniski pregled,Luša sistematski za solo,ginek.pregled,v petek pa se pregled za scitnico v mb)popldan pa sluzba do 22ureuser posted image

..lepo bodite...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.3.2009 20:55:02   
mml
Sem vam prišla zaželet samo eno lepo in mirno noč...

sem kronično brez časa....

...danes sem v službi prižgala malo pred 8. računalnik, se prilogirala ob 13. in ga po tem ob 15.20 ugasnila...nisem pa uspela nič napisat...

..zdaj me čaka pa še en članek za popravit, po tem ko spravim otroka v posteljo...

...naslednjih 14 dni bo pa sploh katastrofa...sem namreč v naši sprejemni ambulanti, kjer se pa stalno nekaj dogaja, tako da vas bom zeloooo zanemrjala user posted image ...

Sicer pa hvala za obljubljeno podporo, sem vedela, da lahko računam na vas user posted image . Pride v ponedeljek Janina novinarka s fotografom...hmmmm...to pomeni, da bi bilo dobro, da se malo bolj uredim za v službo user posted image  , sicer bom pa po 7 urah v ambulanti tako crknejna, da ne vem, če se mi bo dalo kaj dosti klepetat...no ja bo že...

...upam, da mi v naslednjih dneh uspe kaj več pokomentirat

Mirno in lepo noč vsem in prijeten konec tedna

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.3.2009 22:59:12   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Meni se že meša od bruhanja in slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,komaj čakam da mineuser posted image user posted image user posted image

Držim pesti,da res kmalu mine.

No,jaz pa rada likam,pa sem menda že to povedala.Tudi ko smo v davnih časih imeli sušilca sem likala,ker enostavno se mi zdi lepo,če je zlikano.To je moja slika.

Po jajcih v regratu pa mi preveč prdimo.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lusa,imaš pa res pestro,lepo da si se vsaj malo oglasila.

Lahko noč

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 948
21.3.2009 7:45:48   
katee
Dobro jutro!

Vsem pošiljam eno user posted image , jaz svojo že pijem.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 949
21.3.2009 10:34:54   
katarinas
Dober dan v beli dan!user posted image  Me je skoraj kap, ko sem zjutraj pogledala skozi oknouser posted image ....pa kako je mrzlo...brrrrr.

Smo pa imeli user posted image  noč. Lara je spet zakuhala...jst ne vem več kaj je s tem otrokom. A je možno, da je pri zobkih tudi taka vročina do 40 °C?user posted image  Ker si ful žuli po zobkih in se mi zdi, da jo tudi zobki zdaj matrajo... Saj drugače je bila zjutraj kar živahna in je skakala po postelji, vročina pa 40°user posted image  Zdaj spi, bom videla kaj bo kasneje, če ne bo dobro, bomo šli pa k zdravniku. Če ni to vse eno sranjeuser posted image

Eh grem zdej na kofe...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?